Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
fur80 ::
PujsekPepe je izjavil:
Hrvatje majo tud ceuga fuka filipincev. Krivo je vse samo to kar sem napisal ne.
Se kdo spomni kako so balkanci hodil v deutschland pa majo dons super penzije tud slovenci. Nemcija je tud zavozena mogoce mal manj kot slovenija sam zato niso krivi tujci
Lahko ti povem, da ima en elektricar v Slo, ki je delal v Nemčiji manjso penzijo tukaj pri nas, kot ima v Sloveniji ena slovenska učiteljica. ;)
V Nemčiji ze 30 let placujejo prispevek za dolgotrajno oskrbo, kot ga mi od lani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
DeeJay ::
PujsekPepe je izjavil:
Hrvatje majo tud ceuga fuka filipincev. Krivo je vse samo to kar sem napisal ne.
Se kdo spomni kako so balkanci hodil v deutschland pa majo dons super penzije tud slovenci. Nemcija je tud zavozena mogoce mal manj kot slovenija sam zato niso krivi tujci
Lahko ti povem, da ima en elektricar v Slo, ki je delal v Nemčiji manjso penzijo tukaj pri nas, kot ima v Sloveniji ena slovenska učiteljica. ;)
Žal je delal elektriko v napačnem času. Tisti, ki jo delajo danes jo bodo imeli x2 od učiteljice.
Don't f with me.
PujsekPepe ::
Odvisno kolk bodo place vecal javnemu saltarju. Se enkrat pride mesecnjak pa bomo vsi mel po 5 jurjev hmal.
Sej sem napisal da je nemcija zavozena kot Slovenija.
Nemci bodo zdj zdj zacel na poljsko delat hodt. Tm ce mas otroka med 18-25 letom si oproscen celotnega davka na osebni dohidek.
PujsekPepe je izjavil:
V Nemčiji ze 30 let placujejo prispevek za dolgotrajno oskrbo, kot ga mi od lani.
Sej sem napisal da je nemcija zavozena kot Slovenija.
Nemci bodo zdj zdj zacel na poljsko delat hodt. Tm ce mas otroka med 18-25 letom si oproscen celotnega davka na osebni dohidek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
PujsekPepe je izjavil:
Odvisno kolk bodo place vecal javnemu saltarju. Se enkrat pride mesecnjak pa bomo vsi mel po 5 jurjev hmal.
Če ustav odtekanje denarja bo mel na voljo še dodatnih 3+ miljarde.
Don't f with me.
Kaj taksnemu nasim parazitom ne pade na pamet:
Na Poljskem obstaja posebna davčna ugodnost imenovana "PIT-0 za mlade" (ulga dla młodych) - to je oproščen davek na osebni dohodek za ljudi do 26. leta. Uvedena je bila leta 2019.
Kako sistem deluje
Če si mlajši od 26 let, ne plačaš davka na dohodek (PIT) od plače.
To velja do letnega zneska 85.528 PLN (približno 20.000 €).
Če zaslužiš več kot ta znesek:
davek se plača samo na del nad 85.528 PLN.
Na Poljskem obstaja posebna davčna ugodnost imenovana "PIT-0 za mlade" (ulga dla młodych) - to je oproščen davek na osebni dohodek za ljudi do 26. leta. Uvedena je bila leta 2019.
Kako sistem deluje
Če si mlajši od 26 let, ne plačaš davka na dohodek (PIT) od plače.
To velja do letnega zneska 85.528 PLN (približno 20.000 €).
Če zaslužiš več kot ta znesek:
davek se plača samo na del nad 85.528 PLN.
za situacijo države definitivno niso krive manjšine ampak tisti, ki jo vodijo.
Catch pa je, da vam tisti, ki vodijo ali hočjo vodit državo, kradejo 3 miljarde letno in stvari prekrivajo s preusmerjanjem na manjšine, naprimer kako je nek cigan ukradu kolo, ali nek afganistanec prevzel službo slovencu v mcdonaldsu. 1933 style.
Mi imamo zastonj šolstvo, sedaj naj bi bil celo doktorat zadtinj, potem pa ima čistilka z 6 let OS podobno placo ali morda nekaj manj sigurno pa ne pol manj kot kak inženir. :D
Si predstavljas to, da das ti 50 000EUR za šolanje, en pa zastonj, potem pa imata 100EUR razlike na mesec :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
za situacijo države definitivno niso krive manjšine ampak tisti, ki jo vodijo.
