» »

Nakup 5070ti - kateri model

Nakup 5070ti - kateri model

Nikonja ::

Se odločam za nakup omenjene kartice ker imam občutek da zaradi cen memorije bodo cene spet poletele v nebo in potem sem kuhan naslednjih par let.
na nemških trgovinah, katere dostavljajo v SLO, sem najdu za cca 750 eur te tri spodaj:

GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16G
Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S
MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X OC

Ima kdo od vas eno od teh ker so reviewi podobni za vse, od enih katerima so neslišne, eni imajo coil-whine, enima pa so preglasne...

Han ::

Palitki in Ventuski bi se osebno izognil, ker imata (naj)slabše hlajenje in tudi sicer cenene komponente.

Enron x86 ::

Jaz tudi kolebam med Radeon 9070 xt in 5070 ti.
Gigabyte modelom bi se nadaleč izognil, če drugega ne zaradi "server grade thermal putty" materiala, ki so ga uporabili - če imaš kartico montirano vertikalno, začne s časom tečt dol z nje.

Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4

z3ro ::

bigbada ::

Notebooksbilliger pošiljajo v slovenijo? Kolikor vem ne moreš naročiti kot privat stranka oz. končni kupec.

z3ro ::

Kolikor vem kolega naroča pri njih, je pa okrog 25€ poštnina. Nisem pa ziher če naroča privat ali preko koga na firmo.

Nikonja ::

Piše pod "Versand" da pošiljajo, nisem sicer še naročal, ampak cena je podobna kot na Mindfactory sam se ni treba zaj.... z Mailboxom.

LeQuack ::

Če bo AI balon počil, boš lahko kupil po pol te cene.
Quack !

yayo ::

čez pet-šest let? :)) Cena ramov se je več kot podvojila v zadnjih par mesecih, govori se, da Nvidia ne misli izdati Super revizij tekočih kartic ravno zaradi dragega rama...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov racunalnik, cudne temperature?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
6531 (278) sbawe64
»

Nvidia bo svoje izdelke podražila za 10-15 odstotkov

Oddelek: Novice / Grafične kartice
356122 (4332) gen Maister
»

AMD marca pričenja pomladni spopad z Nvidio

Oddelek: Novice / Grafične kartice
224151 (1442) Horas

NVIDIA Blackwell (3nm GPU) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
897317 (2787) bluefish

Več podobnih tem