» »

komu boste dali glas na volitvah

komu boste dali glas na volitvah

Temo vidijo: vsi
««
62 / 64
»»

primoz4p ::

kanarin je izjavil:

Dimnik je izjavil:

delavec44 je izjavil:

kanarin je izjavil:

https://www.24ur.com/novice/volitve/izo...

LOL, 25. 04. 2022

To je njihova praksa zavajanja

Kanarček lepi stare objave, golob pa napoveduje grafe vnaprej:))

Kaj ima veze stare objave , kakšna zavajanja neki. Pač vi enostavno ne sprejemate dejstev, ki vam ne gredo v prid (so avtomatično "zavajanje"). Samo to samih dejstev prav nič ne spremeni.

Kako bedni ste desničarski troli v tej temi - prav tekmujete kdo bo komu bolj lezel v rit in kdo bo bolj napadel mnenje nekoga ki se z vami ne strinja. Prav smilite se mi - očitno vam na veliko prpa ko zdja spremljate zadnje javnomnenske ankete.

Nekateri so ostali zamrznjeni v času
25. 04. 2022 - Mediana
11. 3. 2026 - Parisfal

CharlieKK ::

PujsekPepe je izjavil:

Jasno se malo pa nas bo bosna prehitela. S tistim vlakom koper divaca se jajcajo ki so ga delal 20 let pa to bi kienzi naredil v pol leta.
Js racunam na levico s stevanovicom. Do konca.

Slovenci si zasluzijo to.
Ampak cist povsod nategujejo. Sam uporabljam recimo ing banko (nzozemsko) nobenga vodenja racuna ne placujem. Lol Cist na vsakem vogalu se slovencek spomne kje bi nategoval.

Js sm sem se za glavo prjev k so Musarjevo zvolil.

https://www.facebook.com/share/v/188sjY...
:))

Nisi edini, ki tako misli.. hehe ampak lej mi smo samo trolli kaj pa vemo...

Zgodovina sprememb…

Hvala MoSSad. We love you!

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 ::

primoz4p je izjavil:

25. 04. 2022 - Mediana
11. 3. 2026 - Parisfal

Tisto iz 2022 ni relevantno. Levaki ne znajo niti anket delat, oni so delali ankete pred volišči, namesto da bi klicali po telefonu. Znajo pa pernati krast, od 2022 so nam ukradli osnovnošolsko izobražene po DSOjih, tudi Nsi jih je pokradla in obrnila svojo izobrazbeno strukturo napram 2022. Ampak na srečo smo jim domoljubi pobrali srednješolsko izobražene od takrat, Logar pa neumne visoko izobražene, ki ne želijo Gospoda Janše, ampak samo da je nov obraz.

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe ::

A je izobrazbena struktura sploh vazna?

Mislim pejte v jamo. Ti lahko izobrazbo na teh miki misla fakultetah dobis brez problema ce si pa prebutast tud za to pa placas. 1/4 javnih sektasov ma miki miska diplome razen zdravstvenih delavcev. Pa niso to faksi kot so na kitajskem kjer jih gonjo do kraja z matematiko in fiziko in naprej drugimi usmeritvami.
Pa ze k te ankete limate sam dokazujete kako u pizdi je slovenija. Isto kot maketa ki je bla drazja od izvedbe. Valda da vam kradejo ce pa lahko.

Malidelničar ::

Izobrazba je passe, fakultete so precenjene.
Sploh družboslovno-humanistične itd.
Sem od blizu videl kako to poteka.

Sam spoštujem vse ljudi in imam prijatelje povsod.

Sem pa vedno bil dober frend z "preprostimi" ljudmi, kmetje, ljudje s poklicno izobrazbo (majstri, obrtniki), navadni delavci.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Fakulteta sama po sebi je ok. Sam ne me jebat da ti kot drzava dovoljujes stancanje 50k pravnikov, 50 k ekonomistov letno plus ostalih miki miska faksov vmes pa dajes stipendej pa studentsko delo da se pasejo do 30 leta po faksih ko pa realnost udar pa na zavod ker nisi usposobljen niti za vilicarja vozt. Pa to je drzava naredila gamad invalidov ne pa kriticno mislecih ljudi.

