» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

Kurzweil ::

BREAKING: Jalen Williams has agreed to a five-year, $287 million contract extension with the Oklahoma City Thunder.

Ganon ::

Trije z maksimalno? Le kaj bi lahko šlo narobe.

endelin ::

Kaj ostale bodo plačevali z arašidi?:D

Zanimivo je, da smo ravno par dni nazaj o tem debatirali.

Torej, ko postane ena ekipa prvak, večina ekip seveda potem podpiše z vsemi, malce v oblakih, takole padajo max pogodbe... pa smo dali za primer DEN in Porterja, ki so se ga končno znebili in če hočete LAL in Jamesa, ki pri 40 letih dobi še vedno 56M$... tudi tu se vidi, kako dober in trezen je GM... torej hitro ti postane nekdo od tovrstnih igralcev rak rana in problem, ko te ohromi za par let...

Po drugi strani pa... kaj bi človek naredil drugega po naslovu, pri tem ima OKC seveda precej prednosti in več smisla pri tem početju... pustimo, da je Holmgren injury prone, recimo da bo zdrav... namreč, SGA bo dejansko jutri star 27 let, Chet Holmgren je star komaj 23 let, Jalen Williams pa je star 24 let... torej jedro ekipe, ki ni star 30-35 let... torej to so gradili leta in sedaj so se očitno odločili, da je prišel njihov čas...

Potem pa moram omeniti še drugo dejstvo oz. položaj, v katerem praktično skoraj nobena ekipa še ni bila do sedaj in vemo, da je tako že leta... namreč OKC je loaded z draft picki v bodoče, na vrhu se izmenjuje trenutno s SAS.. kar pomeni, da bo lahko ob tej ekipi zraven še vedno dodajali potrebno, če hočete tudi za rookie minimume. To je en kapital, ki ga večina ekipa običajno nima, ko gre v all-in, torej po naslove... običajno gre večina ekipa in draft pickov za te nosilce, potem pa se njim še podaljša max pogodbe, tu je vendarle malce drugače.

OKC je res zelo potrpežljivo čakala in kdor spremlja NBA ve, kako se je zadnja leta OKC zalagal z draft picki, nekaj ekipe so si naredili sami, SGA pa, kar težko pozabim, mislim, da je bilo takole... George v LAC, takrat v tandem z Leonardom, kar bi naj bil ključ do velike stvari... v nasprotno smer pa SGA + Galinari + well, 7 pickov, če se prav spomnim...

Je tole pri OKC zgrajeno precej na zdravih temeljih in premišljeno, bolj kot marsikdaj praj pri kateri drugi franšizi. Seveda se lahko hitro zgodi, da bo Chat Holmgren preplačan poškodovan igralce oz. da karkoli ne bo štimalo pri preostalih dveh, od poškodb, kemije... ampak kaj pa bi naj človek drugega naredil po osvojitvi naslova in ob dejstvu, ko imaš toliko draft pickov in relativno mlado jedro ekipe... spominja pa tole ščepec na tiste čase, ko so igrali za OKC Durant, Westbrook, Harden, Ibaka, večinoa vsi še golobradci, razen Hardna :D Takrat so bili v podobnem položaju, takrat se ni izšlo, sedaj pa je zgleda drugače, za razliko od takrat je ta ekipa precej bolj homogena, tudi obrambno precej bolj potentna, imajo nekaj v DNKju, bi rekli...

tisto jutro ::

nihče ne komentira Bookerjevih 145M za 2 extra leti. A to se bojijo, da se bodo takile igralci takrat prodajali po 90+ mio/sezono ali kaj? Ker ob tem se mi še Jamsova pogodba ne zdi več tako zanič ...

Zvezdica27 ::

Pismu... namesto, da bi se umirilo... to je najbrž posledica tega, da bodo neke nore milijarde prišle za novo TV pogodbo... Booker tega denarja ni vreden, nikdar. Nihče ni. Milijarda za eno ekipo? SIcer res na 5 let, samo...

že to, da so Lillarda kar pustili pove vse... kdo je rekel, da je NBA v krizi?

