Forum » Zvok in slika » Tečaji in tutoriali Domestika
Tečaji in tutoriali Domestika
Kurzweil ::
Trenutno ima Domestika.org vse tečaje in tutoriale po 1€. Omenjeno spletno stran lahko samo priporočam, gre po večini za zelo dobre tutoriale in course na vseh mogočih področjih, naj bodo to programiranje, video, audio, modeliranje, 3d grafika, montaža, render, web developement, ročna dela, PR, marketing, design, ilustriranje, pisanje, arhitektura, fotografija... ne da se mi več naštevat, pač vse mogoče.
Če se komu za trenutek zazdi, da delam neupravičeno reklamo oz. če kršim kakšno pravilo, lahko gladko izbrišete. Moj namen je zgolj in le to, da če bi se kdo česarkoli rad lotil/naučil, tako poceni in dobrih tečajev, tutorialov in coursov ne bo našel nikjer. Torej objavljam tole izključno z namenom, da si kdo najde kakšen tečaj in se kaj nauči. Kak že? Knowledge is power!
Če se komu za trenutek zazdi, da delam neupravičeno reklamo oz. če kršim kakšno pravilo, lahko gladko izbrišete. Moj namen je zgolj in le to, da če bi se kdo česarkoli rad lotil/naučil, tako poceni in dobrih tečajev, tutorialov in coursov ne bo našel nikjer. Torej objavljam tole izključno z namenom, da si kdo najde kakšen tečaj in se kaj nauči. Kak že? Knowledge is power!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kako pohitriti učenje programiranjaOddelek: Programiranje | 2219 (1715) | link_up |
| » | Pridobivanje osnov znanja informatikeOddelek: Omrežja in internet | 1502 (1021) | triglavski |
| » | Kako priti iz nič čim hitreje do službe v IT industriji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23305 (20433) | vostok_1 |
| » | Izredni študij ali tečaji?Oddelek: Šola | 2804 (2258) | Gandalfar |
| » | Programer (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9174 (7978) | hunter01 |