Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026
Musashi ::
Tole je pa kot da bi igrali NBA šampioni proti Iliriji. Lakersi ne morejo koša iz igre dati. Ne gledljivo, bloodbath.
Grem spat.
Grem spat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Musashi ()

IL_DIAVOLO ::
Reddick je imel spet tiskovko dolgo 5 minut? Ali se manj? 
Okc so sicer res huda ekipa in morda naslednja dinastija.
Okc so sicer res huda ekipa in morda naslednja dinastija.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Mato989 ::
No do polčasa sem pogledal, pol me je pa zmanjkalo...
OKC je šolal LAL... kje je zdaj LDjevih 45 pik povprečje?
Pa tudi OKC manjkajo odlični igralci...
Vidim da je LD dobil tudi tehnično... klasika ko ni 40 pik pa jokanje sodnikom
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()
Kurzweil ::
Mato srečen! V vsakem porazu je nekaj dobrega. Nekateri se iz porazov kaj naučijo, drugi pa so zgolj srečni, čeprav na drugi nesreči.
Pa upam, da ne bo kdo spet nasedel na njegov poskus trolanja...
Pa upam, da ne bo kdo spet nasedel na njegov poskus trolanja...

Ma dejansko sem pričakoval da bo LAL bolje odigral, čeprav sem napovedal pri sebi poraz... ampak to kar sem videl v prvem polčasu preden me je zmanjkalo, je bilo pa brutalno...
Zvezdica27 ::
hehe, vrhunsko.
Po drugi strani pa je eden od meni najbolj ljubih, Norman Powell, čedalje bolj žlahten z leti, res mi je všeč. Po svoje je res škoda, da AD in Klay nista več prime in da najbrž tudi Kaia nikoli več ne bomo videli na tisti njegovi top ravni... Saj je isto v vseh športih, mladi bikci bodo razvalili vse, mi smo pa še navajeni starih zgodb. S temi generacijami je konec v resnici, sam še keš vlečejo ker smo ljudje tako zabiti da nasedemo marketingu (LBJ recimo)
zz
Po drugi strani pa je eden od meni najbolj ljubih, Norman Powell, čedalje bolj žlahten z leti, res mi je všeč. Po svoje je res škoda, da AD in Klay nista več prime in da najbrž tudi Kaia nikoli več ne bomo videli na tisti njegovi top ravni... Saj je isto v vseh športih, mladi bikci bodo razvalili vse, mi smo pa še navajeni starih zgodb. S temi generacijami je konec v resnici, sam še keš vlečejo ker smo ljudje tako zabiti da nasedemo marketingu (LBJ recimo)
zz

endelin ::
Okc je itak favorit za naslov.
Lakersom še manjka. Zanimivi bo drugo leto ko bodo imeli kar nekaj sredstev namesto lebrona in bronnya
Lakersom še manjka. Zanimivi bo drugo leto ko bodo imeli kar nekaj sredstev namesto lebrona in bronnya
tisto jutro ::
malo si optimist. tale lbj plača bo morda pokrila povišico Reavesa in Aytona naslednjo sezono.
Sam bi resno razmislil o slovesu od Reavesa. Mi je sicer izjemno simpatičen in zabaven igralec, vendar imam občutek da bo v PO zmeraj slaba točka...

NIKOLA JOKIC OVER THE LAST 5 GAMES:
32.0 PPG
12.0 RPG
12.0 APG
2.0 SPG
72.7% FG
47.6% 3P
14.4 +/-
33.1 MPG
Ja, meni Reaves deluje pač kot igralec za redni del... v PO pa bo vedno šibka točka, ker dvomim da bo kadarkoli dober defender...
32.0 PPG
12.0 RPG
12.0 APG
2.0 SPG
72.7% FG
47.6% 3P
14.4 +/-
33.1 MPG
Sam bi resno razmislil o slovesu od Reavesa. Mi je sicer izjemno simpatičen in zabaven igralec, vendar imam občutek da bo v PO zmeraj slaba točka...
