Forum » Problemi človeštva » Charlie Kirk RIP
Charlie Kirk RIP
Temo vidijo: vsi

Goran10 ::
Zdaj če je vzrok črnskega kriminala materialno stanje bi z reparacijam to stanje verjetno popravil. Če pa ne kaj pa potem?

mahone ::
David Mayer je izjavil:
To bi bilo mogoče pošteno iz tvojega trenutnega stališča, čez čas bi se pojavilo kakšno drugo bolj glasno stališče, morda povezano z novimi ali še starimi krivicami, ki bi bilo v konfliktu s tvojimi. In potem, kaj? Si kar nukice zmečemo, da zapremo potencialne retribucije vse tja v prazgodovino? Te iste države, ki so danes najbolj bogate, vrjetno ne bodo ves čas, tudi ves čas niso bile, kako boš določil potek zgodovine in odgovornosti? Ampak se mi zdi, da imajo enordečobelo nit, kako to, da prav in samo BELO? Sicer pa raje grem iz te teme, ko vidim nivo debate.
Kake nukice, govorim o USA in Kirku, Trumpu, Musku,… ki ne zastopijo, da so črnci, kot predniki Floyda, davno pred prihodom njihovih družin v USA gradili državo, polnili blagajne, dvigovali borzo, vendar zastonj, pod prisilo. In sedaj skrajni desničarji s tujim kurcem opletajo brez malo spoštovanja. Naj plačajo ljudem in potem govorijo o kapitalizmu, bogu,…
Se kar o tem nabijamo? Kaj pa azijci? Kaj pa Italjani? Irci. A ves da so vcas pripadnike teh narodnosti sploh niso smatarali za belce v Ameriki?
Pa ko se ze gremo to crnsko victm mentality. Manj kot 10% je bilo lastnikov suznjev.
Eni ste res cist oprani s to amerisko neumnostjo, ki se je razpasla v zadnjih 10 letih.

PovemVfaco ::
Veliki_Blek je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
Sveda se črn plačan token propagandist za GOP neb strinju, kak srprajz.
Sowell ni noben propagandist. On je eden najboljših ekonomistov v ZDA. Kljub temu, da prihaja iz revne družine, ki vleče korenine na ameriškem jugu, je bil v življenju uspešen. Očitno se v Ameriki da uspeti, samo če se hoče, tudi če si Afro Američan.
Namesto, da bi levičarji takšne osebe dali za vzgled, jih seveda takoj blatite, ker ne pašejo v vašo matrico.
md "najboljšimi ekonomisti" j zato, k govori tisto, kr bogati hočjo in to propagando tud financirajo. D se da uspet z revnga, pove dost malo. Je pa teži kot z bogatega, a veš? A ne veš tega, si retarded tud ti?
Se kar o tem nabijamo? Kaj pa azijci? Kaj pa Italjani? Irci. A ves da so vcas pripadnike teh narodnosti sploh niso smatarali za belce v Ameriki?
A pol pravš, da maš v amerik korist, če te smatrajo za belce? Dons pa jih, črncov pa še vedn ne.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()

Predstavljaj si da bi mi belci v Evropi imeli to victim mentality do Turkov ter Arabcev? Zakaj ne furamo tega? 
Eni se prav vidi, da ste produkt odrascanja v dobi socialnih omrezjih cist ste oprani.

Eni se prav vidi, da ste produkt odrascanja v dobi socialnih omrezjih cist ste oprani.

Predstavljaj si da bi mi belci v Evropi imeli to victim mentality do Turkov ter Arabcev? Zakaj ne furamo tega?
1. sej maš ta mentality na turke pa arabce
2. ostali pa ne furamo tega k živijo v povprečji slabš k mi, pa bi blo retarded

Scaramouche3 ::
To je zato,ker je slovenski levičar odraščal z Hollywood filmi in so ga oprali, temu dodamo še naše woke SJW filofakse in družbene vede, pa je krog sklenjen.
Sploh ne učijo o suženjstvu tukaj in vprašam se zakaj tega ni v osnovni šoli, recimo zelo obsežen del.
Bi zelo težko potem Ameri in faxi prali možgane....

