» »

Gorska hiška za 4 odrasle, 5 otrok z jakuzzijem

Gorska hiška za 4 odrasle, 5 otrok z jakuzzijem

red_baron ::

Živjo vsem.

Trenutno se sproščam na jadranski plaži in s AI prijatelji iščem kočo v Alpah, vendar nisem našel nič posebnega
Torej, iščem alpsko kočo nekje v Italiji, Sloveniji ali Avstriji za 9 oseb (5 odraslih, 4 otroci) in dva kužka v obdobju od 27.12 do 2.1.2026 z vročo kopeljo ali zunanjim (ogrevanim) bazenom.
Smo dve družini, nekadilci...
Ker imam rojstni dan 1.1. je zame zelo pomembno najti nekaj posebnega.
In težka stvar: za vse noči skupaj bi porabil približno 2500 € ...

Ima kdo kak predlog?

Zimonem ::

V gstadu imajo dobre ponudbe, ve ceno katero so navedel dobiš še manikuro pasjih ljubljenčkov in pa pelz mantel na izposojo. Res pa je da je stvar v švici.

Nikonja ::

Jaz tudi iščem bajto na Maldivih za 10 ljudi za 2 tedna za max 1000 eur, če kdo slučajno ima kakšno idejo!

Đizs kaj ne boš vse prebral tukaj!

Zimonem ::

Se da zment, če ni za nou let.

iKst_ ::

Poglej Jahorino in okolico. Tam boš verjetno dobil kakšno lepo vikendico za ta denar. Jaz grem pozimi smučat v Pale (Ravna planina). Vikend na smučišču med zimskimi počitnicami je cca. 100€ na noč za 4 ljudi. Pa hrana je ene 7 nivojev boljša kot v Italiji ali Avstriji.

Nikonja je izjavil:

Jaz tudi iščem bajto na Maldivih za 10 ljudi za 2 tedna za max 1000 eur, če kdo slučajno ima kakšno idejo!

Dobrih 400€/ dan se ti zdi kao nič od nič oz. zakaj tak komentar???

iKst_ ::

Za tvoje zahteve ni ravno veliko. Odvisno od lokacije. V Avstriji in Italiji (Dolomiti) boš verjetno težko dobil za tak denar, pri nas pa tudi ni ravno veliko ponudbe. Za 9 ljudi z jacuzzijem si takoj blizu jurja na dan.

strikeout ::

ker ima nekdo nerealna pričakovanja. jakuzzi pa ogrevan zunanji bazen v visokogorski koči.

pegasus ::

V Slo je taka lokacija, ampak ni več na bookingu in jo na željo lastnika ne bom oglaševal.

Sicer sem bil s tako sceno zelo zadovoljen npr. v Grčiji v Metsovu.

strikeout je izjavil:

ker ima nekdo nerealna pričakovanja. jakuzzi pa ogrevan zunanji bazen v visokogorski koči.

Tole ni nič nerealno..

BlaY0 ::

red_baron je izjavil:

Nikonja je izjavil:

Dobrih 400€/ dan se ti zdi kao nič od nič oz. zakaj tak komentar???

Se pravi ti bi rad visokogorsko kočo z đakuzijem in bazenom v AT ali IT in še v glavni sezoni oz. prek novega leta za 400 EUR/dan??? Mogoče za 1400 ampak prej 2400 EUR/dan bo treba odkartat.

Steinkauz ::

Čez novo leto so že apartmaji po smučiščih bolane cene.
En primer civetta (k ni med dražjimi)
Termin 28.12.-4.1., 7-dnevni najem 1x app4, posteljnine in končno čiščenje - 2045€

S tem da noben luksuz.
Torej za 8 ljudi bi blo 4000eur+ ali 500eur na dan.
Brez jakuzijev in bazenov :)

Vidom da koče ne bo za ta denar.

Zna kdo iz prve roke povedati kakšno je vreme v Istri okoli novega leta?

Tu dobim kar iščem za ta denar samo da ni kake burje non stop....

BlaY0 ::

V bistvu si tudi že kar pozen za kočo... Nemci vse kar je zanimivega porezervirajo že spomladi.

mr_chai ::

Za tak denar sem prepričan, da ti Martinj Dolaard odstopi svoja alpska nebesa. Najdi kontakt na njegovem yt kanalu. Mislim, da ima to kočo nekje v Italiji.

PacificBlue ::

Pri njem boš moral delati ne pa uživat;)
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::

V dolomitih bi sigurno kaj našel, ne bo pa za tvojo denarnico. Občutno premalo ponujaš.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letalska nesreča na Veliki Planini (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
704529 (1231) fikus_
»

Strošek hiše (strani: 1 2 3 4 5 )

20426883 (22434) trancer01
»

Računalniki bržčas ne povzročajo kratkovidnosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7230576 (25264) lopov
»

Kaj vse zbira policija

333166 (2289) bastadu
»

dopust za 2 za okrog 400.000SIT

223596 (361) Pujcek

Več podobnih tem