Ja, meni Reaves deluje pač kot igralec za redni del... v PO pa bo vedno šibka točka, ker dvomim da bo kadarkoli dober defender...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
L.A. Lakers at Milwaukee:
LAL - Rui Hachimura (calf) out.
LAL - LeBron James (back) out.
LAL - Marcus Smart (illness) questionable.
LAL - Gabe Vincent (ankle) out.
MIL - Giannis Antetokounmpo (knee) probable.
MIL - Kevin Porter Jr. (ankle) out.
MIL - Taurean Prince (neck) out.
LAL - Rui Hachimura (calf) out.
LAL - LeBron James (back) out.
LAL - Marcus Smart (illness) questionable.
LAL - Gabe Vincent (ankle) out.
MIL - Giannis Antetokounmpo (knee) probable.
MIL - Kevin Porter Jr. (ankle) out.
MIL - Taurean Prince (neck) out.
Duhec ::
Po včerajšnji zmagi LAL-a nad New Orleansom sem pričakoval, da bo danes utrujenost LAL-a proti Milwaukee Bucksom bolj pokazala zobe pa sem prijetno presenečen. Bolj utrujeni so bili Bucksi, ki so ravno tako igrali včeraj težko tekmo proti CHA.
Bucksom tako prva kot druga četrtina doma nekako ni stekla, LAL je to s pridom izkoriščal ter ob polčasu vodil 65:34.
3/4 so bili Bucksi bolj agresivni in prednost 30-ih pik LAL-a je skopnela za 10. LARaviu nikakor ni stekel met, no tudi drugi niso ravno blesteli. K sreči niso bili natančni tudi na drugi strani.
4/4 je LAL začel z 20 pik prednosti a nekaj lepih Lukovih in Reavesovih trojk je MIL (kljub Janisovi trojki :) ), oddaljilo od kakšnega presenečenja, da bi premagali LAL.
LAL:MIL 119:95
Bucksom tako prva kot druga četrtina doma nekako ni stekla, LAL je to s pridom izkoriščal ter ob polčasu vodil 65:34.
3/4 so bili Bucksi bolj agresivni in prednost 30-ih pik LAL-a je skopnela za 10. LARaviu nikakor ni stekel met, no tudi drugi niso ravno blesteli. K sreči niso bili natančni tudi na drugi strani.
4/4 je LAL začel z 20 pik prednosti a nekaj lepih Lukovih in Reavesovih trojk je MIL (kljub Janisovi trojki :) ), oddaljilo od kakšnega presenečenja, da bi premagali LAL.
LAL:MIL 119:95
http://blackbird.si/
GupeM ::
A jaz prav vidim, da je Bronny začel v prvi peterki? Spet z bleščečo statistiko, ki se je ne bi sramoval niti njegov oče.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Da, Bronny je začel in končal tekmo.
Poklon Giannisu, da je suvereno rešil zaplet z žogo po koncu tekme...
Poklon Giannisu, da je suvereno rešil zaplet z žogo po koncu tekme...
Ganon ::
Izbor Bronnyja za prvo peterko, je čisto norčevanje.
Bo treba potrpeti do konca sezone, da se z očetom pobereta drugam.
Sicer fantastična tekma, teklo jim je kot po maslu.
Sicer fantastična tekma, teklo jim je kot po maslu.
Je dejansko tudi Luka po tekmi govoril ravno o tem... b2b tekma, pa mu ni bilo jasno, odkod energija... tudi Redick je bil zelo vesel, po tekmah ATL in OKC, predvsem je bila seveda vsem všeč obramba.
