Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
harmonkar9 ::
Mogoče pa le imajo dober info, da bo šlo vse v franže in želijo le izkoristit zadnje vzdihljaje civilizacije kot jo poznamo.
To nima preveč smisla. Levaki bodo konec civilizacije povzročili, drug ga ne bo. Najboljše dokaze in informacije o tem imamo domoljubi, tega se ne rabiš bati, da bi levaki kaj več od nas vedeli.

dronyx ::
Ko se uporablja sodstvo, tozilstvo in policijo pred volitvami veš da živiš v nevarni državi.
Genialnost tega je pa v tem, da to sploh ne moreš spremeniti z volitvami. Z volitvami tudi ne moreš vplivati na RTV in podobno. Mi smo grdo zabluzili kot "demokracija"! Nam pa vsaj še pustijo, da se iz vsega tega norčujemo. Vprašanje samo, kako dolgo še!
(grafika Grok)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

endelin ::
Oddaje Tarča jutri ne bo, se je razširilo po hodnikih nacionalne televizije. V tokratni Tarči naj bi raziskovalni novinarji pod drobnogled vzeli zaposlovanje na DARS in na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, kjer naj bi kadrovala kar žena predsednika vlade Tina Gaber Golob.
Poštene volitve? HAHAHAHA
Te volitve imajo že pred kampanjo dvom o poštenosti!
Volitve na nivoju tistih v rusiji
Edino kar še ni je to, da opozicijskega voditelja ustrelijo na mostu - kot je to običaj v rusiji
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Bakunin ::
Mogoče pa le imajo dober info, da bo šlo vse v franže in želijo le izkoristit zadnje vzdihljaje civilizacije kot jo poznamo.
A nisi opazil, da Imperij pada? Imperatorju primanjkuje denarja in sedaj ožema še lastne vazale.
Namesto, da bi le-ti poskrbeli za lastni fevd in mu pokazali sredinca, se gredo ISTEGA še dalje.
Ali pa bi sami radi bili Imperatorji (Cesarica Uršula).
Tu ne gre za levo ali desno. Heh. In ne gre za posamezne države.
To je agenda globalistov... njim je vseeno za narode in države.....samo da je denar in moč.
Saj berete Epštajn dosjeje, mar ne?
PujsekPepe ::
Še en mandat goloba in se ga ne bo dalo več rešiti cez volitve. Podobno kot Putlerja, Erdogana, ...
To kar se dogaja v zadnjih dveh tednih je prehod v diktaturo ki jo pernata kamarila sploh ne skriva več.
Zbudi se, Slovenija!
Utišani novinarji - še tistih nekaj ki si upajo reziskovati kamarilo.
Pregon opozicije tik pred volitvami. Naključje? Ni naključij.
Golob bo "mehko" vpeljal diktaturo.
Ko se uporablja sodstvo, tozilstvo in policijo pred volitvami veš da živiš v nevarni državi.
Js navijam za goloba in svobodo ter stevancica z resnico. Resnica in svoboda! To je vse kar slovenija potrebuje v teh kljucnih momentih
mirator ::
Js navijam za goloba in svobodo ter stevancica z resnico. Resnica in svoboda! To je vse kar slovenija potrebuje v teh kljucnih momentih
blockquote>
Zdaj za koga navijaš je povsem tvoja intimna pravica, ki me sploh ne zanima, imaš pa prav glede svobode in resnice. Vse kar potrebuje slovenija je svoboda mišljenja, svoboda govora, svoboda gibanja, svoboda veroizpoved, svoboda politični pripadnosti itd. Tudi kar se resnice tiče. Zgodovisko do SHS se niti ne prepiramo. Prepir med nami nastane oz. ga povzroča pogled na razdelitev v NOB in na povojne poboje.
Kar se tiče NOB se zgodovine ne da spremeniti. Partizani (ne glede na veroizpoved in politično pripadnost) so bili zmagovalci. Kar se tiče povojnih pobojev je pa vseeno treba imeti v mislih občutke takratnega prebivalstva. Žal je takrat tudi prevladalo mnenje kri za kri, ne glede na nedolžnost. Čeprav so dogodki po končanju vojne pa so vseeno v sklopu vojne vihre.
