Forum » Šport » EuroBasket 2025
EuroBasket 2025

Groot ::
Bom dal v komentar v stilu Vilfana: katastrofa. Če bi izgubili, bi bila pa pač nadkatastrofa.
Prov groza me je, da je moral danes Luka igrati 30+ minut in da niti sekunde niso igrali Padjen, Ščuka in Jurkovič.
In pa res neverjetno mi je, da uspejo na takšni tekmi navijači stopiti na živce Luki. Jih je poizkušal utišati, pa se je samo slabo končalo.
Prov groza me je, da je moral danes Luka igrati 30+ minut in da niti sekunde niso igrali Padjen, Ščuka in Jurkovič.
In pa res neverjetno mi je, da uspejo na takšni tekmi navijači stopiti na živce Luki. Jih je poizkušal utišati, pa se je samo slabo končalo.

Mato989 ::
Edino sreco kar mamo je nesreca drugih
Da je giannis pri grkih problematicno poskodovan in vprasanje v kaksni forni bo drugace bi dobili grke ki bi nas pojedli
Da je giannis pri grkih problematicno poskodovan in vprasanje v kaksni forni bo drugace bi dobili grke ki bi nas pojedli
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

bambam20 ::

Mato989 ::
Kakšno poškodbo pa ima Giannis?
Nekaj ga koleno jebe in preventivno danes ni igral
Enako je pri litvi out prvi play jakubaitis s strgano krizno in meniskusom in bogdanovic je tudi out pri srbih
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

Kakšno poškodbo pa ima Giannis?
Nekaj ga koleno jebe in preventivno danes ni igral
Enako je pri litvi out prvi play jakubaitis s strgano krizno in meniskusom in bogdanovic je tudi out pri srbih
Za slednja vem. Nisem pa vedel za Giannisa.

čigra ::
Haha, Črnogorci "prodali" tekmo!
VB ni zmagala nič v pripravah in ne na Eurobasket do danes.
Balkan rules
Se popravljam: na zadnjih 9 tekmah (do danes), je VB zmagala 1x, proti Estoniji.
VB ni zmagala nič v pripravah in ne na Eurobasket do danes.
Balkan rules

Se popravljam: na zadnjih 9 tekmah (do danes), je VB zmagala 1x, proti Estoniji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: čigra ()

Tole je meni zelo čudno, da je Črni Gori uspelo izgubiti tekmo. Od Vučevića in njegovih kvalitet, bi pričakoval, da bo on tisit , ki bo dejansko odločal in popeljal Črno Goro do zmage.
Me zanima, če bosta ekipi Turčije in Srbije igrali za res? Se lahko drugo uvrščeni sreča z nemčijo pred finalom?
Me zanima, če bosta ekipi Turčije in Srbije igrali za res? Se lahko drugo uvrščeni sreča z nemčijo pred finalom?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

Poraz ČG je res izstopajoča, markantna nenavadnost!
Kar se tiče križanja z Nemčijo (predvidevaš, da bodo v finalu, a ne?).
Po mojrm mnenju, ni pomrmbno: ne Turčije, ne Srbije nrorejo premagati!
(s pretežno verjetnostjo ne)
Kar se tiče križanja z Nemčijo (predvidevaš, da bodo v finalu, a ne?).
Po mojrm mnenju, ni pomrmbno: ne Turčije, ne Srbije nrorejo premagati!
(s pretežno verjetnostjo ne)

Kurzweil ::
Črna Gora je ena zanimiva reprezentanca... mnogokrat so imeli solidne ekipe, največkrat so to bili visoki igralci... ampak prav vedno jim nekako ostati v sivini oz. razočarati... ta država se je osamosvojila leta 2006. Vsa večja tekmovanja te reprezentance do sedaj:
Eurobasket 2011 - 21. mesto od 24 ekip
Eurobasket 2013 - 17. mesto od 24 ekip
Eurobasket 2017 - 13. mesto od 24 ekip
Svetovno prvenstvo 2019 - 25. mesto od 32 ekip
Eurobasket 2022 - 13. mesto od 24 ekip
Svetovno prvenstvo 2023 - 11. mesto od 32 ekip
Nikola Vučević, ki je danes tudi zaključil z reprezentanco je vedno nekako igral podpovprečno za svojo reprezentanco... prej je imela ČG recimo Pekovića, ampak on je dejansko imel mnogo težav s poškodbami... pa sem podobno videl na svetovnem parketu nekdaj tudi Avstralijo in Kanado, ko so imeli poimensko vsa ta leta res izredne reprezentance, pa se zdi, da so šele zadnja leta naredili korak naprej. Za ti dve reprezentanci govorim seveda o novejši zgodovini...
Nikola Vučević, ki je danes tudi zaključil z reprezentanco je vedno nekako igral podpovprečno za svojo reprezentanco... prej je imela ČG recimo Pekovića, ampak on je dejansko imel mnogo težav s poškodbami... pa sem podobno videl na svetovnem parketu nekdaj tudi Avstralijo in Kanado, ko so imeli poimensko vsa ta leta res izredne reprezentance, pa se zdi, da so šele zadnja leta naredili korak naprej. Za ti dve reprezentanci govorim seveda o novejši zgodovini...