Je pa že dve uri pred tekmo povsod (govorim o FB pagih) bilo objavljeno, da bo Bronny starter
Jaz mislim, da je bil Bronny starter zgolj iz razlogov rotacije... takšnega igralca daš v igro, da igra obrambo, predvsem pa da imaš potem v drugi postavi še kaj kvalitete, če vemo, da so danes manjkali Smart, James in Hachimura, tako da je bila druga postava Knecht, Hayes, Kleber, Vanderbilt, Smith Jr., Thiero... zdej če daš še nekoga relativno kvalitetnega v prvo postavo in daš Bronnyja v drugo, potem dobiš black out.. pač vedno imaš rad na klopi oz. ko menjaš prvo postavo še kaj kvalitete... mimogrede, od menjav so razen Hayesa vsi odigrali slabo... bo pa čez par dni dejansko letos prvič LAL zaigral v polni postavi, kar se teh najbolj relevantnih tiče.
Je pa že dve uri pred tekmo povsod (govorim o FB pagih) bilo objavljeno, da bo Bronny starter
Kaj pa vem... ne bom komentiral njegov prazen stat line, kot bi se našel kdo tu... ne rečem, da se ni trudil, tudi v obrambi in frcnil je tisto trojko... ampak zdej ravno hvalil ne bi. Je pa super, da lahko odigra končno nekaj minut oz. danes je odigral celo 25 min, bo zlata vreden v rotaciji, ne bi pa na njega prav nič računal, ker je sekvenca njegovih poškodb že kar konstantna vsa zadnja leta. Vprašanje tudi, koliko bo prostora za igralce tipa Kleber, Knecht, Bronny... ko se vrnejo Smart, James in Hachimura, praktično nič... glede na to, da se je Kleber vrnil po poškodbi OK, drugače pa bodo morali bench in role igralci pokazati malce več.
Sicer pa lepa gesta Antetokounmpa... je Thiero dosegel prvi točke za LAL in mu sodnik ni hotel dat žoge... pa jo je Giannis vsel in dal Luki, ki jo je potem dal Thieru.
Sicer pa lepa gesta Antetokounmpa... je Thiero dosegel prvi točke za LAL in mu sodnik ni hotel dat žoge... pa jo je Giannis vsel in dal Luki, ki jo je potem dal Thieru.
Zdrav Kleber bi bil/bo zlata vreden proti ekipam ki imajo centre in PF je, ki mečejo veliko trojk. Kleber je en redkih, ki zna pokriti visokega igralca na trojki. Pusti ti napad, za njegov tip igralca in njegovo plačo je povsem dosti da odigra 20 minut dobre obrambe in da frcne kakšno trojko če ga že pustijo povsem samega.
Zdrav Kleber bi bil/bo zlata vreden proti ekipam ki imajo centre in PF je, ki mečejo veliko trojk. Kleber je en redkih, ki zna pokriti visokega igralca na trojki. Pusti ti napad, za njegov tip igralca in njegovo plačo je povsem dosti da odigra 20 minut dobre obrambe in da frcne kakšno trojko če ga že pustijo povsem samega.
To se strinjam, kar se obrambe tiče, zato sem tudi prej omenil obrambo... se pa bojim, da Kleber ne bo več nikdar več igral igral 20 min obrambe, vsaj neko daljšo serijo ne, saj je konstantno poškodovan.
/////
Mimogrede, danes ob 21:30 je tekma BOS-LAC, še pol ure kasneje ob 22:00 pa SAS-SAC, kar se tiče tekem pred polnočjo...
Ujel zadnji dve minuti OT drame med DAL in POR.
Gafford odšepal z dvorišča...
Končno je DAL zasluženo slavil!
DAL:POR 138:133
Gafford odšepal z dvorišča...
Končno je DAL zasluženo slavil!
DAL:POR 138:133
fur80 ::
No do polčasa sem pogledal, pol me je pa zmanjkalo...
Ma tu so pustili, brezveze se utruditi proti OKC in biti tu tu, mogoče popušit za 5 do 10 pik in potem iti še na 2 tekmi v gosteh. Saj pa kalkulirajo. Koliko imajo sedaj na gostovanju 3win 2Lose, kar je super za tekme v gosteh vsaki drugi dan.
