Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
feryz ::
Društvo za morske sesalce!?
Verjetno je mišljeno društvo za proračunske sesalce.
Malo te srat pritisne, ko vidiš iznajdljivost ljudi pri kraji našega denarja.
Jaz pa v službo hodim. Idiot.
StarMafijec ::
nekikr ::
Če bomo počasi vsi v Javni upravi, potem vsekakor rabimo nekoga, da bo delal in spoštoval vse predpise, ki jih bo milijon birokratov produciralo.
fur80 ::
Društvo za morske sesalce!?
Naredimo še krščanski davek, kot ga imajo v Avstriji.
Zakaj tega ne podpremo pri nas?! In ja, jaz bi ga plačal! ;)
Cerkveni davek v Avstriji (Kirchenbeitrag)
V Avstriji cerkveni davek ni državni davek, temveč cerkveni prispevek, ki ga cerkve pobirajo same. Plačujejo ga člani krščanskih cerkva, predvsem:
Rimskokatoliške cerkve
Evangeličanske (luteranske) cerkve
Avstrijsko cerkveno pravo to uvršča med obvezne prispevke za člane cerkva.
Koliko znaša cerkveni davek?
Katoličani
1,1 % obdavčljivega dohodka
(ne bruto, temveč dohodek po odštetih prispevkih in olajšavah)
finanzrechner+1
Evangeličani
1,5 % obdavčljivega dohodka
lifeinaustria
Mindestbeiträge (najnižji letni prispevki) – 2025/2026
Lohnsteuerpflichtige (zaposleni, upokojenci):
34–35 EUR
finanzrechner+1
Samozaposleni / z dohodninsko obveznostjo:
126–133 EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
delavec44 ::
Sem takoj za če vključijo vse cerkve, ne samo krščansko. Zakaj pravoslavci, protestanti, muslimani, judi ne bi plačevali?
fur80 ::
Sem takoj za če vključijo vse cerkve, ne samo krščansko. Zakaj pravoslavci, protestanti, muslimani, judi ne bi plačevali?
dajmo malo premislit. :D
takole na prvo pa. Denar se porabi za obnovo cerkva, plače duhovnikov,... Denar da tisti kateri je član rimokatoliške cerkve in bi mu moralo biti v čast, da plača za obnove cerkev, ter, da mu obnove ne financira tudi Svetlana Makarovič. Kajti Bog je en sam in naj preveri kdo je dal v malho, da bomo imeli prednost!
Muslimani imajo poklicne duhovnike in đamije v Slo? Mislim, da imajo 1, ki jo je financirala neka zalivska država. Protestanti, preberi najprej kaj so protestanti in kaj zavračajo in za kaj se zavzemajo, pa boš pozabil kaj si rekel.
Se pravi vse tisto, kar da Slovenija kot država, bi se pobralo iz davka samo od ljudi, ki se opredelijo za dotično vero. Mislim, da mi domoljubi slovenski, nam ne bi bilo težko dati za Boga kot katoličanom? Ali ja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Noah0024 ::
Tale NSi...kakšen intervju je to?! 
Samo mešanje megle brez konkretnih odgovorov na konkretna vprašanja...bleh
Link: https://www.rtvslo.si/slovenija/vrtovec...
Samo mešanje megle brez konkretnih odgovorov na konkretna vprašanja...bleh
Link: https://www.rtvslo.si/slovenija/vrtovec...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Noah0024 ()
TheTrick ::
StarMafijec je izjavil:
Vidim ja drustva kot je SOS telefon za otroke. Prokleti levaski telefonisti!
In zakaj ta organizacija spada pod Glas ljudstva?
Pojma nimam, kje je ta podatek da tja spada. Kje je vir za tole? Nek seznam znam tudi jaz narest. Torej vir od kod je to kdo je to skupaj sestavil kje je blo objavleno itd. Imate mojo pozornost.
mojsterleo ::
Trenutno kaže, da če se mi bo dalo na volitve bom podprl Levico. Svoboda bo itak dovolj podpore dobila, SD se mi pa gravža. Desnjakov ne bom, ostale opcije ne poznam - bomo pa še videli kako jim bo šlo.
Saj take glasove so si kupili sedaj z dvigom minimalne plače. Na dolgi rok bo pa žalostno.
Se ti ne zdi, da bi bilo tudi zate bolje, da bi ta dvig naredili z davčno razbremenitvijo namesto z obremenitvijo delodajalca. Če bi na prejšnjih volitvah volil desno, bi 1000EUR neto že davno imel, ker golob ne bi mogel rušiti že sprejetih davčnih zakonov.
