Forum » Šport » EuroBasket 2025
EuroBasket 2025

JanBrezov ::
Selektorski šok pri Nemcih: Mumbru ne bo vodil ekipe proti Dončiću in druščini
Iz Rige prihaja nepričakovana novica tik pred četrtfinalom EuroBasketa 2025. Selektor Nemčije Alex Mumbru zaradi zdravstvenih težav ne bo vodil reprezentance proti Sloveniji in Luki Dončiću. Moštvu bo namesto njega poveljeval njegov pomočnik Alan Ibrahimagić. V nemškem taboru vlada čustveno nabito vzdušje.

Likalnik ::

gen Maister ::
gen Maister je izjavil:
Upam, da se proti nemcem to ne bo pojavilo.
ne skrbi...ne bo se ponovilo, ker ne bo možnosti....rezultatsko bo skozi celo tekmo +10 za švabe in tu ne bo prišlo do tega, kot pri makaronarjih, da bodo naši vodili za +15.
toj to fantje...tema se lahko počasi zaklene...naši bodo kmalu na Brniku...jih boste šli počakat? imate kaj v planu? v sredo bodo že doma.
Saj me ne skrbi!

Nemci so res favoriti, o tem ni dvoma!! Niso pa nepremagljivi!

Samo ne s tako igro in taktiko, kot so igrali proti italianom!!
Jaz bi igral ravno nasprotno!!
Luka naj takoj razigra soigralce, ko gre njemu dobro, gre tudi ostalim, sam pa naj prevzema pobudo, ko jim ne bo šlo!
In igrajo naj brez nervoze in živčnosti!! Tudi razlika 10 za nemcijo je čisto normalna in pričakovana, potrebno je počakati na svojih 5 ali 10 minut in takrat zdržati in igrati uigrane kombinacije.

kixs ::
Tudi Luka je samo clovek in ima svojih 10 minut, ko mu lahko ne gre ama nic ali pa leti vse not. Zato naj igra po svojih zeljah. Dejstvo je, da smo 100% odvisni od njegove ucinkovitosti in se sploh ne moremo zanasati na druge igralce - na zalost je tako...

IL_DIAVOLO ::
Zakaj se mi zdi, da je Sloveniji pot do finala tlakovana?

Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

oo7 ::

Zvezdica27 ::
hoho... keri komedijanti smo. omenil bi samo, da bi omić lahko kaj pobral v napadu, v glavi imam spomin 3 ali 4 trojk ko ni bilo spodaj nobenega. ko si na plus 17 je fajn še zmeri kako piko dati. Radovič mislim da je 2 trici vrgel ko Radoviča ni bilo pod košem... kje pa je bil? aja, trico je metal...
Tudi pri prostih pa omić ni taka rupa, enega bi vedno zadel.
kakorkoli, za Nemčijo rabim nov smoki...
zz
Tudi pri prostih pa omić ni taka rupa, enega bi vedno zadel.
zz

Meizu ::
Jaz sem gledal tekmo z Italijo in že na začetku ko se je Dončiču vtrgalo in je nametal 30 pik napovedal, da bo zadnja četrtina krizni štab. In kaj se je zgodilo?
Mizo sem skoraj pregrizel.
Mizo sem skoraj pregrizel.

Mato989 ::
Mi je bilo pred spanjem res treba prebrati ime Pascal Roller![]()
Epic ja tip je mel tekmo lajfa proti nam
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

GupeM ::
Zvezdica27 je izjavil:
zz
Kar 3 kupi. Še za polfinale in finale.

bambam20 ::
Mi je bilo pred spanjem res treba prebrati ime Pascal Roller![]()
Epic ja tip je mel tekmo lajfa proti nam
Ni res. Piše se, kot da je Roller dal Sloveniji najmanj 30 točk. Roller je dal takratni slovenski reprezentanci 15 točk.
Pascal Roller je bil popolnoma legit igralec, saj je Frankfurth igral nekaj časa v Evroligi, kjer je imel povprečje malo čez 9 točk, nekaj časa v Evrocupu, kjer je imel povprečje 10 točk in je bil zelo dober strelec za 3 točke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

Polda ::
Če ne bo dajal notri Prepeliča potem imamo še nekaj možnosti. Prepelič je zanič na tem Evropskem niti prostega ne more zadeti, ko je to najbolj potrebno. Še boljše pa bi bila karta in s prvim letalom domov.

Twixz ::
Jst bi res dal Dončiča 2. četrtino noter. Prvo bi pa nekod pregural z ostro obrambo.
Pol pa naj pol ure hara pa da 60 pik pa lahko lepo ugasnemo luči pa to je to.

Po moje bodo Nemci donkota zagrabili ze takoj na zacetku. Podvajanje, hitre rotacije branilcev in podobno. Tako je nemogoce, da se zgodi Italija in ce se komu drugemu od nasih ne odpre. Nas bodo odpihnili, da se bomo samo cudili kako so prisli do sem.