Ne moreš biti kot Dallas, ko igrajo vsako tekmo na polno in si lomijo kosti, na koncu bodo brez igralcev. Malo pameti v roke, saj pa LA ne igra prvič in se ve kako in kaj. :D Tu v ligi je boljše kako tekmo izgubiti, se spočiti in ostati zdrav.
Super je Grka pokrival ja, ni se ga bal in udaril na polno, ne ko oni šlatek s kitkami.
Bronny starter![]()
Pripravljajo menjavo za starega, ko pride nazaj, da ne bo kdo užaljen! ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
San Antonio Spurs center Victor Wembanyama will miss a few weeks due to a left calf strain, sources told ESPN's Shams Charania on Monday. The 21-year-old underwent an MRI on Sunday and will be reevaluated in 2-3 weeks. Wemby bo moral res noro delati na fizični pripravjenosti in igrati manj minut če bo hotel ostati dolgo v ligi s čim manj poškodbami. Kakor tole njegovo telo pomaga v igri, je pa težava za poškodbe.
Tak tempo za 2,24m visokega igralca, je lahko zelo hitro preveč. Že tako si ne more obetati zelo dolge kariere. Bo treba sprejemati kompromise.
Wembanyamo spremljam že od samih začetkov pri Nanterru... dejstvo je, da glede na višino, wingspan in fizične danosti definitivno je fenomen. Pa če obrnem ploščo... kakšen je trend pri igralcih, ki so višji od 220cm vemo in se bojim oz. sem prepričan, da tudi pri Wembanyami bo podobno... fant ima težave s poškodbami že celotno kariero in dejstvo je, da se ljudje ne mlajšamo, tako da ne bom presenečen, če bo čez nekih 5 let njegova kariera že šla v jesen...
Ne bi rad bil pasimističen in negativen ampak tako pač je. Če podam samo seznam igralcev, ki so igrali v ligi NBA, ki so višji od 220cm:
Keith Closs, Bol Bol, Randy Breuer, Swede Halbrook, Aleksandar Radojević, Tibor Pleiss, Žydrunas Ilgauskas, Hasheem Thabeet, Edy Tavares, Serge Zwikker, Peter John Ramos, Arvydas Sabonis, Ha Seung-jin, Ralph Sampson, Rik Smits, Mark Eaton, Boban Marjanović, Zach Edey, Priest Lauerdale, Chuck Nevitt, Pavel Podkolzin, Slavko Vraneš, Sim Bhullar, Shawn Bradley, Yao Ming, Tacko Fall, Manute Bol in Gheorghe Muresan.
Vsak, ki je spremljal ligo dlje kot zadnjih nekaj sezon, tako pozna večino, če ne kar vse te igralce... skupno vsem tem je, da so bili sila povprečni, ali drugače, Wembanyama je tule presegel praktično že vse, edino kar je bilo v njegovi ligi sta seveda Sabonis in Yao Ming... na nekem nivoju je trenutno recimo da Edey... skupni imenovalec praktično vsem pa je, da so seveda imeli ogromno težav s poškodbami, kar sicer ni neka blazna ugotovitev, nekateri tudi s srcem in še čim, kar je seveda povezano z obremenjenostjo srca/telesa pri teh velikostih, težah in obremenitvah... pri tem pa seveda vemo, da sta imela tako Sabonis kot Yao Ming kariero praktično končano že pred 30. letom oz. še dosti prej... ne da se mi sedaj v neke detajle in šteti dneve... mogoče vsak ravno 5 let neke aktivne košarke, da ni bilo več poškodb, kot igre...
Ko objektivno potegneš črto, ne more biti pri Wembanyami kaj pretirano drugače, tako da uživajmo ob njegovih igrah, dokler še lahko... naj dodam še to, da bo verjetno Wembanyama izmed vseh teh imel tudi največjo minutažo oz. bo v samem vrhu.