Catch pa je, da vam tisti, ki vodijo ali hočjo vodit državo, kradejo 3 miljarde letno in stvari prekrivajo s preusmerjanjem na manjšine, naprimer kako je nek cigan ukradu kolo, ali nek afganistanec prevzel službo slovencu v mcdonaldsu. 1933 style.
Mi imamo zastonj šolstvo, sedaj naj bi bil celo doktorat zadtinj, potem pa ima čistilka z 6 let OS podobno placo ali morda nekaj manj sigurno pa ne pol manj kot kak inženir. :D
Hja, lahk vrnem iglo gramofona na začetek in rečem, da nam pišejo zakone osnovnošolci in kriminalci.
Don't f with me.
Ki so pametnejsi od retardirancev s faksi ki jih podpirajo
Zgodovina sprememb…
FireSnake ::
Hehehe:
- Dejan Paravan
- Tomislav Vukmanovic
veselo poslušanje
Paravan bil CEO, angleščina pa taka na nivoju bratušče.
Podn kaki ljudje so na položajih.
- Dejan Paravan
- Tomislav Vukmanovic
veselo poslušanje
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Hehehe:
- Dejan Paravan
- Tomislav Vukmanovic
veselo poslušanje
Meni je zmagovalna tista, ko jih opozori, da so čez 1 mesev volitve! :D
Paravan je dal samo splošne informacije.
Vukmanovic je pa N5H1 totalno namočil! Razkril denarne tokove.
Vukmanovic je pa N5H1 totalno namočil! Razkril denarne tokove.
PujsekPepe je izjavil:
Stevanovica vol pa nehi ga srat
Lažnivi kriminalec spada v arest in ne v parlament.
Ne, hvala!
Razumem tvoj gnev ampak pomisli drugace ce ima stevanovic res podzemlje pod ali za sabo lahko dejansko kaj naredi. Noben svetnik ne bo kandiral lahko pa volis falirane studente stranke atraza
Zgodovina sprememb…
Desničarskim trolom v tej temi toplo priporočam, da si namesto breplodne in brezkoristne debate o teh manipulatorskih predvolilih "posnetkih" rajši ogledajo zadnji podcast Klemnna Selakoviča - ko je soočil oba glavna protagonista. Poslušaje do konca in potem iskreno povejte kdo dejansko želi glumiti večno žrtev in stalno pogrevati preteklost in kdo dejansko želi biti usmerjen v sedanjosti in predvsem prihodnost.
Čemu posnetki v navednicah? Kaj tebe mede?
Kar se pa tega tiče, pa ne vem, če sva gledala isto zadevo.
Si preštel kolikokrat se je pernati zlagal?
delavec44 ::
PujsekPepe je izjavil:
Razumem tvoj gnev ampak pomisli drugace ce ima stevanovic res podzemlje pod ali za sabo lahko dejansko kaj naredi. Noben svetnik ne bo kandiral lahko pa volis falirane studente stranke atraza
Ne rabim razmišljati drugače. Tole je povsem dovolj.
Plus, videl sem ga na enih soočenjih. Temu bedaku se tako plešasti, kot kuštravi družno smejita.
Tele, kot tele. Nobene karizme, intelekta ali širine.
Pravzaprav samo on omenja ukinitev rtvja in zmanjsanje javne uprave.
Jup Venezuela v 2.0. Da dons kdo napade slovenijo mocno dam roko u ogenj da ne bi nihce prijel za orozje
Ninamedia že meri Svobodi največ mandatov
Anketa za naslednji Dnevnik
Torej vse po planu...
Jup Venezuela v 2.0. Da dons kdo napade slovenijo mocno dam roko u ogenj da ne bi nihce prijel za orozje
Zgodovina sprememb…
PujsekPepe je izjavil:
Če dobi 100% tega ne bo naredil.
Bo pa nafilal svoje zapufane žepe.
Raje fojtram sito vrano, kot lačno.
Plus - lažnivi kriminalec.
Tega kriminalca lahko voli samo nekdo, ki nima nobenega moralnega kompasa.
Daniel ::
Ninamedia že meri Svobodi največ mandatov
Anketa za naslednji Dnevnik
Torej vse po planu...
