» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

Temo vidijo: vsi
««
32 / 35
»»

D3m ::

Saj to me moti.

A je bil kakšen dogovor, da letos NY Knicks?

Ne morejo profesionalci "vsi" dobiti amnezijo.
|HP EliteBook|R7 8840U|

bambam20 ::

Brunson je postal nesmrten: Vpisan med košarkaške bogove.

Lep je dan.

Ne pozabi Kurzweil, tvoj poli idolček bo ta mesec obiskal20.6 Airdom, pa se boš lahko z njim poslikal. Pa bosta kakšno inteligetno usekala na temo basketa.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Kurzweil ()

Alcarinnn ::

Evo Brunson prehitel LD77 tudi na skali "najboljših" je final MVP in danes je praktično lastnoročno zmagal tekmo in prinesel pokal...

D3m ::

Jup.

Sedaj se mora LD77 strezniti.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zvezdica27 ::

nič ne bo iz LAL, NY je ekipa do 7, 8 moža na klopi... LAL niso.

Pustimo to... res je smešno, da je SAS izgubljal tekme, ki so jih močno vodili... se zgodi, samo tolikokrat? Hm hm... Tudi sicer da gre wemby vun in trice meče, je totalno noro... kaj jaz vem, v državi, ko praznik obeležujejo z UFC boji, je vse mogoče...

zz

Alcarinnn ::

Od vsega je najbolj nesprejemljivo da so zgubili 4to tekmo za 2:2... če bi bilo tam 2:2 bi bilo vse še mogoče, tako pa je defakto bilo konec takrat... podzavestno tudi za večino igralcev, ne glede na kaj rečejo.

Ganon ::

SAS so se sami pokopali, upam da so se česa naučili. Brunsonu se je z izbiro ekipe na koncu vse poklopilo. Če bi ga zaneslo v LAL, bi bil še danes brez prstana. Ampak to je življenje. Včasih bolj ugodno, včasih manj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Musashi ::

Največji luzerji so Mavsi. Draftajo 2 izjemna. Nato niso ponudili povsem sprejemljive pogodbe MVPju finala, prodali pa prvega strelca lige. Totalni idioti...

Kurzweil ::

bambam20 je izjavil:

Brunson je postal nesmrten: Vpisan med košarkaške bogove.

Lep je dan.

Ne pozabi Kurzweil, tvoj poli idolček bo ta mesec obiskal20.6 Airdom, pa se boš lahko z njim poslikal. Pa bosta kakšno inteligetno usekala na temo basketa.

O čem the fvck ti bluziš? :))

Dejansko sem moral it googlat, da vidim, o čem ti sploh kenjaš in če prav razumem, se odpira v Sloveniji neka nova trgovina in da pride na obisk Dončič... WTF ;(( Stari, ti nisi gladek.

Kakšen vzornik, če že imam kakšnega vzornika, to absolutno ni nek košarkaš... tu ti je očitno ven udarila neka stara potlačena frustracija, drugače si ne znam tole razlagat... odkod ta komentar in ta negativnost? ;((

Aja, pred finalom si dejal, da mi ki gledamo NBA imam slab okus... sedaj ko je NYK postal prvak pa so ti polepšali dan :D Stari, ti si otrok... kaj več od človeka, ki ja imel cartoon characterje na FBju za profilne tako ne bi pričakoval :D Grow up...

/////

Overall pa lepo videt, da je prvak ekipa, ki ni bila med favoriti v rednem delu oz. pred začetkom sezone... tu malce naslavljam tiste, da je tako brezveze gledati, ker bo tako OKC prvak... iskreno bi privoščil obema ekipama približno enako, kar sem tako že pisal v preteklosti, mogoče si je NY bolj zaslužil naslov po tisti trapariji na tekmi, ko je SAS vodil s +29 in zapravil zmago, še posebej ko se je Wembanyama začel vesti precej cocky... lepa zgodba okrog Brunsona in še ena zaušnica Dallasu...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

IL_DIAVOLO ::

No ja okc bi verjetno povozili knickse, tak da za ta prstan se lahko zahvalijo spursom.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

endelin ::

Čestitke NYK in Brunsonu za mvp finala. Res borec in pol. Postali so nesmrtni.