Ne vem, če sem že kdaj sebe citiral, ampak tokrat se bom, ker se mi ne da še enkrat isto pisat. Lahko samo še enkrat napišem, kot sem takrat, da ne pričakujem dolge kariere Wembanyame, tako veliko telo pač ne more zdržati takšnih naporov, sploh ko pogledaš kako je grajen. Sklepi, mišice, skelet, tudi srce pač ne zdržijo takšnih naporov in obremenitev. Tam do 30. leta max (če sploh), pa če mu še tako privoščimo, da bi bil zdrav... in kot sem že tudi napisal, večina največjih igralcev (v obeh smislih) niti ni igrala toliko kot Wembanyama, pa so bile velike težave... sem že veliko spremljal Wembanyamo tudi pred ligo NBA, pa že tam je imel kar nekaj težav, tudi ko ni bila posledica kontaktna igra...
Zvezdica27 ::
če so ga plačali, se ekonomsko še vedno splača, gotovo imajo to analizirano za tipe nad 220 cm. Za sodoben basket je 210 čez glavo, ker poleg višine je pomemben še build, refleski itd.
Je pa Wemby res dober... za to višino je nenormalno dober.
zz
zz
Zvezdica27 je izjavil:
če so ga plačali, se ekonomsko še vedno splača, gotovo imajo to analizirano za tipe nad 220 cm. Za sodoben basket je 210 čez glavo, ker poleg višine je pomemben še build, refleski itd.
zz
Tudi Porzingis je bil poškodovan celotno sezono, potem se pa vrnil v finalu in raztural Dallas in dobil naslov. Brez Porzingisa takrat bi imel Dallas z Luko precej večje šanske.
Kaj hočem reči, naj ga spočijejo in pripravijo na končnico! :D
Zgodovina sprememb…
Zvezdica27 je izjavil:
če so ga plačali, se ekonomsko še vedno splača, gotovo imajo to analizirano za tipe nad 220 cm.
Seveda se izplača, vprašanje je kako dolgo, o tem govorimo!
Wembanyama je trenutno tako še na 13M$ pogodbi... se pa seveda splača, dejansko vsi top picki poberejo neko pozornost, če pa je tu še kvaliteta, za kar ne rabiš biti težek analitik, ker smo ga videli že davno pred ligo NBA, pa sploh. Za neko franšizo tipa SAS, ki je bila v rebuild fazi pa je seveda zlata vreden, vidimo, da je rezultat tudi prišel, ampak ne samo zaradi njega. Nazadnje, ko sem gledal je Luka prodal največ dresov, Wembanyama je bil na 6. mestu. Že tu vidimo kakšen je interes, seveda ne govorim samo o dresih.
Kar pa mi govorimo pa je, da se to zelo verjetno ne bo dolgo splačalo... hitro se lahko zgodi, da bo fant do prvega pravega pogovora za zadnja leta tipičen 5-letni deal že izgubil nekaj vrednosti, bo čas pokazal, kako dolgo po to njegovo telo zmoglo, jaz mu želim, da dolgo, ampak glede na celoten vzorec košarkarjev višjih od 215cm, da ne rečem čez 220cm, je vse več kot jasno, kako se praktično vedno stvar konča. Ko dodamo še minutažo, vlogo in še kaj, pa je slika še toliko bolj slaba. Verjetno tudi ne bo prav velikokrat na voljo francoski reprezentanci. Ne bom presenečen, če bo Wembanyama že pri nekih cca 25 letih v zenitu...
