Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
Malidelničar ::
Malidelničar je izjavil:
Čisto obratna zgodba od Prebiliča, ki ni pokazal jajc in mu zdaj slabo kaže.Torej zmernost ni več in? Ekstremna mnenja so kul?
Očitno človeštvo res nima več druge opcije kot nuclear ww3, da malo razredči ta kretenizem ...
Glej, tu na tem forumu sem vedno pisal, da sem v Prebiliču videl potencial.
In po mojem ga je imel. Na predsedniških je imel dobre nastope, skoraj 100k glasov proti absolutnima favoritoma Musarjevi in Brglezu.
Eno leto nazaj sem narobe sklepal, da bosta sredino pobrala Logar in Prebilič, vsak po 10%.
Prebilič je na žalost (tudi mojo žalost, ker sem ga vseeno videl kot levo-sredinsko demokratično opcijo) vse to zapravil ker je bil šibak oz. je pokazal šibkost ob medijskem pritisku.
Če bi bil odločen bi se medijskim manipulacijam uprl.
S tem bi tvegal (riskiral udobno službico v EP-ju) ampak bi se formiral kot neodvisni akter.
Samo soočenje z izsiljevalci in buliji (stare SLO LDS strukture, paradržava, SLO mainstream mediji) te naredi politično močnega. Ko pokažeš šibkost te prežvečijo in izpljunijo ter poteptajo.
Ko smo pri volitvah: Tu je razlika med Prebiličem in Pahorjem. Po zmagi 2008, kjer so mu izsilili trojček s Kresalovo in Golobičem, je Pahor šel na volitve 2011 in takrat vseeno rešil rezultat stranki nato pa je popolnoma sam kljub nasprotovanju iz leve sfural dve vrhunski predsedniški kampaniji, oddelal dva mandata kot je sam hotel in na koncu za češnjo na torti po politični upokojitvi briljira z mednarodnimi linki, dobro mu gre navkljub temu, da ga je SLO levica izvrgla.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
FireSnake ::
Haha Društvo novinarjev Slovenije ne napiše ničesar ko cenzurirajo Tarčo. Mi dejansko že živimo v diktaturi. Tišina pove več kot besede
Sem vedel že leta nazaj da bo golob zelo nevaren za demokracijo. Sedaj kot diktator ukinja oddaje in nobenemu nič
Slovenija ni več demokratična država
A če pride puklasti nazaj na Gregorčičevo bosta pa kar naenkrat med in mleko?
Daleč od tega.
Zna pa v gospodarstvu urediti nekaj, da bo šlo na bolje.
Dejansko je to edino pommebno - trenutno.
Poleg tega, da pernati skupaj s svojo kunkubino spoka, seveda.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
StarMafijec ::
Haha Društvo novinarjev Slovenije ne napiše ničesar ko cenzurirajo Tarčo. Mi dejansko že živimo v diktaturi. Tišina pove več kot besede
Sem vedel že leta nazaj da bo golob zelo nevaren za demokracijo. Sedaj kot diktator ukinja oddaje in nobenemu nič
In bomo to pozabili.
Danes skorajda nihče ne ve, da so tudi ukinili oddajo Pogledi Slovenije v času vlade AB.
Se je pripravljala oddaja, ki bi nekaj govorila čez odločitve vlade.
Vball ::
PujsekPepe, kako dolgo še misliš promovirati človeka, ki je dvakrat pravno močno obsojen kriminalec?
Smo ti z informacijo že postregli pa se še kar delaš neumnega.
----------------------------------------
Končno je nekdo rekel bobu bob.
Nevladna organizacija, ki se financira iz državnega proračuna, je vladna organizacija.
Samo popolnoma tržna organizacija (podjetje) v privatni lasti, je nevladna organizacija.
Vir: klik.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...
Glede na članek se obeta tožba zoper razžalitev. 24ur full of shit, n1info sledi.
HotBurek ::
To okrog nevladih organizacij.
Rešitev je, kot imajo v Švici: nevladna organizacija se ne sme medijsko izpostavljat, sicer ni upravičena do denarja.
Tako odpadejo vse nevladne (politične) organizacija, naše in vaše.
Rešitev je, kot imajo v Švici: nevladna organizacija se ne sme medijsko izpostavljat, sicer ni upravičena do denarja.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Noah0024 ::
Malidelničar je izjavil:
Malidelničar je izjavil:
Čisto obratna zgodba od Prebiliča, ki ni pokazal jajc in mu zdaj slabo kaže.Torej zmernost ni več in? Ekstremna mnenja so kul?
