Forum » Pomoč in nasveti » Izklop Windows Security - celotnega ali samo ikone
Izklop Windows Security - celotnega ali samo ikone

WinXP ::
Pozdrav, KJE v Windowsu 11 Enterprise lahko IZKLOPIM Windows Defender na enostaven način? Celotnega ali samo ikono. Ikona je dol pri datumu in uri.
(glej sliko).Vnaprej hvala. SLIKA:
Tu nimam nikakršne opcije za izklopit kot kaže na videu. Evo ŠE ENA SLIKA (poglejte):
(klik)
Tu nimam nikakršne opcije za izklopit kot kaže na videu. Evo ŠE ENA SLIKA (poglejte):
(klik)
- spremenil: WinXP ()

sbawe64 ::
V win safe mode, services, disablas Windows Defender servis.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

Bi bil lahko malo bolj specifičen? V Safe Mode v Control Panel - SERVICES ne najdem Windows Defender da ga izklopim - poglej sliko.KAJ naj izklopim oziroma dam na Disable?
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

Pa če mi skoz teži in pravi "Action Recomended",pa pogledam kaj hoče pa ima na ikonici dol pri datumu in uri rumen klicaj namesto zelenega kljukca zaradi tega ker pravi: "Iobit Malware Fighter is snoozed. Open it." Pa je posodobljen,on pa pravi da je snoozed,in dela rumeni klicaj na ikoni. To me moti. Iobit Malware Fighterja pa ne bom odstranjeval samo zaradi njegovega narobnega obvestila.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...

d4vid ::
Spet WinXP na delu. Naloži scam pod pretvezo "Malware Removerja", potem je pa problem, ko legitimen (in zelo dober) antivirusen program jamra. Vrži IObit in ostalo nesnago dol, mene je prijelo srat, ko sem videl sliko ikon.
Mislim, jaz bi to naredil, ti boš raje jamral dalje, da je Defender problem.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

donvito ::
Pozdrav, KJE v Windowsu 11 Enterprise lahko IZKLOPIM Windows Defender na enostaven način? Celotnega ali samo ikono. Ikona je dol pri datumu in uri.
(klik)
Mogoče kaj od tega?

toro69 ::
"Problem" najlažje rešiš, da odstraniš smeti po imenu Iobit malware Fighter. Oz. naloži si nazaj XP.

mtošev ::
Spet WinXP na delu. Naloži scam pod pretvezo "Malware Removerja", potem je pa problem, ko legitimen (in zelo dober) antivirusen program jamra. Vrži IObit in ostalo nesnago dol, mene je prijelo srat, ko sem videl sliko ikon.
Hahahaha neverjetno. Točno to.
Tip ima enih 20 performance enhancerjev in cleanerjev, pa mu ne potegne, da čisto nič ne pomagajo in kvečjem poslabšajo situacijo.
WINXP - POBRIŠI DOL NESNAGO. WINDOWSI KO JIH NAMESTIŠ SO POPOLNOMA DOVOLJ ZA MAKSIMALEN IZKORISTEK, RAZEN ČE BOŠ GNAL 150 USB-JEV ČEZ 15 HUBOV.

d4vid ::
Hahahaha neverjetno. Točno to.
Tip ima enih 20 performance enhancerjev in cleanerjev, pa mu ne potegne, da čisto nič ne pomagajo in kvečjem poslabšajo situacijo.
WINXP - POBRIŠI DOL NESNAGO. WINDOWSI KO JIH NAMESTIŠ SO POPOLNOMA DOVOLJ ZA MAKSIMALEN IZKORISTEK, RAZEN ČE BOŠ GNAL 150 USB-JEV ČEZ 15 HUBOV.
Me zanima koliko toolbarov ima nameščenih v brskalniku

Slabe spomine na leta 2005-2010 mi je obudil

Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram

opeter ::
Ne govori...
Moj rekord je 3 firewalli plus 2 antivirusa naenkrat...
Win 95...
Vse to pri 8 MB RAMa, ali?

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eh,eh,najbrž spet verjetno malware ..."TMP" izkakajoča okna od Avast antivirusa me ovOddelek: Programska oprema | 566 (450) | WinXP |
» | Ob vklopu novega SSD M.2 diska PC noče delati z SATA 3 novim diskom - Problem verjetnOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (986) | polde66 |
» | Office se noče DO KONCA deinstalirati da ga ponovno instaliramOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (923) | ngc2392 |
» | STARTUP izbrani programi SE KAR SAMI ODSTRANJUJEJOOddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (790) | Riff |
» | Računalnik se ne zažene - nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 8222 (7627) | solatko |