Bellator ::
PovemVfaco je izjavil:
Tudi pri nas je telo enostavno dobiti orožje (na črnem trgu).
Zto pa mamo pr nas tolk umorov z orožjem, več ko v amerik, k majo oni boljšo ureditev, pr nas se pa good guys teži branijo. Pa to itk veš, ker nis proti regulaciji baje
Pa saj ZDA ne iztopajo bistveno od EU povprečja.
Rešitev je pa kaj? Izgon črncev in hispanosov?
A si nor? Zgolj problematične je držati v zaporu, da ne bodo spet umorili kakšno žensko.
PovemVfaco je izjavil:
Tudi pri nas je telo enostavno dobiti orožje (na črnem trgu).
Zto pa mamo pr nas tolk umorov z orožjem, več ko v amerik, k majo oni boljšo ureditev, pr nas se pa good guys teži branijo. Pa to itk veš, ker nis proti regulaciji baje
Pa saj ZDA ne iztopajo bistveno od EU povprečja.
Rešitev je pa kaj? Izgon črncev in hispanosov?
Rešitev je pošteno plačilo in povrnjeni stroški za delo sužnjev v teh letih. Torej, da se vsem plača pošteno opravljeno delo, denar se razdeli potomcem črncev v USA, plačajo ga pa naj potomci belih gospodarjev in država USA, ki je na tak nezakonit, svinjski in nepošten način pridobila bogastvo. Pač treba it v srčiko problema.
Pri izračunu odškodnine mi je pomagal ChatGPT:
Delovni čas sužnjev
Na plantažah bombaža, tobaka, sladkorja ipd. so sužnji delali:
od sončnega vzhoda do sončnega zahoda, pogosto 10–16 ur na dan (odvisno od letnega časa).
V času žetve tudi 18 ur dnevno.
Po končanem delu na polju so imeli še opravila doma (priprava hrane, oblačil, popravila).
Ob nedeljah in redkih praznikih so imeli delni počitek.
Če vzamemo povprečje: ~70–80 ur na teden.
Pošteno plačilo (ocena v današnjem denarju)
Povprečna urna postavka za fizično delo danes v ZDA (2025) je približno 15–20 USD na uro.
Če vzamemo 75 ur/teden × 52 tednov = 3.900 ur/leto.
3.900 ur × 20 USD ≈ 78.000 USD letno.
Skupna vrednost neplačanega dela
Leta 1860 je bilo približno 4 milijone sužnjev.
Če bi vsak "zaslužil" 78.000 USD letno → to je 312 milijard USD/leto (v današnjih vrednostih).
Če to pomnožimo z ~250 leti suženjstva (1619–1865), je vsota ogromna: v rangu bilijonov (trilions) USD.
Obresti
Če bi vzeli še obrestno obrestovanje, bi bil dolg praktično "neskončen".
Primer: če vzamemo 5 % letne obresti od leta 1865 do danes:
1 USD iz 1865 bi bil danes vreden več kot 2000–3000 USD (odvisno od formule).
To pomeni, da bi moral dolg za neplačano delo biti tisočkrat večji od že omenjenih bilijonov.
In evo problem rešen na pošten način na takega kot ga kapitalist in skrajni desničar razume! Samo vrneš ukradeno in je to to, pri ceni bi se lahko pogajali, seveda, amapak nič manj od 50% celotne vrednosti, ker potem je spet nepošteno! In ja ti sužnji niso bili zavedeni, kot Indijci, ki danes pridejo k nam vozit tovornjak, ampak so bili prisiljeni in neplačani, ter brez vsake pravice! In danes beli gospodar spet želi, da bi se prekvalificirali v inženirje in naprej polnili blagajno!
Torej mora država plačati obrtnikom, ki niso dobila za plačila za Jankovičeve projekte (in neplačane projekte drugih). Potomcem tistih, ki so zaradi dolgov storili samomor, pa še dodatno odškodnini.
P.S. Koliiko smo dali izbrisanim, ki so bili neposredno oškodovani?
Pometimo pred svojim pragom najprej.
Drži.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

PovemVfaco je izjavil:
Kje ga imas povej mi? Vecina ljudi sploh ne ve, da so bili belci tudi suznji, se celo dlje kot pa crnci.
Pa o tem nihce nic ne govori, le zakaj? Me res zanima koliko Srbov ter Bosancev ve kaj vse so z njimi poceli
Turki pred manj kot 200 leti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mahone ()

Bellator ::
Poleg tega so večino črncev zasužnjili temnopolti Afričani.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Scaramouche3 je izjavil:
To je zato,ker je slovenski levičar odraščal z Hollywood filmi in so ga oprali, temu dodamo še naše woke SJW filofakse in družbene vede, pa je krog sklenjen.
Sploh ne učijo o suženjstvu tukaj in vprašam se zakaj tega ni v osnovni šoli, recimo zelo obsežen del.
Ja, se strinam. OŠ nivo o neki zadevi bi koristu, faks nivo o isti zadevi pa škodi. Hahahaha, dobr si to naumu, congratz, res.