Zgodilo se je to kar sem si mislil. Da bo New york premagal zelene spurse. Če bi bili v finalu Okc bi bila zelo verjetno drugačna zgodba.

D3m je izjavil:

Jup.

Sedaj se mora LD77 strezniti.

Glede da je po fotru, ki ga rad zvrne. Kri ni voda. Zdaj bo placeval racune za nazaj, ker grdo ravna s telesom. Bliza se 30 im. Bo se vec ma bolniski kot je ze bil.

mtosev ::

Lep uspeh za knickse.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Doncic ima se dve, max 3 leta, da kot vodja ekipe dobi prstan. Potem bo imo že preveč iztrošen. Je že high mileage v žargonu saj na vrhunski ravni igra že zelo dolgo.

Ko je Brunson odsel iz Dallasa sem takoj videl, da je mašina.

Današnje tekma Brunson 45 točk, soigralci 49 točk

Delavec, skromen. Nic mu ni blo podarjeno. Podobno kot nas Gogi. Taksni grizejo.

Na drugi strani mamo razne Dončiće z zlato žlico, vse na dlani pa nič od njih. Razen statistika s katero si lahko obrisejo rit.

Ce se ne motim, Brunson ni zelel biti v senci Doncica. Torej se je odlocil pravilno :)

Pa ne da je kdorkoli kriv oz. se ni moglo zgoditi drugace. Doncic je bil takrat boljsi, Brunson pa je imel občutek da v senci Doncica pac nikoli ne bo tisto kar bi lahko bil.

Pa se iz tiste greznice je pravi cas spokal.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Še enkrat sprašujem... če navijaš za NY imaš okus, vsi ostali, ki pa ne navijamo za NY, pa ga nimamo? ;(( Ti si res klovn. Ne da se mi teh tvojih debilnosti tu brat... mislim, da je jasen pokazatelj že to, da imaš vedno znova nov account... otrok... sem bil pa že drugi, ki je pritisnil izbris, mimogrede... to običajno pritisnem, ko je uporabnik in/ali njegov komentar neumen.

V zadnjih osmih sezonah nihče ni ponovil uspeha. Osem različnih ekip na vrhu. Prihodnje leto se zna spet premešati.

ANTI-CENZURA ::

Dončić sploh igral ni, zafrustiranci pa več o njem komentirajo kot o finalu :))

Vesel za NYK. So dokazali, da ne rabiš super zvezdniške ekipe za uspeh.

Spursi so očitno v finale prišli preveč fizično in psihološko izčrpani.

Niti ne, trener je dovolil da jim je prisla zmaga nad okc-jem v in so izgubili tla pod nogami.

Na 4 tekmah so vodili in vsakič zapravili vodstvo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Tiago Splitter je nov trener Chicaga... glede na to, da je POR spravil v playoff, bi rekel, da je to kar napaka POR, da ga niso podaljšali.

Ni NBA ampak...Lakovič podpisal za Tenerife

Zadnje dni sem na raznih obskurnih portalih in FB straneh bral, da je LAL v kontaktu z OKC glede Luguentza Dorta... sedaj pa že vidim precej bolj resne medije, ki govorijo o tem, da se LAL resno pogovarja z OKC... Bogdan Bogdanović pa je bojda bil v resnih pogovorih z Denverjem, kjer bi seveda združil moči s svojim reprezentančnim kolegom Jokićem, pa sedaj berem, da ga je kontaktiral že tudi Željko Obradović, ki je danes postal trener Panathinaikosa in si ga želi tam... mimogrede, Obradović je podpisal za 3 leta in 12M$, torej za 4M€ na sezono... pa ko že ravno pišem, CJ McCollum je podaljšal za še 1 leto z ATL in sicer za 21M$.

