» »

ISDN->analog

ISDN->analog

Phoebus ::

A mogoce ve kdo kje se da dobit tak konverter in kolk stane - ker telesmeh pri isdn-ju ponuja to moznost za doplacilo 30k (torej osnovni paket=25k+30k=55k) ali pa v kompletu ki stane 65k.
Kolkor jaz vem jih stanca Iskra in niso pretirano dragi....ali se motim? :|

Brane2 ::

Kokr vem, so določene modemske ISDN kartice imele tudi par analognih izhodov. Če imaš itak 24h/dan prižgano mashino, je to lahko rešitev. Vseeno bi blo dobro imeti vsaj en ISDN phone za backup...

Drugače pa, zakaj si ne bi ubodel kje rabljenega US Robotcsa ISDN Pro TA (to, kar ponuja Telecom novo) ?

Ko mi ga je skurila strela sem ga uspel zamenjat za 15 kSIT pri pooblaščenem serviserju. Mogoče ti pa tam prodajo "novega" za par beličev manj kot stane novi... :\

hruske ::

Obstajajo škatlce, ki omogočijo priklop analognega telefona na isdn tud ko štroma zmanka... pomoje se ti to dost splača nabavt, če že iščeš nekej tazga.

Ja glih oglase za externe modeme ki majo se analogni izhod gledam....sam je vse razprodan, zgleda grejo k vroce zemljice :D

GUFY ::

Jest sm enga prodal v 1 uri po objavi na Bolhi:D .

No, yadevo smo ustimal, je pa samo se en zelo cuden problem. Kupu sem 3com isdn pro ta, prklopu na linijo in vse lepo dela, lahko klices ven, se pogovarjas, poslusas tutu in vse, AMPAK....analogni telefoni ne zvonijo...:\

Kaksna ideja oz podobna izkusnja?

Najbrz should ring, ne? :)

MadMax ::

Zaženi program za konfiguracijo zadeve in nastavi MSNje.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Spet se oglašam.. :) V glavnem, MSNje sem ustimal in analog telefoni normalno zvonijo, lahko dvigneš in se pogovarjaš, če pa kličeš ven pa dobiš samo res hiter "tututututututu" signal.

Se komu sanja kaj bi blo? :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ISDN telefon dela, analagni pa ne?

Oddelek: Omrežja in internet
91025 (875) madmitch
»

3com ISDN modem pro TA - control center

Oddelek: Programska oprema
203285 (2810) servo