Se ti ne zdi, da bi bilo tudi zate bolje, da bi ta dvig naredili z davčno razbremenitvijo namesto z obremenitvijo delodajalca. Če bi na prejšnjih volitvah volil desno, bi 1000EUR neto že davno imel, ker golob ne bi mogel rušiti že sprejetih davčnih zakonov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
ChirkKarlie ::
Jaz bom dal glas SDS in Janezu Janši, vsi si zaslužijo ponovno priložnost in dobro mu je šlo med korono. To kar imamo zdaj je mafija.

koyotee ::
PujsekPepe je izjavil:
Jaz pa bom zorana stevanovica volil in Resnico. Se mi zdi najbolj pošten
A si retardiran?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Veliki_Blek ::
Glas za Stevanovića je glas zato, da bo Golob še štiri leta vladal Sloveniji in jo uničeval.
mojsterleo ::
Saj take glasove so si kupili sedaj z dvigom minimalne plače. Na dolgi rok bo pa žalostno.
Janše ne bom nikoli več podprl. Stranka ki podpira Trumpizem in židovsko pobijanje po Palestini in Bližnjem vzhodu ni v skladu z mojimi pogledi na svet.
donvito ::
PujsekPepe je izjavil:
Jaz pa bom zorana stevanovica volil in Resnico. Se mi zdi najbolj pošten
A si retardiran?
Ne vidiš, da provicira.
tetriandoch ::
Zanimivo. 11 strani prerekanja, kateri drek manj smrdi. Tile so vsi za na Pohorje tolčt kamen z malim majzlom in macolico. Za ostalo so neuporabni. No razen za ropanje davkoplačevalcev.
PujsekPepe ::
Če izberem volitve ali aneksiranje h katerikoli sossednji državi vzamem slednje.
Prva najboljša opcija bi bila Avstrija, potem Hrvaška, Madžarska in zadnja Italija. S tem da bi moral potrdit da nastavijo svoje za vodenje province Slovenija.
Prva najboljša opcija bi bila Avstrija, potem Hrvaška, Madžarska in zadnja Italija. S tem da bi moral potrdit da nastavijo svoje za vodenje province Slovenija.
c23po ::
Najslabše v tej nedomiselni tlapnji je, da avtor pokuri toliko energije v ustvarjanje svojih pravil ne zavedajoč se, da bi si nas sosedje v tem primeru lepo razdelili. Spet bi ostal z dolgim nosom, ker ni po njegovo. Brezupno. Ja, ja, tudi jaz trolam.
Računalniki nimajo spominov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c23po ()

mr_chai ::
Men pa zanima, če se katera od strank v svojem volilnemn programu naslavlja demografsko problematiko, drastičen upad natalitete itd.. Ali bo sploh kdo izvedel ukrepe za zvišanje rodnosti ?
žal je toleresnica.si resni.ca
Veliki_Blek je izjavil:
Glas za Stevanovića je glas zato, da bo Golob še štiri leta vladal Sloveniji in jo uničeval.
žal je tole
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()
PujsekPepe je izjavil:
Če izberem volitve ali aneksiranje h katerikoli sossednji državi vzamem slednje.
Tale Avstrija? https://www.rtvslo.si/rojaki/poslanec-d...
mojsterleo je izjavil:
Janše ne bom nikoli več podprl. Stranka ki podpira Trumpizem in židovsko pobijanje po Palestini in Bližnjem vzhodu ni v skladu z mojimi pogledi na svet.
Ja Palestina je problem, ne naše domače težave. Važno, da imamo prioritete.
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 ::
PujsekPepe je izjavil:
Tale Avstrija? https://www.rtvslo.si/rojaki/poslanec-d...
.
Jezik ni problem, domoljubi se hitro nemško naučimo, problem so nori davki v Avstriji in visoki stroški dela, uspešni domoljubni podjetniki tam ne moremo poslovati. Prava destinacija prihodnosti so Romunija, Bolgarija, Bosna, moti me edino njihov jezik.
Hrvaska je tud ok. se lepo popravljajo.
Danes so dovoljene sanje...al kako ze gre....po volitvah pa vse spet isto jansa vs kucan oz sateliti
Danes so dovoljene sanje...al kako ze gre....po volitvah pa vse spet isto jansa vs kucan oz sateliti
WhiteAngel ::
mojsterleo je izjavil:
Trenutno kaže, da če se mi bo dalo na volitve bom podprl Levico. Svoboda bo itak dovolj podpore dobila, SD se mi pa gravža. Desnjakov ne bom, ostale opcije ne poznam - bomo pa še videli kako jim bo šlo.
Levico, ki je uničila normirance, uvedla obvezno štempljanje, uvedla obvezen prispevek ZZZS za vse, dvignila "krizni" DDPO iz 19 na 22%, uvedla 2% prispevek za DO, poskrbela, da sem brez zobarja, ki je bil koncesionar... ne hvala. Mesec se je odločil, da rabi denar, in mi ga legalno je ukradel. Tisti Kordiš, ki bi podjetnike v morje izgnal, pa sploh zmaga. Sami debili.