Kako smo mi iz tiste jame prišli...

zz

Tole jih je verjetno fino za jajca stisnil Booker oz. njegov manager... namreč PHO ni v nekem zavidljivem položaju in ni hotel izgubiti še Bookerja, po tem ko je odšel že Durant in kot kaže obstajajo celo možnosti, da se PHO reši Beala, ker menda par ekip kaže vsaj minimalen interes zanj, menda je med njimi bil tudi LAL... po drugi strani pa, neglede na to, kaj si mislimo o Bookerju, možakar je pri svojih 28 letih nekako v prime letih, PHO pa kot rečeno v položaju, ko nima neke izbire in so pač dali tole, kar izgleda rahlo bizarno na prvi pogled, je pa PHO verjetno trenutno res frontrunner, kar se slabih odločitev tiče, ice on the cake pa seveda Beal, ampak PHO res nima kaj za barantat v tem trenutku in je pač šel v še en zanimiv deal.

Tu pa tam poslušam kakšen podcast od teh insiderjev, novinarjev, bivših košarkarjev... če je nekdaj veljal LAC za pojem neke agonije, ko karkoli so naredili ni šlo, potem pa so samo še podli v spiralo napačnih in zaletavih odločitev, velikokrat v teh podcastih čujem, ko rečejo, da je PHO nov LA Clippers... sicer PHO dela v neki smeri, ki bi znala biti OK za njih, tudi znebili so se nekaterih problemov, še posebej bi bilo super za njih, da gre Beal, problem pa je, da nihče noče v ta klub, tudi sicer zadnja leta kemija ni ravno rožnata v tem klubu, kar je še toliko bolj razburkal Durant...

Je pa iz vidika izenačenosti seveda škoda, da nimamo pravega Phoenixa, ker drugače bi na izenačenem zahodu bilo še toliko bolj izenačeno... oz. DAL v tem primeru ob vseh poškodbah in smoli letos verjetno niti ne bi videl play-ina... pričakujem pa, da se bo letos že malce bolj resno vmešal v play-in tudi San Antonio, če bo Wembanyama seveda OK, kar zaenkrat kaže, čeprav bo izpustil Eurobasket, pa bi naj bil ready za začetek sezone v NBA, če bo zdržal do konca sezone zdrav, pa je stvar za drugo debato... ima SAS vedno bolj resno ekipo... pa če spomnim, tudi največ draft pickov v celotni ligi NBA...

Gledam pa z levim očesom tudi summer league in zaenkrat moram reči, da tale Cooper Flagg še niti slučajno ni pustil nobenega dobrega vtisa, seveda bo rabil čas in vzorec tekem je de facto premajhen... obupno pa igra tudi Knecht od Lakersov, če ga imajo namen tradad, kar je vsaj po mojem samo vprašanje časa, bi bilo bolje, če ne bi igral summer league, ker tule mu definitivno pada cena...

judoka ::

Se mi glede na vse zdi, da bi bilo za PHO boljse, da Bookerja menjajo za konkreten izplen, kot pa da mu dajo 150 mi za 2 leti. V vsakem primeru
se bodo sli neko obliko rebuidlinga. Je pa res ze umetnost, da so v tako kratkem casu prisli iz finala do tu kjer so zdaj in to z mlado ekipo (- Paul).

phoenix res nima sreče in imeli so res res dober položaj, zdaj pa so na začetku, meni so bili ves čas simpatični, pa tudi Dragića sta ta, začela! Booker je drugače fenomenalen, da smo si na jasnem, samo te cene ni vreden. Tisti Sunsi s Paulom... uf... tam sem celo zanje navijal.

zz

globoko grlo ::

Ta zepna knigca nej najprej Donkeja vprasa, ce sploh se lahko basket igra!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Jamesov agent pravi, da se zanj zanimajo štirje klubi. Novinarska raca pravi, da je nezadovoljen s tem, da se klub osredotoča na Slovenca (na koga se pa bo?? :))), bolj verjetno pa gre za kupovanje prstana. Morda se ga pa le znebimo, skupaj z njegovim finančnim bremenom. Milina.

bambam20 ::

Ganon je izjavil:

Trije z maksimalno? Le kaj bi lahko šlo narobe.

NIč Jedro je osmišljeno.

Jaylin 24 let, Holmgren 23 let, Shai 27 let.

Seveda pa lahko upaš na poškodbe.

Ko ti trije igralci zasedejo 75% zgornje meje plač, se vse zdi zelo smiselno.

Ganon je izjavil:

Ko ti trije igralci zasedejo 75% zgornje meje plač, se vse zdi zelo smiselno.

