» »

komu boste dali glas na volitvah

komu boste dali glas na volitvah

Temo vidijo: vsi
««
73 / 74
»»

sparklyslo ::

KAVINSKY je izjavil:

FireSnake je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

https://vimeo.com/1173978796?share=copy...

Torej to je to, ugasnite kamere, dovolj vprašanj.. nekimi Izraelci brez identitete!!1 :O

Hvala za tole.
Mi ni treba gledati vsega, da vidim kako bruko si je naredila kolačeva.
Povzamimo:
- popolnoma nepripravljeni,
- kaotični
- neprofesionalni,
- nekritični (ker jih vsebina ne zanima)
- lažnivi (govorijo, da se borijo proti korupciji. A jih kolačeva kar odseka, ko ji v faco vržejo drek, da je na posnetkih korupcija)
- brez argumentov,
- polni sovraštva.

Kaj sem pozabil?

Mediji pa že iz muhe delajo slona.
Upam, da se objavi čim več video vsebin.

In še vedno je tiskovna uspela.

Vsi mediji so na front page pograbili zgodbo o Kovačevem boju proti moSSad agentom pod kotrolo Janše.

Normalen človek pa itak dobi bruhanje v usta po ogledu te tiskovne. "Nevladniki", ena financirana iz strani Soroša, drugega financira slovenska vlada, novinar Mladine vodijo zgodbo brez dokazov v pletanju izraelskih agentov po naročilu janše.

#EJMUDEL

Zanimivo, da najbolj kriči zenska, ki trdi, da je njen NVO financiran povsem iz tujine, pri tem pa se vpleta v volitve.

FireSnake ::

bpr123 je izjavil:

Vse to je zrelo za 2 vzporedni preiskavi.

1) Zakaj in v kolikšni mrei se vpleta Izraelce v SLO volitve

2) Priskovanje same vsebine pogovorov oz. udeležencev

Definitivno ni OK, da nekoga na črno snemaš, sploh z pomočjo tretje države. Ampak to še vedno ne opraviči onih ki se pogovarjajo o goljufanju in koruptivnih dejansjih, ker mislijo da je zasebno.

Bo držalo!
Ampak levaki pritiskajo na gas, da bi obveljala samo točka 1. Drugi bi se pa ignoriralo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

c3p0 ::

lynxslo5 je izjavil:

https://x.com/GJ_MBX/status/20335280946...

Še AI ni verjel, da ima Muki rekordno majhna usta in jih je po prvem udarcu vsaj 3x povečal.

Iz vira:
fant iz Levice komentira sredi belega dne, na kavici... namesto, da bi bil v službi, ustvarjal dodano vrednost, se on sprašuje zakaj eni imajo, drugi ne in izvaja demagogijo... ob tem pije kavico za katero je verjetno plačal enkrat več kot taka kavica stane sredi Benetk, da ne rečem Trsta... moj fotr bi meni rekel ajde mulo pejt delat in ne bluzi

Vir.

Naj mi še nekdo razloži, kako je zdaj nek NVO Kolačeve in Mukija začel delovat tudi v obveščevalnih vodah. A imajo posebno divizijo, ki je zamenjala SOVA ipd. namenske agencije, ki bi se naj ukvarjale s takimi zadevami? So kar slučajno nekaj videli na Brniku, nek jet in potem ugotovili, da gre za izraelske agente? Kolačeva je šla iskat teto iz Avstralije, čisto slučajno imela s sabo daljnogled in tako videla enega s kapico kako izstopa iz aviona in potem reče taxiju naj ga pelje do Mr. Janshe?

WTF, kje to zdaj mi živimo? Bomo počasi le obelodanili, da nam ne vlada niti pernati, ampak nevladni NVO-ji, založeni s tujim denarjem, ki delujejo že povsem politično? Z informacijami pa jih fila kdo-ve-kdo. Glede na svoje zelo transparentne vire financiranja, je lahko to katerakoli tajna služba.

Miki N ::

c3p0 je izjavil:

Naj mi še nekdo razloži, kako je zdaj nek NVO Kolačeve in Mukija začel delovat tudi v obveščevalnih vodah. A imajo posebno divizijo, ki je zamenjala SOVA ipd. namenske agencije, ki bi se naj ukvarjale s takimi zadevami? So kar slučajno nekaj videli na Brniku, nek jet in potem ugotovili, da gre za izraelske agente? Kolačeva je šla iskat teto iz Avstralije, čisto slučajno imela s sabo daljnogled in tako videla enega s kapico kako izstopa iz aviona in potem reče taxiju naj ga pelje do Mr. Janshe?