Prav je, da se po toliko letih kljub vsemu poklonimo vsem žrtvam, ni pa prav, da jih vsakokrat koristimo za predvolilne borbe in tudi za izkrivljanje resnice.

Scaramouche3 ::
PujsekPepe je izjavil:
Deluješ kot nek simpleton, ki so mu všeč besede svoboda in resnica in boš na podlagi tega glasoval...

dronyx ::
PujsekPepe je izjavil:
Tako je. V Sloveniji potrebujemo resnico in svobodo
Po moje sodiš s takim razmišljanjem zlahka med 20% najbolj razgledanih in inteligentnih volivcev v državi. Ampak to ni mišljeno kot kompliment. Groza me je ko pomislim, kakšno imamo volilno telo.
Yes, hvala za kompliment. Kar manjka sloveniji je mocnejsi javni sektor in obcina ali dve
Bakunin ::
Prav je, da se po toliko letih kljub vsemu poklonimo vsem žrtvam, ni pa prav, da jih vsakokrat koristimo za predvolilne borbe in tudi za izkrivljanje resnice.
VSI mrtvi si zaslužijo primerno mesto za pokop. To in nič več.
V pogodbi o kapitulaciji Nemčije 1945 točka 2 piše o predaji lokalnim zavezniškim poveljnikom (23:01 8. maja 1945) – to so bile enote ZDA, VB, Francije, ZSSR na terenu. NOV je bila od konca 1943 naprej del te zavezniške koalicije (priznana kot del antifašistične borbe), zato so se Nemci na njenem ozemlju predajali partizanom kot zavezniškim silam.
In tam tudi piše, da sami nosijo posledice, če tega ne storijo. Torej če se še naprej borijo, bežijo ali ne odložijo orožja.
In kot si že zapisal - NOB je POSLEDICA okupacije. Akcija - reakcija.
PujsekPepe je izjavil:
Tako je. V Sloveniji potrebujemo resnico in svobodo
To ne plača položnic. Neoliberalci jih vedno samo dražijo. In te kljukce imamo na oblasti zadnjih 30let.
Ključna infrastruktura ne bi nikoli smela biti privatizirana.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()

Tudi Krivic obsodil igre glede politizacije tožilstva
!!!
https://reporter.si/clanek/slovenija/ma...
Zvoniti bi morali alarmi! Nisem vedel da je to pri nas možno.
Na volitvah bo madež
Kljub temu pa moram odločno obsoditi očitno zlorabo specialnega državnega tožilstva v predvolilne namene, do katere je prišlo, ko je tožilka po dveh letih zavlačevanja šele tik pred volitvami sprožila kazenski postopek zoper štiri poslance opozicije (NSi), češ da so zlorabili svoj položaj, ko so v imenu KNOVS-a ugotavljali, ali policija prisluškuje (med drugimi) tudi članom njihove stranke - in jim potem sporočili, da jim ne prisluškuje.
In tožilstvo je o tem obvestilo medije, preden so obtoženi na obtožbo lahko reagirali! Slednje, skupaj s časom, ko se je to zgodilo, je zame jasen dokaz, da je tu tožilstvo zagrešilo neprimerno hujšo zlorabo položaja kot morda obtoženi
!!!
https://reporter.si/clanek/slovenija/ma...
Zvoniti bi morali alarmi! Nisem vedel da je to pri nas možno.
Na volitvah bo madež
Zgodovina sprememb…
Pocasi bo cas za se en dvig plac, vprasanje kdo jih bo dajal
https://www.24ur.com/novice/slovenija/e...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/e...
delavec44 ::
Naši vrli soforumaši bi rekli, da ni problema in naj se zaposlijo v javnem sektorju. Tam se menda ustvari prava dodana vrednost.
Sej bo hmalu cela Skovenija v javnem sektorju. Eni za polovicni in polni delovni cas drugi pa za polni nedelovni cas.
https://www.sta.si/3521124/v-steklarni-...