Ti trije so jedro ekipe. Pripravljeno na še en run, če ne bo poškodb. Ampak gremo sezono po sezono. Luka bo počasi moral na vzhod, če želi še videt kdaj NBA finale. Zahod je predober.

Legon ::

Trije na max deal pomenijo kratko klop in (pod)povprecne role playerje. Big tri mentaliteta ze lep cas ne prinasa prstanov.

Legon je izjavil:

Trije na max deal pomenijo kratko klop in (pod)povprecne role playerje. Big tri mentaliteta ze lep cas ne prinasa prstanov.

Bolje tri kot dva. Glede, da se je Denver končno znebil tistega sebičnega Porterja in močno okrepil ekipo, bo zanimivo videt v naslednji sezoni kaj bo. Skrbi seveda MUrray, ki je nagnjen slabim igrma in poškodbam.

letošnji finančno uravnoteženi in klopovno široki OKC bo čisto nekaj drugega kot čez kako leto, ko bodo big 3 požrli vse (to se bo poznalo tudi v odnosih). Ena peterka ne more, to se vidi. Ista štorija je bila indiana letos...

Zdaj so šli pa v klasično Bosh-Wade-James trojko... saj se da, sam zadaj mora biti nekih 5 še dobrih, za to pa rabiš keš. Keša pa ni, če ga ni (oziroma če glavni mamojebci požrejo vse, LBJ anyone?)

Bomo videli. OKC gre lahko tudi v denver / Milwaukee scenarij - da nikoli več ne vidijo finala, bodo pa imeli 3 mega pogodbe. Sam če kaj poznam američane, je zadej vse raziskano in ekonomsko tole zdrži...

no, do jeseni bo vse jasno ;)

zz

Caracas ::

Okc ima milijavzent pickov. S temi picki lahko vsako leto dobi ali pa jih trejda za dobre igralce na rookie pogodbi. Okc ni za odpisat.

Zvezdica27 je izjavil:

Bomo videli. OKC gre lahko tudi v denver / Milwaukee scenarij - da nikoli več ne vidijo finala, bodo pa imeli 3 mega pogodbe. Sam če kaj poznam američane, je zadej vse raziskano in ekonomsko tole zdrži...

no, do jeseni bo vse jasno ;)

zz

Denver se je ponovno okrepil in sestavil ekipo čez noč.

toliko ne spremljam, samo velike novice. Zdaj je cel kup nekih člankov o tradu LBJ, bomo videli. Pa PG13 je spet polomljen, koleno, ta je tudi precenjen...

zz

Mato989 ::

Evo v USA nardili seznam LD77 je na 57tem mestu

Tudi top 10 aktivnih kosarkasev ni zaenkrat
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Dereck Lively II has undergone surgery to clean up bone spurs in his right foot.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Mato, zgolj ena lestvica Bleacher reporta. Imo je idiotsko delati lestvice igralcev iz tako različnih obdobij...

Caracas je izjavil:

Mato, zgolj ena lestvica Bleacher reporta. Imo je idiotsko delati lestvice igralcev iz tako različnih obdobij...

Seveda, ce bi LD77 bil na prvem ali top mestih bi bila pa pomembna in verodostojna

Klasika

Groot ::

Kurzweil je izjavil:

Dereck Lively II has undergone surgery to clean up bone spurs in his right foot.

Ne da de mi iskati potrditve, ampak bi si kar upal staviti, da je tole povezano z njegovo letošnjo poškodbo in kasnejšim siljenjem Dallasovega staffa, da čim prej začne z igranjem.

Legon ::

Mato989 je izjavil:

Ja, igralec iz ene 2 miljonske skovenije je na 57 mestu nba all time po tej lestvici.

Verjamem da nekoga, ki niti v lastnem bloku ni v top 57, to zelo zelo boli.

Legon je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja, igralec iz ene 2 miljonske skovenije je na 57 mestu nba all time po tej lestvici.

Verjamem da nekoga, ki niti v lastnem bloku ni v top 57, to zelo zelo boli.

To je samo odgovor kako je donke zop 5 all time za nekatere verjetno tukaj

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

tisto jutro ::

a to govorimo o all time lestvici na kateri je z naskokom najmlajši? Jaz bi tole prej štel kot namig, da premalo spoštujemo njegove uspehe. Ti pa prilezeš izpod kamna in se še enkrat osmešiš? Bravo!

