Forum » Programska oprema » program za gledanje slik
program za gledanje slik
tx-z ::
k sm bral novico o teh velikih slikah..sm se spomnu, da sm že zdavni hotu to vprašat pa sm vedn pozabu..no pred ene parimi leti..kr dolg nazaj..ene 5let..sm mel en program, k sm odpru eno sliko..bla je recimo 400*400 pikslov velka..pač navadna slika, slikana iz letala al neki tazga..no v tem programu sm jo odpru, pa poveču nek del..pol je kr dolg časa povečeval..na koncu je bla pa kr zlo ostra slika..čeprav je bla pod velko povečavo.. a kdo pozna ta program(ne vem imena) al pa kej podobnga?
tx-z
Mercier ::
Tole je bolj za plugin-e večjim programom, kot kaj samostojnega. Recimo za podlage GIS software-u.
Jaz s tem ne delam, imam pa MrSID Viewer (pregledovalnik, dokaj star, mislim, da ne podpira novejšega formata)
Pri LizardTech-ih imaš za probat pregledovalnik GeoExpress View. Kolikor sem razumel, lahko poleg gledanja s tem še delaš vektorsko risbo z avionskih slik. (vlečeš črte po sliki in na koncu dobiš risbo z prostorskimi koordinatami - dvomim, da to kdo uporablja)
Kot plug-in imaš pa đabe na voljo ExpressView za browser. Dela rahlo počasneje kot samostojen program. Za pregledovanje je čisto OK.
Jaz s tem ne delam, imam pa MrSID Viewer (pregledovalnik, dokaj star, mislim, da ne podpira novejšega formata)
Pri LizardTech-ih imaš za probat pregledovalnik GeoExpress View. Kolikor sem razumel, lahko poleg gledanja s tem še delaš vektorsko risbo z avionskih slik. (vlečeš črte po sliki in na koncu dobiš risbo z prostorskimi koordinatami - dvomim, da to kdo uporablja)
Kot plug-in imaš pa đabe na voljo ExpressView za browser. Dela rahlo počasneje kot samostojen program. Za pregledovanje je čisto OK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 51897 (31462) | gzibret |
» | Autocad - sprememba merilaOddelek: Programska oprema | 7547 (7302) | Person |
» | Kakovostne slikeOddelek: Programska oprema | 2008 (1738) | Matev |
» | najbolj enostaven program za 3d modeliranjeOddelek: Programska oprema | 7806 (7635) | barbarpapa1 |
» | V kaksen format najbolje kompresirat sliko??Oddelek: Zvok in slika | 1157 (1107) | Taras_Bulba |