Forum » Na cesti » Petrol - pobeg
Petrol - pobeg

zobnik ::

jest10 ::
Kaksna je prednost mbills itd, ce ga moras kontrolirat ter nekaj polnit.....
Vsak mesec lahko "opereš" 2k gotovine

GrimReaper3 je izjavil:
To trenutno sam pri sebi urejam, da bom imel do sredine avgusta gor nekje 1000EUR. Ker tole da si vedno v popolnem minusu -1400EUR, je kar težko shajat.
Ti imaš kar nekaj večjih problemov, kot je bedno stanje na tvojem računu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()

GrimReaper3 ::
Ti si pa brez problemov ane, samo surfaš skozi življenje.
Še večji problem imaš, ko sploh nimaš dohodkov in pristaneš na cesti, tako da jaz imam še precej dobro. Ko mi bo treba prodat avto, bo šlo pa res na tesno.
Še večji problem imaš, ko sploh nimaš dohodkov in pristaneš na cesti, tako da jaz imam še precej dobro. Ko mi bo treba prodat avto, bo šlo pa res na tesno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()

GrimReaper3 je izjavil:
Ti si pa brez problemov ane, samo surfaš skozi življenje.
Ja, jaz sem brez nerešljivih problemov.
Vsaj do sedaj.
Ti pa imaš že v štartu en velik problem v glavi. Pri dojemanju sveta, kot tudi pri finančni pismenosti.

bambam20 ::
Pri pobegih z bencinske bi moral biti avtomatski zaseg vozila in uničenje le tega. Voznik oz. lastnik pa a 3 mesece v zapor. Nihče ne bi več niti pomislil, da bi pobegnil.

Jure14 ::
Ker pobegi so tak hud problem?
Tisti, ki bo že prišel z namenom pobegniti, bo pač prej še tablico nekje ukradel.
Kdor bo pa slučajno zaradi zmedenosti/Raztresenosti odpeljal, bo pa brez avta ostal?
Za "krajo" 60€ ?
Pri pobegih z bencinske bi moral biti avtomatski zaseg vozila in uničenje le tega. Voznik oz. lastnik pa a 3 mesece v zapor. Nihče ne bi več niti pomislil, da bi pobegnil.
Tisti, ki bo že prišel z namenom pobegniti, bo pač prej še tablico nekje ukradel.
Kdor bo pa slučajno zaradi zmedenosti/Raztresenosti odpeljal, bo pa brez avta ostal?
Za "krajo" 60€ ?

Ganon ::
Če zaradi "zmedenosti" in "raztresenosti" natočiš gorivo in ga ne plačaš, ne bi smel nikoli sesti za volan, ker ogrožaš vse ostale udeležence v prometu. Še za hojo potrebuješ spremljevalca.

111111111111 ::
OP:
jaz sem tankal na petrolu. 80€.
40€ na kartici, 50€ v gotovini. Grem v prodajalno, da se zmenim pol na gotovino, pol na kartico. Ne gre. Ponudim da pustim osebno in izpit in grem na bankomat dvignit preostanek.
Ne gre.
POpisali so me kot najhujšega kriminalca, moral sem podpisat, da se strinjam da je kazen takoj izvršljiva. S tem da sem čez 5 minut prišel plačat nazaj, ko sem dvignil gotovino na bankomatu.
Ni se mi pa dalo spuščati v debato ali mi imajo pravico pobrati osebne podatke ali ne.
40€ na kartici, 50€ v gotovini. Grem v prodajalno, da se zmenim pol na gotovino, pol na kartico. Ne gre. Ponudim da pustim osebno in izpit in grem na bankomat dvignit preostanek.
Ne gre.
POpisali so me kot najhujšega kriminalca, moral sem podpisat, da se strinjam da je kazen takoj izvršljiva. S tem da sem čez 5 minut prišel plačat nazaj, ko sem dvignil gotovino na bankomatu.
Ni se mi pa dalo spuščati v debato ali mi imajo pravico pobrati osebne podatke ali ne.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Glugy ::
"da se strinjam da je kazen takoj izvršljiva"
Zakaj pa to? A drgač pa ni takoj izvršljiva al kaj? prvič slišm za kaj tazga. Se prav boljš da skočiš do bankomata pa nobenmu nič ne rečeš sam avto pustiš tam pri točilni postaji za tistih 5 minut stat. Vsaj kazen ni takoj izvršljiva pol??? Kar bi ti mogl dat dost časa da prideš do keša.
Zakaj pa to? A drgač pa ni takoj izvršljiva al kaj? prvič slišm za kaj tazga. Se prav boljš da skočiš do bankomata pa nobenmu nič ne rečeš sam avto pustiš tam pri točilni postaji za tistih 5 minut stat. Vsaj kazen ni takoj izvršljiva pol??? Kar bi ti mogl dat dost časa da prideš do keša.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glugy ()