Očitno človeštvo res nima več druge opcije kot nuclear ww3, da malo razredči ta kretenizem ...
Glej, tu na tem forumu sem vedno pisal, da sem v Prebiliču videl potencial.
In po mojem ga je imel. Na predsedniških je imel dobre nastope, skoraj 100k glasov proti absolutnima favoritoma Musarjevi in Brglezu.
Eno leto nazaj sem narobe sklepal, da bosta sredino pobrala Logar in Prebilič, vsak po 10%.
Prebilič je na žalost (tudi mojo žalost, ker sem ga vseeno videl kot levo-sredinsko demokratično opcijo) vse to zapravil ker je bil šibak oz. je pokazal šibkost ob medijskem pritisku.
Če bi bil odločen bi se medijskim manipulacijam uprl.
S tem bi tvegal (riskiral udobno službico v EP-ju) ampak bi se formiral kot neodvisni akter.
Samo soočenje z izsiljevalci in buliji (stare SLO LDS strukture, paradržava, SLO mainstream mediji) te naredi politično močnega. Ko pokažeš šibkost te prežvečijo in izpljunijo ter poteptajo.
Ko smo pri volitvah: Tu je razlika med Prebiličem in Pahorjem. Po zmagi 2008, kjer so mu izsilili trojček s Kresalovo in Golobičem, je Pahor šel na volitve 2011 in takrat vseeno rešil rezultat stranki nato pa je popolnoma sam kljub nasprotovanju iz leve sfural dve vrhunski predsedniški kampaniji, oddelal dva mandata kot je sam hotel in na koncu za češnjo na torti po politični upokojitvi briljira z mednarodnimi linki, dobro mu gre navkljub temu, da ga je SLO levica izvrgla.
Tale, da je Pahor "sfural dve vrhunski predsedniški kampaniji" je mal krepka. Grem stavit, da si bil leta 2012 eden tistih, ki se je zgražal, kaj se gre Pahor na terenu, ko se je šel smetarje in ne vem še kaj vse. Ne pozabimo, da je celotna desnica tolkla po Pahorju..

dronyx ::
To okrog nevladih organizacij.
S tem se strinjam in bi to moralo biti pri nas obvezno tako urejeno. Nevladne organizacije ne smejo politično delovati. Pri nas se pa izkoriščajo nekatere za čisti politični namen. To je sicer genialno, ker je dejansko zelo učinkovito. Mi imamo po moje že čisto vse nastavke, da enkrat pride nekdo, in iz tega naredi klasično avtoritarno državo. Mora priti na oblast samo nekdo, ki to stanje izkoristi. EU pa ne bo niti mignila s prstom, ker jo to ne briga.
Noah0024: nope, wrong: videl sem potencial v Pahorju in ga 2012 volil že v 1. krogu.
Glavno je bilo, da smo zrušili Türka.
Takrat so nekaj tolkli po Pahorju v SDS-u, ki niso takrat skapirali taktike in so bili v svoji bolj neracionalni fazi.
NSi je morala takrat že predčasno podpreti Zvera, ker so bili podrejeni SDS-u (takrat je dokončno eskaliral konflikt med Novakomo in SDS-om). SLS ni imela kandidata. Virant in DLGV so podprli Pahorja.
Na koncu je Pahor 2012 že v 1. krogu dobil 1/3 volivcev glasov SDS-a
kljub temu, da so taisti SDS udrihali po Pahorju v 1. krogu. V smislu, da je Pahor kriv za napačen odziv na krizo 2008 in da je kriv, ker ni obvladoval scene, da je prišlo do ekonomske in politične zaostritve (kvazi "lucke" kao "vstaje", ko se prvič pojavita Kordiš in Mesec - wannabe kao Indignadosa oz. Occupy Wall-Streeterja s svojim 'Boj za')
Premalo bereš moje druge poste, Pahorjeva zmaga 2012 je bila ena mojih največjih političnih zmag drgač
Happy day
Glavno je bilo, da smo zrušili Türka.
Takrat so nekaj tolkli po Pahorju v SDS-u, ki niso takrat skapirali taktike in so bili v svoji bolj neracionalni fazi.
NSi je morala takrat že predčasno podpreti Zvera, ker so bili podrejeni SDS-u (takrat je dokončno eskaliral konflikt med Novakomo in SDS-om). SLS ni imela kandidata. Virant in DLGV so podprli Pahorja.