Evo, prehiteli smo jih, hitro vsi volit, da nam zagotovite še 4 leta poslov za familijo :) Očitno res prirejeno točno tako kot je bilo povedano. Da se zagotovi odhod levega pola na volišča.
KG-348 ::
Zakaj se iz Hrvaške odseljujejo Hrvati, prihajajo pa v glavnem Azijci? https://podaci.dzs.hr/2025/hr/97255
PujsekPepe je izjavil:
Če dobi 100% tega ne bo naredil.
Bo pa nafilal svoje zapufane žepe.
Raje fojtram sito vrano, kot lačno.
Plus - lažnivi kriminalec.
Tega kriminalca lahko voli samo nekdo, ki nima nobenega moralnega kompasa.
Prov. Pol pa mej venezuelo. Sem te opozoril
Kje imamo Venezuelo, po tvoje? Pri nas?
No, glede na trditev, ki si jo podal lahko rečem samo eno: ti še nikoli nisi zapustil svojega Spodnjega Dupleka.
Začni služiti lasten denar, potovati in se izobraževati.
In potem ne boš takšnih neumnosti pokal.
Sploh pa nimaš ti kaj mene opozarjati.
No, glede na trditev, ki si jo podal lahko rečem samo eno: ti še nikoli nisi zapustil svojega Spodnjega Dupleka.
Začni služiti lasten denar, potovati in se izobraževati.
In potem ne boš takšnih neumnosti pokal.
Sploh pa nimaš ti kaj mene opozarjati.
Zgodovina sprememb…
Vemezuela je slovenija . Poglej sodne zaostanke, resi se nic ker se noce in pol je kot je. In ker se mic ne resi korupcije in kriminala ni. Sem dal pa vec sveta skoz kot ti pa se vec zelo dolgo casa sem zivel zunaj.
Se enkrat premisli kaj bos obkrozil
Se enkrat premisli kaj bos obkrozil
Zgodovina sprememb…
Resnica bi prinesla absurdistan če bi imeli toliko mandatov kot jih ima svoboda danes
Imam pa rajse stevanovicevo podzemlje kot te pedofile: https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...
PujsekPepe je izjavil:
Vemezuela je slovenija .
Ne, ni!
Pa nauči se spoštovanja in ime naše državice piši z veliko.
Glede ostalega: klik.
Glede potovanj: si bil v Severni Koreji?
Pa še kaj ti lahko naštejem
Tako, da o potovanjih mi ne pridigat, ker sem tokom športa toliko potoval, kot ti v dveh življenjih ne boš.
Privat sploh ne rabim štet.
Ampak: koliko si potoval si dokazal s svojo (ne preveč bistro) trditvijo.
Js sm bil 8 let zunaj. In ne severna koreja me ne zanima niti delanje selfijev ne po eksotiki.Tko da stfu
In ja slovenijo bom pisal z malo ker je postala greznica. 20 let za par km zeleznice wauuu.
Aja pa se to najverjetneje se bom v roku 6 mesecev do 1 leta spravil gradit kompleks 8 flatov notr pa basta. Najemnine bom pa valda navil.
In ja slovenijo bom pisal z malo ker je postala greznica. 20 let za par km zeleznice wauuu.
Aja pa se to najverjetneje se bom v roku 6 mesecev do 1 leta spravil gradit kompleks 8 flatov notr pa basta. Najemnine bom pa valda navil.
Zgodovina sprememb…
Nisem te vprašal, če te zanima ali ne.
Govorim o tvoji blodnji koliko si ti potoval, revše eno.
Takšni, kot si ti, brez vsakršnega spoštovanja, je najbolje, da se izselite.
Čemu si se sploh vrnil?
Nam bi bilo bolje, če se ne bi.
Depresivnih jamračev nihče ne mara in od njih ni nobene koristi.
Na koncu koncev nam pa kriminalce želite izvoliti v parlament.
Narobe svet.
Najlepša hvala, da si potrdil, da imam prav.
Ker si potrdil, da imam prav na tej točki tudi končujem.
Takšni, kot si ti, brez vsakršnega spoštovanja, je najbolje, da se izselite.
Čemu si se sploh vrnil?
Nam bi bilo bolje, če se ne bi.
Depresivnih jamračev nihče ne mara in od njih ni nobene koristi.
Na koncu koncev nam pa kriminalce želite izvoliti v parlament.
Narobe svet.
PujsekPepe je izjavil:
Tko da stfu
Najlepša hvala, da si potrdil, da imam prav.