Valda da nas bodo bosanci pa albanci in kosovarji prehitel.
Edina ampak res edina resitev je anksiranje pa vse komplet vse obcine in javne funkcionarje vn zmetat. Komplet. Nema tu jansa vs golob. Pa tujce notr.

Zgodovina sprememb…

Drgač viličarja sploh ni enostavno vozit, tam lako celo nekdo umre, v pisarni pa si lahko samo sexi in si top shit.. Razlika v plači je pa vesoljska, za manj odgovornosti. Me res zanima koliko % JS je dovolj motorično sposobnih, da fura viličarja ob 3 ponoči, no ja sej se vidi na cesti...

Zgodovina sprememb…

Ja ampak potem so te ankete glede deleža 'visoko izobraženih' po političnih strankah, totalen bullshit.

DeeJay ::

vodijo nas osnovnošolci, ki nam pridigajo kako je fakulteta pomembna
Poslanci ne bi smel met nikakršne policijske kartoteke in imet vsaj srednješolsko izobrazbo. Hec pa je, da je vedno več osnovnošolcev med njimi.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

Jah se navadis. Sam ce si ti do 30 leta na faksu pa beres samo pravljice v casu AI ja potem bos pac invalid.
Pisarniske delavce lahko zamenja komot AI.

Tu se pa kot retardiranci prerekate levo / desno

Malidelničar je izjavil:

Ja ampak potem so te ankete glede deleža 'visoko izobraženih' po političnih strankah, totalen bullshit.

Wau. Res wau. Bi pricakoval veciji iq ljudi na tem forumu. Moras pogledat strukturo tehnicno izobrazbenih ala IT, kemija, farmacija, medicina…

DeeJay je izjavil:

Poslanci ne bi smel met nikakršne policijske kartoteke in imet vsaj srednješolsko izobrazbo. Hec pa je, da je vedno več osnovnošolcev med njimi.

Ja ker so pametnejsi od ljudi ki so dostudiral miki miska fakse. Prakticno je to kot kripto oz mem coini sam da popusis 4 in vec let zato da imajo njihovi prihatelji sihte v javnem sektorju. Pa smo spet pri javnem sektorju in samo 3 k zaposlenih na rtvju. Pa to greznico more en placvt ane

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe: Golob je DOKTOR, ima doktorat (!) iz STEM, elektrotehnike, in kaj nam to zdaj pomaga?!?!?!?!?

delavec44 ::

Golobu je vse jasno, kriva je ekstremna desnica. On bi skliceval seje kako hudiča so posnetki nastali, ne bi se pa ukvarjal s tem kar so posneli. JJ pa po drugi strani poziva vlado k odstopu.

"Dvoma, kdo stoji za posnetki, pa ni za Golobovo Svobodo, kjer zahtevajo sklic Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb.

"Letošnja kampanja je pokazala, na kako nizko raven se je pripravljena spustiti ekstremna avtoritarna desnica v želji po oblasti. Vse to, kar doživljamo te dni v Sloveniji, se dogaja tudi v drugih državah, kar spodbujajo in financirajo deli ekstremne ameriške desnice," je dejala predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič."

PujsekPepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Ja ker so pametnejsi od ljudi ki so dostudiral miki miska fakse. Prakticno je to kot kripto sam da popusis 4 in vec let zato da imajo njihovi prihatelji sihte v javnem sektorju. Pa smo spet pri javnem sektorju in samo 3 k zaposlenih na rtvju. Pa to greznico more en placvt ane

očitno teb tud osnovna šola manjka, ker ne znaš brat
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:

PujsekPepe: Golob je DOKTOR, ima doktorat (!) iz STEM, elektrotehnike, in kaj nam to zdaj pomaga?!?!?!?!?