Tody ::
Ja ankete kažejo, boj med sds in svobodo oba okol 20 seveda sds kaže teh 20 kot zmeraj.
Prerod so pogruntal se preden se vse skupaj začelo, Za sd skoda besed... Ali volitit goloba da bo sral še naprej ali volit neko marginalno stranko zato da bosta prve dve mele manj procentov. Neudeležba je pomoje najslabše.
Prerod so pogruntal se preden se vse skupaj začelo, Za sd skoda besed... Ali volitit goloba da bo sral še naprej ali volit neko marginalno stranko zato da bosta prve dve mele manj procentov. Neudeležba je pomoje najslabše.
https://www.facebook.com/share/v/1BpogF...
Prvi vlak za beograd.
Zakaj? Kaksna vprasanja so njemu dal in kaksna ostalim. Pa dam roko u ogenj da 50% slovenije ne zna zdravljice in 70% poslancev..
Sam da rtv ukine pa tud ce pol slovenija propade. No saj je ze
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Polda ::
Golob nadgradil Jenulla in petkove kolesarje s skoraj 46 000 000 eur v tem mandatu.
Vidim ja drustva kot je SOS telefon za otroke. Prokleti levaski telefonisti!
Telefon kateri zvoni a se nihče ne javi.
Vlada ni hotela, da se financira otroke s redkimi boleznimi tako, da moramo zbirati zamaške so pa brez problema odpisali vladnemu prijatelju Jankoviću miljonske dolgove.
Enaplusdva ::
Najslabša vlada ,do zdaj je Golobova vlada. Naredili niso nič razen nabili davke. Pa še Golob je tako antipatičen in vase zagledan narcis, da ga je res težko gledat.
V Sloveniji idealne izbire ni ampak vse bolje kot trenutna vlada. Samo gledajo kako bi čim več pobrali državljanom.
V Sloveniji idealne izbire ni ampak vse bolje kot trenutna vlada. Samo gledajo kako bi čim več pobrali državljanom.
feryz ::
Ker ni izbire, se čimprej sprijaznite, da boste še štiri leta zijali iste ksihte, kot do sedaj.
Ki bodo še pospešili dvigovanje davkov, krajo in razkroj gospodarstva.
Takle mamo, kaj čmo?
Takle mamo, kaj čmo?
Aneksiranje hrvatom, avstrijcem! Al pa ce bi Eipsteinov naslednik kupu slovenijo pa jo spremenu v nek resort.
karafeka ::
Ker ni izbire, se čimprej sprijaznite, da boste še štiri leta zijali iste ksihte, kot do sedaj.
Takle mamo, kaj čmo?
Prvotni problem je v tem, da se ni naredilo lustracije VSEH komunistov po osamosvojitvi. Tako, kot so to naredili v ostalih državah vzhodnega bloka in so tako lahko začeli na novo. Takrat bi jim bilo potrebno pobrati vse premoženje, ki so si ga nabrali oz. ukradli in jim onemogočit kakršnokoli sodelovanje v politiki in gospodarstvu. Na tak način bi se vzpostavilo novo ravnovesje. Tako se jih je pa pustilo pri miru in so si lahko svoje premoženje in kapital še povečali, tako da imajo danes neomejen vpliv praktično vsepovsod. Proti taki mafijski strukturi bi se lahko borili samo, če bi celotno ljudstvo stopilo skupaj. Ampak kaj se dogaja? Že itak smo en mali narod, folk je pa še dodatno namerno razdeljen, in si na tak način ne more priboriti sprememb, posledično si določeni vplivni ljudje lahko privoščijo oz. delajo kar jim paše. In postaja več kot očitno, da smo začeli zaostajat za drugimi državami.
+1 al gres na volitve al pa ne.
Pa jebemti a ni bil komedijant Sarc predsednik vlade? Kot zelensky. Zdj pa u europskem parlamentu greje rit.
Sej osamosvojitev sama je bila zrezirana s strani komunistov. Bili so poskusi narest neki dobrga (Kramberger) pa so bli komunisti ze tktr premocni pa ga likvidiral.
Jansa, Golob isti barabi
Pa jebemti a ni bil komedijant Sarc predsednik vlade? Kot zelensky. Zdj pa u europskem parlamentu greje rit.
Sej osamosvojitev sama je bila zrezirana s strani komunistov. Bili so poskusi narest neki dobrga (Kramberger) pa so bli komunisti ze tktr premocni pa ga likvidiral.
Jansa, Golob isti barabi
Jz sem pa hotu volit NSi, ampak teli zadnji intervjuji pa tud dokumenti glede vseh finančnih malverzacij dajejo vedt, da NSi ni več to, kar je bla, ko so fural kao najboljši program za biznis v državi. Zdej pa berem o nakazilih na frizeraj firmo pa dvigovanjih keša iz bankomata itd.
