Forum » Znanost in tehnologija » Ali kdo uporablja ultrazvočni čistilec zob doma? Vaše izkušnje?
Ali kdo uporablja ultrazvočni čistilec zob doma? Vaše izkušnje?

tom22 ::
Pozdravljeni vsi!
Zadnje čase razmišljam o nakupu ultrazvočnega čistilca zob za domačo uporabo. Vem, da jih uporabljajo tudi zobozdravniki za odstranjevanje zobnega kamna in trdovratnih oblog, ampak vidim, da je zdaj na voljo tudi veliko modelov za domačo uporabo.
Zanima me:
Ali kdo tukaj že uporablja takšen čistilec?
Kako učinkoviti so v primerjavi z običajnim ščetkanjem?
Ali res pomagajo pri odstranjevanju zobnega kamna in madežev?
Je uporaba varna in neboleča?
Kateri model priporočate?
Ne pričakujem čudežev, ampak če lahko vsaj malo podaljšam čas med obiskom pri higieniku, bi bilo že super.
Vesel bom vsakega mnenja ali priporočila!
Zadnje čase razmišljam o nakupu ultrazvočnega čistilca zob za domačo uporabo. Vem, da jih uporabljajo tudi zobozdravniki za odstranjevanje zobnega kamna in trdovratnih oblog, ampak vidim, da je zdaj na voljo tudi veliko modelov za domačo uporabo.
Zanima me:
Ali kdo tukaj že uporablja takšen čistilec?
Kako učinkoviti so v primerjavi z običajnim ščetkanjem?
Ali res pomagajo pri odstranjevanju zobnega kamna in madežev?
Je uporaba varna in neboleča?
Kateri model priporočate?
Ne pričakujem čudežev, ampak če lahko vsaj malo podaljšam čas med obiskom pri higieniku, bi bilo že super.
Vesel bom vsakega mnenja ali priporočila!

socialec ::
Ker sem len, uporabljam navadno oscilirajočo motorko x let, je v redu, potrjujejo zobozdravniki vseh sektorjev (no shit!), navdušeni nad stanjem zobovja pri starosti y - dovolj redko, da organizirajo avtobusne prevoze za ogled in simpozije za panožno refleksijo glede povpraševanja po storitvah v prihodnosti. Če se izkaže, da lahko s takšno ščetko razbijaš tudi žolčne kamne, če parkrat potegneš ob strani, menjam za UZ tudi sam.

starfotr ::
Jaz dam 30 eur za čiščenje. Precej očitno je, da se ne izplača tole za domačo rabo, ker niti ne moreš opraviti dela temeljito v lastni režiji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električna zobna ščetka (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 130988 (6529) | Magic1 |
» | Čiščenje zob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18692 (6168) | Robocop1 |
» | Zobni kamen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28644 (7307) | Ganon |
» | Zdravo zobovje in splošno zdravje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13389 (11017) | kjut |
» | Nega zob (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 68517 (40917) | Andro457 |