WTF, kje to zdaj mi živimo? Bomo počasi le obelodanili, da nam ne vlada niti pernati, ampak nevladni NVO-ji, založeni s tujim denarjem, ki delujejo že povsem politično? Z informacijami pa jih fila kdo-ve-kdo. Glede na svoje zelo transparentne vire financiranja, je lahko to katerakoli tajna služba.

22.3. je treba voliti tako, da jim zapremo pipico.
Posledično bo tudi kolačeva obmolknila. Pa čeprav je financirana iz tujine.

CharlieKK ::

Miki N je izjavil:

Ej model a je ta bejba s tabo?
Skratka, če mislijo na tak način postopat jih bo Izrael zjebal še 10x bolj, niso to šale in vprašanje kaj vse še imajo na zalogi..

Zgodovina sprememb…

Zdaj je IMO krizni plan zdržat z nekim dvomom še ta teden do volitev, potem bo 4 leta časa, da se vse pomiri in opere.

Upam, da še pride kaj večjega ven.

DeeJay ::

sami kriminalci nam vladajo, folk si pa še vedno zatiska oči. Patetično.
Don't f with me.

c3p0 je izjavil:

Zdaj je IMO krizni plan zdržat z nekim dvomom še ta teden do volitev, potem bo 4 leta časa, da se vse pomiri in opere.

Upam, da še pride kaj večjega ven.

Ja tole je očiten damage control iz vseh možnih depolitiziranih medijev in organizacij. Precej prozorno in naivno malo tudi nevarno, ker - Izrael.

Je-NULL-a so obmetali osnovnošolci z jajci.
Nika je našla anonimni "vir" in izraelce.
Zoki mehko grozi novinarjem.

Vse to v 2 dneh. Pametnemu dovolj. XD

Zgodovina sprememb…

Zdaj sem komaj pogledal Vimeo do konca, Muki je bil ponižan, bitch-slapped od Nike. Noro. Se bi mi skoraj zasmilil.

primoz4p ::

Dober komentar na to temo na x-u
https://x.com/jmacarolv/status/20335334...

Jan Macarol:
Poslušam tole novo "afero Black Cube", ki so jo lansirali naši dežurni reševalci demokracije z Inštituta 8. marec in Mladine. Dajmo to "zgodovinsko vmešavanje v slovensko demokracijo" prevesti v jezik zdravega razuma in poglejmo, kako po mnenju slovenske levice delujejo elitni tuji obveščevalci.

Scenarij gre očitno takole: Vrhunski izraelski vohuni, nekdanji specialci in strategi, ki so domnevno strah in trepet svetovne elite, se odločijo za super-tajno operacijo v Sloveniji. In kako izvedejo to briljantno tajno misijo? Tako, da z zasebnim VIP reaktivcem spektakularno in pod svojim pravim imenom pristanejo naravnost na Brniku.

Nato se sredi belega dneva zapeljejo na Trstenjakovo 8 - na najbolj opazovan in prisluškovan naslov v državi, pred katerim imajo slovenski novinarji praktično stalno postavljen tabor. Tam jih pred vrati, pred očmi celotne javnosti, pričaka prvak opozicije Janez Janša osebno. Malo poklepetajo, skujejo načrt za padec vlade, spijejo kavo in odletijo v Rim. Enega agenta pa pustijo v Ljubljani - verjetno zato, ker jim je zmanjkalo prostora za prtljago ali pa ni imel drobiža za taksi do letališča.

Če bi elitne obveščevalne agencije res delovale na tak način - torej parkirale svoje VIP letalo pred nosom vseh in šle na uradni sestanek na sedež največje stranke -, bi jih razkrinkali že vaški redarji, ne pa Nika Kovač in Borut Mekina. To ni niti komedija, to je čista tragikomedija. Pravi James Bond bi ob tem jokal v svoj martini.

Zdi se, da levim omrežjem postaja kristalno jasno, da jih bo aktualna oblast s svojo operativno invalidnostjo pokopala in gladko zmago podarila desnici. Zato očitno prehajamo iz klasičnega političnega boja v žanr slabe znanstvene fantastike.