Groot ::
Jaz večjo težavo kot utrujanje Luke v našem napadu (tega je pač vajen), vidim v utrujanju ko bo v obrambi. Realno Wagnerja ni sposoben pokriti nihče od naših, morda še najbol Edo. Posledično pričakujem precej igre na njega, kar pomeni da bo ob naši standardni postavitvi moral Luka precej pomagati pri zapiranju pod košem.
Sicer pa mislim, da smo lahko realni. Nemci so absolutni favoriti, vse razen njihove zmage bo presenečenje. Ampak na koncu dneva pa je to vseeno četrtfinale in vse je mogoče. Slab dan, slab šut, poškodba ob nepravem času. Samo poglejte Srbe pa še koga na tem prvenstvu. Tako da jaz bom tole tekmo spremljal povsem neobremenjen. Če izgubimo, jebat ga, vseeno zame skorajda nad pričakovanji. Če se pa vseeno zgodi nekaj več, je pa samo plus.
Sicer pa mislim, da smo lahko realni. Nemci so absolutni favoriti, vse razen njihove zmage bo presenečenje. Ampak na koncu dneva pa je to vseeno četrtfinale in vse je mogoče. Slab dan, slab šut, poškodba ob nepravem času. Samo poglejte Srbe pa še koga na tem prvenstvu. Tako da jaz bom tole tekmo spremljal povsem neobremenjen. Če izgubimo, jebat ga, vseeno zame skorajda nad pričakovanji. Če se pa vseeno zgodi nekaj več, je pa samo plus.

Jst bi res dal Dončiča 2. četrtino noter. Prvo bi pa nekod pregural z ostro obrambo.

Dobra finta! Zaceti brez Luke!!

Po moje bodo nemci čisto dezorientirani in čisto zmedeni! Ne bodo vedli sploh, kaj se jim je zgodilo in kaj naj deajo!?

Ko pa pridejo malo k sebi, pa vskoči Luka!!

bambam20 ::
Če bi LUka dal 50 točk in ostali 50 točk ob kakšnih 20 trojkah, potem vidim možnost presenečenja. Nemci so favoriti, ampak to ne pomeni, da niso premagljivi.
PO moje bo težava, ker bo Luka igral skoraj celoten prvi polčas, nato pa bo utrujenost naredila svoje. Proti Italijanom, ki so realno povprečni se je izšlo, proti NEmcem se ne bo izšlo. Nemcem je dovolj, malo našega slabe igre, pa bodo pobegnili.
PO moje bo težava, ker bo Luka igral skoraj celoten prvi polčas, nato pa bo utrujenost naredila svoje. Proti Italijanom, ki so realno povprečni se je izšlo, proti NEmcem se ne bo izšlo. Nemcem je dovolj, malo našega slabe igre, pa bodo pobegnili.

Gledam nemski stream in hvalijo Luko na veliko... na koncu pravijo Slovenija = Luka. Kar vemo, da precej drzi. Upam, da se tudi ostali izkazejo, da gremo naprej ali ven, pokoncno ;)

Kurzweil ::
Sekulić rabi vašo pomoč pri glasovanju za najboljšega selektorja na tem Eurobasketu. Vidim, da je 2% ljudi še vedno za šalo.

HVALA za tale info in povezavo!
Če naši danes zmagajo, zagotovo dobi mij glas!

To NI šala!!

Evo, obljubim, da če zmaga danes Slovenija... gre tudi moj glas Sekuliću! 
Opažam pa, da sem med tistimi, ki so bolj optimistični... ne rečem, da ni Nemčija favorit, ampak jaz mislim, da imamo vseeno lepe možnosti za zmago!

Opažam pa, da sem med tistimi, ki so bolj optimistični... ne rečem, da ni Nemčija favorit, ampak jaz mislim, da imamo vseeno lepe možnosti za zmago!

free_rider ::
Jaz se predvsem že vnaprej veselim, kako me bodo zvečer naši spravljali ob živce z raznimi +17 -> +1
Imagine there's no religion :)

Skyman ::
Samo bojim se ce danes "spusimo" da bo sekulic se kar trener,ce ne najbolse da gremo domov imamo vec moznosti da sekulic spoka.