UkrFTW!! ::
Precej zagovornikov ameriških idej imamo tukaj. Chalkija, ki fura trump agendo, sedaj je fur80 nekaj našel na twiterju.... Ne vem, če rabijo amerikanci zagovornike v Sloveniji. Glede na woke agendo, ki so jo furali, bi bili verjetno sposobni črnim dati tudi po par milijonov vsakemu. Čeprav je lena rit drogeraška.

Goran10 ::
Ok kul vsi imate prav ampak kaj bodo zda naredile da bodo imeli manj obroroženega kriminala? Oćitno nič?

lynxslo5 ::
V turških telenovelah je kar nekaj igralcev, ki so kao Turki, imajo pa čisto evropske belske poteze obraza. To so verjetno potomci janičarjev. Mogoče so kakšnega prednika od njih Turki pred 300 leti ugrabili tudi na ozemlju današnje Slovenije.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

mtosev ::
Ok kul vsi imate prav ampak kaj bodo zda naredile da bodo imeli manj obroroženega kriminala? Oćitno nič?
Nič ne bodo storile. Čakamo na naslednji school shooting in ko bodo politiki molili za umrlimi.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Nič ne bodo storile. Čakamo na naslednji school shooting in ko bodo politiki molili za umrlimi.
Toše, največ streljanja v ZDA je Chicagu, kjer črnci streljajo na druge črnce. O tem tvoj CNN ne poroča.

PovemVfaco je izjavil:
Kje ga imas povej mi? Vecina ljudi sploh ne ve, da so bili belci tudi suznji, se celo dlje kot pa crnci.
Pa o tem nihce nic ne govori, le zakaj? Me res zanima koliko Srbov ter Bosancev ve kaj vse so z njimi poceli
Turki pred manj kot 200 leti.
V desničarskih krogih maš p res močn victim mentality do arabcv pa turkov. Vklop se, ko se arabski migrant s par cunam prišlepa v evropo.
Vsi to vemo, sam ni več relevantn. Če bi v srbiji turki vladali pa meli anti-srbske politike, bi pa blo, ja.

GregiB ::
Toše, največ streljanja v ZDA je Chicagu, kjer črnci streljajo na druge črnce. O tem tvoj CNN ne poroča.
Po stopnji umorov s strelnim orožjem Chicago ni niti med top 20 ameriških mest. Birmingham, Alabama ima 4x višjo stopnjo, kot Chicago… kaj na to porečejo MAGAjevci?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Sem šel na wiki in tole piše o gangs:
Gang membership
The National Gang Center, a project of the Office of Juvenile Justice and Delinquency Prevention, Office of Justice Programs, and the Bureau of Justice Assistance, conducted annual surveys of law enforcement agencies between 1996-2012 to assess the extent of gang problems in the United States.[64] The latest available data, from 2011, found that 46.2% of gang members are Hispanic/Latino, 35.3% are black, 11.5% are white, and 7% are of other races/ethnicities. Larger cities, suburban counties, and smaller cities are more likely to report Hispanic or Latino-Americans as the dominant racial/ethnic group among gang members. Rural counties are more likely to report Black or African-Americans as the dominant racial/ethnic group among gang members.[65]
Očitno je največ latinosov v gangs.
Gang membership
The National Gang Center, a project of the Office of Juvenile Justice and Delinquency Prevention, Office of Justice Programs, and the Bureau of Justice Assistance, conducted annual surveys of law enforcement agencies between 1996-2012 to assess the extent of gang problems in the United States.[64] The latest available data, from 2011, found that 46.2% of gang members are Hispanic/Latino, 35.3% are black, 11.5% are white, and 7% are of other races/ethnicities. Larger cities, suburban counties, and smaller cities are more likely to report Hispanic or Latino-Americans as the dominant racial/ethnic group among gang members. Rural counties are more likely to report Black or African-Americans as the dominant racial/ethnic group among gang members.[65]
Očitno je največ latinosov v gangs.