111111111111 je izjavil:
OP:
Ne gre.
In kaj bi ti. Naj ti verjamejo na besedo, da boš prišel nazaj. Samo delo si naredil zaposlenim, da so se morali ukvarjat s takšnim k si ti. Prvilno bi bilo, da se takoj pokliče policijo, ki bi te odplejala do bankomata. Nato pa bi ti policisti napisali kazen 1000€. Potem bi mogoče razumel lekcijo.
Zaradi takih kot si ti so potem kolone na bencinski.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

OutOfTheBox ::
@bambam
Si dobro? Potrebuješ pomoč? Bi rad s kom govoril? Lahko na ZS če potrebuješ nekoga kateremu se lahko izpoveš, če ti bo potem lažje.
Si dobro? Potrebuješ pomoč? Bi rad s kom govoril? Lahko na ZS če potrebuješ nekoga kateremu se lahko izpoveš, če ti bo potem lažje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

Legon ::
111111111111 je izjavil:
OP:
Ne gre.
Zakaj pa po tvoje v taki situaciji ne bi smeli zahtevat osebnih podatkov?

delavec44 ::
Mene bolj zanima zakaj v tej situaciji ne sme plačati z dvemi različnimi sredstvi. Še ena bedna avtomatska blagajna v sparu to omogoča pri istem nakupu. Je Petrol res toliko za časom?

socialec ::
111111111111 je izjavil:
POpisali so me kot najhujšega kriminalca
Ja, razumem, imaš prav, zelo neprofesionalno... Normalno pripada kakšna masaža v takšnem primeru - ali pa vsaj vstopnica :D

Pithlit ::
Mene bolj zanima zakaj v tej situaciji ne sme plačati z dvemi različnimi sredstvi. Še ena bedna avtomatska blagajna v sparu to omogoča pri istem nakupu. Je Petrol res toliko za časom?
Zato ker je treba stornirat en račun (za opravljeno storitev) in narest dva nova (za dve neopravljeni storitvi).
To je tko k da bi hotel za eno kokakolo v trgovini hotel plačat mal tko, mal tko.
Plačevanje ločeno bi šlo brez problema če bi hotel plačat Benz z gotovino, sixpack pa s kartico. Če veš da nimaš dost na enem kupčku tankaš za en kupček, plačaš in pol tankaš za drug kupček in plačaš. Ni petrol kriv da je folk snežinkast.
Life is as complicated as we make it...

Utk ::
No, tudi eno kokakolo se da v vsakem resnem programu razbit na več načinov plačila, čeprav je en račun. Sploh pri petrolu to ne bi smel bit problem. Recimo imaš neko dobroimetje, darilno kartico, karkoli, v kateri trgovini ti ne vzamejo te kartice in doplačaš na kater drug način do celga zneska?

starfotr ::
Jaz te zgodbice, da ni mogoče plačat z dvemi plačilnimi sredstvi enostavno ne kupim.
V skrajnem, najbolj butastem scenariju, bi lahko na darilno kartico naložili gotovino in potem izvedli transakcijo.
Ampak sem 100 %, da se tule nabija v tri pisane marjetice. Cela tema je neumnost in bo jo morali izbrisat.
V skrajnem, najbolj butastem scenariju, bi lahko na darilno kartico naložili gotovino in potem izvedli transakcijo.
Ampak sem 100 %, da se tule nabija v tri pisane marjetice. Cela tema je neumnost in bo jo morali izbrisat.