Nov trener Dallasa je Dusty May, zanimiva izbira :|

JUST IN: The Milwaukee Bucks have traded Giannis Antetokounmpo and Bobby Portis to the Miami Heat for Tyler Herro, Kel'el Ware, Jaime Jaquez Jr., Kasparas Jakucionis, 3 first-round picks (including No. 13), 1 pick swap and 1 second-rounder.

Torej Giannis v MIA, pa je ta zgodbe le dobila epilog po vseh mogočih ugibanjih vsa ta leta, med kandidati je bila menda večkrat tudi ekipa LAL... torej Adebayo, Antetokounmpo, Powell, Wiggins,... Larsson, Mitchell...

Zgodovina sprememb…

Eh, ni več ambicij.

pa Randle v Chicago, jah glejte spodaj, je Kurz prav postal...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Musashi ()

@Ganon, ja, zadnja leta je tako bilo težko biti motiviran pri MIL... ta ekipa bi morala v rebuild že nekaj časa nazaj... Antetokounmpo pa bomo videli kako bo, nekaj dodatne motivacije in energije bo sigurno... Giannis je bil član MIL praktično celo kariero od leta 2013, tako da mu bo odhod v MIA sigurno nekaj dal... tudi klima v MIA se zdi naprimerljivo boljša od MIL, pa tu mislim znotraj celotne ekipe.

Sicer pa je tudi Randle bil tradan:

JUST IN: The Timberwolves have traded Julius Randle and the No. 28 pick to the Brooklyn Nets in a three-team trade that sends Nic Claxton to the Chicago Bulls.
The Timberwolves will acquire Brooklyn's No. 33 pick as part of the deal.

nejc_nejc ::

?

Ta trade pa nima smisla...

Samael ::

Reaves ostaja v LA.
Za, po pričakovanju, grozno velike denarce, $185 mil / 4 leta.
Samael != Samuel

Še Lebron podpiše in so kompletni:))

Zimonem ::

Lohk je tud sign and trade. Odvisno tudi od tržnice.

endelin je izjavil:

Še Lebron podpiše in so kompletni:))

Saj bo ... Še ena zavožena ekipa.

Nisem pričakoval nič drugega... če ne bi LAL ponudil max, bi pa kakšna brezvezna ekipa, ki ima cap in bi ga bila seveda več kot vesela... ne pravim, da je zaslužen znesek, sem pa točno to pričakoval. Je v teoriji še vedno možen sign&trade, pa mislim, da se to ne bo zgodilo...

Sicer še ne bi povsem obupal nad to ekipo, ker bodo itak počistili cel roster... en velik faktor bo seveda kaj bodo storili z Lebronom, predvsem pa bodo morali najti cel pack hvaležnih role in bench igralcev, torej po večini grinderji in hvaležni igralci, kar pa bo seveda težko, ker ni na marketu ne vem kaj... govorice od Dortu še vedno ne potihnejo.

Vprašanje tudi, če bi spustili Reavesa, kaj bi jim sploh dejansko uspelo dobit namesto njega... najprej pa bodo morali pomahati v slovo Lebronu, ker če pa še njega podpišejo, pa četudi za vet minimum, bo vsaj v smislu neke kemije ena velika žalost.

Ta ekipa rabi rebuild, dobili pa bomo zelo verjetno eno average sezono... je pa res, da nekega draft kapitala pa tudi ni, da bi lahko zajeli svež zrak...

Pustimo se presenetit, čeprav bo težka...

[ADD]
... bi pa rekel, da je tudi Dončič povedal svoje, da Reaves ostane...

Zgodovina sprememb…

Glede na novega lastnika bron ne bo dobil maxa.

Zimonem je izjavil:

Glede na novega lastnika bron ne bo dobil maxa.

Jaz mu ne bi dal niti veteranski minimum... čas je, da odigra še kakšno sezono za domači Ohio oz. Cleveland :D

Mislim da se mu prav preveč selit ne da. Ali pač.