Splača se, dolgo pa verjetno ne... nek igralec na položaju 1-4 lahko klubu ponudi vsaj 10 let več kariere. Če je tu govora o nekom, ki je res discipliniran, trenira, se prehranjuje in ima še malce sreče glede poškodb, lahko takšen igralec ponudi klubom cca 10 let več kariere, izjeme kot je James tudi kakšno leto dlje. Jaz recimo rad izpostavim Paua Gasola, ki je bil en primer, kako je lahko kariera daljša, če si res priden, discipliniran, treniraš in paziš na hrano, kar je večkrat izpostavil v intervjujih. Možakar je pri 215cm v jeseni njegove kariere znal odigrati odlično, Španijo je med drugim pripeljal do celega shitloada medalj. Seveda je Wembanyama že zaradi načina igre, višine, telesa in vloge ena druga zgodba.
23 minutes ago
James (back) remains a game-time call for Tuesday against the Jazz, Dan Woike of The Athletic reports.
sem gledal, James je imel par res lepih ampak na splošno pa sam nisem toliko pozitiven glede njega. Ko je bil v igri je bila obramba neobstoječa. In tole:
Lakers won the 45 non-garbage time minutes by 20. LeBron played 30 of those 45 mins and Lakers won those 30 mins by a single point, while the remaining 15 non-garbage minutes Lakers won by 19.LeBron posted +1 for the game, while the remaining 8 non-garbage time Lakers all posted in +double digits. So, Bron started this season the same way he played last season. Last on the team in effectiveness.
Sicer pa poškodbe se kar množijo: Castle (SAS) out par tednov, Ante out par tednov...
Lakers won the 45 non-garbage time minutes by 20. LeBron played 30 of those 45 mins and Lakers won those 30 mins by a single point, while the remaining 15 non-garbage minutes Lakers won by 19.LeBron posted +1 for the game, while the remaining 8 non-garbage time Lakers all posted in +double digits. So, Bron started this season the same way he played last season. Last on the team in effectiveness.
Sicer pa poškodbe se kar množijo: Castle (SAS) out par tednov, Ante out par tednov...

bambam20 ::
PRi LAkersih je zanimivo, da imajo trenutno na gostovanjih kar 7 zmag in samo 2 poraza. Boljši od njih so z 8 zmagami in 1 porazom na gostovanjih OKC-a.
hamez66 ::
sem gledal, James je imel par res lepih ampak na splošno pa sam nisem toliko pozitiven glede njega. Ko je bil v igri je bila obramba neobstoječa. In tole:
Ja prejšno sezono je Lakersom fajn zalavfalo, potem se je pa James vrnil in igra se je poslabšala. James hoče biti glavni, ampak je jasno, da je Luka glavni na igrišču in v slačilnici, in ko se potem nekdo štuli zraven na podlagi preteklih rezultatov in s svojo negativno užaljensko energijo, kemija pade. Luka po drugi strani je pa krasen s temi novimi soigralci, posebej s Kyrijem, pa v Lakersih se ujame z Aytonom in pa z Reavesom, ima pa recimo 30% tekem, ko igra obupno (preveč meče, preveč se forsira,.. pač njegove tekme, ko po dveh sekundah veš, da danes ne bo nič in lepo zapreš NBA).
James bo seveda govoril, češ da je Luka glavni bla bla bla, ampak vsa njegova telesna govorica govori drugače.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Samael ::
Tale video sem po nesreči našel:
https://www.facebook.com/share/r/17QStk...
Hehe, Luka predvidljivo, ne vem pa, kdo me je bolj nasmejal, a Zion z berglo ali ata in Bronny. Aja, pa zastavica ob Flaggu, kot up američanov, da bo enkrat v top 5 končno spet prišel en domačih? Ne vem, ne vem ... :)
Samael != Samuel
Ja prejšno sezono je Lakersom fajn zalavfalo, potem se je pa James vrnil in igra se je poslabšala. James hoče biti glavni, ampak je jasno, da je Luka glavni na igrišču in v slačilnici, in ko se potem nekdo štuli zraven na podlagi preteklih rezultatov in s svojo negativno užaljensko energijo, kemija pade. Luka po drugi strani je pa krasen s temi novimi soigralci, posebej s Kyrijem, pa v Lakersih se ujame z Aytonom in pa z Reavesom, ima pa recimo 30% tekem, ko igra obupno (preveč meče, preveč se forsira,.. pač njegove tekme, ko po dveh sekundah veš, da danes ne bo nič in lepo zapreš NBA).
