Forum » Omrežja in internet » Nov Router
Nov Router

darkotri ::
Kupujem nov ruter in nekako se želim oddaljiti od tistih najbolj poceni, ki jih prodajajo v Hoferju, Mercatorju, Bigbangu...
Vzel bi nekaj bolj nastavljivega, hkrati pa cenovno ugodnega (ja vem, ne gre skupaj).
Kakšno uporabno mnenje o Mikrotik hAP ax³ (https://mikrotik.com/product/hap_ax3)?
Lako tudi kaj podobnega, varnega, katerega posodabljajo firmware...?
Gigabit je pač obvezno, najraje nobene Alexa in podobnega šmorna. Kaj naj sploh gledam?
Vzel bi nekaj bolj nastavljivega, hkrati pa cenovno ugodnega (ja vem, ne gre skupaj).
Kakšno uporabno mnenje o Mikrotik hAP ax³ (https://mikrotik.com/product/hap_ax3)?
Lako tudi kaj podobnega, varnega, katerega posodabljajo firmware...?
Gigabit je pač obvezno, najraje nobene Alexa in podobnega šmorna. Kaj naj sploh gledam?
darko

Han ::
Imamo namensko temo...
Kateri router?
Če ti zadošča WiFi 6, ima BigBang ugodno Asus RT-AX86U Pro, na katerega lahko naložiš Merlin firmware.
Kateri router?
Če ti zadošča WiFi 6, ima BigBang ugodno Asus RT-AX86U Pro, na katerega lahko naložiš Merlin firmware.

Daniel ::
Sedaj vidim, da mi je namesto male trojke naredilo vprašaj. Zanimivo.
Vglavnem AX 3 je kar dobra opcija. Omogoča tudi poganjanje kontejnerjev iz USBja in kar se nastavljivosti tiče Mikrotik tukaj nima konkurence. Je pa krivulja učenja dela z njim kar strma, tako, da če nisi pripravljen na nekaj branja je morda bolje poseči po Asusu.
Vglavnem AX 3 je kar dobra opcija. Omogoča tudi poganjanje kontejnerjev iz USBja in kar se nastavljivosti tiče Mikrotik tukaj nima konkurence. Je pa krivulja učenja dela z njim kar strma, tako, da če nisi pripravljen na nekaj branja je morda bolje poseči po Asusu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri gamerski wifi router?Oddelek: Kaj kupiti | 1461 (973) | Gejspodar |
» | Mrežna oprema 1000mb/sOddelek: Kaj kupiti | 2026 (1790) | jype |
» | Kateri wifi adapter za stacionarca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1722) | louser |
» | Zamenjava za wrt54glOddelek: Kaj kupiti | 1554 (1039) | davidb |
» | Stabilen router za več uporabnikovOddelek: Kaj kupiti | 2650 (2276) | medenko |