Forum » Šport » EuroBasket 2025
EuroBasket 2025

Zvezdica27 ::
pismu, dobra tekma. Škoda. Nemci psihično trdnejši. Škoda dveh, treh napak (polaganje mimo, pol pa takoj ona trica s sredine).
Zadovoljen nad današnjo predstavo.
zz
Zadovoljen nad današnjo predstavo.
zz

free_rider ::
Realen rezultat, žal.
Za kaj več bi se morale zgoditi spremembe, tako na stolčkih kot v glavah.
Ne morš forsirat teh metov za 3 pri 23% uspešnosti, ko smo pa za 2 metali 66%.
Že sam potek tekme ti da vedt, da igraj na prodore, ne pa na te posiljene trojke.
Nikolić 0/5
Prepelič 3/10
Murić 0/3
Radović 0/2
Hrovat 1/3
Dončić 5/16
Že samo meti Dončića.
Iz 16 žog doseženih 5 trojk = 15 točk
Če bi imel 16 prodorov/metov za 2 pri 66% je to 16*2*0,66 = 21 točk.
Kaj je bolje 15 ali 21?
Tehnična v 2. minuti tudi dost pove. A je blo treba že takoj najedat sodnikom.
Kar rabimo za kaj več je pravo vodstvo in selektorja, ki bo imel jajca Dončića na kakšni tekmi tudi obdržati na klopi kakšnih 15 minut, če se bo vsajal v sodnike.
Rabimo avtoriteto.
Že sam potek tekme ti da vedt, da igraj na prodore, ne pa na te posiljene trojke.
Nikolić 0/5
Prepelič 3/10
Murić 0/3
Radović 0/2
Hrovat 1/3
Dončić 5/16
Že samo meti Dončića.
Kaj je bolje 15 ali 21?
Kar rabimo za kaj več je pravo vodstvo in selektorja, ki bo imel jajca Dončića na kakšni tekmi tudi obdržati na klopi kakšnih 15 minut, če se bo vsajal v sodnike.
Rabimo avtoriteto.
Imagine there's no religion :)

Matheus ::
free_rider je izjavil:
Realen rezultat, žal.
Nikolić 0/5
Prepelič 3/10
Murić 0/3
Radović 0/2
Hrovat 1/3
Dončić 5/16
Že samo meti Dončića.
Kaj je bolje 15 ali 21?
Rabimo avtoriteto.
lol...

judoka ::
Vse kar drzi tule je, da je tole najedanje sodnikom neprebavljivo. Postali smo nacija znana po tem in po porazih
so nam po pravilu krivi sodniki. In se imamo za ne-balkance
Nimam pripomb nad Sekulicem na tem EP. S to postavo je cetrfinale in tesna tekma z Nemcijo max.
Magic selektor ne obstaja, ampak tole s trenerji je vedno ista zgodba. Zenske spusijo na eurobasketu, kriv je
trener, ceprav je ta trener eden od finalistov za trenerja leta evrolige.
so nam po pravilu krivi sodniki. In se imamo za ne-balkance

Nimam pripomb nad Sekulicem na tem EP. S to postavo je cetrfinale in tesna tekma z Nemcijo max.
Magic selektor ne obstaja, ampak tole s trenerji je vedno ista zgodba. Zenske spusijo na eurobasketu, kriv je
trener, ceprav je ta trener eden od finalistov za trenerja leta evrolige.

Legon ::
free_rider je izjavil:
Realen rezultat, žal.
Nikolić 0/5
Prepelič 3/10
Murić 0/3
Radović 0/2
Hrovat 1/3
Dončić 5/16
Že samo meti Dončića.
Kaj je bolje 15 ali 21?
Rabimo avtoriteto.
Ti pa nimaš ravno veliko pojma o košarki, kaj?

GupeM ::
Nima, ne. Niti mu ni jasno, koliko energije porabiš s prodorom, niti mu ni jasno, da če nasprotnik zapira raketo, ne moreš enostavno prodreti in polagati/vreči za 2. Sploh pa ne s 66 % metom. Nič mu ni jasno.

Utk ::
Dejstvo je da nas Poljaki, Čehi in podobni sovražijo. Sever in zahod nas ne mara, Poljaki nas pa sovražijo.
Ampak to bi morali vedet tudi oni že pred tekmo.
Ampak to bi morali vedet tudi oni že pred tekmo.