delavec44 ::
Zato ker je treba stornirat en račun (za opravljeno storitev) in narest dva nova (za dve neopravljeni storitvi).
To je tko k da bi hotel za eno kokakolo v trgovini hotel plačat mal tko, mal tko.
Plačevanje ločeno bi šlo brez problema če bi hotel plačat Benz z gotovino, sixpack pa s kartico. Če veš da nimaš dost na enem kupčku tankaš za en kupček, plačaš in pol tankaš za drug kupček in plačaš. Ni petrol kriv da je folk snežinkast.
Pa ravno eno coca colo lahko v sparu plačam na 4 različne načine in kombinacije. Na istem računu.

mirator ::
Verjetno vsak zase ve, koliko denarja ima pri sebi. Ali je potem tako težko se najprej pri prodajalcu pozanimati, na kakšen način se lahko plača en račun?
V tem primeru bi verjetno prodajalec predlagal, kot je opisala @Pithlit in zadeva bi bila rešena, tako pa so verjetno zaradi pregovarjanja, morali za plačilo v vrsti čakati drugi.
V tem primeru bi verjetno prodajalec predlagal, kot je opisala @Pithlit in zadeva bi bila rešena, tako pa so verjetno zaradi pregovarjanja, morali za plačilo v vrsti čakati drugi.

DamijanD ::
Jaz sem imel podobno situacijo na DARSu - še v časih ABCja. ABC je crknil in jaz sem bil brez gotovine. Stricu na cestninski dam vse podatke, a na koncu vseeno dobim domov "pismo", kot da sem pobegnil skozi cestninsko in se izognil plačilu...
Drugače pa tudi jaz mislim, da Petrol omogoča kombinirano plačilo.
Drugače pa tudi jaz mislim, da Petrol omogoča kombinirano plačilo.

Pinzl ::
111111111111 je izjavil:
OP:
jaz sem tankal na petrolu. 80EUR.
40EUR na kartici, 50EUR v gotovini. Grem v prodajalno, da se zmenim pol na gotovino, pol na kartico. Ne gre. Ponudim da pustim osebno in izpit in grem na bankomat dvignit preostanek.
Ne gre.
seveda se da naredit da plačaš pol pol, se je to večkrat naredilo ampak ponavadi v izjemnih pogojih. npr. Nekdo ima na računu 6EUR ker še ni bilo plače, tanka pa za 15EUR, ima 10EUR gotovine.
Ne pa takrat ko se je nekom sprdnilo da bi malo ovako malo onako.
Glede na stil pisanja pa imam občutek da so z razlogom s tabo delali malo bolj grdo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pinzl ()

vitranc ::
GrimReaper3 je izjavil:
kot eden pred mano, ki je šel s cevjo preko avta na levo stran.
Kaj točno je narobe s tem? Če je povsod zasedeno grem pač na mesto, ki je namenjeno za avte, ki imajo na desni strani odprtino in potegnem cev do moje leve strani

GrimReaper3 je izjavil:
Kaj točno je narobe s tem? Če je povsod zasedeno grem pač na mesto, ki je namenjeno za avte, ki imajo na desni strani odprtino in potegnem cev do moje leve strani
Tega se ne dela. Unicujes cev in unicujes lak na avtu in svinjas po tleh
.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()

vitranc ::
Eh ne grem čez avto, pač pa za avto, zapeljem malenkost bolj naprej. Dvomim da sem kaj posvinjal po tleh, sicer pa ni dizel, da bi bilo karkoli mastnega po tleh

OutOfTheBox je izjavil:
@bambam
Popolnoma dobro. Vedno imam s seboj za rezervo gotovino. Pametni jo imamo. Neumni pac ne in delate zastoje na bencinskih. Zadnji cas, da se uvede ameriski sistem, kjer najprej placas, nato pa tankas.
Tako ne bo nobenih pobegov, samo kako bodo potem prodajali cokoladice po zasoljenih cenah. Propadejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

.
Zakaj bi karkoli od tega bilo res? Cev ni narejena da jo raztegneš kolk je dolga? Je cela zapacana z ne vem čim, da boš uničil takoj lak? Zakaj bi pacal po tleh, v čem je razlika?

GrimReaper3 je izjavil:
.
Cev se nič ne uniči, če znaš rokovat in ne nateguješ ali kriviš prekomerno.
Večkrat vidim politno gorivo na 'pravi strani' za tankanje kot na sredini. In folk ne javi, da bi šli posut z absorberjem.