Mah saj mi je prav, kaj pa kretenku odgovarjam...

A ste slisal da je Grinerjeva wnba dejansko tip? To je "una", k so jo rusi zaprl v moski zapor, hehehe.

Brian Windhorst (ESPN) pravi, da se je pogovarjal z Luko in da bo slednji odložil odločitev o podaljšanju z LAL vsaj do konca Evropskega prvenstva v košarki. Tole da slutiti, da še malce čaka LAL, kako se bodo stvari odvile... če vemo, da se za Lebrona omenja vsaj 4 klube, kar je seveda potrebno jemati z rezervo... se pa išče še menjava za Aytona.. če bo sreča kakšen obrambni/šuterski igralec na položaju 3-4... poleg Laravie... in menjava za Luko na playu...

Sicer pa je še vedno med prostimi Al Horford, ki je bojda že bil blizu deala z GSW, pa so bile njegove zahteve za GSW bojda previsoke... menjava za Dončiča bi lahko za vet minumum bil tudi Paul, ampak sem pa tudi za njega prepričan, da hoče več, kot to... sicer bi že imel kakšen deal...

Skratka. Med vrsticami povedano.Če želi višje najmanj MPV in NBA naslov.

"Nenehne poškodbe in pomisleki glede Dončićeve obrambe in kondicije so privedli do njegove kontroverzne menjave iz Mavericksov v Lakerse. Če bo ta poteza služila kot opozorilo in če si Dončić lahko zagotovi naziv MVP ali naslov z Los Angelesom, ima možnost, da se povzpne na tem seznamu.

Začel je zgodovinsko dobro, a ima v svojem življenjepisu veliko nerešenih polj.

Najvišja uvrstitev med 100 najboljšimi: 39

Najnižja uvrstitev med 100 najboljšimi: 75"

Padec za 36 mest je grd. Je pa tako, da bo za vedno prvi na vasi ( Slovenija ). Tudi to je nekaj.

Kaksne nenehne poskodbe? Eni so res za na luno!

Groot je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Ne da de mi iskati potrditve, ampak bi si kar upal staviti, da je tole povezano z njegovo letošnjo poškodbo in kasnejšim siljenjem Dallasovega staffa, da čim prej začne z igranjem.

Nekak tako ja... problem pri DAL je bil, da je takrat še tenko piskal na centerskem položaju in se je vedno po poškodbi mudilo, da se Lively vrne... dejstvo pa je, da je imel fant pri svojih letih že toliko poškodb od hrbtenice do nog, tudi pred prihodom v NBA, da se bojim, da ne bo imel veliko sreče s poškodbami v svoji karieri. Smo že prevečkrat videli, kaj pomeni tako visok igralec, da ima že tako mlad toliko težav s poškodbami... pred časom sem v šali dejal kolegu, da postava Irving-Thompson-Flagg-Davis-Lively nikdar ne bo skupaj stala na parketu, pa ne bom prav presenečen, če bo res tako...

The Suns ultimately agreed to pay Bradley Beal $97 million to NOT play for them

&

BREAKING: The Suns have waived Bradley Beal, who will sign a two-year, $11 million deal with the Clippers once he clears waivers.

Pa jim je le uspelo naredit konec tej agoniji... LAC in the meantime... torej LAC po novem:

James Harden
Bradley Beal
Kawhi Leonard
John Collins
Ivica Zubac
Kris Dunn
Bogdan Bogdanovic
Nicolas Batum
Derrick Jones Jr.
Brook Lopez
Kobe Brown
Cam Christie
Patrick Baldwin Jr.

noro. No, njegova vrednost je vsaj realna, 5,5 mio na leto

zz

BREAKING: Damian Lillard has agreed to a three-year, $42 million deal to return to the Portland Trail Blazers.

WOW!

Mislim, da je tip premagal Neymara in njegov dosežek 1 sezona, 7 tekem in 1 gol v Arabiji za 100 mio evrov. Čakaj, če preračunam... hja... ne, ni ga. Še zmeraj Neymar zmaga (na eno leto), vendar po obsegu debilizma se mi pa zdi, da je Lillard večji šampion...