Po stopnji umorov s strelnim orožjem Chicago ni niti med top 20 ameriških mest. Birmingham, Alabama ima 4x višjo stopnjo, kot Chicago… kaj na to porečejo MAGAjevci?
Birmingham ali Chicago, nima veze. Situacija je v obeh primerih ista. Črnci streljajo na črnce.

Legon ::
Birmingham ali Chicago, nima veze. Situacija je v obeh primerih ista. Črnci streljajo na črnce.
Če si se zlagal v prvi polovici svoje povedi, zakaj bi ti verjeli, da je drugi del resničen? Je pa povsem normalno, da CNN ne širi toliko laži kot ti in posledično ne poroča o tem, da je največ streljanja v ZDA v Chicagu.

fur80 ::
David Mayer je izjavil:
Ok, kar se mene tiče, samo, glej, da bo to rešilo vsa vprašanja za preteklost in prihodnost, da se ne bodo kakšni ostareli predsedniki nekdanjih imperijev spomnili za kakšne operacije. Očitno meniš, da si prvi, ki se je tega spomnil, ali pa vsaj zadnji, in boš rešil situacijo brez krivic kot pač dojemaš danes in sedaj za vselej pred tem in po tem, pač v letu 2025. Saj to ni tako redko, je še v hujši obliki, ko nekdo javno obžaluje propad imperija v trajanju 50-100 let, ki bi ga rad povrnil in marsikdo ga nostalgično podpira! Aja, aja, to pa meda ja ni pomembno zate v letu 2025. ZateNič, to je to, grem preden se golide greznice začnejo zlivati, že vonjam, so v 'bližini'.
Seveda nisem prvi, bi pa vsaj pričakoval, da bodo turbo kapitalisti razumeli, zakaj je denar pomemben v turbokapitalistični državi in kdo in kdaj je lahko kupoval zemljo in zakaj je pomembna. Če bi si predniki od Georga Floyda lahko privoščili nakup zemlje, kar bi bilo pričakovano, glede na to, da so delali 70 ur na teden in imeli nek ranč v Texasu, a misliš, da bi ga Gregec bluzo na fentanilu po mestu? In sedaj ko je vsa zemlja pokupljena in navita cena bo en Trump pameten, Kirk, Musk,... čeprav so predniki Folyda par stoletij bili pred njimi tukaj.

Ker ni, vod memphis, tn
https://drexel.edu/uhc/resources/briefs...
md us državami pa louisiana pa mississipi. najhuj kombinacja j dost črncev z belsko večino, republikanska oblast + ohlapn zakoni za orožje

StarMafijec ::

StarMafijec je izjavil:
Torej en faliran študent, ki je vsem o vsem solil pamet ...
Medtem pa ljudje končajo fakultete in govorijo da so ženske lahko moški, to je denar stran vržen!

PovemVfaco je izjavil:
Ker ni, vod memphis, tn
md us državami pa louisiana pa mississipi. najhuj kombinacja j dost črncev z belsko večino, republikanska oblast + ohlapn zakoni za orožje
Na drugem in tretjem mestu pa Detroit in Baltimore, ki sta blue cities in in blue states.
Face it. Ni nobene razlike. Črnci se povsod streljajo. Oni itak pridejo do orožja legalno ali pa ilegalno.

PovemVfaco je izjavil:
Ker ni, vod memphis, tn
Na drugem in tretjem mestu pa Detroit in Baltimore, ki sta blue cities in in blue states.
Face it. Ni nobene razlike. Črnci se povsod streljajo. Oni itak pridejo do orožja legalno ali pa ilegalno.
Aha, zj pa med prvim pa drugim pa tretjim mestom ni nbene razlike, k so republikanci na vrhi. Pa mesto pa cla zvezna država to tud ni nobene razlike, k tam tud vodijo republikanci na oblasti konstantn.
Pa d je v Franciji 11 % črncev pa dost manj strelanja ko v US, tud nč ni važn. Pa kriminala nasploh.