Ja ker je meu fotra zadej pa ga je on tja zasidral. To nima nobene veze. Kot bi rekel zakaj ke kresalova prilezla tako dalec. Ja ker ga je pusila advokatu senici.

DeeJay je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Ja ker so pametnejsi od ljudi ki so dostudiral miki miska fakse. Prakticno je to kot kripto sam da popusis 4 in vec let zato da imajo njihovi prihatelji sihte v javnem sektorju. Pa smo spet pri javnem sektorju in samo 3 k zaposlenih na rtvju. Pa to greznico more en placvt ane

očitno teb tud osnovna šola manjka, ker ne znaš brat

Ne. Saj si lepo napisal. Osnovnosolci vas oz diplomante vozijo scat lol

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe je izjavil:

Ne. Saj si lepo napisal. Osnovnosolci vas oz diplomante vozijo scat lol

napisal sem, da nam osnovnošolci in kriminalci pridigajo, da je faks pomemben. Oksimoron.
Don't f with me.

Ne ni oksimoron. Ohranja se delovna mesta javnega sektorja in profesorjev ki pridigajo o srednjeveski zgodovini na filo faksih vmes pa vlecejo super kes do penzije.
Fak no. A nisi ti ful dobr u kriptu uspeu pa ti te stvari nio jasne?
Vmes se pa stanca vsako leto po 10.000 neuporabnih "izobrazenih" invalidov ki pristanejo na zavodih. A pizdimo se cez rome

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe je izjavil:

Ne ni oksimoron. Ohranja se delovna mesta javnega sektorja in profesorjev ki pridigajo o srednjeveski zgodovini na filo faksih vmes pa vlecejo super kes do penzije.
Fak no. A nisi ti ful dobr u kriptu uspeu pa ti te stvari nio jasne?
Vmes se pa stanca vsako leto po 10.000 neuporabnih "izobrazenih" invalidov ki pristanejo na zavodih. A pizdimo se cez rome

šolstvo deluje po zakonih, ki jih osnovnošolci in kriminalci sprejemajo v državnem zboru.... še kej za dodat?
Don't f with me.

Nic. Samo tole je dost dost vecja greznica od yugoslavije. Pa se enkrat jansa pa golob mata izobrazbo tud golob pa kresalova. Pa ?

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

nejclp je izjavil:

ripmork je izjavil:

Moja "ideologija" so sicer zgolj posameznikova svoboda (osebna in ekonomska) ter čisti pragmatizem. Zanima me kaj deluje. Ne pa, kaj se sliši fajn (dejansko pa ima škodljive učinke).
Primer:
Tovariši Levice so v imenu "boja proti kapitalu" želeli zvišanje obdavčitev dobičkov od oddajanja. "Zlobni libertarci" smo opozarjali, da bo to zgolj zvišalo najemnine. Posledica: dvig obdavčitev dobičkov od oddajanja je zvišal najemnine.

No, to si že enkrat povedal in takrat sem ti odgovoril, da je to huda poenostavitev, najemnine so visoke predvsem zaradi nesorazmerja med ponudbo in povpraševanjem. Graditi je treba nova stanovanja, tudi študentske domove in obdavčiti tiste, ki vlagajo v stanovanja kot naložbe in jih imajo po deset. Naj vlagajo v delnice.
Da je nesorazmerje tudi sam že ves čas trdim (tudi že večkrat limal grafe, kako po številu novogradenj in po številu stanovanjskih enot na prebivalca capljamo za večino EU držav). A krivec za večino teh stvari je država:
- dragi, dolgi birokratski postopki (zato se v gradnjo splača spuščat le tam, kjer je najvišja marža > luksuzna stanovanja)
- birokratski postopki so vedno kompleksnejši (še mal, pa bo treba za pasjo uto gradbeno dovoljenje dobit in odobren načrt s strani izdatno plačanega birokrata)
- občinsko omejevanje gradnje (politični vplivi in lobiji, korupcija,...)
- zavzemanje za še večje omejevanje zazidljivost površin (čeprav je že zdaj ogromen del države pod Naturo 2000)
- slabo razvit kapitalski trg je v določeni meri posledica sanacije bank v 2013 (pod Bratuškovo se je razlastninilo 100k delničarjev, procesi odškodnin so še vedno v teku, polnega vračila izgub ne bo nikoli)