Mato989 ::
Ne razumem kaj se usajate glede sodnikov itd...
Naši so pač balkanski prepotentneži ki jamrajo nad vsako sodniško odločitvijo... dajmo samo pogledat tehnično od LD77... Tip je IZSILJEVAL 3 proste mete jih ni dobil potem je nadiral sodnika "ALLOOOOOO" in fasal tehnično... čez kako minuto ali 2 kasneje je Schroder poizkusil IDENTIČNO piščalka bila nema pa tip ni niti PISKNIL sodniku ampak letel nazaj v obrambo...
To je tak blueprint naših jamračev...
Btw ko smo proti Italijanom zmetali za pol pik doseženih prostih se noben od vas ni pizdil da sodniki našim vse piskajo kajne?
Nemci so metali trojke poraznih 30% mi pa pač še bolj poraznih 23%... Razlika je bila v tem da Nemcem ni šlo not nič prvi polčas, nam pa v drugem skoraj nič...
Naši so pač balkanski prepotentneži ki jamrajo nad vsako sodniško odločitvijo... dajmo samo pogledat tehnično od LD77... Tip je IZSILJEVAL 3 proste mete jih ni dobil potem je nadiral sodnika "ALLOOOOOO" in fasal tehnično... čez kako minuto ali 2 kasneje je Schroder poizkusil IDENTIČNO piščalka bila nema pa tip ni niti PISKNIL sodniku ampak letel nazaj v obrambo...
To je tak blueprint naših jamračev...
Btw ko smo proti Italijanom zmetali za pol pik doseženih prostih se noben od vas ni pizdil da sodniki našim vse piskajo kajne?
Nemci so metali trojke poraznih 30% mi pa pač še bolj poraznih 23%... Razlika je bila v tem da Nemcem ni šlo not nič prvi polčas, nam pa v drugem skoraj nič...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: GupeM ()

tony1 ::

Kriv je tudi trener.
Ko je bil Luka na klopi in je bilo nekje +5 za naše in je prednost počasi rastla (nekje na koncu tekme, že 4. četrtina?), bi moral Luka ostati na klopi še par minut, pa ga je dal not in igra naših je padla in postala zmedena (isto je Sekulič naredil še na eni prejšnji tekmi in tudi tam je igra naših nato zastala). Nato je moral spet vzeti Luko ven iz igre.
Ko je bilo 77:77 in je dal spet Luko v igro, zakaj ni vzel timeouta? Zakaj ni vzel timeouta vsaj 5 minut kasneje, ko so bili naši z živci čisto na koncu?
In še, kdaj bo KZS popizdila pri FIBI, da nam ne smejo soditi latvijski in poljski sodniki? Strinjam se z enim gor: Španci (čeprav konkretno čez tega španskega sodnika ne morem nič reči) naše ekipe vsaj ne sovražijo, Luka je košarkarsko en konec tudi Španec...
Pohvalno je, da so za četrtfinale vsaj japonske sodnike odjebali, ampak že na enem prejšnjem tekmovanju (SP?) je bilo očitno, da latvijski sodnik kuha zamero, ker smo Porzingisa zjebali 2017.
Ko je bil Luka na klopi in je bilo nekje +5 za naše in je prednost počasi rastla (nekje na koncu tekme, že 4. četrtina?), bi moral Luka ostati na klopi še par minut, pa ga je dal not in igra naših je padla in postala zmedena (isto je Sekulič naredil še na eni prejšnji tekmi in tudi tam je igra naših nato zastala). Nato je moral spet vzeti Luko ven iz igre.
Ko je bilo 77:77 in je dal spet Luko v igro, zakaj ni vzel timeouta? Zakaj ni vzel timeouta vsaj 5 minut kasneje, ko so bili naši z živci čisto na koncu?
In še, kdaj bo KZS popizdila pri FIBI, da nam ne smejo soditi latvijski in poljski sodniki? Strinjam se z enim gor: Španci (čeprav konkretno čez tega španskega sodnika ne morem nič reči) naše ekipe vsaj ne sovražijo, Luka je košarkarsko en konec tudi Španec...
Pohvalno je, da so za četrtfinale vsaj japonske sodnike odjebali, ampak že na enem prejšnjem tekmovanju (SP?) je bilo očitno, da latvijski sodnik kuha zamero, ker smo Porzingisa zjebali 2017.

