Forum » Pomoč in nasveti » Google Keep - reminders po novem v Tasks aplikaciji
Google Keep - reminders po novem v Tasks aplikaciji
dr.Akula ::
Živjo
Včeraj se je še pri meni zgodila server side sprememba in zdaj opomniki v Keep ne delujejo več kot so prej - zdaj se syncajo v Tasks app.
Keep uporabljam približno polovico za zapiske in polovico za opomnike, ki pa mi res pomagajo, da lahko kakšno stvar dam iz glave, dokler ni čas zanjo.
Vprašanje; je kdo našel kakšno simple aplikacijo, brez dodatne nepotrebne navlake, ki ima enak sistem za opomnike + da ima še web interface, kjer tudi lahko dodaš opomnik, in se med sabo syncata? Tako bi za zapiske še vedno imel Keep, za opomnike pa nekaj čisto posebej. Bom iskal tudi sam, ampak če je pa kdo že našel kakšen nadomestek, mi pa prihrani čas.
Hvala za vsako pomoč!
Včeraj se je še pri meni zgodila server side sprememba in zdaj opomniki v Keep ne delujejo več kot so prej - zdaj se syncajo v Tasks app.
Keep uporabljam približno polovico za zapiske in polovico za opomnike, ki pa mi res pomagajo, da lahko kakšno stvar dam iz glave, dokler ni čas zanjo.
Vprašanje; je kdo našel kakšno simple aplikacijo, brez dodatne nepotrebne navlake, ki ima enak sistem za opomnike + da ima še web interface, kjer tudi lahko dodaš opomnik, in se med sabo syncata? Tako bi za zapiske še vedno imel Keep, za opomnike pa nekaj čisto posebej. Bom iskal tudi sam, ampak če je pa kdo že našel kakšen nadomestek, mi pa prihrani čas.
Hvala za vsako pomoč!
ni podatka
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Reševanje izbrisanih datotek z diska / ssdOddelek: Pomoč in nasveti | 733 (615) | crniangeo |
| » | Uporaba IPad 2Oddelek: Programska oprema | 2107 (1651) | F22raptor |
| » | Kako naprej?Oddelek: Loža | 1570 (1184) | black ice |
| » | Programi za dlancnikOddelek: Programska oprema | 1412 (1348) | JOKER |
| » | Ponovna inštalacija programa, zbrisat kaj??Oddelek: Pomoč in nasveti | 844 (762) | amigo_no1 |