Ker si potrdil, da imam prav na tej točki tudi končujem.
Zgodovina sprememb…
Eno je potovat drugo pa zivet v tujini.
ja, bil si v Romuniji in ves ta čas bentil čez Slovenijo, do te mere da še alt accounte prepoznamo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KG-348 ()

Scaramouche3 ::
ja, bil si v Romuniji in ves ta čas bentil čez Slovenijo, do te mere da še alt accounte prepoznamo
Jup in kar krepko zasluzil.
Zdj pa stevanovica volt da mal porihta zadeve
Zgodovina sprememb…
seveda ja, niti ene pametne ideje nima. Ideje za program verjetno zbira na facebooku in bere kaj ljudje pišejo gor
Dost da ma v programu ukinitev rtvja in zmanjsanje javne uprave. Plus mafijo iz ozadja.
Javno upravo zmanjšaš tako, da jo narediš bolj učinkovito, ne pa samo zmanjšaš. Kot DOGE od Muska, ki je na koncu prihranil bolj malo, naredil pa cel kup škode in še ljudi so morali nazaj zaposlovat, ker cel kup stvari ni delovalo.
V letu 2025 je bilo v javnem sektorju v Sloveniji povprečno zaposlenih 195.593 oseb, kar predstavlja pomemben del delovno aktivnega prebivalstva. Število zaposlenih se je v zadnjem desetletju povečalo za 16,8 %, zlasti v zdravstvu, socialnem varstvu in izobraževanju zaradi spreminjanja potreb prebivalstva. V mandatu 2022-2025 se je število zaposlenih povečalo za 2,8 %.
www.gov.si
www.gov.si
Ključni podatki o zaposlenih v javnem sektorju (2025):
Skupno število zaposlenih: 195.593 oseb.
Rast v zadnjih 10 letih: 16,8-odstotno povečanje (približno 28.134 oseb).
Področja z največjim porastom: Zdravstvo (26 % več), socialno varstvo (21 % več) in vzgoja/izobraževanje (19 % več).
JU je podmnožica JS
Ja? In? Policija dela kaj? Ceuga fuka javnih sluzb ki so same sebi namen. V mb pade 30 cm snega pa ni elektrike 3 dni. Zdravstvo ? Vseen al je al ni. Nivo bananistana
Btw uber ze funkcionira al v Lj taksisti se vedno kot kurbe ali nateguni v egiptu operirajo in prosjacijo?
Btw uber ze funkcionira al v Lj taksisti se vedno kot kurbe ali nateguni v egiptu operirajo in prosjacijo?
Zgodovina sprememb…
Aja, to je to "porihtanje" države. Brez zdravstva, policije in izobraževalnih ustanov. Prihranke bomo pa dali v večje plače
PacificBlue ::
Meni tudi kaže Zeleni, pa tudi Pirati..
Ne bom pa volil nobenega od teh, ki so že na oblasti.
Varja ::
Tukaj je večina za logarja in janšo kar pomeni da če volimo te vazale zda bomo morali delati vse, kar nam bojo ukazali oni in bomo samo še njihova vazalna hlapčevska država. Zato se ap tudi vmešavajo tuje obveščevalne.No saj desni so se vedno nekomu udinjali, ne znajo drugače kot nekoga ubogati, brez hrbtenice. Namesto da bi ljudje volili te manjše stranke, Violeto Tomič itd.

Scaramouche3 ::
Tukaj je večina za logarja in janšo kar pomeni da če volimo te vazale zda bomo morali delati vse, kar nam bojo ukazali oni in bomo samo še njihova vazalna hlapčevska država. Zato se ap tudi vmešavajo tuje obveščevalne.No saj desni so se vedno nekomu udinjali, ne znajo drugače kot nekoga ubogati, brez hrbtenice. Namesto da bi ljudje volili te manjše stranke, Violeto Tomič itd.
Volite manjše, jebiga pušnl bomo ene volitve, v drugih bodo lahko že v parlamentu!
PacificBlue je izjavil:
Meni tudi kaže Zeleni, pa tudi Pirati..
Jp!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()
Varja ::
Ja ljudje so pač neumni, že toliko let znajo voliti samo leve in desne in razne zahodnjaške nastavljence kot je Logar, nsi. Brezveze takšna država s takimi ljudmi.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24879 (23140) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 156367 (97598) | T440 |