Car! Od zdaj navijam (tudi) za Portland.

zz

VSaka franšiza potrebuje zvezdnika. Portland nima nobenega.

bambam20 je izjavil:

Kako zdej? Imam relativno dober spomin... še ne dolgo nazaj si pametoval, da ima liga zgolj nekih 5 zvezdnikov, če sploh 5... torej sedaj je kar naenkrat Lillard zvezdnik? :))

Kurzweil je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Kako zdej? Imam relativno dober spomin... še ne dolgo nazaj si pametoval, da ima liga zgolj nekih 5 zvezdnikov, če sploh 5... torej sedaj je kar naenkrat Lillard zvezdnik? :))

Za Portland je Lillard doovlj velik "zvezdnik" , saj v trneutni ekipi nimajo nič za tržit. Glede kot cleoto gledano pa Lillard ni zvezdnik, d aboi vlekel ljudi iZ Slovenije pred zaslone, da bi ga gledali ob 2 zjutraj :). Bolj jasno. On je pač zvezdnik v omejen pogledu za Portland, da imajo komu prodajat zgodbice.

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Za Portland je Lillard doovlj velik "zvezdnik" , saj v trneutni ekipi nimajo nič za tržit. Glede kot cleoto gledano pa Lillard ni zvezdnik, d aboi vlekel ljudi iZ Slovenije pred zaslone, da bi ga gledali ob 2 zjutraj :). Bolj jasno. On je pač zvezdnik v omejen pogledu za Portland, da imajo komu prodajat zgodbice.

Haha, se zavedaš, da zdej ko se hočeš ven vlečt, da izpadeš še bolj smešno? V glavnem, ko smo mi rekli, da je zvezdnikov več, nismo imeli prav, ko pa ti praviš, da je zvezdnik, potem pa drži, pa tudi če po neki zblojeni logiki... potem daš pa še besedo v narekovaje in misliš, da si se izvlekel... imaš za nauk, da naslednjič ne pametuješ toliko, ker si se kratko malo zaciklal in to v sorazmerno kratkem času...

IL_DIAVOLO ::

Torej ce prav berem, lillard bo kljub temu da je podpisal novo pogodbo, upravičen do izplačila od bucksov.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Torej ce prav berem, lillard bo kljub temu da je podpisal novo pogodbo, upravičen do izplačila od bucksov.

Podobno kot Ayton pri LAL... torej, plačevali bodo igralca, ki ga ni, in ne bodo plačevali igralca, ki je... to pišem za POR...

Kurzweil je izjavil:

Haha, se zavedaš, da zdej ko se hočeš ven vlečt, da izpadeš še bolj smešno? V glavnem, ko smo mi rekli, da je zvezdnikov več, nismo imeli prav, ko pa ti praviš, da je zvezdnik, potem pa drži, pa tudi če po neki zblojeni logiki... potem daš pa še besedo v narekovaje in misliš, da si se izvlekel... imaš za nauk, da naslednjič ne pametuješ toliko, ker si se kratko malo zaciklal in to v sorazmerno kratkem času...

Hmm-. Še enkrat. Lillard je lokalni zvezdnik. kako ti naj to obrazložim, da ni svetovni zvezdnik? Mislim, da tebi ne dela logika, kdo je zvezdnik širše in kdo v lokalnih smernicah. zaradi Lilarda folk ne spremlja NBA-ja. Nisme zasledil, da bi kdo v SLoveniji bil fan Lillarda..

NBA umira tudi zaradi tega, ker nima več pravih zvezdnikov s karizmo, ampak zgolj preplačance z enostransko igro. Časi pravi mojstrov, kot so bili Penny Hardaway, Grant Hill, Jason Williams... eleganca, poezija , ki ti je orosilo oko in pol greš ti enemu generiku tipa Lillard pisat, da je zvezdnik.. Tip nima 5 potez za katere bomo rkeli vau, kaj ta dela. ne tiste trojke niso poteze. Ker prvo mi boš vrgel ven trojke.. Pol ap si poglej omenjene tri kakšni mojstri basket so bili. Lilalrd je proti njim kot yugo 55 koral.