Rešitev je v debirokratizaciji, poenostavljanju in hitrejšem obdelovanju postopkov. Pa v vzpodbujanju kapitalskega trga (Hrvaška bi bila dober zgled).
Primerjava:

Mimogrede, ko so bile že ravno delnice omenjene: v Levici bi investiranje v kapitalske trge (za zmanjševanje vlaganj v investicijska stanovanja) vzpodbujali takole:
"Še boljša bi bila obdavčitev ustvarjenih kapitalskih dobičkov po progresivni lestvici"
(povezava na današnji interviju s strankami na temo obdavčitev kapitalskih dobičkov).

Da je vlaganje bistveno dražje kot na Hrvaškem, Mesecu ni dovolj. Še progresivno lestvico bi dal ;((
Ker bohnedej, da bi posameznik z vlaganjem in tveganjem svojega lastnega kapitala(!) oplemenitil premoženje za več kot drobiž. Kapital bad (razen, če gre v roke pohlepni državi, potem good).
Najbolje, da tovarišija v imenu dobrih namenovTM pobere ves kapital, pa ga bojo pol solidarnostnoTM razdeljevali po potrebahTM, kakor bojo oni sami presodili.

PS: Pa kolikor vidim, sta Levica + Vesna edini stranki, ki aktivno nastopala proti jedrski energiji... medtem ko se ravnokar von der Leyenova zdej nazaj vleče in priznava, da je bilo zapiranje Jedrskih elektrarn velika napaka. Čudovito res.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

harmonkar9 ::

PujsekPepe je izjavil:

Nic. Samo tole je dost dost vecja greznica od yugoslavije. Pa se enkrat jansa pa golob mata izobrazbo tud golob pa kresalova. Pa ?

Ampak je velika razlika. Gospod Janša je popolnoma sam zaključil FSPN, za pernatega pa vprašanje pri tistem čudnem štromarskem faksu.

PujsekPepe je izjavil:

kdo od njih še ni imel na glavi obtožnice? pač kriminalci.
Don't f with me.

harmonkar9 je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Ampak je velika razlika. Gospod Janša je popolnoma sam zaključil FSPN, za pernatega pa vprašanje pri tistem čudnem štromarskem faksu.

To nima nobene veze ker ne en ne drug ne bosta naredila absolutno nic ker ce ne pride do konkretnih sprememb kot je da se pomece ves javni sektor vn ja javni sektor (z izjemo zdravstvenih delavcev) se ne bo spremenilo nic. Tud vodstvo policije bi se mogl zamenjat. Nemci so ko so okupiral francijo postavl visijsko vlado to bi slovenija potrebovala ne pa novih klovnov

DeeJay je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

kdo od njih še ni imel na glavi obtožnice? pač kriminalci.

Sej tito je imel tud maslo na glav pa je bil “neizobrazen” pozabljas pa da je imel yugo sistem hudo dobro varovalko imenovano SDK.

Zgodovina sprememb…

fur80 ::

CharlieKK je izjavil:

Drgač viličarja sploh ni enostavno vozit, tam lako celo nekdo umre, v pisarni pa si lahko samo sexi in si top shit.. Razlika v plači je pa vesoljska, za manj odgovornosti. Me res zanima koliko % JS je dovolj motorično sposobnih, da fura viličarja ob 3 ponoči, no ja sej se vidi na cesti...

