» »

komu boste dali glas na volitvah

komu boste dali glas na volitvah

Temo vidijo: vsi
««
10 / 10
»
»»

harmonkar9 ::

Malidelničar je izjavil:

Po mojem bo kako se že temu reče, 'hung parliament', neodločeno.
Nove volitve september 2026.

Ja, jaz tudi mislim, da bodo poslanci tako načelni, da ne bodo šli v katerokoli vlado in vlekli plačo poslanca, ampak raje takoj še enkrat na volitve

delavec44 ::

Sposobni že sedaj nočejo iti za poslance, ker na trgu zaslužijo več. Za predsednike se pa tudi govori, da težko preživijo s svojo plačo.

Malidelničar ::

Nikec3 je izjavil:

Vsako leto volim v smer v katero želim, da se slovenija razvija. Moja zgodovina voljenja je:

DL (Virant) - sem bil zadovoljen
SMC - zelo zadovoljen, po mojem naš najboljši premier
SMC drugič - Ni mi bilo všeč, ko je Cerar odšel
Predsedniške volitve: Pirc Musar (sem zelo zadovoljen)
Gibanje svoboda - Sem razočaran

Letos sem 90%, da bom volil Demokrate Anžeta Logarja. Razlog: Gospodarstvo ne more preživet dveh zaporednih mandatov Gibanja Svoboda.

Jaz imam tako:
2011, SLS - sem bil zadovoljen (na koncu pa se mi zdi, da JJ ne bi smel prevzeti in bi morala biti takrat politična kriza in prihod Trojke. Da se država spuca in totalni reset. Velika napaka).
2012, Predsedniške 1, Pahor že 1. krog. - ful sem se angažiral, ko sem desno žlahto prepričeval (se dobesedno kregal z njimi, vpil na njh), da morjo vsia volit Pahorja v 1. krogu (na koncu so me poslušali), totalno norel od navdušenja, moja daleč daleč daleč največja politična zmaga
2014, SDS - sem bil pa kljub temu zadovoljen s Cerarjem, kul premier
2015, referendum proti istospolnim zvezam, PROTI - moja druga največja zmaga, šokiran od navdušenja, da je uspelo, skakal do stropa, od veselja sem doma načel penino.
2017, Predsedniške 2, Pahor - zelo zadovoljen
2018, SDS - zelo nezadovoljen z Šarčevo vlado, preklinjal na polno kot furman
2022, Povežimo Slovenijo - besen kot ris, ker so zasrali s Pivčevo in zato niso prišli v DZ in ogrozili desni pol v DZ-ju, izjemno nezadovoljen z overall rezultatom
2022, Predsedniške 3, Logar - zadovoljen z njegovo borbo, nezadovoljen z zmago Musarce
2026, še ne vemo pri nas doma, verjetno bova z mojo 2 glasova razporedila, imava pa 3 opcije, ne veva še kombinacije, odločiva se na dan volitev.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

Jaz imam tako:

2012, Predsedniške 1, Pahor že 1. krog. - ful sem se angažiral, ko sem desno žlahto prepričeval (se dobesedno kregal z njimi, vpil na njh), da morjo vsia volit Pahorja v 1. krogu (na koncu so me poslušali), totalno norel od navdušenja, moja daleč daleč daleč največja politična zmaga

2015, referendum proti istospolnim zvezam, PROTI - moja druga največja zmaga, šokiran od navdušenja, da je uspelo, skakal do stropa, od veselja sem doma načel penino.

Čestitam za politične zmage, škoda, da so nas levaki na koncu pri vsem tem ogoljufali. Za leto 2026 bi ti priporočal SDS kot edino zanesljivo stranko za pozitivne spremembe in svetlo prihodnost, tvoja politična strast kombinirana z rumeno-modro modrostjo in izkušnjami Gospoda Janše lahko doseže velike stvari.

delavec44 je izjavil:

Sposobni že sedaj nočejo iti za poslance, ker na trgu zaslužijo več. Za predsednike se pa tudi govori, da težko preživijo s svojo plačo.

Zato pa so poslanci toliko bolj načelni in midva z malimdelničarjem upravičeno misliva, da jim ne bo toliko pomembna zanesljiva poslanska plača kot dobra vlada in demokratična integriteta in zato se zna zgoditi, da se bodo volitve ponovile, ker ne bodo šli v kar neko suboptimalno koalicijo, da se ohrani sestava parlamenta.

delavec44 ::

Glede na Mediano (za katero vemo, da se je že motila) je baje precej tesno. Koalicije bi se razlikovale v par stolčkih.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/m...

PujsekPepe ::

Scaramouche3 je izjavil:

Janša,Holob in veliko ostalih so prestari v svetu, ki se tehnološko zelo hitro spreminja. Ti ljudje niso niti računalniško dovolj pismeni, nimajo niti želje po rednem prebiranju svetovnih potez na trgih, ne zanima jih nova tehnologija.

Rabimo res mlade,ki bodo v svetu,ki ga spremljajo, delali poteze,za danes, ne pa kopirali prejšnje sisteme, sploh pa socializem!

To nima nobene veze. Sem preprican da ce v Ljubljani kandidira retardirani Jure Jankovic bi bil izvoljen

Zgodovina sprememb…

fur80 ::

PujsekPepe je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Janša,Holob in veliko ostalih so prestari v svetu, ki se tehnološko zelo hitro spreminja. Ti ljudje niso niti računalniško dovolj pismeni, nimajo niti želje po rednem prebiranju svetovnih potez na trgih, ne zanima jih nova tehnologija.

Rabimo res mlade,ki bodo v svetu,ki ga spremljajo, delali poteze,za danes, ne pa kopirali prejšnje sisteme, sploh pa socializem!

To nima nobene veze. Sem preprican da ce v Ljubljani kandidira retardirani Jure Jankovic bi bil izvoljen

Seveda bi bil, če so protikandidati v Ljubljani neki kar nekaj. Isto v Mariboru imaš Arsenoviča in Kanglerja :D

Po podatkih RTV SLO in drugih medijev so leta 2022 kandidirali: Naj gre Grims kandidirat v Ljubljano, da bo lahko igral harmoniko!

Zoran Janković (podpora skupine volivcev)
Nataša Sukič (Levica)
Aleš Primc (Glas za otroke in družine)
Tina Bregant (lista SLS, podprta tudi s strani Naše dežele)
Jasminka Dedić (Vesna – Zelena stranka)
Mojca Sojar (NSi)
Igor Horvat (SDS)
Jasmin Feratović (Piratska stranka)
Tomaž Ogrin (Zeleni Slovenije & Konkretno)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()
««
10 / 10
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16022911 (21172) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662151729 (92960) T440

Več podobnih tem