» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

Temo vidijo: vsi
««
32 / 32
»
»»

D3m ::

Saj to me moti.

A je bil kakšen dogovor, da letos NY Knicks?

Ne morejo profesionalci "vsi" dobiti amnezijo.
|HP EliteBook|R7 8840U|

bambam20 ::

Brunson je postal nesmrten: Vpisan med košarkaške bogove.

Lep je dan.

Ne pozabi Kurzweil, tvoj poli idolček bo ta mesec obiskal20.6 Airdom, pa se boš lahko z njim poslikal. Pa bosta kakšno inteligetno usekala na temo basketa.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Kurzweil ()

Alcarinnn ::

Evo Brunson prehitel LD77 tudi na skali "najboljših" je final MVP in danes je praktično lastnoročno zmagal tekmo in prinesel pokal...

D3m ::

Jup.

Sedaj se mora LD77 strezniti.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zvezdica27 ::

nič ne bo iz LAL, NY je ekipa do 7, 8 moža na klopi... LAL niso.

Pustimo to... res je smešno, da je SAS izgubljal tekme, ki so jih močno vodili... se zgodi, samo tolikokrat? Hm hm... Tudi sicer da gre wemby vun in trice meče, je totalno noro... kaj jaz vem, v državi, ko praznik obeležujejo z UFC boji, je vse mogoče...

zz

Alcarinnn ::

Od vsega je najbolj nesprejemljivo da so zgubili 4to tekmo za 2:2... če bi bilo tam 2:2 bi bilo vse še mogoče, tako pa je defakto bilo konec takrat... podzavestno tudi za večino igralcev, ne glede na kaj rečejo.

Ganon ::

SAS so se sami pokopali, upam da so se česa naučili. Brunsonu se je z izbiro ekipe na koncu vse poklopilo. Če bi ga zaneslo v LAL, bi bil še danes brez prstana. Ampak to je življenje. Včasih bolj ugodno, včasih manj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Musashi ::

Največji luzerji so Mavsi. Draftajo 2 izjemna. Nato niso ponudili povsem sprejemljive pogodbe MVPju finala, prodali pa prvega strelca lige. Totalni idioti...

Kurzweil ::

bambam20 je izjavil:

Brunson je postal nesmrten: Vpisan med košarkaške bogove.

Lep je dan.

Ne pozabi Kurzweil, tvoj poli idolček bo ta mesec obiskal20.6 Airdom, pa se boš lahko z njim poslikal. Pa bosta kakšno inteligetno usekala na temo basketa.

O čem the fvck ti bluziš? :))

Dejansko sem moral it googlat, da vidim, o čem ti sploh kenjaš in če prav razumem, se odpira v Sloveniji neka nova trgovina in da pride na obisk Dončič... WTF ;(( Stari, ti nisi gladek.

Kakšen vzornik, če že imam kakšnega vzornika, to absolutno ni nek košarkaš... tu ti je očitno ven udarila neka stara potlačena frustracija, drugače si ne znam tole razlagat... odkod ta komentar in ta negativnost? ;((

Aja, pred finalom si dejal, da mi ki gledamo NBA imam slab okus... sedaj ko je NYK postal prvak pa so ti polepšali dan :D Stari, ti si otrok... kaj več od človeka, ki ja imel cartoon characterje na FBju za profilne tako ne bi pričakoval :D Grow up...

/////

Overall pa lepo videt, da je prvak ekipa, ki ni bila med favoriti v rednem delu oz. pred začetkom sezone... tu malce naslavljam tiste, da je tako brezveze gledati, ker bo tako OKC prvak... iskreno bi privoščil obema ekipama približno enako, kar sem tako že pisal v preteklosti, mogoče si je NY bolj zaslužil naslov po tisti trapariji na tekmi, ko je SAS vodil s +29 in zapravil zmago, še posebej ko se je Wembanyama začel vesti precej cocky... lepa zgodba okrog Brunsona in še ena zaušnica Dallasu...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

IL_DIAVOLO ::

No ja okc bi verjetno povozili knickse, tak da za ta prstan se lahko zahvalijo spursom.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

endelin ::

Čestitke NYK in Brunsonu za mvp finala. Res borec in pol. Postali so nesmrtni.

Zgodilo se je to kar sem si mislil. Da bo New york premagal zelene spurse. Če bi bili v finalu Okc bi bila zelo verjetno drugačna zgodba.

D3m je izjavil:

Jup.

Sedaj se mora LD77 strezniti.

Glede da je po fotru, ki ga rad zvrne. Kri ni voda. Zdaj bo placeval racune za nazaj, ker grdo ravna s telesom. Bliza se 30 im. Bo se vec ma bolniski kot je ze bil.

mtosev ::

Lep uspeh za knickse.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

endelin ::

Doncic ima se dve, max 3 leta, da kot vodja ekipe dobi prstan. Potem bo imo že preveč iztrošen. Je že high mileage v žargonu saj na vrhunski ravni igra že zelo dolgo.

Ko je Brunson odsel iz Dallasa sem takoj videl, da je mašina.

Današnje tekma Brunson 45 točk, soigralci 49 točk

Delavec, skromen. Nic mu ni blo podarjeno. Podobno kot nas Gogi. Taksni grizejo.

Na drugi strani mamo razne Dončiće z zlato žlico, vse na dlani pa nič od njih. Razen statistika s katero si lahko obrisejo rit.

Ce se ne motim, Brunson ni zelel biti v senci Doncica. Torej se je odlocil pravilno :)

Pa ne da je kdorkoli kriv oz. se ni moglo zgoditi drugace. Doncic je bil takrat boljsi, Brunson pa je imel občutek da v senci Doncica pac nikoli ne bo tisto kar bi lahko bil.

Pa se iz tiste greznice je pravi cas spokal.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Še enkrat sprašujem... če navijaš za NY imaš okus, vsi ostali, ki pa ne navijamo za NY, pa ga nimamo? ;(( Ti si res klovn. Ne da se mi teh tvojih debilnosti tu brat... mislim, da je jasen pokazatelj že to, da imaš vedno znova nov account... otrok... sem bil pa že drugi, ki je pritisnil izbris, mimogrede... to običajno pritisnem, ko je uporabnik in/ali njegov komentar neumen.

Ganon ::

V zadnjih osmih sezonah nihče ni ponovil uspeha. Osem različnih ekip na vrhu. Prihodnje leto se zna spet premešati.

ANTI-CENZURA ::

Dončić sploh igral ni, zafrustiranci pa več o njem komentirajo kot o finalu :))

Vesel za NYK. So dokazali, da ne rabiš super zvezdniške ekipe za uspeh.

Spursi so očitno v finale prišli preveč fizično in psihološko izčrpani.

Niti ne, trener je dovolil da jim je prisla zmaga nad okc-jem v in so izgubili tla pod nogami.

Na 4 tekmah so vodili in vsakič zapravili vodstvo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Tiago Splitter je nov trener Chicaga... glede na to, da je POR spravil v playoff, bi rekel, da je to kar napaka POR, da ga niso podaljšali.

Musashi ::

Ni NBA ampak...Lakovič podpisal za Tenerife
««
32 / 32
»
»»