Kaj misliš, da je enemu povprećnemu Lojzetu iz Kungote biti lažje sexy ali furatu viličarja?

Sem že enkrat napisal, v Sloveniji žal ni človeka, ki bi iztrebil korupcijo. Tak človek bi moral biti zelo odločen, strikten, vrhunsko plačan, pod kostantnim varovanjem in brez familije. Sodišče bi moralo delat pa 24ur na dan.
Če bi to rešli, bi lahk davke konkretno zmanjšal. Ker pa korupcija samo menja ljudi glede na barvo vlade, smo pa tam kjer smo.

Takratni SDK bi pa danes brez problema zamenjal blockchain in bi mel sledenje vsakega EUR, ki ga država porabi.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Kaj misliš, da je enemu povprećnemu Lojzetu iz Kungote biti lažje sexy ali furatu viličarja?

Ker sexist, tud Lojze iz Kungote je lahko sexi v pravih očeh! Evo tudi tu bi lahko uvedli kvote! Več sexi Lojzetov v JS, vsaj 40% za začetek! Podpiram.

Zgodovina sprememb…

Pa kje jih ti pobiras se eipstein se verjetno svobodno sprehaja. Sej korupcija je povsod razlika je da nekje manj nekje vec. Slovenija je raj za mafijo. Recimo steroidni kralj bo v Ljubljani delal biznis ki je na fbijevi tiralici. In ti pricakujes da bodo sodisca kaj naredila? Glih sodisca so tista kjer bi moral te ljudi prvo spravt na goli otok. Pol pa naprej

Takratni SDK bi pa danes brez problema zamenjal blockchain in bi mel sledenje vsakega EUR, ki ga država porabi.

Sistem je deloval zato so ga pa sfukal. Retardiranci kot s(m)o bili pa nismo vedel kaj se dogaja. Osamosvojitev se je zgodila z namenom ne zato KER BEOGRAD krade.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

ripmork je izjavil:

Rešitev je v debirokratizaciji, poenostavljanju in hitrejšem obdelovanju postopkov. Pa v vzpodbujanju kapitalskega trga (Hrvaška bi bila dober zgled).
Primerjava:

Pozabi, smo že preveč v dreku in ni več poti nazaj. Razlika se bo samo še večala.
Quack !

Pozabi, smo že preveč v dreku in ni več poti nazaj. Razlika se bo samo še večala.

Imamo pa svoj jezik in himno ki jo lahko prepevamo. Tud to je nekaj

No kakorkol js delal ne bom pa placeval davkov tem svinjam. Rajs pod most

Zgodovina sprememb…

Smešno je, da je pršl do te točke, da nam mora biti Hrvaška dobr zgled.
Konstantni višji in novi davki lepo nakazujejo porast korupcije.
Don't f with me.

Pa ce se izrazim grdo in resno hkrati bi blo bols da postavjo logarje pa je to to ne pa da narod zajebavajo. Mene osebno srce boli ko vidim nekoga ki res gara petek, svetek, ostane mu pa par stotakov na koncu mesca. Plus pusca zdravje na sihtu.
Krivi so pa romi pa priseljenci...itak.

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe je izjavil:

Pa ce se izrazim grdo in resno hkrati bi blo bols da postavjo logarje pa je to to ne pa da narod zajebavajo. Mene osebno srce boli ko vidim nekoga ki res gara petek, svetek, ostane mu pa par stotakov na koncu mesca. Plus pusca zdravje na sihtu.
Krivi so pa romi pa priseljenci...

Eh Nodi, ves kako to gre, lastniki podjetji so jezni na vlado in hvatijo krivine kjer se da, delavec pa ima vedno manj, ker je "predrago" ( kar je delno res) plačat več. Skratka, najebe samo pleb in tako v krogu.. davkov plačanih vedno manj, delavci pa garajo. Žal.