Pripravite strike, veselo bo
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
https://www.sta.si/3521124/v-steklarni-...
Pripravite strike, veselo bo
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Točno tako, pernatemu se zdi prenizka dodana vrednost pri proizvodnji usnja in v tovarnah čistil in verjetno tudi v upravah trgovcev in drugih zasebnikov, ki so finančno v težkem položaju zaradi previsokega minimalca in božičnice, zato bo te zaposlene premaknil v JS na višje plače. Tako si vsaj levaki razlagajo.
Ja sej gre. Odprli bodo vec zavodov za zaposlovanje, al kako se jim ze rece in tam bodo nekateri ki so bili odpusceni pomagali iskati zaposlitev tistim ki sluzbe v tem centru aka zaposlitveni svetovalci niso dobili.
Pernati bo rekordno nizko brezposelnost dvignil na nerekordno nenizko. Bomo pa vsaj uspešni domoljubni podjetniki imeli malo večjo izbiro potencialnih kadrov na zavodih in mogoče se zaradi tega zniža tudi katastrofalna delniška inflacija (in tudi druga katastrofalna inflacija), ki nam jo je zakuhal pernati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
kanarin ::
Malidelničar je izjavil:
Logar bo presenetil po mojem.
Ja seveda, to je zelo premišljena in zvita potega jajota kako si vendarle nekako zagovotovi oblast za naslednja 4 leta (in proba do temeljev spremeniti vse v državi - ker mogoče je to zanj zadnja prilika). Ker zdaj se pač tudi sam dobro zaveda da ima sam in njegov SDS pač omejen doseg je v ogenj poslal svojega podanika, ki bi kradel glasove nezadovolnjih volilcev Svobode oz leve sredine. Jelinčič je imel zelo prav s tisti izjavo, da je "narod glup" torej da bodo ziher naivno verjeli da volijo neko zmerno , konstruktivno opcijo, ki z Janšo kao nima več nič skupnega. Japajade.
kamiKaZaA ::
Samo še 4 leta vlade s strani Svobode, Levice in SD so potrebne, da bomo postali gospodarsko razviti na nivoju Kosova in Albanije. Za sebe vem, da teh nesposobnežev ne bom nikoli volil. Kot tudi Janše ne. Logar mi trenutno predstavlja neko bilko upanja za boljše čase, čeprav tudi za njega ne bi dal roke v ogenj mi pa ne bo preostalo drugega kot da ga volim, če ne želim na oblasti Goloba ali Janše ali levičarsko zmešanega Mesečnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamiKaZaA ()
Gospod Janša je najbolj zanesljiva opcija, Logar bo vedno malo nevaren, da gre z levaki, kot je šel Virant. Mu je pa treba priznati, da ima nek fizični šarm, ki ga ne znam opisati. Če ne bi bilo Gospoda Janše, bi verjetno volil njega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Malidelničar ::
Logar it is then :)
Definitely Logar.
Ker zdaj ima že nek temelj podpore in ga ne morejo zbiti pod 4%, tu si je uspel zasigurat bazo.
Zdaj pa ima šanso da raztura na soočenjih.
Čisto obratna zgodba od Prebiliča, ki ni pokazal jajc in mu zdaj slabo kaže.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
FireSnake ::
Malidelničar je izjavil:
Logar bo presenetil po mojem.
Ja seveda, to je zelo premišljena in zvita potega jajota kako si vendarle nekako zagovotovi oblast za naslednja 4 leta (in proba do temeljev spremeniti vse v državi - ker mogoče je to zanj zadnja prilika). Ker zdaj se pač tudi sam dobro zaveda da ima sam in njegov SDS pač omejen doseg je v ogenj poslal svojega podanika, ki bi kradel glasove nezadovolnjih volilcev Svobode oz leve sredine. Jelinčič je imel zelo prav s tisti izjavo, da je "narod glup" torej da bodo ziher naivno verjeli da volijo neko zmerno , konstruktivno opcijo, ki z Janšo kao nima več nič skupnega. Japajade.