Zgodovina sprememb…

Tale afera bi bila prava stvar za našega Kunstljevega Mikija. Special materijal! ;)

bbbbbb2024 ::

c3p0 je izjavil:

Naj mi še nekdo razloži, kako je zdaj nek NVO Kolačeve in Mukija začel delovat tudi v obveščevalnih vodah. A imajo posebno divizijo, ki je zamenjala SOVA ipd. namenske agencije, ki bi se naj ukvarjale s takimi zadevami?

Jap, razumejo se tudi na kontra obveščevalno delo. Neverjento, na vse se razumejo.

karafeka ::

Nike so res vse izjemne.
Ta bo še enkrat predsednica vlade.

dronyx ::

Jaz bi dopuščal možnost da je šov Slovenija ima talent delo Izraelcev, ker za to motiv sigurno obstaja. Samo da bi pa ljudje, ki se ukvarjajo z neko spec ops sem letali z letalom iz Tel Aviva pod pravimi imeni in se sestajali kar z Janezom Janšo na sedežu stranke je pa čista neumnost, za domače potrebe. Po moje če bi Sova imela kakršnekoli dokaze v zvezi s tem, bi se že oglasili. Seveda ne morejo pa tako kot nevladniki govorit neke pravljice, ker potem jih bodo pa slišali od "partnerski" agencij. Tega si pa ne želijo.

karafeka ::

FireSnake je izjavil:

22.3. je treba voliti tako, da jim zapremo pipico.
Posledično bo tudi kolačeva obmolknila. Pa čeprav je financirana iz tujine.

Ne se trudit, se bodo druge pipice odprle. Da korupcije sploh ne omenjam. Raje daj kako idejo, kako zraven prit.

Polda ::

Nika Kovač včeraj na hitro končala konferenco, ko je dobila neprijetno vprašanje

https://x.com/tolemamo/status/203349865...

Nato pa se je še grdo znesla na Mukijem

https://grok.com/imagine/post/d6389346-...

dronyx ::

V bistvu je sedaj Sova v neprijetnem položaju, saj morajo ali zanikat to, kar trdijo ti naši horuk protiobeščevalci in PM ne bo vesel, ali pa potrdit njihove ugotovitve, samo potem se pa postavlja vprašanje, kaj počne Sova, da tega ne zazna sama.

primoz4p je izjavil:

Dober komentar na to temo na x-u
https://x.com/jmacarolv/status/20335334...

Jan Macarol:
Poslušam tole novo "afero Black Cube", ki so jo lansirali naši dežurni reševalci demokracije z Inštituta 8. marec in Mladine. Dajmo to "zgodovinsko vmešavanje v slovensko demokracijo" prevesti v jezik zdravega razuma in poglejmo, kako po mnenju slovenske levice delujejo elitni tuji obveščevalci.

Scenarij gre očitno takole: Vrhunski izraelski vohuni, nekdanji specialci in strategi, ki so domnevno strah in trepet svetovne elite, se odločijo za super-tajno operacijo v Sloveniji. In kako izvedejo to briljantno tajno misijo? Tako, da z zasebnim VIP reaktivcem spektakularno in pod svojim pravim imenom pristanejo naravnost na Brniku.

Nato se sredi belega dneva zapeljejo na Trstenjakovo 8 - na najbolj opazovan in prisluškovan naslov v državi, pred katerim imajo slovenski novinarji praktično stalno postavljen tabor. Tam jih pred vrati, pred očmi celotne javnosti, pričaka prvak opozicije Janez Janša osebno. Malo poklepetajo, skujejo načrt za padec vlade, spijejo kavo in odletijo v Rim. Enega agenta pa pustijo v Ljubljani - verjetno zato, ker jim je zmanjkalo prostora za prtljago ali pa ni imel drobiža za taksi do letališča.

Če bi elitne obveščevalne agencije res delovale na tak način - torej parkirale svoje VIP letalo pred nosom vseh in šle na uradni sestanek na sedež največje stranke -, bi jih razkrinkali že vaški redarji, ne pa Nika Kovač in Borut Mekina. To ni niti komedija, to je čista tragikomedija. Pravi James Bond bi ob tem jokal v svoj martini.

