Forum » Kaj kupiti » Nakup 5070ti - kateri model
Nakup 5070ti - kateri model
Nikonja ::
Se odločam za nakup omenjene kartice ker imam občutek da zaradi cen memorije bodo cene spet poletele v nebo in potem sem kuhan naslednjih par let.
na nemških trgovinah, katere dostavljajo v SLO, sem najdu za cca 750 eur te tri spodaj:
GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16G
Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S
MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X OC
Ima kdo od vas eno od teh ker so reviewi podobni za vse, od enih katerima so neslišne, eni imajo coil-whine, enima pa so preglasne...
na nemških trgovinah, katere dostavljajo v SLO, sem najdu za cca 750 eur te tri spodaj:
GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16G
Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S
MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X OC
Ima kdo od vas eno od teh ker so reviewi podobni za vse, od enih katerima so neslišne, eni imajo coil-whine, enima pa so preglasne...
Han ::
Palitki in Ventuski bi se osebno izognil, ker imata (naj)slabše hlajenje in tudi sicer cenene komponente.
Enron x86 ::
Jaz tudi kolebam med Radeon 9070 xt in 5070 ti.
Gigabyte modelom bi se nadaleč izognil, če drugega ne zaradi "server grade thermal putty" materiala, ki so ga uporabili - če imaš kartico montirano vertikalno, začne s časom tečt dol z nje.
Lp
Gigabyte modelom bi se nadaleč izognil, če drugega ne zaradi "server grade thermal putty" materiala, ki so ga uporabili - če imaš kartico montirano vertikalno, začne s časom tečt dol z nje.
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
bigbada ::
Notebooksbilliger pošiljajo v slovenijo? Kolikor vem ne moreš naročiti kot privat stranka oz. končni kupec.
z3ro ::
Kolikor vem kolega naroča pri njih, je pa okrog 25€ poštnina. Nisem pa ziher če naroča privat ali preko koga na firmo.
Nikonja ::
Piše pod "Versand" da pošiljajo, nisem sicer še naročal, ampak cena je podobna kot na Mindfactory sam se ni treba zaj.... z Mailboxom.
yayo ::
čez pet-šest let?
Cena ramov se je več kot podvojila v zadnjih par mesecih, govori se, da Nvidia ne misli izdati Super revizij tekočih kartic ravno zaradi dragega rama...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nov racunalnik, cudne temperature?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 531 (278) | sbawe64 |
| » | Nvidia bo svoje izdelke podražila za 10-15 odstotkovOddelek: Novice / Grafične kartice | 6122 (4332) | gen Maister |
| » | AMD marca pričenja pomladni spopad z NvidioOddelek: Novice / Grafične kartice | 4151 (1442) | Horas |
| ⊘ | NVIDIA Blackwell (3nm GPU) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7317 (2787) | bluefish |