James bo seveda govoril, češ da je Luka glavni bla bla bla, ampak vsa njegova telesna govorica govori drugače.
James je star čez 40, Luka koliko 26, nekateri še manj, tudi sin igra zraven... A ti v službi, družbi, ženskah,... se obnašaš isto kot si se pred 20 leti in več... :D James jim je lahko foter in mentor, lepo bi bilo, da bi dobil svojo vlogo, ne more pa skakat ko en froc tam okoli njih...
Zgodovina sprememb…

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
The Los Angeles Lakers have fired Joey and Jesse Buss from their respective front office positions.
The Lakers are reorganizing their basketball operations department under the new ownership.
The Lakers are reorganizing their basketball operations department under the new ownership.
Making space for Nico Harrison
The Lakers have assigned Bronny James to the South Bay Lakers, per Dave McMenamin.
Adou Thiero has been assigned alongside James Jr.
Zgleda so se novi lastniki LAL odločili, da malce pospravijo po hiši....

Walter je zgodaj ugotovil, kaj je v LA problem-nepotizem. Upam da se natera oba lebrona, da ne bo se par let po upokojitvi delal reda v lakersih.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
BREAKING: Dodgers executives Andrew Friedman and Farhan Zaidi have been hired to take on advisory roles with the Lakers.
Yesterday, the Lakers fired the Buss brothers and new ownership is already bringing in new people to fill in.
in
Drew Timme has agreed on a two-way contract with the Los Angeles Lakers.
Drew Timme
Chris Paul officially announces that he will be retiring after this season.
Bo počasi res čas, ja...
Danes
19:00 ... Philadelphia - Miami
00:00 ... Atlanta - Charlotte
00:00 ... Boston - Orlando
00:00 ... Cleveland - LA Clippers
00:00 ... Toronto - Brooklyn
01:00 ... Oklahoma City - Portland
02:00 ... Phoenix - San Antonio
02:00 ... Utah - LA Lakers
* LAL je danes kompleten
19:00 ... Philadelphia - Miami
00:00 ... Atlanta - Charlotte
00:00 ... Boston - Orlando
00:00 ... Cleveland - LA Clippers
00:00 ... Toronto - Brooklyn
01:00 ... Oklahoma City - Portland
02:00 ... Phoenix - San Antonio
02:00 ... Utah - LA Lakers
* LAL je danes kompleten
Danes ob 5h LAL:LAC.
Za LAL ne bo nastopil Deandre Ayton, ki si je poškodoval koleno na ponedeljkovi tekmi proti Utahu, kjer so bili domačini čisto blizu, da porazijo LAL, vendar so na srečo zadnji met falili.
Iz G lige v LAL prihaja 25-letni krilni center Drew Timme (2,08 m).
Za LAL ne bo nastopil Deandre Ayton, ki si je poškodoval koleno na ponedeljkovi tekmi proti Utahu, kjer so bili domačini čisto blizu, da porazijo LAL, vendar so na srečo zadnji met falili.
Iz G lige v LAL prihaja 25-letni krilni center Drew Timme (2,08 m).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | NBA sezona 2024-2025 (strani: 1 2 3 4 … 77 78 79 80 )Oddelek: Šport | 242116 (39744) | Kurzweil |
| ⊘ | NBA sezona 2023-2024 (strani: 1 2 3 4 … 56 57 58 59 )Oddelek: Šport | 209397 (63138) | kuglvinkl |
| » | NBA sezona 2022-2023 (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Šport | 122577 (34957) | Ganon |
| » | NBA sezona 2020-2021 (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Šport | 306406 (164549) | Kurzweil |
| » | NBA sezona 2019-2020 (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Šport | 215606 (121126) | Kurzweil |