» »

iCloud

iCloud

dellovka ::

iCloud sem začela uporabljati, da sem si prenesla slike na računalnik. Sedaj se mi prednostno shranjujejo na iCloud in ne na telefon, čeprav je tam dovolj prostora - 256 GB. iCloud je povsem poln in mi javlja, da ga moram nadgraditi, čeprav je na telefonu še 180 GB prostora. Bo telefon potem, ko se iCloud zapolni shranjeval slike na telefon?

pwn3rrr ::

Nič se ne shranjuje prednostno na iCloud, ampak se ti to samo samodejno varnostno kopira v oblak. Slike so še vedno lokalno na telefonu, ampak v primeru uničenja/izgube telefona ne boš izgubila nobene slike. Preko iClouda tudi lahko vidiš/deliš vse slike na ostalih Apple napravah. Tako da se ti bo vse normalno shranjevalo do zapolnitve notranjega polnilnika telefona, samo telefon te bo obveščal, da slike že od X datuma niso varnostno kopirane. V tvojem primeru bi potem morala "najeti" 200GB prostora v iCloudu za 3€/mesec. Če tega ne želiš pa greš v nastavitve in izklopiš iCloud sinhronizacijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iphone - fotografije

Oddelek: Mobilne tehnologije
131788 (859) Snzh
»

Primer San Bernardino: nekdo je spremenil geslo osumljenčevega iClouda (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
8831838 (27435) Vajenc
»

Apple WWDC: iCloud (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
6930711 (28267) Lonsarg

Več podobnih tem