Tko da NSi mojega glasu v tej sestavi ne dobi več.
PujsekPepe je izjavil:
Jansa, Golob isti barabi
Stevanovič pa še mal večja.
Jz sem pa hotu volit NSi, ampak teli zadnji intervjuji pa tud dokumenti glede vseh finančnih malverzacij dajejo vedt, da NSi ni več to, kar je bla, ko so fural kao najboljši program za biznis v državi. Zdej pa berem o nakazilih na frizeraj firmo pa dvigovanjih keša iz bankomata itd.
Če je lahko Boštjančič finančni minister z vsemi njegovimi finančnimi malverzacijami. Potem je zgleda legalno.
Zgodovina sprememb…
FiReFTW ::
Mene pa zanima dejstvo z čem se najbrž strinja veliko ljudi tukaj (navkljub temu koga bodo volili).
Da dejansko tu pri nas sploh nimamo pametne izbire koga voliti, vsi so precej slaba izbira, v bistvu izbiramo samo med tem kdo je manj slab.
A je res težko da bi obstaja neka stranka ki ne samo da ima odličen program za nas državljane in državo, ampak da tudi dela 100% na tem da vse to uresniči kar si njeni cilji?
Večina teh strank samo govori o tisoč stvareh, potem ko so pa na oblasti pa pozabijo da večino tega (razen pred volitvami).
Da dejansko tu pri nas sploh nimamo pametne izbire koga voliti, vsi so precej slaba izbira, v bistvu izbiramo samo med tem kdo je manj slab.
A je res težko da bi obstaja neka stranka ki ne samo da ima odličen program za nas državljane in državo, ampak da tudi dela 100% na tem da vse to uresniči kar si njeni cilji?
Večina teh strank samo govori o tisoč stvareh, potem ko so pa na oblasti pa pozabijo da večino tega (razen pred volitvami).
Ne more. Ker tudi če bi želela, ji drugi ne bi pustili. Tudi če bi po nekem čudežu imela večino, so še vedno zadaj lobisti brez katerih sploh ne prideš do volitev oz. te že v javnosti prej uničijo.
Po moje noben ne more biti tako nesposoben ali pokvarjen in mislim, da vsakega držijo v šahu z nečim.
Po moje noben ne more biti tako nesposoben ali pokvarjen in mislim, da vsakega držijo v šahu z nečim.
Zgodovina sprememb…
Jst volim vecje zlo. Tud jankovica bi volu da "vas" se bolj ****. Meni ni da bi blo bols, ker bols ne more bit. Men je da se razkroj pospesi.
Po drugi strani pa vidmo kaj se dogaja z Eipstenom. Tip je 100% ziv. Vse skup so pa vn vrgl da narod vid da so oni bogovi in delajo kar hocjo. Film "Hostel" je bil narejen po resnicnih dogodkih, hoces noces.
Poanta je, ne glede na to kdo je kaj dela, vsi so zlizani. In na konc vids da je meu A.H. mogice celo prav.
Mene pa zanima dejstvo z čem se najbrž strinja veliko ljudi tukaj (navkljub temu koga bodo volili).
Je ni. Logar je mogoce, mogoce posten. Sam ce ne be delal to kar mu narocijo bo hitr odletu.
Cajt za revolucije, proteste je zamujen. Ce je kdaj sploh bil.
Pa upam da nisem koga uzalil s prejsnim zapisom. To ni bil moje namen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Pozabte volitve kdor si ni nakopal ornk premozenja se za 10 generacij ga je najebov. Kdor hod v sluzbo in dela za denar je gotov.
"You will own nothing and be happy about it"
"Matrica" vam je servirala tocno to kar delajo in se bo delalo:
Priporocam ogled. Tip je dejansko izredno inteligenten
Potem praviš, da ni izhoda več? Štrik takoj, da se ne mučimo?
Zgodovina sprememb…
PujsekPepe je izjavil:
Jansa, Golob isti barabi
Če je lahko Boštjančič finančni minister z vsemi njegovimi finančnimi malverzacijami. Potem je zgleda legalno.
Ne nabijej s takšnimi “Če je lahko Boštjančič finančni minister..”, ker se mi gnusi takšen pristop folka, ko si kontekstualizira “ker kao ta krade pa je minister, je lahko tud ta izvoljen”. Bla bla bla…
Katastrofa od pristopa. NSi je pogrnu in pika!
Jaz pa nimam več koga volit in bom verjetno tokrat kar doma.
ChirkKarlie ::
PujsekPepe je izjavil:
Pozabte volitve kdor si ni nakopal ornk premozenja se za 10 generacij ga je najebov. Kdor hod v sluzbo in dela za denar je gotov.
Ne skrbi, si na varnem, mami vedno zate poskrbi.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 23280 (21541) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 152704 (93935) | T440 |