Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026
Kurzweil ::
Mato po čudežu tudi včerajšnje tekme nisi gledal ne? Je bil najbrž preveč ugoden termin zate. Ti gledaš samo une težke poraze ob 4 zjutraj
Pa še malo resnega komentarja. Igra LAL brez LeBrona je neprimerljivo boljša, kot pa ko je on zraven. Prav vidi se, da je pristop bistveno boljši in vsi skupaj uživajo.
Ja se tudi sam sprašujem... pravi, da gleda tekme proti top6 ekipam, NY je 3. na vzhodu... tekma je bila ob 20:30... ampak slučajno ni gledal...
Sicer pa tam do 3. četrtine je bila tudi obramba OK... vmes si je LAL dovolil en malce prevelik run NYK, ampak so potem vse skupaj spravili nazaj na prava pota... govorim tam od +23 do +8.
Bo pa v naslednjih dneh kar nekaj potencialno dobrih tekem, razpored LAL:
MIN
CHI
DEN
@HOU
@HOU
...
Verjetno še največ pove dejstvo, da je na 3. mestu MIN, na 4. mestu HOU, na 5. mestu LAL in na 6. mestu DEN. Lakersi so odigrali 64 od 82 tekem, torel bi rekel, da gre tule za res pomembno obdobje... s serijo zmag lahko hitro LAL pride do 3. mesta... in obratno do 7. mesta, kar seveda pomeni play-in. Torej pomembno obdobje za LAL.

Mato989 ::
Mato po čudežu tudi včerajšnje tekme nisi gledal ne? Je bil najbrž preveč ugoden termin zate. Ti gledaš samo une težke poraze ob 4 zjutraj
Pa še malo resnega komentarja. Igra LAL brez LeBrona je neprimerljivo boljša, kot pa ko je on zraven. Prav vidi se, da je pristop bistveno boljši in vsi skupaj uživajo.
Kolega prišel s tujine in sem bil nabit ja kaj naj jebeno
Bom pa gledal volkove
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
fur80 ::
Samo ko jih kaka ekipa stisne pravilno in 100% v obrambi, takrat brez Luke in LeBrona delujejo "nespodobno" brez ideje. ;)

CharlieKK ::
Brez točenja solz, hvalospevov in intervjujev med tekmami skozi celotno sezono? Ne bo šlo.
Ah kje penzije ne bo letos, Lebron rabi met še eno leto poslovilne, kjer bo center vsega vesolja, ekipa pa naj se jebe.. Upam samo da ne v LAL. Pobere naj se v Cleveland.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Vidim, da je Luka dobil 50.000$ kazni, ker je zadnjič mahal proti sodnikom... če vem za katero mahanje gre, je tole res kar nekaj... pa mislim, da bo preživel on in mi...
Je pa Luka pri 15-ih tehničnih napakah, tako da imam občutek, da bo danes pokasiral 16., kar pomeni eno tekmo počivanja. Pred kratkim je slednjo pokasiral že Dillon Brooks...
Sem pa cel teden odlično spal, tako da se bom danes žrtvoval in pogledal tekmo proti MIN, mogoče že celo prej proti SAS in BOS... tako da bomo probali it spat ob cca 22h... in ob 1:00 auf za SAS-BOS... MIN-LAL pa je ob "običajnih" 4:00... če spomnim, kar sem že včeraj/predvčerajšnjim... MIN je 3. in LAL 5. ali drugače, med 3. in 6. mestom so MIN, LAL, HOU in DEN, med njimi pa zgolj 1 zmaga... tight AF... bo zanimivo pogledat, pa vemo, da ima LAL/Luka in MIN lahko zanimive tekme, z malce več naboja kot je to običajno v rednem delu.
Je pa Luka pri 15-ih tehničnih napakah, tako da imam občutek, da bo danes pokasiral 16., kar pomeni eno tekmo počivanja. Pred kratkim je slednjo pokasiral že Dillon Brooks...
Sem pa cel teden odlično spal, tako da se bom danes žrtvoval in pogledal tekmo proti MIN, mogoče že celo prej proti SAS in BOS... tako da bomo probali it spat ob cca 22h... in ob 1:00 auf za SAS-BOS... MIN-LAL pa je ob "običajnih" 4:00... če spomnim, kar sem že včeraj/predvčerajšnjim... MIN je 3. in LAL 5. ali drugače, med 3. in 6. mestom so MIN, LAL, HOU in DEN, med njimi pa zgolj 1 zmaga... tight AF... bo zanimivo pogledat, pa vemo, da ima LAL/Luka in MIN lahko zanimive tekme, z malce več naboja kot je to običajno v rednem delu.