Nice, Lakersi Reavesu dali še nekaj milijonov več kot bi lahko dobil drugje? 8-)
Tako se gradi ekipo.
Čaka nas dobra sezona z veliko zafrkancije in metanja tric na treningih "skoraj iz garderobe".

Sedaj hitro podaljšat še lebronu in bronyu

Je pa mimogrede to tudi najvišja pogodba v zgodovini liga NBA za undraftanega igralca...

hm. ekonomsko ima smisel, beli usa olimpijec, razumem. v redni sezoni je hvaležen, sam ko gre zares...

samo preveč keša je, drugače ok.

bron bo ostal, trg bo to želel, tudi bronny ostane. LD77 pa je že dokazal, da mu dol visi za pomembne stvari, pač.

sem na japonskem. 23 dresi povsod. 77 niti eden. za to gre. ny dresa nisem videl...

ne bo prstana

zz

Ne vem kak se tolk usajate glede keša. Na ostanek ekipe teh 10mil v 5 letih kolikor je dobil več kot bi dobil drugje, ne igra prav nobene vloge. Imajo pa letos še vedno 20,9mil exepction za njega. Lal ni imel tukaj praktično nobene druge opcije, no razen da bi ga izgubil za 0. Koga bi pa podpisali za ta denar letos? Je pa bedarija spet da je dobil zadnje leto player option...bolj me skrbi da bodo podpisali kraljico za ene 20mil in bodo izgubili Hachimuro.

Lakersi so znova pokazali, da znajo.

Reaves je pred tem zavrnil možnost pogodbe v vrednosti 14,9 milijona dolarjev, da bi si utrl pot za novo maksimalno pogodbo. Ta se bo zapisala v zgodovino, saj je trenutno najdražja pogodba za igralca, ki ni bil izbran na naboru Lige NBA.

Ko na koncu ugotoviš, da je AR dražji od Brunsona. [:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Ko na koncu ugotoviš da bamu pač nič ni jasno in bo naslednje leto pred Reavesom po plači cca 40 igralcev...

Musashi je izjavil:

Ko na koncu ugotoviš da bamu pač nič ni jasno in bo naslednje leto pred Reavesom po plači cca 40 igralcev...

Ko na koncu tebi ni jasno, da Lakersi ne bodo NBA prvaki. Sploh pa ne z Dončićem. Da vas še malo razkurim.

Razkuriš? Mene s svojimi idiotskimi posti prav zabavaš. Z lal kot prvaki in z LD se pa pogovarjaš z mlini na veter ;)

Breaking: The Charlotte Hornets are trading LaMelo Ball and Josh Green to the Minnesota Timberwolves for Naz Reid, a 2033 unprotected first-round pick, three first-round pick swaps (2028, 2029, 2030) and three second-round picks (2029, 2032, 2033), sources tell Shams Charania.

Dodajam še tole, malce za zanimivost... nekdo je dopolnil tisti trade SGAja in Georga:

Updated Paul George trade:

Clippers receive:
o Paul George

OKC receive:
o Shai Gilgeous-Alexander
o Danilo Gallinari
o No. 18 pick in 2021 - Tre Mann
o No. 12 pick in 2022 - Jalen Williams
o No. 10 pick in 2023 - Cason Wallace
o No. 12 pick in 2024 - Nikola Topić
o No. 15 pick in 2025 - Thomas Sorber
o No. 12 pick in 2026 - Aday Mara
o 2027 First round pick

min spreminja celoten koncept igre. zanimivo. jaz bi ravno obratno, anta bi dal stran...

zanimivo...

zz

Groot ::

Hahaha čakaj kaj? Ti bi dal Anta stran?! Nisem njegov fan, ampak on je edini uporaben del MIN, če mene vprašaš. Kar bi po mojem mnenju moral narediti MIN je znebiti se Goberta.
««
32 / 35
»»