Kakor koli.
Samo, da pernati spoka!
Ja, je zadnja prilika: če pernati uničuje državo še štiri leta pa lahko samo zapremo štarcuno.
Pa puklastega ne bom volil, bom pa volil desno.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Malidelničar ::
FireSnake: Logar drži ključe do prihodnosti Slovenije po mojem
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Noah0024 ::
Puklasti in pernati ne prideta v poštev. NSi tudi ne.
Logar se vedno bolj kaže kot dobra izbira.
Mogoče bom pa vseeno šel na volitve... #burleska
Logar se vedno bolj kaže kot dobra izbira.
Mogoče bom pa vseeno šel na volitve... #burleska
Pravno močno obsojeni kriminalec nič ne bo krojil.
To ste ponavljali že preden je pernati sedel v sedlo.
Vir
Iz vira:
To ste ponavljali že preden je pernati sedel v sedlo.
Vir
Iz vira:
NORO! Prebral sem tole obvestilo uredništva Tarče in moram priznati, da sem fasciniran. ? Ukinitev oddaje sredi predvolilnega časa s "pisnim opozorilom o ukrepanju" je poteza, ki se je ne bi sramovali niti v najbolj zakotnih diktaturah tretjega sveta.
Stvar je kristalno jasna: "Nadrejeni" na RTV so dobili napad panike. Zakaj? Ker je Tarča hotela opravljati tisto, kar naj bi javni servis počel - novinarsko delo. A v "svobodni" RTV je novinarstvo očitno postalo motnja v sistemu.
Ironija je popolna. S to potezo so Golobovi "strategi" dosegli točno tisto, česar so se bali - sedaj o tem govorimo vsi. Namesto ene oddaje imajo zdaj nacionalni škandal. To ni več samo nesposobnost, to je talent. Poseben talent za streljanje v lastno koleno z bazuko.
Javni servis je s tem dejanjem uradno postal zasebna PR služba vladajočih, le da položnice zanj še vedno plačujemo mi. Če to ni razlog za državljansko nepokorščino, potem ne vem, kaj je. Dejstvo je, da v Butalah ne potrebujemo televizije. Dovolj je, da odpremo "internet" okno in pogledamo, kdo nam vlada. Tragikomedija se piše sama.
Plačevanje RTV prispevka v tem trenutku ni več zakonska obveza, ampak test inteligence. Če po tem "pisnem opozorilu" še kdo verjame v neodvisnost te hiše, imam zanj ugodno naprodaj hišo na Luni.
delavec44 ::
Saj meni je kul, če volite za Logarja ampak sem mislil, da ste na tem forumu dovolj razgledani, da veste, da je to enako kot če volite SDS. Kot rečeno, dobra taktika JJ, da pridobi novo bazo volilcev katero moti on.
Ce bi Eipstein kandidiral bi bil on dober kandidat. Pa se stevanovic zravn. Eipsten bi slovenijo zrihtal v novi orgazmicni otok, stevo bi pa drogo lifral. Win win za gospodarstvo
Saj meni je kul, če volite za Logarja ampak sem mislil, da ste na tem forumu dovolj razgledani, da veste, da je to enako kot če volite SDS. Kot rečeno, dobra taktika JJ, da pridobi novo bazo volilcev katero moti on.
Koga pa naj, če ne želim Goloba, Janše, Meseca, Kordiša, Fajonove, Bratuškove, Šarca?
PujsekPepe je izjavil:
Stevota
To je bila ena od opcij, ja, sem se pa sedaj dokončno odločil za Logarja. Kocka je padla!
pegasus ::
Malidelničar je izjavil:
Čisto obratna zgodba od Prebiliča, ki ni pokazal jajc in mu zdaj slabo kaže.Torej zmernost ni več in? Ekstremna mnenja so kul?
Očitno človeštvo res nima več druge opcije kot nuclear ww3, da malo razredči ta kretenizem ...
PujsekPepe je izjavil:
Kako mislis kriminalec??? Lepo bo v parlamentu
Tako mislim.