Zdi se, da levim omrežjem postaja kristalno jasno, da jih bo aktualna oblast s svojo operativno invalidnostjo pokopala in gladko zmago podarila desnici. Zato očitno prehajamo iz klasičnega političnega boja v žanr slabe znanstvene fantastike.

Dejansko zelo lepo napisano!
Težko se ne strinjaš pa ne glede na to iz katerega pola si.
Kolačeva je samo prilila olja na ogenj, na katerem se roštilja golobja hunta.
Efekt bo ravno kontra in pleško bo dobil še kak glas več. No, jaz upam, da dobijo kaj še logar in N.si.

Še kokic! Srčno pa upam, da bo video materiala še več. Nocoj, po treningu najprej to pogledam (vedno najprej to pogledam :)).

P.S. Ne pozabimo pa še tega (prava kaša je tale kolačeva). Upam, da bo to javnost čim bolj videla.

Zgodovina sprememb…

mailer ::

Tale vlada je glede na število afer čisto povprečna v primerjavi z vsemi predhodnimi. Je pa še vedno bolje, da ostanemo na istem kot da gremo še četrtič na led.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

mailer je izjavil:

Tale vlada je glede na število afer čisto povprečna v primerjavi z vsemi predhodnimi. Je pa še vedno bolje, da ostanemo na istem kot da gremo še četrtič na led.

A res?
Samo do marca 20204 nam je skuhal tole.
To se ti zdi povprečno?
Pripravi mi enak seznam za katero koli prejšnjo vlado. Levo ali desno.

FireSnake je izjavil:

mailer je izjavil:

A res?
Samo do marca 20204 nam je skuhal tole.
To se ti zdi povprečno?
Pripravi mi enak seznam za katero koli prejšnjo vlado. Levo ali desno.

Verjetno misli na kaj takega?
https://www.rtvslo.si/slovenija/afera-s...
Podobna zadeva ali celo še hujša!

Zgodovina sprememb…

Eno resno vprašanje. K Janši so s privatne Mossad frajerji iz Izraela prileteli 22.12.2025, da se zmenijo za prisluškovanje za nazaj? Večina objavljenih prisluhov je starejših od teh nekaj mesecev

https://x.com/JureOrel/status/203355142...

Mogoče so mu res prinesli VHS kasete s posnetki in račun, on pa je odštel v gotovini. Vohuni tudi praviloma potujejo v private jetih, ker je to najmanj vpadljivo.
Saj smo vendar leta 1970 in gre za čizi špijunski film.

ripmork ::

Polda je izjavil:

Nika Kovač včeraj na hitro končala konferenco, ko je dobila neprijetno vprašanje

https://x.com/tolemamo/status/203349865...

Nato pa se je še grdo znesla na Mukijem

https://grok.com/imagine/post/d6389346-...

:))
Dobro, da se vsaj lahko narežimo (sicer bi bilo edino čustvo jeza ob gledanju vsega tega).
Kakšna patetika in dvojna morala teh prikoritnih nevladnikov... ne morem verjet, da sem leta nazaj te ljudi celo podpiral.

ripmork je izjavil:

Kakšna patetika in dvojna morala teh prikoritnih nevladnikov... ne morem verjet, da sem leta nazaj te ljudi celo podpiral.

Pošteno, da poveš. Jaz to spoštujem. Spoštujem tudi tiste, ki danes razočarani priznajo, da so volili golobjo hunto.
Zdaj, če bi ugibal zakaj si si premislil, bi rekel, da zaradi podobnih bedarij, kot so jih naredili danes.
Drži, ali se motim?

Bellator ::

Mnogi smo na zadnjih volitvah smo glasovali stranke, ki niso povezane s SDS, tokrat bomo pa volili stranke, ki niso povezane z GS. Upam, da takoj po volitvah za protiutež ustanovijo levo stranko, ki se bo 4 leta pripravljala na državnozborske volitve in bo dolgoročno gradila ugled ter delala za narod in ne za lasten žep. Instant stranke so se že zdavnaj izpele.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Bellator je izjavil:

Mnogi smo na zadnjih volitvah smo glasovali stranke, ki niso povezane s SDS, tokrat bomo pa volili stranke, ki niso povezane z GS. Upam, da takoj po volitvah za protiutež ustanovijo levo stranko, ki se bo 4 leta pripravljala na državnozborske volitve in bo dolgoročno gradila ugled ter delala za narod in ne za lasten žep. Instant stranke so se že zdavnaj izpele.

