Forum » Pomoč in nasveti » Windows 11 ne dovoli custom screensaver
Windows 11 ne dovoli custom screensaver

Scaramouche3 ::
Dal sem sliko v windows folder C:\Windows\Web\Wallpaper\Theme1 pa jo hočem v settings background, chose picture, pa ne dovoli..
Prej sem probal v programu FastStone Image Viewer in ni delovalo tudi tam..
Prej sem probal v programu FastStone Image Viewer in ni delovalo tudi tam..

NuMaN ::
Bo treba počasi na linux, če si hočeš pedenati svoj videz.
Priporočam namizje Mate.
Priporočam namizje Mate.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Jarno ::
Sicer imaš v Microsoft Store precej ohranjevalnikov zaslona. Če se ti da s tem ubadat...
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

Jarno ::
ScreenSaver si sicer lahko izklopiš:
Nastavitve -> Prilagoditev -> Zaklenjen Zaslon -> Pod Sorodne Nastavitve glej Ohranjevalnik Zaslona in nastavi "brez".
Potem imaš lahko samo svoj wallpaper.
Nastavitve -> Prilagoditev -> Zaklenjen Zaslon -> Pod Sorodne Nastavitve glej Ohranjevalnik Zaslona in nastavi "brez".
Potem imaš lahko samo svoj wallpaper.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izdelovanje screensaverjevOddelek: Programska oprema | 1068 (626) | Tody |
» | Hrošč v konfiguraciji X strežnika omogoča odklepanje brez gesla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 14478 (12247) | Blisk |
» | Prihaja Kindle za $114 + oglasiOddelek: Novice / Ostale najave | 7122 (6097) | Bor H |
» | V enem izmed Ubuntujevih neuradnih ohranjevalnikov zaslona najdena zlonamerna koda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9001 (6809) | Ales |
» | Program za shutdown po n-minut neaktivnosti računalnikaOddelek: Programska oprema | 2150 (1646) | darkolord |