Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026
Temo vidijo: vsi
fur80 ::
Je zanimivo ja , jaz čakam na Lukeca spet. Raje gledam LA:Orlando v petem krogu lige ob 3:00 kot polfinale sedaj. :D Tale ranta Wemby in pa oni Kandčan, ne vem delujeta čudno, včasih so bili črnci tam vsaj atleti, sedaj tele zobotrebce, ko ne veš ali se bo prelomil ali zapiknil not, ne vem, mi ne sedejo. :D Podobni centrom v Evropi včasih, če se spomnite Brezca ali Stepanije in noge na X. Bi pa najbolj privoščil NY-ku. Tole bi bila veselica. :D Mi je bilo všec ko so pokupili dvorano v gosteh. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

bambam20 ::
Hvala bogu!
Je pa tako, da od leta 2018 v NBA ni bilo ekipe, ki bi bila dvakrat zapored NBA prvak! Wemby je šele v tretji sezoni in pokazal, da je mašina. In prihodnost NBA-ja. Dejansko obraz NBA-ja.
Je pa tako, da od leta 2018 v NBA ni bilo ekipe, ki bi bila dvakrat zapored NBA prvak! Wemby je šele v tretji sezoni in pokazal, da je mašina. In prihodnost NBA-ja. Dejansko obraz NBA-ja.
Alcarinnn ::
No treba je povedat da OKC ni imel sreče z poškodbo dejansko drugega igralca ekipe J Duba, hkrati pa se jim je poškodoval še verjetno eden najboljših igralcev s klopi...
So pa SPURSI pač dobri... in zasluženo naprej...
So pa SPURSI pač dobri... in zasluženo naprej...

ANTI-CENZURA ::
ANTI-CENZURA je izjavil:
Upam na finale San Antonio - Knicks.
Tam mi je pa vseeno kdo zmaga. Obe ekipi sta mi simpatični.
Po dolgem času bom zopet pogledal kakšno finalno tekmo v živo.
Sem res vesel, da se niso tisti antipatiki uvrstili v finale.

IL_DIAVOLO ::
No, čudovito!
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
GupeM ::
Lepo. Pa bom lahko gledal finale (verjetno ne live). OKC sploh ne morem gledat in ratam kar živčen. SGA ima tako punchable fris, da bi ga kar preko TV-ja včasih mahnil.
Groot ::

Musashi ::
Aleluja, v finalu sem pa za Nickse. Spursi imajo še par let cajta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Musashi ()
Kurzweil ::
Tudi jaz vesel, da je SAS v finalu... redko se zgodi, ampak tule smo očitno celo enotni... Čeprav Mato še vedno ni izrazil svojega mnenja 
Večina je verjetno pričakovala finale OKC-DET/BOS, dobili pa smo SAS-NYK, kar je seveda fino.
Se pa spomnim, ko sem v času kamene dobe imel Seattle za čisto simpatično ekipo, na začetku tudi OKC, ker je že zgodaj kazala te ambicije po delu z mladimi, leta in leta ja pokazala kaj je kontinuiteta in potrpežljivost... posledično pa kupičila draft picke... prvi wave mi je bil na začetku še celo simpatičen, to je tisto obdobje, ko so zgradili ekipo okrog Durant, Hardna, Westbrooka in Ibake, kako gledam danes na vse te igralce je stvar druge debate, ampak zdelo se je, da delajo "vse prav"... ko so bili malček prekratki glede na ambicije, pa je sledil drugi wave, kar nekako zgledamo sedaj, tu pa jim je uspelo sestavit ekipo, ki naravnost odbija potencialne fane, vsaj po večini je tako.
Se pa seveda še vsi dobro spomnimo genialnosti, danes še toliko bolj, ko sta LAC in OKC izvedla ta trade:
Clippers received:
Paul George
Thunder received:
Shai Gilgeous-Alexander
Danilo Gallinari
če se prav spomnim tudi 5 first round pickov
Long story short... sem vesel, da je OKC odletel!
Večina je verjetno pričakovala finale OKC-DET/BOS, dobili pa smo SAS-NYK, kar je seveda fino.
Se pa spomnim, ko sem v času kamene dobe imel Seattle za čisto simpatično ekipo, na začetku tudi OKC, ker je že zgodaj kazala te ambicije po delu z mladimi, leta in leta ja pokazala kaj je kontinuiteta in potrpežljivost... posledično pa kupičila draft picke... prvi wave mi je bil na začetku še celo simpatičen, to je tisto obdobje, ko so zgradili ekipo okrog Durant, Hardna, Westbrooka in Ibake, kako gledam danes na vse te igralce je stvar druge debate, ampak zdelo se je, da delajo "vse prav"... ko so bili malček prekratki glede na ambicije, pa je sledil drugi wave, kar nekako zgledamo sedaj, tu pa jim je uspelo sestavit ekipo, ki naravnost odbija potencialne fane, vsaj po večini je tako.
Se pa seveda še vsi dobro spomnimo genialnosti, danes še toliko bolj, ko sta LAC in OKC izvedla ta trade:
Clippers received:
Paul George
Thunder received:
Shai Gilgeous-Alexander
Danilo Gallinari