Težka bo povsod se najdejo stari reciklirani kadri v vsaki novi stranki, smo premajhni in premalo nas je. Sposobni ne bodo šli v to gnojnico od politike. Cerar se je meni zdel zelo ok pa so ga zjebali in torpedirali od znotraj. Drnovšek je edini še imel nekako stvari pod kontrolo in tudi omenil je kaj se bo zgodilo, ko bo odšel.

Samo poglej recimo Erjavca, tega sranja se ne da rešit.. 4 leta desne vlade potem pa spet nekaj novega recikliranega z istimi kadri, ponovi vajo.

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

Če bi JJ bil prvič na volitvah, bi ga volil, tako bo pa on samo sredinec Golobu,tudi če je isti kot prej...

nejclp ::

Daniel je izjavil:

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Še na enostavno vprašanje ne zna odgovort... al je tolk butasta, al pa so res samo privesek SDS
https://x.com/vladozlom/status/20324830...

Isto vprašanje, kot če bi vprašal kakšna je razlika med svobodo in levico. Neobstoječa.

sem pa mislu,da je Logar čist neki druzga kot janša. pol si pritrdil levakom tukaj, da je logar jajotov satelit?

A misliš to, da zagovarjajo podobne vrednote? A je to po novem slaba stvar v očeh "prestrašenih"?

Ne, mislim na to, da ste se desnjaki vsakič sprenevedali, ko je kdo omenil, da so Demokrati skupni projekt Logarja in Jajota, da Jajo dobi glasove sredine.

Glede na to, kakšne "skupne" projekte izvajate na levici, kjer eni izvajajo programe drugih, je popolnoma vseeno ali je logar janezov ali samostojni projekt. Bi pa prej rekel, da je samostojni, ker so se kolikor vidim k logarju prestavili tudi nekateri, ki so prej kandidirali pod SD in tile ne bi nikoli sodelovali z janezom. No, časi se spreminjajo, vmes je celo nika postala obveščevalna strokovnjakinja placana iz tujine, ki bo razpravljala o vplivu na volitve iz tujine...

V bistvu imaš prav, vseeno je za čigav projekt gre, saj je popolnoma jasno, da bo Logar v vsakem primeru končal v koaliciji z Jajotom. keri so to iz SDja ne vem, vem pa, da Logar ni rekel, da ne bo šel v koalicijo z Jajotom (oziroma je rekel, da bi šel z vsemi, razen z Levico, kar pozdravljam), tako da se tudi prestopniki verjetno zavedajo, da bojo sodelovali z Jajotom. Nike ne bom komentiral, mate itak dovolj materiala za pospinat in že cel dan debato o tem.

FireSnake je izjavil:

ripmork je izjavil:

Pošteno, da poveš. Jaz to spoštujem. Spoštujem tudi tiste, ki danes razočarani priznajo, da so volili golobjo hunto.
Zdaj, če bi ugibal zakaj si si premislil, bi rekel, da zaradi podobnih bedarij, kot so jih naredili danes.
Drži, ali se motim?
Drži, ja. Je bila tekom zadnjih nekaj let cela serija manjših neumnosti, ki so se nabirale. Ogromno ene hipokrizije, dvojnih meril in sprenevedanja, kar sem začel opažat pri vseh teh "dobro namenskih" združbah in sčasoma spregledal realno stanje. Goloba sicer nisem volil (sem razmišljal o njem, čeprav so že takrat nekateri opozarjali nanj).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

endelin ::

8-OMi lahko kdo pove kdo so muki in kolaceva da izvajajo to kar je danes? So to neke slovenske starešine? Pa kdo hudiča so oni?

Vse skupaj izgleda zelo bizarno.

Nevladne organizacije ki se ukvarjajo že cel mesec z opozocijo?

Sedaj se je še muki od nekje vzel:))

Izgleda se zelo bojijo da ostanejo brez davkoplačevalskih EUR. ;)

To kar delajo je izven tega sveta.

Slovenija je že diktatura!

Ogabe grde prevarantske

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Brskam na socialnih omrežjih po profilu 8 Marec, pa to je po 5 objav na uro, vsako uro! Black Cube, na 1000 in en način :)):)):))
Ti ljudje niso gladki...

endelin ::

Najprej kolačeva napade direktno logarja zaradi burgerjev.
Sedaj največjo opozocijsko stranko.