Tole tudi ponavljate že mesece.
Ste pa strokovnjaki za kaj že?
PujsekPepe je izjavil:
Stevota
Si plačan, da promoviraš kriminalca?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Malidelničar je izjavil:
Čisto obratna zgodba od Prebiliča, ki ni pokazal jajc in mu zdaj slabo kaže.Torej zmernost ni več in? Ekstremna mnenja so kul?
Očitno človeštvo res nima več druge opcije kot nuclear ww3, da malo razredči ta kretenizem ...
Ti bi bil bil prvi odstranjen. Ostali in plodili bi se v bunkerjih ljudje kova Eipstein - pobrali bi vam se otroke in se igrali z njimi.
Tako mislim.
In? Jansa je dilal orozje, Golob ceuga fuka mahinacij z genI, mesecnjak postavlja pravila brez dneva delovne dobe... in se in se
Imaš zanimive mokre sanje![]()
Tako je bilo vednonv zgodovini. Sam poglej zelenskiga, ki se drogira in zica za denar.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Lepo povedano.
Sploh glede bonbončkov.
"Tujec" nam mora to povedati, da je Slovenija lepa in tako dalje.
----------------------
V industriji VRE:
To ni več ekonomska politika, to je dejanje namernega požiga lastnega gospodarstva.
N5H1 ne bo dobil niti pol toliko glasov, kot mu "merijo" (podkupljeni) mediji.
Sploh glede bonbončkov.
"Tujec" nam mora to povedati, da je Slovenija lepa in tako dalje.
----------------------
V industriji VRE:
To ni več ekonomska politika, to je dejanje namernega požiga lastnega gospodarstva.
N5H1 ne bo dobil niti pol toliko glasov, kot mu "merijo" (podkupljeni) mediji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
bm1973 ::
PujsekPepe je izjavil:
Stevota
To je bila ena od opcij, ja, sem se pa sedaj dokončno odločil za Logarja. Kocka je padla!
Bolje kot druga opcija

Kaj vodstvo rtvslo še ni odstopilo zaradi cenzure Tarče? Pa Golob bi moral tudi.
Dobrodošli v Severni koreji
Dejstvo je, da je odpadla po tem, ko so nam nadrejeni sporočili, da oddaje, kakršno smo sprva načrtovali za danes, ne bo. Pisno smo prejeli tudi opozorilo o mogočem ukrepanju zoper uredništvo, če bo oddaja taka, kot smo jo načrtovali.”
Dobrodošli v Severni koreji
Zgodovina sprememb…

Haha Društvo novinarjev Slovenije ne napiše ničesar ko cenzurirajo Tarčo. Mi dejansko že živimo v diktaturi. Tišina pove več kot besede
Sem vedel že leta nazaj da bo golob zelo nevaren za demokracijo. Sedaj kot diktator ukinja oddaje in nobenemu nič
Slovenija ni več demokratična država
Sem vedel že leta nazaj da bo golob zelo nevaren za demokracijo. Sedaj kot diktator ukinja oddaje in nobenemu nič
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: MojoRisin ()
PujsekPepe, kako dolgo še misliš promovirati človeka, ki je dvakrat pravno močno obsojen kriminalec?
Smo ti z informacijo že postregli pa se še kar delaš neumnega.
----------------------------------------
Končno je nekdo rekel bobu bob.
Vir: klik.
Smo ti z informacijo že postregli pa se še kar delaš neumnega.
----------------------------------------
Končno je nekdo rekel bobu bob.
Nevladna organizacija, ki se financira iz državnega proračuna, je vladna organizacija.
Samo popolnoma tržna organizacija (podjetje) v privatni lasti, je nevladna organizacija.
Vir: klik.
Noah0024 ::
Haha Društvo novinarjev Slovenije ne napiše ničesar ko cenzurirajo Tarčo. Mi dejansko že živimo v diktaturi. Tišina pove več kot besede
A če pride puklasti nazaj na Gregorčičevo bosta pa kar naenkrat med in mleko?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 23447 (21708) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 153315 (94546) | T440 |