Na koncu je Pahor 2012 že v 1. krogu dobil 1/3 volivcev glasov SDS-a
Premalo bereš moje druge poste, Pahorjeva zmaga 2012 je bila ena mojih največjih političnih zmag drgač
delavec44 ::
Kot da je pomembno kdo je predsednik države. Nepotrebna funkcija, ki je nekatere države sploh nimajo. O pomembnih zadevah itak odloča vlada z mandatarjem na čelu.
karafeka ::
Saj lahko debatiramo tudi o tem, da je vlada nepotrebna in odločajo sile v ozadju. Sem postavil le kot primer s predsednikom brez katerega bi tudi na papirju lahko bili. Jaz to štejem pod optimizacijo JU.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
FireSnake ::
Komu bo dalo glas 100 mariborčanov (in njihovi družinski člani), ki bodo ostali na cesti.
In ne bodo dobili golobičnice, hudiča, tudi plače ne. to pa je malo nedrodno.
Ni plače, ni golobičnice. Vlada dela dobro.
Odgovor, ki ga je dal N5H1 Gospodarski zboirnici, ki so ga opozorili, naj se malo umiri z davki: "požrešni kapitalisti".
Požrešni kapitalisti imajo zase dovolj. Teh 100 novopečenih brezposelnih oseb pa zase in za svoje družine verjetno nimajo dovolj. njih bi bilo treba vprašati, kaj si mislijo o minimalni plači in o golobičnici.
Kot je GZS povedala: na tnalu je pa 66 0000 delovnih mest.
In ti pajaci bi še en mandat?
Odgovor, ki ga je dal N5H1 Gospodarski zboirnici, ki so ga opozorili, naj se malo umiri z davki: "požrešni kapitalisti".
Požrešni kapitalisti imajo zase dovolj. Teh 100 novopečenih brezposelnih oseb pa zase in za svoje družine verjetno nimajo dovolj. njih bi bilo treba vprašati, kaj si mislijo o minimalni plači in o golobičnici.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
PujsekPepe ::
Nic. Neposredno bodo delal za javni sektor za polni nedelovni cas. Po domaci na sociali bodo
Ne sprasuj kaj lahko naredi drzava zate. Vprasaj se kaj lahko TI storis za drzavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
zodiak ::
Malo glede na to kako nas ožemajo k cunjo. Tudi, če bi rad šel na svoje oz. Imel svoje podjetje ne moreš , ker ne zaslužiš dovolj oz. Nimaš kapitala za štart...
PujsekPepe je izjavil:
Nic. Neposredno bodo delal za javni sektor za polni nedelovni cas. Po domaci na sociali bodo
Ne sprasuj kaj lahko naredi drzava zate. Vprasaj se kaj lahko TI storis za drzavo.
Veš koliko volicev bi šele dobili, če še socialo dvignejo na 1000€ neto.
PujsekPepe ::
To bi blo edino fer. Minimalca izenacit s socialo
Pa postanemo vsi eno z javnim sektorjem. Se vec slovenski javni sektor bi moral izdati svoj IPO
Pa postanemo vsi eno z javnim sektorjem. Se vec slovenski javni sektor bi moral izdati svoj IPO
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
harmonkar9 ::
Komu bo dalo glas 100 mariborčanov (in njihovi družinski člani), ki bodo ostali na cesti.
Levakarskim požrešnim kapitalistom je vseeno za te brezposelne ljudi, nas, uspešne domoljubne podjetnike pa skrbi, kaj bo s temi 100 oz. 66000 manj sposobnimi brezposelnimi. Levaki bi radi samo 800000 zaposlenim na silo zvišali plače in na silo določili božičnico, tisti brez služb jih pa ne zanimajo. Upam, da bo Gospod Janša zmanjšal minimalca in ukinil božičnico.
Če vas zanima, Jan Macarol bo imel na svojem novem podcastu jutri kot prvi intervju Anžeta Logarja:
https://x.com/JMacarolV/status/20225816...
borut_p ::
Malidelničar je izjavil:
Če vas zanima, Jan Macarol bo imel na svojem novem podcastu jutri kot prvi intervju Anžeta Logarja:
A pa bo znal kaj povedat ali spet samo mlatil politicne floskule.
Malidelničar je izjavil:
A pa bo znal kaj povedat ali spet samo mlatil politicne floskule.
Bomo videli, zato je potrebno pogledati intervju
Logar sicer ne doeseže kvalitete Gospoda Janše, ampak vseeno govori ostro, direktno, brezkompromisno in zanimivo. Podobno kot vrhunski Pahor na predsedniški sceni. Take ljudi potrebujemo, da se Slovenija spremeni na bolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()

Gagatronix ::
Gagatronix je izjavil:
Oddal bom neveljavno glasovnico.