No.. sedaj pa upam na dobro novico da sporoci sekulic da gre od repke stran.
Ne bo šel, ker je kruhoborec s podporo Dončičevega klana. Dokler Luka ne bo poštekal, da ne more vsega sam in da rabi trenerja na njemu primerljivem nivoju, se ne bo nič spremenilo.
Ok dej Lojze razloz kaj bi "trener na primerljivem nivoju" naredil z Krampljem, Muricem, Scuko, Omicem,...resno me zanima.
Kam po tvoje spada ta posadka? Boj za medalje, finale?

IL_DIAVOLO ::
Obramba in disciplina vsekakor sepa in to se da popravit ne glede na kvaliteto. To je samo vprašanje avtoritete.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Vedno se da stvari popravit. Vedno. To ne pomeni, da magic trener z avtoriteto ne dela napak.

free_rider ::
Whatever, jaz sem naštel samo dejstva.
Če jih ne sprejemate, vaš problem.
Imagine there's no religion :)

Legon ::
free_rider je izjavil:
Whatever, jaz sem naštel samo dejstva.
Hahahahahahahahahahaha

Zvezdica27 ::
vse je bilo OK, igra in tash talk je kot je. Kriterij je bil ful strog celo prvenstvo, pač. Donke naj manj gobca pa bo, Murić ne gobca ampak fighta.
Mene moti samo to, da ni bilo neke pomladitve, spet smo v resnici vse igrali s starimi, kar pomeni, da nimamo prihodnosti. Sem mislil, da bodo mladi vsaj v rotaciji, pa v bistvu danes za Murića nimamo nadomestka (tip je absolutno koristen), vsi pa so že kar stari. Konec koncev ima zdaj Donke tudi že nekako drugo polovico kariere pred sabo, tko da ... ne vem s kom mislijo igrati čez 2 leti?
Sekulič pa je vsaj zadnji 2 tekmi izgledal malce bolje. Se je pa videlo, da LD77 fura vse (v prenosu: koliko imaš še TO? Pa komandiranje iger, kdaj bo igral... se strinjam, da bi LD77 moral več počivati včeraj in se šparati za zadnjih 5 min. Je pa včeraj zrelo odigral od 4. osebne naprej, Nemci so ga slabo napadali.
ANyhow... na koncu smo vedno prejeli preveč pik in to je vse - obramba je bila sicer besna vsaj v raketi, sam pike pa kar dobivamo... ker perimetra ne pokrivamo dobro (je pa to v sodobni košarki najtežje). Tistih nekaj prodorov in lahkih podaj pod koš pa pač na taki tekmi ne smeš pustiti (Omič se počasi obrača).
Saj pravim, dobra tekma. Gremo dalje.
zz
Mene moti samo to, da ni bilo neke pomladitve, spet smo v resnici vse igrali s starimi, kar pomeni, da nimamo prihodnosti. Sem mislil, da bodo mladi vsaj v rotaciji, pa v bistvu danes za Murića nimamo nadomestka (tip je absolutno koristen), vsi pa so že kar stari. Konec koncev ima zdaj Donke tudi že nekako drugo polovico kariere pred sabo, tko da ... ne vem s kom mislijo igrati čez 2 leti?
Sekulič pa je vsaj zadnji 2 tekmi izgledal malce bolje. Se je pa videlo, da LD77 fura vse (v prenosu: koliko imaš še TO? Pa komandiranje iger, kdaj bo igral... se strinjam, da bi LD77 moral več počivati včeraj in se šparati za zadnjih 5 min. Je pa včeraj zrelo odigral od 4. osebne naprej, Nemci so ga slabo napadali.
ANyhow... na koncu smo vedno prejeli preveč pik in to je vse - obramba je bila sicer besna vsaj v raketi, sam pike pa kar dobivamo... ker perimetra ne pokrivamo dobro (je pa to v sodobni košarki najtežje). Tistih nekaj prodorov in lahkih podaj pod koš pa pač na taki tekmi ne smeš pustiti (Omič se počasi obrača).
Saj pravim, dobra tekma. Gremo dalje.
zz

No.. sedaj pa upam na dobro novico da sporoci sekulic da gre od repke stran.
Ne bo šel, ker je kruhoborec s podporo Dončičevega klana. Dokler Luka ne bo poštekal, da ne more vsega sam in da rabi trenerja na njemu primerljivem nivoju, se ne bo nič spremenilo.
Ok dej Lojze razloz kaj bi "trener na primerljivem nivoju" naredil z Krampljem, Muricem, Scuko, Omicem,...resno me zanima.
Kam po tvoje spada ta posadka? Boj za medalje, finale?
Ekipa bi z boljšim trenerjem (ki bi Luko ob tehnični posadil na klop in rekel: sodnik je Latvijska pizda, napiskal ti bo 4 osebne v desetih minutah, če mu samo še žogo ti podaš...) prišla v polfinale, tam bi tudi Fince premagala. Ne vidim pa možnosti, da bi kaj naredili v finalu z Grki.