Ne da se mi, sem povedal vse kar je bilo za povedat, mislim, da si je vsak usvaril svoje mnenje... in hvala, da si me počastil z novim terminom "lokalni zvezdnik"... obstaja še kakšno druga verzija zvezdnika? ;(( Smo že takrat, obstaja okvirno tudi definicija zvezdnika... torej, če je za nas nekdo zvezdnik, ki za tebe ni, potem mi nimamo pojma, če pa je nekdo zvezdnik, ker ti je pač priročno v nekem trenutku, pa spet mi nimamo pojma, ker ne vemo, da ne gre za zvezdnika, ampak za lokalnega zvezdnika :D

Je pa izraz precej relativen in se zlorablja v eno stran, po drugi strani, pa se relativizira, sploh pri nekih 90' romantikih. Je definicija še relativno jasno. Podobno kot izraz derbi... če dam analogijo v nogometu... nekoč je bil derbi med Mariborom in Olimpijo, potem, da so novinarji stvar naredili malce bolj awesome, smo pa dobili še derbije začela lestvice, derbije sredine lestvice, lokalne derbije, derbi za obstanek in ne vem kaj še... na koncu imamo vendarle nek skupen konsenz in neke približne definicije, ki dajo jasno vedeti, kaj je derbi oz. zvezdnik, včasih pa si kdo stvar malce razlaga po svoje in razširi definicijo, kot ti, ker mu je pač priročno. Bi še nekako šlo, če ne bi ravno ti sekal po nas, da ne vemo kaj je zvezdnik in da je zvezdnikov precej manj, kot si mi domišljamo, dokler se seveda ne zaštrikaš ti, potem spet mi ne vemo, ker ti nisi mislil zvezdnika, ampak lokalnega zvezdnika :))

Preprosto priznaj, da si vsekal v temo, to bi moral znati vsak zrel človek... ali boš raje še naprej kopal v prazno in iskal neke smešne razlage, argumente in izgovore?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Kurzweil je izjavil:

Ne da se mi, sem povedal vse kar je bilo za povedat, mislim, da si je vsak usvaril svoje mnenje... in hvala, da si me počastil z novim terminom "lokalni zvezdnik"... obstaja še kakšno druga verzija zvezdnika? ;(( Smo že takrat, obstaja okvirno tudi definicija zvezdnika... torej, če je za nas nekdo zvezdnik, ki za tebe ni, potem mi nimamo pojma, če pa je nekdo zvezdnik, ker ti je pač priročno v nekem trenutku, pa spet mi nimamo pojma, ker ne vemo, da ne gre za zvezdnika, ampak za lokalnega zvezdnika :D

Nora je pomis3l, da enega Lilarda daješ ob bok Lebronu, Dončiću in Stephu Curryu. :)) To so pravi zvezdniki.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Nora je pomis3l, da enega Lilarda daješ ob bok Lebronu, Dončiću in Stephu Curryu. :)) To so pravi zvezdniki.

Kje pa sem zdaj jaz tu omenil, da je/ni Lillard zvezdnik oz. kdo je rekel, da dajem Lillarda ob bok Lebronu, Curryju in Dončiču??? :)) ... ti si za njega rekel, da ni, pa da je, pa da spet ni... oz. da je nek lokalni zvezdnik ;(( Glede na vse kriterije zvezdnika, spet smo pri neki definiciji in splošnem mnenju, pa je Lillard vendarle več od lokalnega zvezdnika :D Saj pa če je nekdo zvezdnik in če je nekdo malce manj zvezdnik, to še vedno ne pomeni, da on, ki je malce manj zvezdnik, da ni zvezdnik... oz. po tvojem je zvezdnikov samo 3-5, ostalo niso zvezdniki, torej on 6. je že lokalni zvezdnik ;(( Saj pa če ni nekdo kova Michael Jordan ali Lebron James še ne pomeni, da ni zvezdnik... in še enkrat, ti si nam govoril, da ne vemo kdo so zvezdniki, potem si sam rekel, da je Lillard zvezdnik, kasneje lokalni zvezdnik, sedaj pa spet ni zvezdnik in smo spet mi tisti, ki pravimo, da je zvezdnik, čeprav nihče ni rekel za njega, da je zvezdnik oz. da ga dajemo ob bok Lebronu, Curryju in Dončiču. Sicer pa glede na tvoje mnenje o Dončiču v vsem tem času, tudi ko si imel še drug username sem malce presenečen, da tako visoko rangiraš Luko Dončiča, lepo.

Primerjat donkeja z Curryem in Lebronom je skorajda zaljivo glede na njuno velicino in uspehe

Bo moralo pretect se enih 5 sezon da bomo govorili da donke spada ob Currya itd...

IL_DIAVOLO ::

Se dobro da ne spremljas kolesarstva. Bi se dobil cir na zelodcu
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733294040 (87673) mersault

Več podobnih tem