» »

Kako do MTV programov?

Kako do MTV programov?

zelenobeli ::

Pozdravljeni
Ker so nam ukinili MTV me zanima kako na navadni TV (ne pametna) priti do MTVjev? Android box? Res nisem neki heker, ki bi znal ne vem kako nastavljati zadeve. Potrebujem nekaj na "plug and play" zadevo!

mtošev ::

Scorpy84 ::

MTV 00, MTV hits mi še vedno delujeta, 80s samo prikazuje, da se ugaša, 90s in club črna slika. Ponudnik nelegalni ip tv...

driftwood ::

a YT ni v redu?

Ne, ker nimajo direkt programa ampak samo njohove oddaje in ostalo

driftwood je izjavil:

a YT ni v redu?

Gagatronix ::

MTV je crknil že 25 let nazaj.

kixs ::

Dober povzetek konca MTV-ja:

kixs je izjavil:

Dober povzetek konca MTV-ja:

Sele zdej sem pogledal tale BBC prispevek do konca. Ray Cokes je legenda :)

Nikonja ::

90 so bile zlato doba MTV-a, vse po tem je bilo kr neki.... škoda ker so imeli noro zanimive oddaje, voditelje.... in mi nikoli ni bilo jasno zakaj so to spremenili in naredili ta MTv drek zadnjih 15-20 let!

Jap. Najvec sem ga gledal v srednji soli, pa verjetno na zacetku faksa. To je bilo med 1993 in 1996. Kasneje se niti ne spominjam vec.

strom_15 ::

Meni je bila VIVA TV mnogo boljša kot MTV.

Samael ::

120 Minutes namenjen alternativi, indie, post-punk in underground rocku, ter metalski Headbangers Ball z Vanesso Warwick je bil MTV, kot se ga spomnim.
Aja, in pa seveda Beavis and Butt-Head :)
Samael != Samuel

Sicer se je mal zašlo in še vedno nimam odgovora ? ampak ja, jaz in žena otroka MTVja in se ne dava, zato bi zelela še naprej gledati MTV, saj mi balkanika, best fm, nekak ni to to. Sj za gledat je, samo za poslušat pa to ni ?

Baja ::

kako nisi dobil odgovora? mtv programe ukinjajo. kako boš gledal program ki ne oddaja?

driftwood ::

Pluto TV (vevo music, vevo 70s, vevo 90s, ...)
rabiš vpn

Mikrohard ::

zelenobeli je izjavil:

Sicer se je mal zašlo in še vedno nimam odgovora ? ampak ja, jaz in žena otroka MTVja in se ne dava, zato bi zelela še naprej gledati MTV, saj mi balkanika, best fm, nekak ni to to. Sj za gledat je, samo za poslušat pa to ni ?

Težko boš gledal MTV, če se ukinja. Pa ne ukinjajo ga naši operaterji, temveč lastnik TV programov. Mogoče kje kak stream še obstaja (kot je omenjeno malo zgoraj)... ampak tudi to je vprašanje časa, kdaj se bo ugasnilo (verjetno v roku parih tednov, če ne dni).

Pač najdi si alternativo... največ stvari boš našel na youtube.

Miki N ::

zelenobeli je izjavil:

OP... pa kaj vama je z ženo Beavis&Butthead scvrl možgane? MTV se _ukinja_. Ni-ni em-ti-vi. Ni spljoh.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MTV Adria??

Oddelek: Loža
242059 (1267) Slo-One

Bepop na mtv

452493 (1386) Pyr0Beast
»

Glasbeni okus - stvar posameznika ali čredni nagon?

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
383226 (3226) Cuoresportivo
»

BePOP na MTV

Oddelek: Sedem umetnosti
182416 (1778) boom-bar
»

10 let

221199 (906) undefined

Več podobnih tem