"da se strinjam da je kazen takoj izvršljiva"
To pomeni, da gredo lahko takoj v tožbo, drugače ti morajo pošiljat pa opomine.
In kaj bi ti. Naj ti verjamejo na besedo, da boš prišel nazaj. Samo delo si naredil zaposlenim, da so se morali ukvarjat s takšnim k si ti. Prvilno bi bilo, da se takoj pokliče policijo, ki bi te odplejala do bankomata. Nato pa bi ti policisti napisali kazen 1000€. Potem bi mogoče razumel lekcijo.
Točno. Ker se vedno na bencinski znajdem v tej situaciji. Naslednjič pa bo vrsta. Ker bom avto pustil tam in se sprehodil do bankomata.
POkličeš policijo? Na kakšni osnovi? Eni res živite v vzporednem svetu. :D
Ker nimajo nikjer napisano kako obdelujejo osebne podatke. Nisem hotel komplicirat, bi lahko zahteval še pravilnik kako jih bodo obdelovali in hranili. Skratka kar konkretno bi lahko zamoril sceno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()

111111111111 je izjavil:
Ja, razumem, imaš prav, zelo neprofesionalno... Normalno pripada kakšna masaža v takšnem primeru - ali pa vsaj vstopnica :D
Glede na to, da sem želel plačati je od njih neprofesionalno, da ne morejo razdeliti računa na 2 dela.

borut_p ::
Haha, zivljenski problemi ... guzva na bencinski. Kako se sele sekirajo tisti, ki imajo eavte ki ga rabijo 1h tam pustit.
Verjetno bi se korali vsi tukajle malo pomirit, enga skadit pa na sonce stopit
Verjetno bi se korali vsi tukajle malo pomirit, enga skadit pa na sonce stopit

socialec ::
111111111111 je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Glede na to, da sem želel plačati je od njih neprofesionalno, da ne morejo razdeliti računa na 2 dela.
Preveč se obremenjuješ, te je kdo videl, ki te ne bi smel? Bi tudi sam pričakoval, da lahko razdelijo znesek na več plačilnih metod ampak je pri app vse nevidno. Sicer pa ja, zelo neprofesionalno do najhujšega kriminalca :D

nejc_nejc ::
Ja, cev je iz papurja lak pa tudi.
Prosim tehtno razlago za tvojo trditev.

Jaz te zgodbice, da ni mogoče plačat z dvemi plačilnimi sredstvi enostavno ne kupim.
Nope, taka je bila situacija na bencinski.

seveda se da naredit da plačaš pol pol, se je to večkrat naredilo ampak ponavadi v izjemnih pogojih. npr. Nekdo ima na računu 6EUR ker še ni bilo plače, tanka pa za 15EUR, ima 10EUR gotovine.
Ne pa takrat ko se je nekom sprdnilo da bi malo ovako malo onako.
Glede na stil pisanja pa imam občutek da so z razlogom s tabo delali malo bolj grdo.
To je bilo cca. 5 let nazaj. Potegnil sem kartico N26, gor sem imel premalo denarja, v denarnici pa gotovino. Vse skupaj je bilo dovolj da bi plačal. Takrat še ni bilo instant nakazil na N26, in nakazilo odprejšnjega dneva še ni prišlo na N26. Blagajničarki sem predlagal, da del plačam s kartico en del pa z gotovino. Pokazal sem ji celo stanje na računu preko aplikacije. Nato sem predlagal, da ji pustim denarnico in ključe od avta, da skočim na bankomat po gotovino. Pa tudi to ni pustila, je rekla, da me mora popisat in da lahko potem plačam v nekem časovnem roku. Potem pa je privlekla papirje ven in sva izpolnjevala. Vzel sem papir, se usedel v avto, se odpeljal na bankomat, prišel nazaj in plačal klinčev račun.
Popolnoma dobro. Vedno imam s seboj za rezervo gotovino. Pametni jo imamo. Neumni pac ne in delate zastoje na bencinskih. Zadnji cas, da se uvede ameriski sistem, kjer najprej placas, nato pa tankas.
Tako ne bo nobenih pobegov, samo kako bodo potem prodajali cokoladice po zasoljenih cenah. Propadejo.
MOja rezervna gotovina je bila pač premalo, da bi plačal celoten račun.
Zgodovina sprememb…