paradajzos ::
OMG, tale administracija in njen propagandni aparat se obnaša kot bogaboječi človečki iz 19. stoletja s temi spini:

Scaramouche3 je izjavil:
StarMafijec je izjavil:
Torej en faliran študent, ki je vsem o vsem solil pamet ...
Medtem pa ljudje končajo fakultete in govorijo da so ženske lahko moški, to je denar stran vržen!
Pa zakaj ljudi boli, če se človek, če ima željo spremeni iz moškega v žensko? Kaj bo tebe kot osebo, dokler ne posega v tvoj prostor bolelo. Kaj imamo mi pravico soditi, če se nekdo moški počuti ženska? Kaj imaš od tega ti več ali manj. Paprež Frančišek je rekel Kdo sem jaz, da bi sodil?

IL_DIAVOLO ::
Otrok se nima kaj odlocat, ce stars pravi drugače. Ko je pa enkrat samostojen pa naj dela kar zeli, a hkrati naj ne joka ce se mu stars odpove.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:
Otrok se nima kaj odlocat, ce stars pravi drugače. Ko je pa enkrat samostojen pa naj dela kar zeli, a hkrati naj ne joka ce se mu stars odpove.
Tale del se strinjam, da pa svojega otroka kasneje ne boš imel rad in se mu boš odpovedal, če je gej, trans, spremeni spol,... pa ne razumem nikakor in nikoli in me ne more kdo prepričat, da jim ne bi stal ob strani.
Že pri poklicni usmeritvi otrok pride, do traum, ker straši bi radi eno, otroci drugo in so zavožena leta, kaj šele tukaj. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

delavec44 ::
Kirk pa bo postal kaj? Mučenik belega supremacizma, rasizma, krščanskih vrednot, mizoginije, LGBTQ-fobije, ksenofobije? Vsega najslabšega, kar premore človeštvo?
To moraš biti levičar, da tako grdo zmerjaš drugače misleče in jih označuješ za nekaj kar niso ali je problem le pri tebi?

svecka ::
Sta pa imela Floyd in Kirk eno stvar skupno: oba sta bila človeška izmečka, vendar nedolžno umorjena.
Prvi je postal mučenik oz. simbol gibanja proti sistemskemu rasizmu in policijski brutalnosti, Kirk pa bo postal kaj? Mučenik belega supremacizma, rasizma, krščanskih vrednot, mizoginije, LGBTQ-fobije, ksenofobije? Vsega najslabšega, kar premore človeštvo? No, lahk bi postal mučenik za svobodo govora, ker so ga tako grdo umorili.. A kaj, ko je v življenju sejal sovražni govor in nestrpnost.. Pa ljudje ga niso podpirali zaradi svobode govora, ampak zato, ker so se strinjali z njegovimi izprijenimi/nemoralnimi/regresivnimi pogledi.
Še en le opis, kak scumbag je v resnici bil Charlie:
sami ste si krivi, ker znate sam streljati in uporabljati nasilje z bejzobljsko palico, namesto da bi uporabljali agrumente. In ne lajanje kot pes ni agrument na protestih LOL.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()

Sta pa imela Floyd in Kirk eno stvar skupno: oba sta bila človeška izmečka, vendar nedolžno umorjena.
Prvi je postal mučenik oz. simbol gibanja proti sistemskemu rasizmu in policijski brutalnosti, Kirk pa bo postal kaj? Mučenik belega supremacizma, rasizma, krščanskih vrednot, mizoginije, LGBTQ-fobije, ksenofobije? Vsega najslabšega, kar premore človeštvo? No, lahk bi postal mučenik za svobodo govora, ker so ga tako grdo umorili.. A kaj, ko je v življenju sejal sovražni govor in nestrpnost.. Pa ljudje ga niso podpirali zaradi svobode govora, ampak zato, ker so se strinjali z njegovimi izprijenimi/nemoralnimi/regresivnimi pogledi.
sami ste si krivi, ker znate sam streljati in uporabljati nasilje z bejzobljsko palico, namesto da bi uporabljali agrumente. In ne lajanje kot pes ni agrument na protestih LOL.
Kdo mi, vi, oni... ? :D
Še nekaj mi je smešno rpi tem Kirku! Pa gremo. Kako je lahko ta človek zagovornik krščanskih vrednot, pa kako lahko tega človeka sploh označite za vernika in kako si sploh upa uporabljati Boga in sveto pismo! :D Samo primer dam:
Papež je to pozval in to morajo kristjani podpirati in to so krščanske vrednote! Halo kristjani?
Papež predsednika Izraela pozval k zagotovitvi prihodnosti Palestincev
Vatikan, 4. septembra - Papež Leon XIV. je danes izraelskemu predsedniku Jicaku Hercogu na zasebni avdienci dejal, da mora biti palestinskemu narodu zagotovljena prihodnost. Znova je potrdil podporo rešitvi dveh držav kot edinem izhodu iz vojne v Gazi, so po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa sporočili iz Vatikana.
https://www.sta.si/3463045/papez-predse...

