Forum » Omrežja in internet » Kako z etheralom?
Kako z etheralom?
shock ::
Lep pozdrav,
zadnje čase se rad igram z etheralom in sem prišel do sledečega vprašanja - Kako shranjujem vsebino paketa v določen fajl? Recimo v internet explorerju sem pognal eno stran ki ima nekaj besedila in eno majhno sliko, v etheralu pa sem vse te pakete sprejel ( slika). Kako zdaj posnamem (iz etherala) vsebino paketa ven in dam v primarno obliko npr. test.html?
zadnje čase se rad igram z etheralom in sem prišel do sledečega vprašanja - Kako shranjujem vsebino paketa v določen fajl? Recimo v internet explorerju sem pognal eno stran ki ima nekaj besedila in eno majhno sliko, v etheralu pa sem vse te pakete sprejel ( slika). Kako zdaj posnamem (iz etherala) vsebino paketa ven in dam v primarno obliko npr. test.html?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta iz ZDAOddelek: Loža | 1148 (860) | Alamar |
» | [mimovrste.com] Prispela je prazna škatla (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11816 (8959) | knesz |
» | Znalci na pomoc: cuden problem z dosegljivostjo nekaterih internetnih straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1072) | Macketina |
» | Ali mora internet povezava mirovati če ne delam ničOddelek: Omrežja in internet | 1344 (1091) | Robert_S |
» | IPTABLES in TCP flags problemOddelek: Operacijski sistemi | 1467 (1296) | Bojan xxxx |