Legon ::
111111111111 je izjavil:
"da se strinjam da je kazen takoj izvrĹĄljiva"
Zakaj pa to? A drgaÄ pa ni takoj izvrĹĄljiva al kaj? prviÄ sliĹĄm za kaj tazga. Se prav boljĹĄ da skoÄiĹĄ do bankomata pa nobenmu niÄ ne reÄeĹĄ sam avto pustiĹĄ tam pri toÄilni postaji za tistih 5 minut stat. Vsaj kazen ni takoj izvrĹĄljiva pol??? Kar bi ti mogl dat dost Äasa da prideĹĄ do keĹĄa.
To pomeni, da gredo lahko takoj v toĹžbo, drugaÄe ti morajo poĹĄiljat pa opomine.
In kaj bi ti. Naj ti verjamejo na besedo, da boĹĄ priĹĄel nazaj. Samo delo si naredil zaposlenim, da so se morali ukvarjat s takĹĄnim k si ti. Prvilno bi bilo, da se takoj pokliÄe policijo, ki bi te odplejala do bankomata. Nato pa bi ti policisti napisali kazen 1000âŹ. Potem bi mogoÄe razumel lekcijo.
ToÄno. Ker se vedno na bencinski znajdem v tej situaciji. NaslednjiÄ pa bo vrsta. Ker bom avto pustil tam in se sprehodil do bankomata.
POkliÄeĹĄ policijo? Na kakĹĄni osnovi? Eni res Ĺživite v vzporednem svetu. :D
Ker nimajo nikjer napisano kako obdelujejo osebne podatke. Nisem hotel komplicirat, bi lahko zahteval ĹĄe pravilnik kako jih bodo obdelovali in hranili. Skratka kar konkretno bi lahko zamoril sceno.
In kaj ce nimajo napisano? Ti si dolzan placat gorivo, ki si ga natocil. Njihova dobra volja je da ti dajo ma voljo alternatovno resitev in seveda imajo pravico zahtevat podatke, ker imajo za to jasno izkazan pravni interes.
Ampak vedno bolj ocitno ratuje da si si vse skupaj iz riti potegnil. Prvo kot prvo o kaksni kazni blodis? Petrol te ne more nic kaznovat. Drugic: neposredna izvrslivost zapisa je stvar notarski zapisov, ne nekaj kar podpises na Petrolu. In tretjic racun sam po sebi je verodostojna listina, ki je neposredna osnova za izvrsbo.

Haha. Nekomu kresneš avto na parkingu, pa recimo da je avto na doo. In mu ne daš podatkov dokler ti ne pokaže svojega gdpr pravilnika. Malo morgen...

zobnik ::
Naučte se ignorirat, kar vam drugi povejo, vrži ji dnar za goriv in pojdi stran
Eni bi sam še kaznoval, prijavljal, klical policijo, snemal druge...taki imajo resne probleme v življenju, pač narci psihopati z resnimi problemi v glav.
Eni bi sam še kaznoval, prijavljal, klical policijo, snemal druge...taki imajo resne probleme v življenju, pač narci psihopati z resnimi problemi v glav.

In kaj ce nimajo napisano? Ti si dolzan placat gorivo, ki si ga natocil. Njihova dobra volja je da ti dajo ma voljo alternatovno resitev in seveda imajo pravico zahtevat podatke, ker imajo za to jasno izkazan pravni interes.
Ampak vedno bolj ocitno ratuje da si si vse skupaj iz riti potegnil. Prvo kot prvo o kaksni kazni blodis? Petrol te ne more nic kaznovat. Drugic: neposredna izvrslivost zapisa je stvar notarski zapisov, ne nekaj kar podpises na Petrolu. In tretjic racun sam po sebi je verodostojna listina, ki je neposredna osnova za izvrsbo.
Jaz sem opisal situacijo na Petrolu in povedal kaj sem moral podpisat. Namenjeno je bilo OP-u, ne pa da se neki kvazi pravniki tukaj usajate, da je to nemogoče in da lažem.

