Forum » Pomoč in nasveti » Notebook HP nx9005 xp2400+ integrirana ati igp320m prenizek menchmark
Notebook HP nx9005 xp2400+ integrirana ati igp320m prenizek menchmark
vidi ::
Zanima me, če kdo mogoče ve, kako da imam tako nizek benchmark!
V 3D Mark 2001 SE imam le 890 točk!
Vem,da to ni neka huda grafika, vendar računalnik s podobnimi karakteristikami ima na tomshardware okoli 1500 točk, s tem da je procesor še celo samo xp1600+!!!!!
Jaz imam enako rama in enak ram, kot na tistem testu,
imam enako čipovje Ati Radeon IGP320M,
boljši procesor in
imam enake nastavitve v 3d marku!
Spreminjal sem že shared memory, pa ni nič!
A ma kdo kakšne ideje, zakaj je lahko tako velika razlika (650 točk ni veliko, 73% več pa je!!!!!)
Hvala za nasvete!
V 3D Mark 2001 SE imam le 890 točk!
Vem,da to ni neka huda grafika, vendar računalnik s podobnimi karakteristikami ima na tomshardware okoli 1500 točk, s tem da je procesor še celo samo xp1600+!!!!!
Jaz imam enako rama in enak ram, kot na tistem testu,
imam enako čipovje Ati Radeon IGP320M,
boljši procesor in
imam enake nastavitve v 3d marku!
Spreminjal sem že shared memory, pa ni nič!
A ma kdo kakšne ideje, zakaj je lahko tako velika razlika (650 točk ni veliko, 73% več pa je!!!!!)
Hvala za nasvete!
vidi ::
Ja , res sem že sam ugotovil, da je to fora povezana z baterijo!
Ampak zakaj? A se da naštimat, da dela tut z baterijo 100%! Malo mi gre na živce, če delam z baterijo in mi vse počasneje dela (tudi ko odpiram okna,...)
Ampak zakaj? A se da naštimat, da dela tut z baterijo 100%! Malo mi gre na živce, če delam z baterijo in mi vse počasneje dela (tudi ko odpiram okna,...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | intel core 2 duo ALI intec core i3 ->kateri je boljšiOddelek: Kaj kupiti | 2676 (2236) | marqin64 |
» | Pomoč-prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2672 (2357) | katja1986 |
» | NASA World WindOddelek: Programska oprema | 2525 (2443) | Person |
» | ATI Radeon XpressOddelek: Novice / Grafične kartice | 2884 (2884) | jest10 |
» | kde in resolucijaOddelek: Operacijski sistemi | 1504 (1372) | moj_nick |