111111111111 ::
Pa zakaj ljudi boli, če se človek, če ima željo spremeni iz moškega v žensko? Kaj bo tebe kot osebo, dokler ne posega v tvoj prostor bolelo. Kaj imamo mi pravico soditi, če se nekdo moški počuti ženska? Kaj imaš od tega ti več ali manj. Paprež Frančišek je rekel Kdo sem jaz, da bi sodil?
Boli me, dokler ne gre iz državnega proračuna. Pri nas recimo spremembo spola plača ZZZS.
Recimo ne plača pa otroku posega korekcije štrlečih ušes pač pa morajo starši poseči v žep ali pa mulcu štrlijo ušesa. https://revive.si/kirurski-posegi/korek...
Naj si vsak sam plača novega pimpeka.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Mislim da je ta strelec kar zmagal, dvomim da se bo kdo upal kar na fakultete, razen seveda če bodo hodili z posebnimi stekli ki so neprebojne.
Desnih aktivistov je malo, vse fakultete imajo čisto vsakega profesorja na strani woke...
Desnih aktivistov je malo, vse fakultete imajo čisto vsakega profesorja na strani woke...

IL_DIAVOLO je izjavil:
To pa je sploh noro, da v ameriki ne dovolijo pitja alkohola do 21 leta, lahko pa otrok dobi hormone blokerje na recept. Celo brez privolenja staršev, samo če se javi "pravovernim" levičarjem.
Scaramouche3 je izjavil:
Mislim da je ta strelec kar zmagal, dvomim da se bo kdo upal kar na fakultete, razen seveda če bodo hodili z posebnimi stekli ki so neprebojne.
Mislim, da imaš prav. Lepo so utišali nasprotno mnenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()

111111111111 je izjavil:
Boli me, dokler ne gre iz državnega proračuna. Pri nas recimo spremembo spola plača ZZZS.
Recimo ne plača pa otroku posega korekcije štrlečih ušes pač pa morajo starši poseči v žep ali pa mulcu štrlijo ušesa. https://revive.si/kirurski-posegi/korek...
Naj si vsak sam plača novega pimpeka.
Se strinjam! ;)

Charlie Kirk ni bil kriminalec. Prekršil ni nobenega napisanega zakona, razen vašega, ki ga imate v glavi, da če kdo drugače misli, misli narobe.

111111111111 je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
To pa je sploh noro, da v ameriki ne dovolijo pitja alkohola do 21 leta, lahko pa otrok dobi hormone blokerje na recept. Celo brez privolenja staršev, samo če se javi "pravovernim" levičarjem.
Scaramouche3 je izjavil:
Mislim, da imaš prav. Lepo so utišali nasprotno mnenje.
Takole se to dela, če že vlačijo v vsak politični program Boga in krščanske vrednote! ;)
Janez Pavel II. je Agco leta 1983 obiskal v zaporu v Rimu in mu v pogovoru na štiri oči osebno odpustil. To srečanje so ovekovečile tudi televizijske kamere. Agco so po skoraj 30 letih za zapahi na začetku lanskega leta spustili na prostost.
Janez Pavel II. se je 13. maja 1981 po trgu peljal v odprtem avtomobilu, ko je nanj streljal Agca in ga pri tem huje ranil v trebuh. Njegovo življenje je nekaj časa viselo na nitki, za okrevanje po napadu pa je potreboval skoraj mesec.
https://www.rtvslo.si/svet/tri-desetlet...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Kdo mi, vi, oni... ? :D
Še nekaj mi je smešno rpi tem Kirku! Pa gremo. Kako je lahko ta človek zagovornik krščanskih vrednot, pa kako lahko tega človeka sploh označite za vernika in kako si sploh upa uporabljati Boga in sveto pismo! :D Samo primer dam:
Papež je to pozval in to morajo kristjani podpirati in to so krščanske vrednote! Halo kristjani?
Papež predsednika Izraela pozval k zagotovitvi prihodnosti Palestincev
Vatikan, 4. septembra - Papež Leon XIV. je danes izraelskemu predsedniku Jicaku Hercogu na zasebni avdienci dejal, da mora biti palestinskemu narodu zagotovljena prihodnost. Znova je potrdil podporo rešitvi dveh držav kot edinem izhodu iz vojne v Gazi, so po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa sporočili iz Vatikana.
https://www.sta.si/3463045/papez-predse...
Super, da je papež to izjavil. Se strinjam z njim.

