» »

Dobra avtopralnica z notranjim čiščenjem?

Dobra avtopralnica z notranjim čiščenjem?

FiReFTW ::

V Mariboru, pozna kdo kaj ali predlaga kaj?

Rad bi da bi znotraj bil res profesionalno sčiščen avto.

mtosev ::

V europarku imaš eno. Mi tam čistimo avto.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

FiReFTW ::

mtosev je izjavil:

V europarku imaš eno. Mi tam čistimo avto.

Pa imajo notranje čiščenje?

undertacker ::

Da ima, notranje in zunanje čiščenje

GrimReaper3 ::

Jaz sem imel oktobra alergijo na zdravilo in imam po avtu polno lusk od kože.
Edino kar se bojim pri zunanjih izvajalcih je to, da jim ne zaupam, da ne bodo opraskali kakšno plastiko, da ne govorim od piano plastike katero jaz raje kar pustim prašno za 1-2 leti. Sicer avto ni povsem nov, s čevljem sem se zadel v plastiko vrat/zvočnika zdaj že ravno tolikokrat, čeprav še vedno ne več kot ene 10x, da je že lepo popraskano. Tako recimo na 95% je cel avto, kar je sicer IMO ravno prav, da ga ni treba baby-jat.
Po 8 letih bi mu že kar pasalo čiščenje. Pa 1 leto ga tudi že nisem pral oz. še to so ga na servisu bolj na hitro. Preprosto nimam časa oz. se mi škoda zdi časa za to oz. se mi ne da. Edina prednost tega je, da nima mikro prask. Res pa da zdaj po 8 letih ima že ene par normalnih prask, še za časa ko sem se vozil po regionalki in so bili na cesti kamni.

To mi bo pa vedno največja uganka tega sveta, kako imajo nekateri "vedno" čist avto. Tudi če ga voziš prat zunaj, ti vzame čas. Ter seveda denar, ampak to očitno takim ni problem. Doma s two bucket metodo mi je povsem jasno, da noben ne pere kateri imajo "vedno" čist avto, to ne bi prišel nikamor.
Mogoče tu kdo razčisti kako je s tem.

Zgodovina sprememb…

Šefa sem enkrat vprašal in je odgovoril samo, da si je za to treba vzeti čas. Očitno vsako popoldne, ker ni imel nikoli umazanega, niti po dežju. Pa takih je ene 5% vseh avtov. Mogoče tisti da ko pada dež, da je umazan, naslednji dan ne več. Kot sem rekel, največja uganka tega sveta.
Edino če bi imel vilo s prostorom za čiščenje avta in svojega hlapca, to mi je pa jasno, da se potem da. Ma da se sam ukvarjaš s tem si potem suženj avtu.

Zgodovina sprememb…

mihec87 ::

Verjetno dosti pomaga dober vosek da ni potrebno vedno drgnit(potem samo redno na hitro čez z dvema ajmroma) pa garažiran..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

Arey ::

V mb imas avtopalnico Tadi. Ene slabe izkusnje se nisem mel tam.

Ma jaz sem danes vzel 2 malo bolj rabljeni ampak čisti mikro krpi za po tleh. Edino na desni strani desne letve za sedež na sredini mi ni uspelo očistit, pa sem dal sedež povsem naprej in povsem nazaj. Selotejp pa tudi ni naredil nič.
Potem pa še dve lepi krpi, ki jih imam samo za armaturo, vsakič ena mokra, ena suha. Prej sem vedno mislil da bom rabil sesalec, ampak če si sam v avtu in se malo voziš kot jaz, ne rabiš.
Notranjost drugače čistim na 1,5 do 2,5 leti, bolje bi bilo pa na 6 mesecev, največ 12 mesecev. Ampak saj od praha ne umreš, med tiste 15min vožnje pa tudi nimaš časa gledat armature, najbolj te zmoti samo ko se vsedeš v avto. Ma avto se tako malo rabi, da je škoda vlagat preveč prostega časa vanj.
Če greš za vsak drek ven z avtom kot zgornja soseda pa da imaš otroke, potem pa spet nimaš časa za čiščenje notranjosti. Mislim da ga da 1x na leto očistiti v avtopralnico.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

avto kozmetika - trgovine

Oddelek: Na cesti
163954 (3536) Raptor F16
»

Detajlno čiščenje, politure, voskanje in vse kar sodi zraven

156833 (6051) Map
»

Nakup avtomobila do 5000EUR (strani: 1 2 )

7013928 (11302) Spxy
»

Čiščenje bruhanja

439350 (7473) GenZNPC
»

Praske po pranju avtomobila

2415116 (14252) black ice

Več podobnih tem