endelin ::
Brez točenja solz, hvalospevov in intervjujev med tekmami skozi celotno sezono? Ne bo šlo.
Ah kje penzije ne bo letos, Lebron rabi met še eno leto poslovilne, kjer bo center vsega vesolja, ekipa pa naj se jebe.. Upam samo da ne v LAL. Pobere naj se v Cleveland.
V clevelandu tudi komaj čakajo penzionerja
Adebayo se je danes snel s ketne oz. so se izgleda odločili, da je danes žoga njegova:
83 točk (20/43 iz igre, 7/22 za tri, prosti meti 36/43), 9 skokov in 3 podaje
To je 2. najboljši strelski dosežek ever...
Polčas MIN-LAL pa zaenkrat super za LAL, glede na to, da prve 4min in 30s niso znali dati koša met za 3 točke ob polčasu... LAL 3/22 in MIN 4/22...
83 točk (20/43 iz igre, 7/22 za tri, prosti meti 36/43), 9 skokov in 3 podaje
To je 2. najboljši strelski dosežek ever...
Polčas MIN-LAL pa zaenkrat super za LAL, glede na to, da prve 4min in 30s niso znali dati koša met za 3 točke ob polčasu... LAL 3/22 in MIN 4/22...

Mato989 ::
No dobro LAL, MIN nima svojega dne... čeprav a prav vidim da je igralo samo 8 igralcev v LAL? Kr slabo tole... tako pač ne bo šlo zmeraj.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Musashi ::
3 rotacijski so poškodovani. LeBron, Hayes, Kleber. Je pa obramba in celotna igra brez LeBrona povsem druga.10/2 ko igrata Luka in Reaves brez LeBrona in to v glavnem proti nad .5 ekipam.
je pa tudi meni žal da ne dobi Thiero nobene priložnosti. v g ligi raztura.
je pa tudi meni žal da ne dobi Thiero nobene priložnosti. v g ligi raztura.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Musashi ()
Ganon ::
Ste pljuvali po njem ...
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/po...
Med obiskom je izrazil željo, da bi Gabrielo pripeljal s seboj v ZDA, ko se bo vračal v Philadelphio, da bi se pridružil ekipi. Sledilo je nesoglasje s takratno zaročenko in Goltes je poklicala policijo, so za ESPN povedali viri, seznanjeni s položajem.
Policisti so se na kraj dogodka v porodnišnici Kranj zglasili 6. decembra. Glede na policijsko poročilo, ki ga je pregledal ESPN, policisti "niso zaznali nobenih elementov kaznivega dejanja ali prekrška", ki bi ga zagrešil Dončić. Bolnišnico je mirno zapustil in se pozneje istega dne odletel nazaj v ZDA. Od takrat ni videl svojih hčera.
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/po...
Zelo pomembna zmaga proti 3. ekipi zahoda, torej tudi proti direktnem konkurentu za najvišja mesta na zahodu. Luka tripple double, Mato je vesel!
Sicer pa prvi polčas groza, LAL je vse skupaj držal v igri ob dejstvu, da so imeli samo 2 izgubljeni žogi, solidno v skoku LAL in točke iz drugih/tretjih priložnosti, v prvem polčasu celo soliden Ayton, kot sem prej napisal, kar 4min in 30s LAL ni dal točke na začetku...
Drugi polčas pa je MIN začel z black outom saj kar 6 minut ni dosegel koša iz igre... Luka je igral dobro, zadeval tudi težke mete in par and1ov... se je pa v drugem polčasu sprožil tudi Reaves, ki je odigral odlično! Reaves je dal v prvem polčasu 2 točki, v drugem pa 29.
Sicer pa solidna obramba, podobno kot že proti NYK, ne rečem odlična, ampak za razmere LAL več kot solidna. Moram rečt, da mi je všeč kako zna Smart še vedno dobro postavljat svoje telo v obrambi, kot to zna že od nekdaj in izsiljuje osebne v napadu nasprotnika, pa vidim da sedaj sledijo tudi Luka, Hachimura in še kdo... če ste opazili, kako se postavljajo na robu rakete...