Lepe?
Moznosti sure, ampak lepe? Sem mislil, da sem jaz optimist![]()
Nekaj mi pravi, da lepe

Komaj pa že čakam, da vidim, kako bo tole šlo v praksi skozi... danes bo na Luki takšen pritisk, kot na tem prvenstvu še ni bil... mislim, da bo primarno na njem Bonga... tako da bo še toliko bolj pomembno, da bodo ostali dali od sebe maksimum po podajah Luke... tudi sicer mislim, da bodo Nikolić, Omić, Prepelić & Co. dali od sebe več, kot so do zdaj... nekako je pritisk na Nemčiji, smo že videli, da lahko imajo slab dan... naši bodo morali seveda dobro zapirati prostor za skok, bolje braniti met za 3 točke, kot do sedaj na tem prvenstvu... paziti na žogo oz. tranzicijsko igro Nemčije, ki se lahko hitro razleti, še posebej Schroder in Wagner... niso pa Nemci tudi ne takšen strah in trepet... mogoče pa še najbolj pomembna stvar, da Luka ohrani glavo hladno in čim manj gleda proti sodnikom, ker danes ga bodo celo tekmo uničevali, provocirali... igrali na meji... če ohrani hladno glavo, če podaja, ko ne bo šlo, in če se ostali odpirajo in izkoriščajo podaje je vse mogoče... pa seveda top notch obramba... ja vem, še malo, pa bom napisal vse...
Kako že pravijo v kafani, bi dal 100€ na Slovenijo... ja, bi!

Možnosti zagotovo so!
Fantje in tudi Sekulič naj dajo vse od sebe! Naj se ne obremenjujejo z raznimi nepomembnimi stvarni in sodniškim sojenjem in napakami!!
Ni sramota, če izgubijo!! Važno je, da se srčno in športno borijo! In ničesar drugega ne rabijo!
Po Sundziju se bitka odloči/dobi (prej) v templju!!
Fantje in tudi Sekulič naj dajo vse od sebe! Naj se ne obremenjujejo z raznimi nepomembnimi stvarni in sodniškim sojenjem in napakami!!
Ni sramota, če izgubijo!! Važno je, da se srčno in športno borijo! In ničesar drugega ne rabijo!
Po Sundziju se bitka odloči/dobi (prej) v templju!!

judoka ::
Ce Sekulic s tole postavo osvoji medaljo, potem objektivno ni razloga za menjavo, pa ce nam pase ali ne.

endelin ::
Če osvojijo medaljo je to zame dosti večji uspeh kot 2017. Dajte malo postave primerjati. Ne gre kajne.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Utk ::
Če osvojijo medaljo, je to dokaz da je Dončič GOAT, in da z njim v peterki lahko igram tudi jaz, selektor je pa lahko tudi moj plišasti medvedek.

Fak, na čem ste eni, osvojijo prvenstvo..., jaz bi tudi
Jaz se sprašujem, na čem si ti...? Jaz bi tudi...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()

IL_DIAVOLO ::
Ce Sekulic s tole postavo osvoji medaljo, potem objektivno ni razloga za menjavo, pa ce nam pase ali ne.
To bi vsi podpisali pa ce hocemo ali ne

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Katsuo ::

Odlična 1. četrtina... zaenkrat tudi dobro držijo rezultat, ko je Luka na klopi!
Samo sfokusirano in brez popuščanja...
Te 3 osebne Luke...
Samo sfokusirano in brez popuščanja...
Te 3 osebne Luke...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()

Prepelič gre polagat pa tudi to sfali še dobro, da je Omič popravil. Luka 3 osebne to bo problem.

GupeM ::
Za Wagnerja so pa komaj našli highlighte. Tip je dal 3 koše iz igre. Ostalih 9 pa prosti meti.
No, vsaj tisti trije koši so bili res lepi in si zaslužijo biti med highlighti.
No, vsaj tisti trije koši so bili res lepi in si zaslužijo biti med highlighti.

4 osebna pizdarija
Pa zakaj edini Luka pod košem se bori za žogo jebote, da bo čim prej 5 osebna ?
Pa zakaj edini Luka pod košem se bori za žogo jebote, da bo čim prej 5 osebna ?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Polda ()

Kak je težko tole gledat, ko Luka igra na robu... s 4. osebno... tole bodo iskali njegovo 5. osebno, dokler je ne dobijo... upam, da se to zgodi čim kasneje, ker imam občutek, da se bo sigurno...

Tale Šodr ima tako antipatično faco, da bi ga imel za strašilo na polju.
Luka bi moral čakati izven rakete s 4 osebnii ne, da se on edini bori pod košem. Ostali bi morali delati to kar dela on.
Kak je težko tole gledat, ko Luka igra na robu... s 4. osebno... tole bodo iskali njegovo 5. osebno, dokler je ne dobijo... upam, da se to zgodi čim kasneje, ker imam občutek, da se bo sigurno...
Luka bi moral čakati izven rakete s 4 osebnii ne, da se on edini bori pod košem. Ostali bi morali delati to kar dela on.
Zgodovina sprememb…

fur80 ::

Končno Prepelič nekaj zadel u 3pm
Končno grinta Prepelovičeva
Končno grinta Prepelovičeva
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetovno prvenstvo v košarki 2023 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Šport | 62371 (33154) | 2dark |
» | ABA, Eurocup, Evroliga 2022/23 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šport | 48383 (17071) | Kurzweil |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 182421 (61100) | bambam20 |