Črna Gora je ena zanimiva reprezentanca... mnogokrat so imeli solidne ekipe, največkrat so to bili visoki igralci... ampak prav vedno jim nekako ostati v sivini oz. razočarati... ta država se je osamosvojila leta 2006. Vsa večja tekmovanja te reprezentance do sedaj:
Sicer pa so tudi (že dolgo je tega), Avstralci premali Slovence v tekmi za bronasto medsljo na OI.

Kurzweil ::
Sicer pa so tudi (že dolgo je tega), Avstralci premali Slovence v tekmi za bronasto medsljo na OI.
To pa res ni bilo dolgo nazaj... 2021 OI Tokio... verjetno misliš tisto tekmo, ko je Patty Mills dal 42 točk?! ... jaz govorim v tem kontekstu o time spanu 20-30 let... pač odkar gledam basket, mislim, da sem precej jasno napisal?! Zato sem tudi omenjal recimo Pekovića v povezavi s ČG... in tudi to sem jasno napisal, da je bilo to do nedavnega, če vemo, da so bili Kanadčani in Avstralci na zadnjih prvenstvih med contenderji...

Super tekma Srbija-Turčija, gladko najboljša do sedaj.
Se pa na Srbe zgrinjajo temni oblaki. Če se je slučajno bolj konkretno poškodoval tudi Avramović, bodo hudo hudo oslabljeni. Ob tem pa še Vasa Micić ni ravno v top formi.
Sicer je težko primerjati ekipe, ampak ne vem če niso po rednem delu sedaj Nemci favoriti za prvo mesto. Potem pa Srbija in Turčija. Nato pa kar dolgo nikogar prav zares.
Se pa na Srbe zgrinjajo temni oblaki. Če se je slučajno bolj konkretno poškodoval tudi Avramović, bodo hudo hudo oslabljeni. Ob tem pa še Vasa Micić ni ravno v top formi.
Sicer je težko primerjati ekipe, ampak ne vem če niso po rednem delu sedaj Nemci favoriti za prvo mesto. Potem pa Srbija in Turčija. Nato pa kar dolgo nikogar prav zares.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()

Katsuo ::

Sedaj, če se jim je poškodoval še Avramović, potem jih osebno ne vidim več v igri za zlato.

Super za Avramovića.
So pa včeraj Turki razgalili, da imajo Srbi kar nekaj težav v obrambi. V prvi vrsti včeraj Jokić res ni bil pravi in je zakuhal kar nekaj slabih prevzemanj ko je bodisi ostal prenizko bodisi je ostajal previsoko. Glede na do sedaj videno, so zame Nemci realno prvi favoriti trenutno. Je pa res, da je treba na prvenstvih formo stopnjevati, pri njih pa se skorajda zdi, da so že sedaj na 100%.
So pa včeraj Turki razgalili, da imajo Srbi kar nekaj težav v obrambi. V prvi vrsti včeraj Jokić res ni bil pravi in je zakuhal kar nekaj slabih prevzemanj ko je bodisi ostal prenizko bodisi je ostajal previsoko. Glede na do sedaj videno, so zame Nemci realno prvi favoriti trenutno. Je pa res, da je treba na prvenstvih formo stopnjevati, pri njih pa se skorajda zdi, da so že sedaj na 100%.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetovno prvenstvo v košarki 2023 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Šport | 62047 (32830) | 2dark |
» | ABA, Eurocup, Evroliga 2022/23 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šport | 48105 (16793) | Kurzweil |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 181981 (60660) | bambam20 |