Forum » Omrežja in internet » Privatni trackerji...
Privatni trackerji...

Hec ::
Danes sem ravno ugotovil en detajl, ki ga prej nisem opazil.
BTN forum (tisti del, za zasluzne) ima uradna povabila na:
- HDBits
- PTP
- GGN
- RED
- MAM
Ergo, edini private tracker, ki ga poznam, na katerem lahko dobite povabila na vse kar ste si vedno zeleli.
Boste pa morali biti pridni, kar je tako ali tako nekaj, brez cesar noces na zgoraj omenjene trackerje, ker boste hitro odstranjeni.
Samo omenim, v katero smer strmeti.
BTN forum (tisti del, za zasluzne) ima uradna povabila na:
- HDBits
- PTP
- GGN
- RED
- MAM
Ergo, edini private tracker, ki ga poznam, na katerem lahko dobite povabila na vse kar ste si vedno zeleli.
Boste pa morali biti pridni, kar je tako ali tako nekaj, brez cesar noces na zgoraj omenjene trackerje, ker boste hitro odstranjeni.
Samo omenim, v katero smer strmeti.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.
Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
- spremenilo: Hec ()

kamiKaZaA ::

karafeka ::

Hec ::
Ja, moraš bit kako desetletje priden z enih par serverskih farm v kleti, potem pa morda dobiš dostop do foruma, kjer talajo povabila.
Ni tako hudo. Kaksen disk rabis, pa povezavo do interneta, ki ni 56kbaud modem.
Mi je pa sicer vsec ideja, na no-ratio trackerju, tistim, ki vseeno seedajo, podeljujejo invite.
Se pravi tistim, ki seedajo, kljub temu, da jim ni treba.
V redu je. Sedaj pa lepo popapaj tabletke, katere ti je sestra prinesla. Potem pa se usedi zraven okna in gledaj v daljavo hišo, kjer plapola slovenska zastava.
Priden fantič si. Direktor. Lastnik firme. Programer. Ni da ni. Vse si.
Tezko verjeti, kako so lahko drugi neskoncno bolj sposobni od tebe, mar ne?

Ni, samo nehat se moras druziti z podpovprecnimi propadlezi, na tvojem nivoju, pa se ti kar naenkrat zacnejo odpirati obzorja.
In, ko enkrat ugotovis, da si med najbolj propadlimi (prej ne vidis ven, se tolazis, da so vsi enaki), probas splezati iz svoje jame.
Zato se zacnes uciti, kar si zanemarjal celo zivljenje. Brati knjige, delati kupe novih stvari. In morda ti enkrat rata.
Vem, sfaljena vzgoja, pa bos moral zaceti plezati iz dna jame, jaz sem zacel z rojstvom, na povrsju.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajska nad koronavirus tudi z dezinfekcijo in uničevanjem bankovcevOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5541 (3540) | Cash |
» | POP TV in Kanal pod isto streho kot Telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 28280 (22547) | Ajnstajn` |
» | The Pirate Bay se vrača kot Feniks (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25001 (19426) | antonija |