LAL ima letos score proti MIN že 3-0!
Se je splačalo bedet... mogoče bi se tudi splačalo, da bi Luka naredil danes tisto 16. tehnično, kar bi jo tudi lahko in bi bil out proti CHI... nekako bo bolj potreben v rosterju kasneje proti DEN oz. 2x proti HOU...
Spet nobenega problema, ker je manjkal Lebron, prej obratno... je pa na koncu dobil priložnost tudi James Jr., seveda ob dejstvu, da je LAL danes precej suvereno premagal MIN že predčasno.
Sicer pa prvi polčas groza, LAL je vse skupaj držal v igri ob dejstvu, da so imeli samo 2 izgubljeni žogi, solidno v skoku LAL in točke iz drugih/tretjih priložnosti, v prvem polčasu celo soliden Ayton, kot sem prej napisal, kar 4min in 30s LAL ni dal točke na začetku...
Drugi polčas pa je MIN začel z black outom saj kar 6 minut ni dosegel koša iz igre... Luka je igral dobro, zadeval tudi težke mete in par and1ov... se je pa v drugem polčasu sprožil tudi Reaves, ki je odigral odlično! Reaves je dal v prvem polčasu 2 točki, v drugem pa 29.
Sicer pa solidna obramba, podobno kot že proti NYK, ne rečem odlična, ampak za razmere LAL več kot solidna. Moram rečt, da mi je všeč kako zna Smart še vedno dobro postavljat svoje telo v obrambi, kot to zna že od nekdaj in izsiljuje osebne v napadu nasprotnika, pa vidim da sedaj sledijo tudi Luka, Hachimura in še kdo... če ste opazili, kako se postavljajo na robu rakete...
LAL ima letos score proti MIN že 3-0!
Se je splačalo bedet... mogoče bi se tudi splačalo, da bi Luka naredil danes tisto 16. tehnično, kar bi jo tudi lahko in bi bil out proti CHI... nekako bo bolj potreben v rosterju kasneje proti DEN oz. 2x proti HOU...
Spet nobenega problema, ker je manjkal Lebron, prej obratno... je pa na koncu dobil priložnost tudi James Jr., seveda ob dejstvu, da je LAL danes precej suvereno premagal MIN že predčasno.
FTad ::
Mi lahko kdo pove, ce se tehnicne, ki so dobljene v rednem delu, v koncnici izbrisane? Torej, ce Luka ostane pri 15-ih tehnicnih, pridejo v playoff, bo to potem problem?
Mi lahko kdo pove, ce se tehnicne, ki so dobljene v rednem delu, v koncnici izbrisane? Torej, ce Luka ostane pri 15-ih tehnicnih, pridejo v playoff, bo to potem problem?
V rednem delu po 16 tehničnih fašeš 1 tekmo prepovedi, potem pa za vsaki 2 tehnični ponovno... v playoffu se zbrišejo... velja pa v playoffu podobno pravilo, ampak tam fašeš suspension že po 7 tehničnih... in po vsaki dodatni tehnični, torej ne po dveh, fašeš nov suspension. Torej tehnične ne gredo v playoff...
Ni pa straha, da bi Luka nesel te tehnične do playoffa, je imel danes že vsaj 2 priložnosti, ko bi ob kakšnem "ta pravem" sodniku pokasiral že to 16.
FTad ::
Najbolje potem ja, da pokasira tehnicno, kjer bo naslednja tekma kaka ekipa, ki je na dnu lestvice.
Najbolje potem ja, da pokasira tehnicno, kjer bo naslednja tekma kaka ekipa, ki je na dnu lestvice.
Kot sem prej napisal, bi mogoče bilo najbolj smiselno, da bi jo pokasiral danes, da ne bi igral naslednje tekme proti CHI... da ne bo potem dobil na teki proti CHI oz. še kakšno kasneje in bo out proti DEN, HOU, torej naslednje 3 tekme, ker te tekme štejejo "dvojno"...
[izbrisana tema]
Bravo, veš da sem hotel naredit točno isto... sicer nekaj na temo pure trača... kako se vam da, res sta majhni in bedni... jebo vas trač in zasebna življenja drugih...
Od tu najprej pa prosim samo basket...
Samael ::
Naj se nekdo potrudi malce bolje, kot se zna Musashi. Brez obračunavanja.
Samael != Samuel