» »

Black friday popusti

Black friday popusti

1
2
»

Buggy ::

Sem se pa nategnu z BF SW dealom na humble bundle za optimizacijo sistema - bundle toolov. Vsaj nimam slabe vesti, ker je slo nekaj od tega v charity

Nic kar nisem imel ze zdej ali bi delovalo bolje..jebat ga

Motion ::

jst sem dejansko mislu da je bu BF že 21-tega pa sedaj vidim da je biu dejasko ta viken.... Saj ne da sm kaj izgubu sam vseeno kakšen k**** nateg je ratu to s celomesečnimi BF popusti,.....

GY)y86YdAimE ::

HotBurek ima zagotovo kako bazo, kjer bi se zlahka odločil za najbolj ugoden nakup.
Čeprav se mi ne zdi potrošniško naravnana oseba ...

cortez ::

Tiste, tko dobre, slušalke, polne kemikalij :

vir :
https://www.zps.si/aktualne-vsebine/trz...

stevemcq_ ::

Se pravi če razumem prav, je namen tega testa, da se ugotovi katere slušalke vsebujejo kemikalije nam škodljive in potem kot ZPS poizkuša doseči, da se vse nevarne zdravju slušalke umaknejo iz prodaje? Če temu ni tako, je potem takšna objava povsem brezpredmetna na njihovem portalu in na tehnološkem forumu kot je Slotech.

David Mayer ::

GY)y86YdAimE je izjavil:

HotBurek ima zagotovo kako bazo, kjer bi se zlahka odločil za najbolj ugoden nakup.
Čeprav se mi ne zdi potrošniško naravnana oseba ...

Ja, še nima nič?

OutOfTheBox ::

Že ko sem mislil da sem naštudiral dovolj kaj moram kupovat pri hrani, da bom pojedel čim manj svinjarije, bom sedaj moral še gledat kaj vsebujejo stvari ki jih nosim na sebi. Pa sem mislil da kar kupimo pri nas je vsaj pri oblekah, in stvareh ki jih daš nase, nekako samoumevno. Kaj bo naslednje? Ovitki za telefon so strupeni?

Sicer pa vsaka čast našim da te stvari preverjajo.

Zgodovina sprememb…

David Mayer ::

Po mojem bolj prevedejo, razen če imamo drugačne standarde glede škodljivosti kot glavnina EU?

BlackHole ::

fikus_ je izjavil:

Mimogrede.... odgovarjaš za svoja dejanja, če se nekomu kaj zgodi, četudi tui je ukradel paket, ki ga je potem razneslo.
Na YT so tudi posnetki, ko nekdo da v paket kakšen smrdljiv plin, ki se sprosti po kraji, ali je škatla napolnjena z bleščicami, jih je težko počistiti,...

Se pravi, če mi ukrade bicikel in se z njim poškoduje, jaz odgovarjam za njega. Si to hotel povedat? Upam, da ne.
LP Marko
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Black friday (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
18835838 (8121) 133780
»

Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21459571 (26834) jopar
»

Črni petek in naša naivnost (strani: 1 2 )

6015662 (10894) bedarija
»

Black friday (strani: 1 2 )

7420849 (11747) r0b3rt
»

Black Friday v SLO? (strani: 1 2 3 )

11140328 (32109) MuadDib

Več podobnih tem