Forum » Zvok in slika » digitalni fotoaparat+polnjenje
digitalni fotoaparat+polnjenje
fictionel ::
Heljov!
Sm še vs veseu lastnik digitalca canon ixus 400 (je moj prvi )
Pa me zanima kuko ga polnete (polnem)? A je treba nujn baterijo vn jemat, pa jo dajat filat u uno stvarco k jo zravn dobis, a je še kšna druga možnost? a se prek usbja fila?
A ma še kdo tak aparat? kolk posnetkov (cca) mu zdrži baterija? Men je po enmu dnevu igranja (ful :)) crknla toj blo cca 250 posnetkov pa 4minute videa.
a je to za kj? zravn sm se pa itak ful igrov, pa gledov slike itd itd.
hvala za pomoč!
Lp
Sm še vs veseu lastnik digitalca canon ixus 400 (je moj prvi )
Pa me zanima kuko ga polnete (polnem)? A je treba nujn baterijo vn jemat, pa jo dajat filat u uno stvarco k jo zravn dobis, a je še kšna druga možnost? a se prek usbja fila?
A ma še kdo tak aparat? kolk posnetkov (cca) mu zdrži baterija? Men je po enmu dnevu igranja (ful :)) crknla toj blo cca 250 posnetkov pa 4minute videa.
a je to za kj? zravn sm se pa itak ful igrov, pa gledov slike itd itd.
hvala za pomoč!
Lp
Stripy ::
S tem, da ni potrebno kupiti original baterije, ki stane pribl. 12kSIT, ampak obstajajo generične. Jaz ravno razmišljam o nakupu GPjeve, ki jo imaju v Delku/Ebaxu, ki stane nekje 6-7kSIT. Ima mogoče kdo izkušnje z generičnimi akumulatorskimi baterijami v digitalcih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vohunska kamera za slabega prešernaOddelek: Novice / Zasebnost | 6507 (4363) | Jst |
» | Nova anketa: ali si v gospodinjstvu lastite vsaj en digitalni fotoaparat?Oddelek: Novice / Ankete | 4582 (3798) | MrM |
» | Kater fotoaparat (digitalni) ?Oddelek: Kaj kupiti | 1667 (1305) | koyotee |
» | Canon PowerShot A80 Vse in še več! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4572 (3561) | T0RN4D0 |
» | Kateri digitalni fotoaparat se splačaOddelek: Kaj kupiti | 2712 (2047) | Brane2 |