Forum » Loža » Kje kupujete puloverje?
Kje kupujete puloverje?
pikachu004 ::
Živjo,
v zandjem času sem kupil nekaj puloverjev v C&A in H&M, vsi so se mi po nekaj pranjih razvlekli ali skrčili. Na nekaterih se je raztegnila elastika na rokavih, nekateri so se skrčili,... Kje jih vi kupujete? Budžet do 50€/kom. Ljubljana, Maribor.
Hvala
v zandjem času sem kupil nekaj puloverjev v C&A in H&M, vsi so se mi po nekaj pranjih razvlekli ali skrčili. Na nekaterih se je raztegnila elastika na rokavih, nekateri so se skrčili,... Kje jih vi kupujete? Budžet do 50€/kom. Ljubljana, Maribor.
Hvala

IL_DIAVOLO ::
Pa kaki puloverji, kvečjemu majica z dolgimi rokavi.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
borisk ::
sam običajno kupujem Tom Taylor, so kr vredu, tudi pranje dobro prenesejo. Običajno imam problem, da mi je pulover po telesu prav, ampak ima prekratke rokave. imam jut tudi nekaj od Galileo, ampak kot napisano, lahko bi bili rokavi 2cm daljši.
jan_g ::
Izven budgeta, a vseeno omenjam: Patagonia. Jih dobiš v Iglu šport, ampak imajo kar konkreten markup, tako da jaz raje naročam prek spleta. Majice z dolgimi rokavi 50EUR, kakšni hoodiji in puloverji pa 100 EUR.
FTad ::
Glede na to, da ima vsaka trgovina (S.Oliver, Tom Taylor, itd) puloverje z istimi vzorci, le da so gor lastni logotipi je nakupovanje le teh stvar preference. Ce imas budged to 50€/kos, potem itak vsaka trgovina ustreza tem limitu. Lahko pa pocakas na sezonske popuste, in se bolj profitiras.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Cunje puloverjiOddelek: Loža | 3073 (1066) | nejcek74 |
| » | Sloj oblačil za smučanje?Oddelek: Loža | 1235 (1096) | Machete |
| » | aktivna oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23050 (14729) | slomakita |
| » | Temperatura in potenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11960 (7888) | Ganon |