Zgodovina sprememb…

Kolega ma restavracijo 10 zaposlenih v zadnjih dveh mescih mu z novimi prispevki te vlade ne bo ostalo nic profita.
10 zaposlenih ni mal pa gostinstvo je hudo zafukan posu. Pomojem bo zapru al pa pregoru

Kaj dela Estonija tako boljše kot mi in zakaj se vlade ne posvetujejo z njimi? ... aja ker nam vladajo kriminalci.

Mesto na lestvici najmanj koruptivnih EU držav, 1 je najmanj.

Don't f with me.

PujsekPepe je izjavil:

Kolega ma restavracijo 10 zaposlenih v zadnjih dveh mescih mu z novimi prispevki te vlade ne bo ostalo nic profita.
10 zaposlenih ni mal pa gostinstvo je hudo zafukan posu. Pomojem bo zapru al pa pregoru

Mah, profita mu ne bo ostalo nič, ker si je zastavil luksuzno življenje.. Ampak ok, razumem, če si se cel lajf trudil potem tudi pričakuješ to, zato jih ne obsojam. Lastnik si standarda ne bo znižal, bo pač šel v drugo dejavnost in spet na suhem ostanejo plebi.

Zgodovina sprememb…

CharlieKK je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Mah, profita mu ne bo ostalo nič, ker si je zastavil luksuzno življenje.. Ampak ok, razumem, če si se cel lajf trudil potem tudi pričakuješ to, zato jih ne obsojam. Lastnik si standarda ne bo znižal, bo pač šel v drugo dejavnost in spet na suhem ostanejo plebi.

Kaksno luksuzno zivljenje? Ma krede ceuga fuka za staro bajto ki jo je kupil in obnovil okol 3 jurje ce ne vec pa ga pride sam najem restavracije.
Kaksn luksuz neki

DeeJay je izjavil:

Kaj dela Estonija tako boljše kot mi in zakaj se vlade ne posvetujejo z njimi? ... aja ker nam vladajo kriminalci.

Te lestvice so isto kot z izobrazbo. Dej uporabi mozgane pa poglej kje je slovenija po sodnih zaostankih. To to je indikator

Zgodovina sprememb…

Slovenija po sodnih zaostankih ni čisto na vrhu v EU, vendar je precej visoko.
Po podatkih iz poročil o evropskih sodnih sistemih (CEPEJ / EU) ima okoli 34 % starejših oziroma zaostalih civilnih in gospodarskih zadev, kar jo postavlja približno na 4. mesto med državami z največjim deležem zaostankov.

Slovenija je kot Venezuela. Skoda ker jo Trump noce

PujsekPepe je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Te lestvice so isto kot z izobrazbo. Dej uporabi mozgane pa poglej kje je slovenija po sodnih zaostankih. To to je indikator

Zato pa pravim, da bi morala sodišča delat 24ur na dan.
Don't f with me.

Kera sodisca? Tista ki oproscajo steroid kralje? Bavcarje, Janse, Jankovice? Oprosti taksinh sodisc be potrebujemo.
Se tistga roma ki je ubil cloveka niso mogl najdt pa mu sodt.

Sodnike bi mogl prve na goli otok odpelat. Pa tujce notr, nobenga slovenca ki bi delal kot sodnik ne bi smelo bit.

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe je izjavil:

Kera sodisca? Tista ki oproscajo steroid kralje? Bavcarje, Janse, Jankovice? Oprosti taksinh sodisc be potrebujemo.
Se tistga roma ki je ubil cloveka niso mogl najdt pa mu sodt.

Pri nam policija opravlja delo dovolj konkretno in hitro. Problem se zatakne pri tožilcih in sodstvu. Tuki se pa začne politično motiviranje in pritiski, katerih pod nobenim pogojem ne bi smelo bit in bi mogli bit takoj prijavljeni.
Druga stvar je pa tud subjektivnost sodstva, videno večkrat.
Don't f with me.