Pa kdo je res ona?

Nagnusni kar delajo že cel mesec!

Je komu iz leve to normalno da se mevladne organizacije že mesec ukvarjajo z opozicijo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

ripmork je izjavil:

Brskam na socialnih omrežjih po profilu 8 Marec, pa to je po 5 objav na uro, vsako uro! Black Cube, na 1000 in en način :)):)):))
Ti ljudje niso gladki...

To je obup in histerija, kapitulacija. Še zadnji udar in poskus spina, jim pa ankete kažejo odlično, tiste prave seveda. lol

https://kdobozmagal.si/

LeQuack ::

Ko glasujte ne pozabiti, ne glede na to koga volite, bo stanje čez 4 leta slabše kot je zdaj. Tako da ne se sekirati.
Quack !

endelin je izjavil:

8-OMi lahko kdo pove kdo so muki in kolaceva da izvajajo to kar je danes? So to neke slovenske starešine? Pa kdo hudiča so oni?

Vse skupaj izgleda zelo bizarno.

Nevladne organizacije ki se ukvarjajo že cel mesec z opozocijo?

Sedaj se je še muki od nekje vzel:))

Izgleda se zelo bojijo da ostanejo brez davkoplačevalskih EUR. ;)

To kar delajo je izven tega sveta.

Slovenija je že diktatura!

Ogabe grde prevarantske

Glede na wo-manhandling iz strani Njoke, niti ni imel izbire. "Boš tam ali pa te več ne bo."

CharlieKK je izjavil:

ripmork je izjavil:

Ti ljudje niso gladki...

To je obup in histerija, kapitulacija. Še zadnji udar in poskus spina, jim pa ankete kažejo odlično, tiste prave seveda. lol

Še ena manipulacija sodeč po spike-u. Tokrat v škodo GS.

Ja so že zaznali in bodo popravili kar legit stran je pa treba jemat z malo rezerve.

Zgodovina sprememb…

garamond ::

Bellator je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

ripmork je izjavil:

Ti ljudje niso gladki...

SDS skoraj 40%. To je to, volitve so odločene. :-D
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.

harmonkar9 ::

sparklyslo je izjavil:

Zanimivo, da najbolj kriči zenska, ki trdi, da je njen NVO financiran povsem iz tujine, pri tem pa se vpleta v volitve.

Po mojem domoljubnem mnenju bi morala biti tiho, ker jo verjetno napačni Židje podpirajo (Soros). Ne bi ji smeli dopustiti, da se tako vtika v naše volitve, kdo ji je dal pravico?

garamond je izjavil:

Bellator je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

ripmork je izjavil:

Ti ljudje niso gladki...

Gremo čez 50 %! Zaenkrat ni realistično (SDS ima premalo), ker levaki goljufajo, medtem ko domoljubi samo uporabljajo možnost sistema

Zgodovina sprememb…

garamond je izjavil:

Bellator je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

ripmork je izjavil:

Ti ljudje niso gladki...

Harmonkarji trolajo anketo :)) SDS bo na volitvah IMHO dobil med 25 in 30%

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 ::

Bellator je izjavil:

Harmonkarji trolajo anketo :))

Levaki se radi infiltrirajo v domoljubne sisteme že vsaj od 2008.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Manjka jim robusten troll-control.

Miki N je izjavil:

Bellator je izjavil:

Manjka jim robusten troll-control.

Saj gledajo IP posameznega glasu, trollaš lahko samo z VPN-om ampak tudi tam se vidi izvorna država. Dost legit, ne zajame pa dost demografije, ker verjetno glasujejo samo tisti, ki so bolj zagreti. SDSu dam 28-30% max.

Zgodovina sprememb…

Tudi s telefonsko povezavo lahko trolaš. Vsakič, ko se povežeš na omrežje, dobiš drug IP naslov.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Tudi s telefonsko povezavo lahko trolaš. Vsakič, ko se povežeš na omrežje, dobiš drug IP naslov.

Ok sam to je že advanced trolanje. :))

Samael ::

Bellator je izjavil:

Razen, ko ne opaziš, da preferira IPv6 in da so vsi "drugi" naslovi, ki jih puščaš khm... znotraj istega /64 subneta. Ups. :))
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()
««
73 / 74
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025251 (23512) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662156904 (98135) T440

Več podobnih tem