Legon ::
spet si jemlješ pravico bluzit. Stavnice so bile precej jasne kakšna so pričakovanja večine.
Alcarinnn ::
Tudi jaz vesel, da je SAS v finalu... redko se zgodi, ampak tule smo očitno celo enotni... Čeprav Mato še vedno ni izrazil svojega mnenja
Clippers received:
Paul George
Thunder received:
Shai Gilgeous-Alexander
Danilo Gallinari
Moram rečt da sem dokaj nevtralen do situacije... jaz sem bolj vedno "proti" tistemu ki se ga preveč hypa... pro OKC sem bil samo za to da se neha nabijat kako nikomur po 2017 ali 18 ni uspelo ponovit prvaka oz ubranit naslova... zdaj pa vprašanje "za koga sem"... če zmaga Wemby bodo nabijali kako vrhunski je in mi bo počasi šel na živce, če zmaga NYK pa bo za Brunsona enako... mogoče bi celo Knicksom bolj privoščil, čeprav so mi Spursi overall ljubša ekipa.

endelin ::
Ginger39 bo navijal za knickse da brunson dobi prstan.
George Costanza za spurse in wembya da brunson ne dobi prstana
George Costanza za spurse in wembya da brunson ne dobi prstana
Večina je verjetno pričakovala finale OKC-DET/BOS,
Spet si jemlješ pravico pisat v imenu večine. To si ti pričakoval.
Zato, ker ko spremljaš debate vidiš, da je temu tako. Temu so pritrjevale tudi stavnice, mediji in ne nazadnje, tudi folk tukaj... verjetno premalo spremljaš NBA... ali pa si samo jezen, ker si zadnjič napisal tisto traparijo, da nimamo okusa, ker gledamo NBA in sem ti pač napisal, da si izpadel trapast. Pišem o tem, kar misli večina, lahko tudi pogledaš tale topic za nazaj, pa boš videl, kaj misli večina... pišem pa pavšalno in nikakor v tvojem imenu, ki se čutiš poklicanega, ker zame si absolutni non-factor in tu ne znaš pisati drugega, kot je neko nerganje, kritiziranje, širjenje slabe volje... če ti je NBA tako shitty, ne vem zakaj sploh še trpiš ob spremljanju te lige in tega topica... prav zares čutim, da si precej nesrečen in zafrustriran človek. Sicer pa ignoriraj moje komentarje, jaz lahko tvoje brez težav, ker so vsebinsko prazni in so po veliki večini samo negativni.

globoko grlo ::
Jest sm napovedal finale OKC:SAS, nism dost falil :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
globoko grlo je izjavil:
Jest sm napovedal finale OKC:SAS, nism dost falil :)
Misliš konferenčno finale?

IL_DIAVOLO ::
Ok ta pa je dobra
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Uf v New Yorku se bo ljudem počasi začelo mešati od evforije
Res ne bi rekel pred sezono in tudi ne pred začetkom končnice, da bi lahko šel NYK all the way. Ampak očitno so konkretno prestavili v playoff mode.

Musashi ::
Dejansko imajo zelo dobro ekipo (Brunson, Towns, Anunoby, Bridges, Hart, tudi klop: Robinson, Shamet, Alvarado...) , očitno so še "kliknili" v PO
Ekipa ni bila vprašljiva. Je pa bila njihova igra večji del sezone res slaba, na trenutke precej negledljiva. Ampak ja PO je vedno nekaj drugega.
kow ::
Dobra prva tekma. Res me zanima kako bo izgleda druga.
Najbolj sem se smejal, ko je kamera pokazala Torturra v obcinstvu v Knicks majici (z zataknjenimi spegli).
Najbolj sem se smejal, ko je kamera pokazala Torturra v obcinstvu v Knicks majici (z zataknjenimi spegli).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
kow ::
Spursi so se na koncu vrnili. Nato pa zakockali koncnico na nacin, ki ga v finalu se nisem videl. Knicksi bodo na tretji tekmi hoteli pokoncati Spurse. Zna biti, da se bodo prevec zagnali in ji bodo Spursi nato dotolkli. Ni se konec.