DarwiN ::
Kirk pa bo postal kaj? Mučenik belega supremacizma, rasizma, krščanskih vrednot, mizoginije, LGBTQ-fobije, ksenofobije? Vsega najslabšega, kar premore človeštvo?
To moraš biti levičar, da tako grdo zmerjaš drugače misleče in jih označuješ za nekaj kar niso ali je problem le pri tebi?
Kakšno zmerjanje neki? Zgolj povzel sem njegova stališča in izjave. Takšne, da je Martin Luther King grozna oseba in da je bil Civil Rights Act iz leta 1964 velika napaka... Pa da se ženska vpiše na univerzo samo zato, da si poišče moškega..
Temu ti praviš zmerjanje, če nekoga citiraš oziroma rečeš bobu bob?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Kakšno zmerjanje neki? Zgolj povzel sem njegova stališča in izjave. Takšne, da je Martin Luther King grozna oseba in da je bil Civil Rights Act iz leta 1964 velika napaka... Pa da se ženska vpiše na univerzo samo zato, da si poišče moškega..
Temu ti praviš zmerjanje, če nekoga citiraš oziroma rečeš bobu bob?
Jemlješ izjave iz konteksta.
A se strinjaš s tole izjavo: “Do not compare yourself to others. If you do so, you are insulting yourself.”

Clarlie je bil climate change denier.
Kirk denied the climate crisis, supported fossil fuels
Kirk denied the climate crisis, supported fossil fuels

Torej še enkrat za kristjane oz naše Katolike v Sloveniji:
Katoličani:
Papež je v Katoliški cerkvi vrhovni pastir in učitelj.
Verniki naj bi priznavali njegovo avtoriteto na področju vere in morale.
Po katoliškem nauku velja dogma nezmotljivosti papeža (ex cathedra) - ko uradno razglasi nauk na področju vere in morale, ga morajo katoličani sprejeti kot obvezujočega.
V praksi pa marsikateri katoličan ne sledi vsem papeževim naukom - kar je cerkveno gledano greh ali neposlušnost.
Katoličani:
Po katoliškem nauku velja dogma nezmotljivosti papeža (ex cathedra) - ko uradno razglasi nauk na področju vere in morale, ga morajo katoličani sprejeti kot obvezujočega.
V praksi pa marsikateri katoličan ne sledi vsem papeževim naukom - kar je cerkveno gledano greh ali neposlušnost.

Jemlješ izjave iz konteksta.
Tudi če bi obstajali ljudje, ki res tako razmišljajo, to še zdaleč ni najslabše kar premore človeštvo. Na kriminalce in morilce si kar pozabil zgleda, najbolj narobe je če nekdo razmišlja drugače kot ti.
Torej še enkrat za kristjane oz naše Katolike v Sloveniji:
Katoličani:
In ko en papež razglasi eno, drug papež za njim pa drugo? Kaj potem sploh verjeti? Ali je to fluidno in se spreminja s časom.
Še dobro, da sem ateist, da nimam takih problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

To imate neke nove, next level argumente? Nekdo citira grozne izjave enega izmečka - lahko tudi 100 izjav če hočeš - pa enostavno rečeš: to si vse vzel izven konteksta.. Nice !!

Izmeček je tisti, ki ga je ustrelil. Ne pa ta, ki je nekaj (legalno) rekel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Izmečka sta oba!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 33713 (24083) | Mr.B |