Twixz ::
Tekma se je zlomila pri trojki na koncu 3. četrtine.
Sodniki so bili favlasti tako pri nas kot pri nemcih, objektivno mnenje na redditu s katerim se strinjam. Ok izjema favl Omiča za 5. osebno in pa tehnični favl za Luko na začetku. Ostalo niti ne bom.
Meli smo jih, ne rabimo si lagat, mogoče je pobom zrastlo v glavi da bodo mogoče zmagali in so pač začeli delat napake. Tu je Sekulič pogrnil po celi črti, men se zdi da on sploh nima neke avtoritete samo neka varuška je za VAR in Luko. Nekod se mi zdi da ni za kritične situacije narejen, kar najbolj potrebujemo in za kar je Kokoškov doktor.
Vseeno, super borba, več od pričakovanega definitivno. Škoda, da je en posran met iz sredine nekako odločil tekmo posredno. Bravo fantje, hvala!
Sodniki so bili favlasti tako pri nas kot pri nemcih, objektivno mnenje na redditu s katerim se strinjam. Ok izjema favl Omiča za 5. osebno in pa tehnični favl za Luko na začetku. Ostalo niti ne bom.
Meli smo jih, ne rabimo si lagat, mogoče je pobom zrastlo v glavi da bodo mogoče zmagali in so pač začeli delat napake. Tu je Sekulič pogrnil po celi črti, men se zdi da on sploh nima neke avtoritete samo neka varuška je za VAR in Luko. Nekod se mi zdi da ni za kritične situacije narejen, kar najbolj potrebujemo in za kar je Kokoškov doktor.
Vseeno, super borba, več od pričakovanega definitivno. Škoda, da je en posran met iz sredine nekako odločil tekmo posredno. Bravo fantje, hvala!

Sparkius ::
free_rider je izjavil:
Realen rezultat, žal.
Nikolić 0/5
Prepelič 3/10
Murić 0/3
Radović 0/2
Hrovat 1/3
Dončić 5/16
Že samo meti Dončića.
Kaj je bolje 15 ali 21?
Rabimo avtoriteto.
Jaz se pa s tem strinjam. Ne vem zakaj naši mečejo te posiljene trojke, če vidijo, da jim ne gredo?! Naj raje kako uigrano akcijo izpeljejo. Pa to, da se morajo skoz nekaj s sodniki kregat?! In to ne samo Luka!

kow ::
Tista trojka s polovice je res skodila. Nemci takrat seveda se niso dvomili, da so v igri za zmago, ampak ce bi nasi se nekaj casa drzali prednost nekaj tock v 4. cetrtini, bi Nemci lahko tudi zapanicarili. Ko sem videl nemske obraze v prvih minutah 4. cetrtine, sem vedel da smo izgubili.
Tudi Nikolic v napadu ni imel dneva. Ce bi zadel kaksna 2 kosa vec, bi morda lahko zmagali. Drugih tekem nisem gledal, ampak mene je reprezentanca presenetila in jih je potrebno pohvaliti.
Po drugi strani, pa ne me nemci niso navdusili. Na postavljeno obrambo in pocasno igro so precej slabi. Katerikola dobra ekipa, ki jih bo sposobna "umiriti", jih bo premagala.
Tudi Nikolic v napadu ni imel dneva. Ce bi zadel kaksna 2 kosa vec, bi morda lahko zmagali. Drugih tekem nisem gledal, ampak mene je reprezentanca presenetila in jih je potrebno pohvaliti.
Po drugi strani, pa ne me nemci niso navdusili. Na postavljeno obrambo in pocasno igro so precej slabi. Katerikola dobra ekipa, ki jih bo sposobna "umiriti", jih bo premagala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

IL_DIAVOLO ::
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Sc0ut ::
Nemčija 31 prostih metov, Finska 18. Nuff said. Spet sodniki.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liga Nova KBM, Liga prvakov, ABA, Eurocup, Evroliga 2024/25 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Šport | 19965 (2267) | Kurzweil |
» | Svetovno prvenstvo v košarki 2023 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Šport | 62399 (33182) | 2dark |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 182463 (61142) | bambam20 |