Forum » Zvok in slika » digitalni fotoaparat+polnjenje
digitalni fotoaparat+polnjenje

fictionel ::
Heljov!
Sm še vs veseu lastnik digitalca canon ixus 400 (je moj prvi
)
Pa me zanima kuko ga polnete (polnem)? A je treba nujn baterijo vn jemat, pa jo dajat filat u uno stvarco k jo zravn dobis, a je še kšna druga možnost? a se prek usbja fila?
A ma še kdo tak aparat? kolk posnetkov (cca) mu zdrži baterija? Men je po enmu dnevu igranja (ful :)) crknla
toj blo cca 250 posnetkov pa 4minute videa.
a je to za kj? zravn sm se pa itak ful igrov, pa gledov slike itd itd.
hvala za pomoč!
Lp
Sm še vs veseu lastnik digitalca canon ixus 400 (je moj prvi

Pa me zanima kuko ga polnete (polnem)? A je treba nujn baterijo vn jemat, pa jo dajat filat u uno stvarco k jo zravn dobis, a je še kšna druga možnost? a se prek usbja fila?
A ma še kdo tak aparat? kolk posnetkov (cca) mu zdrži baterija? Men je po enmu dnevu igranja (ful :)) crknla

a je to za kj? zravn sm se pa itak ful igrov, pa gledov slike itd itd.

hvala za pomoč!
Lp

Stripy ::
S tem, da ni potrebno kupiti original baterije, ki stane pribl. 12kSIT, ampak obstajajo generične. Jaz ravno razmišljam o nakupu GPjeve, ki jo imaju v Delku/Ebaxu, ki stane nekje 6-7kSIT. Ima mogoče kdo izkušnje z generičnimi akumulatorskimi baterijami v digitalcih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vohunska kamera za slabega prešernaOddelek: Novice / Zasebnost | 6652 (4508) | Jst |
» | Nova anketa: ali si v gospodinjstvu lastite vsaj en digitalni fotoaparat?Oddelek: Novice / Ankete | 4719 (3935) | MrM |
» | Kater fotoaparat (digitalni) ?Oddelek: Kaj kupiti | 1733 (1371) | koyotee |
» | Canon PowerShot A80 Vse in še več! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4851 (3840) | T0RN4D0 |
» | Kateri digitalni fotoaparat se splačaOddelek: Kaj kupiti | 2816 (2151) | Brane2 |