Česa se bojiš?
Zakaj bi se česarkoli bal ? A hočeš povedati, da si samo ti taka pizda, da glasuješ za tisto, kar ti drugi rečejo ?
nejc_nejc ::
Ne samo ne vidim dodane vrednosti se pojaviti na volišču in nič narediti.
Dejansko v post matematiki daš glas tistim za katere nebi volil.
Kaj mi kdo reče, tle te pa ne razumem.
Dejansko v post matematiki daš glas tistim za katere nebi volil.
Kaj mi kdo reče, tle te pa ne razumem.
T440 ::
Izbira na volitvah je švoh, to se strinjamo. Nekaj razlik pa je vendarle:
- glas za Logarjeve demokrate ali NSi ima potencial, da bo mogoce kaj bolje (seveda pa ni garancije za to);
- glas za Prebilica ali SD ima potencial, da bo mogoce se slabse;
- glas za SDS je garancija za štalo v državi (saj sploh ni nujno, da imajo napacne ideje, sam brez veze se potem ukvarjat s kolesariatom in Kolačevo. SDS, Mahnič in Janša morajo out, da se država zrihta nazaj);
- glas za Levico, Svobodo, Resnico je garancija za še bistveno poslabšanje stvari, nadaljnje izganjanje podjetnistva, visje davke, teror na RTV in v medijih ter usmeritev 'Venezuela'. Se sploh zavedate, kako nepriljubljena je trenutno SLO v EU?
Tako da odlocitev v resnici ni tako tezka, ne?
- glas za Logarjeve demokrate ali NSi ima potencial, da bo mogoce kaj bolje (seveda pa ni garancije za to);
- glas za SDS je garancija za štalo v državi (saj sploh ni nujno, da imajo napacne ideje, sam brez veze se potem ukvarjat s kolesariatom in Kolačevo. SDS, Mahnič in Janša morajo out, da se država zrihta nazaj);
- glas za Levico, Svobodo, Resnico je garancija za še bistveno poslabšanje stvari, nadaljnje izganjanje podjetnistva, visje davke, teror na RTV in v medijih ter usmeritev 'Venezuela'. Se sploh zavedate, kako nepriljubljena je trenutno SLO v EU?
Tako da odlocitev v resnici ni tako tezka, ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T440 ()
PujsekPepe - Nope. Edina šansa je Logar.
Izbira na volitvah je švoh, to se strinjamo. Nekaj razlik pa je vendarle:
Jaz nisem hodil 10 in več let v šole kot kakšni levaki ali sredinci, ampak to je pa še meni preveč neumno. Iskreno ni nekega strašnega problema s kolesarji, to lahko Gospod Janša malo pošprica, pa je urejeno. Res ne morejo bit kolesarji razlog, da NSi ali Logar ne bi sestavila koalicije pod najbolj domoljubno slovensko stranko in vodstvom Gospoda Janše, sploh pa levaki lahko napadejo tudi Logarja zaradi hamburgerjev ali NSi zaradi KNOVS. Ne obrnimo hrbta Gospodu Janši zaradi nekih kolesarjev! Točno to hočejo levaki!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
borut_p ::
harmonkar9 je izjavil:
Logar sicer ne doeseže kvalitete Gospoda Janše, ampak vseeno govori ostro, direktno, brezkompromisno in zanimivo. Podobno kot vrhunski Pahor na predsedniški sceni. Take ljudi potrebujemo, da se Slovenija spremeni na bolje.
Ravno za Logarja velja da nic ne zna direktno povedat. Verjamem pa, da je tvoj komentar sarkasticen
Daniel ::
Vsekakor bi "depolitizirani" novinarji bili zelo veseli, če bi kje izjavil, da ne bo šel v koalicijo z janšo. Ker bolj ali manj mu težijo samo s tem, sploh siol je tukaj zelo aktiven. Očitno "depolitizirani" sestavljajo koalicijo že pred volitvami.

Scaramouche3 ::
PujsekPepe je izjavil:
Sveta trojica more pridt na oblast. Golob, stevancic in mesec!
Moj glas gre k Nsi

Scaramouche3 ::
PujsekPepe je izjavil:
Pa kdo bo volu te cerkvenike. Rdeci gardo rabmo. Moc ljudem
Bi ti rad socializem?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 23393 (21654) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 153184 (94415) | T440 |