DeeJay - zanimivo, še Repić je rekel, da so bili policisti pri hišni preiskavi korektni.

Tud vodstvo policije ima ceuga fuka zaslug za to situacijo.
Kle se lahko strinjava da problem niso romi, tujci, geji, lezbijke kot nas to recimo poskusa prepricati retardirani jelincic. Gre za lovke kriminala, podzemlja, vez, kjer tud ce odsekas glavo ne bo nic drugace.
Parlament oz ta gnili stranskarski sistem je bil postavljen izkljucbo da se raSprsi odgovornost.. najvec kar lahko nekoga doleti je da odleti iz funkcije

Scaramouche3 ::

PujsekPepe je izjavil:

Priseljenci znižujejo plače in točno zato ima ta samo stotak v žepu na koncu meseca, ko pa avtohtoni podjetniki raje plačajo tujcu, namesto da zaprejo meje in prisilijo da dvignejo plače Slovencu!

Hrvatje majo tud ceuga fuka filipincev. Krivo je vse samo to kar sem napisal ne.
Se kdo spomni kako so balkanci hodil v deutschland pa majo dons super penzije tud slovenci. Nemcija je tud zavozena mogoce mal manj kot slovenija sam zato niso krivi tujci

Zgodovina sprememb…

Problem je da ste vi tujci v lastni drzavi. Kjer vam vladajo glive, paraziti in z vsakim mandatom mislite da bo bolje.
In fact je bolje da se slovenija Albanizira kot met tole na oblasti

Scaramouche3 ::

PujsekPepe je izjavil:

Hrvatje majo tud ceuga fuka filipincev. Krivo je vse samo to kar sem napisal ne.
Se kdo spomni kako so balkanci hodil v deutschland pa majo dons super penzije tud slovenci. Nemcija je tud zavozena mogoce mal manj kot slovenija sam zato niso krivi tujci

Sigurno niso krivi tujci,samo moraš imeti kvoto, ker če so migracije brez meja se firme osredotočijo sploh pri nizkih delih, da dajo dela samo tistim, ki jim je že minimalec dovolj, ker prihajajo iz veliko revnejših držav.

Tako se avtohtoni ne morejo boriti za povišanje plač.
Seveda vzemi iz tujine, sploh zelo pameten kader, samo če imaš pri sebi destine tisoč ljudi, vzameš pa še več iz tujine?

fur80 ::

Scaramouche3 je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Priseljenci znižujejo plače in točno zato ima ta samo stotak v žepu na koncu meseca, ko pa avtohtoni podjetniki raje plačajo tujcu, namesto da zaprejo meje in prisilijo da dvignejo plače Slovencu!

Točno to so naredili par 10 let nazaj v Albaniji in poglej kaki vzgled so nam sedaj v Evropi.

Pa clovk a ne razumes da zdej vsi delajo za minimalca.
Ce pa drzava ponuja samo nizko kvalificirana delovna mesta je pa itak sploh tema kar je. Zdj pa jokat se nad AI. Tist bumbar iz sds bi naredil policijo ki bi metal ljudi ven. Whats next institut za moralno AI? Super se vecji javni sektor. Dej odpri oci.

za situacijo države definitivno niso krive manjšine ampak tisti, ki jo vodijo.
Catch pa je, da vam tisti, ki vodijo ali hočjo vodit državo, kradejo 3 miljarde letno in stvari prekrivajo s preusmerjanjem na manjšine, naprimer kako je nek cigan ukradu kolo, ali nek afganistanec prevzel službo slovencu v mcdonaldsu. 1933 style.
Don't f with me.

Ok pol pa nastavt albance notr. Tolk koruptivni kot slovenci ne morjo bit. Pomojem je se albanija nizja po sodnih zaostankih.
Mene boli k za zdravljico pa jezik lahko se tud albansk naucim

Zgodovina sprememb…

««
62 / 64
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16024879 (23140) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662156371 (97602) T440

Več podobnih tem