Haha. Nekomu kresneš avto na parkingu, pa recimo da je avto na doo. In mu ne daš podatkov dokler ti ne pokaže svojega gdpr pravilnika. Malo morgen...
Ne daš podatkov, se pokliče policija, ki pridobi podatke. Nisi obvezan dat podatke. Lahko te oškodovanec prijavi. Ne more pa od tebe zahtevati osebnih podatkov.
Sure thing, za v nakljucno gostilno bo dovolj dobro.
Hja če popivaš po gostilnah, ti verjetno tam podajo RELEVANTNE informacije.
Zgodovina sprememb…

GrimReaper3 ::
Eh ne grem čez avto, pač pa za avto, zapeljem malenkost bolj naprej. Dvomim da sem kaj posvinjal po tleh, sicer pa ni dizel, da bi bilo karkoli mastnega po tleh
Včeraj je imel eden naslonjeno cev na zadnje steklo, ne vem, meni je izgledalo neumno.
Sicer pa sam priznam, da ne znam speljati cevi tako daleč. Že na tapravo stran se moraš kar potrudit, ker cev kar močno vleče noter.
Jaz sem 2x parkiral vzvratno, ampak to pa spet izgleda neumno. Ter tudi kako to izvesti, da ti eden prej ne zasede mesta, mora biti kar prazno.
Drugače pa pravite, da imajo pokrit scenarij, ko je kdo brez denarja. Ja itak da bo vsak ene 30. brez denarja. Ampak nimajo pokrito. Če bi imeli, bi imeli že pripravljene UPN obrazce ali ne vem kaj in bi ti ga dali v roke isto sekundo, ko rečeš da nimaš denarja.
Te pa v takih primerih gledajo kot da si prišel prvi brez denarja tja.
Se ne spomnim več, ampak 1x ali 2x sem bil sigurno brez denarja. Zdaj že ene 10 let prej preverim koliko imam, koliko gotovine ter preverim stanje na TRR (ali predplačniški kartici, če je slučajno od prej kaj gor. Čeprav zdaj imam itak tudi kreditno z 800EUR razpoložljivega stanja, tako da se skoraj ne more narediti da ne bi imel na bencinski dovolj kredita) na spletni banki. Čeprav to itak gledam že dnevno in že za sproti vem koliko imam.
Rabiš pa zdaj ene 70EUR da je za sigurno. Mogoče če imaš povsem prazen tank 45l, potem je bolje imeti 75EUR, da se ne cenkaš za tiste cente, itak ti verjetno ne bi oprostili niti enega centa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()

Zanimivo je eno. In sicer to, da če pobegneš (načrtno ali pa po nesreči) in prideš nazaj ter plačaš, ti ni treba dajat nobenih osebnih podatkov.
Če pa legalno želiš nekaj nardit brez natega, pa od tebe zahtevajo vse mogoče? Dajte, nehajte fantazirat. Če ugotoviš, da nimaš gotovine s sabo, se odpeljaš iskat gotovino in pripelješ nazaj. Pač rečeš oprostite in plačaš.
Če pa legalno želiš nekaj nardit brez natega, pa od tebe zahtevajo vse mogoče? Dajte, nehajte fantazirat. Če ugotoviš, da nimaš gotovine s sabo, se odpeljaš iskat gotovino in pripelješ nazaj. Pač rečeš oprostite in plačaš.

CiClon ::
Meni tudi ni jasen ta "problem". Pa kaki obrazci, pisanja, podpisovanja... skočiš do bankomata, v 15 minutah top si nazaj in plačaš. Če začne težit, ji vržeš (beri: lepo ji izročiš) denar in greš.

111111111111 je izjavil:
Ne daš podatkov, se pokliče policija, ki pridobi podatke. Nisi obvezan dat podatke. Lahko te oškodovanec prijavi. Ne more pa od tebe zahtevati osebnih podatkov.
Normalno, niti policija ne sme iz tebe iztepst osebnih podatkov, ampak če jih nočeš dat, bo pa Petrol poklical policijo, kaj pa drugega, če jih še policiji ne boš dal, boš pa en čas tam...
In ne, "zahteva" jih lahko, ne rabiš mu jih pa dat. In "zahteval" jih je v zameno za to, da ne pokliče policije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

val46 ::
Ma kaki problemi z enih fakin tankanjem v avto! Včasih se mi zdi da se tu gor pogovarjam s froci starimi 9 let, ne pa z ljudmi, ki že 30, 40 ali več let tlačijo zemljo.

Ma kaki problemi z enih fakin tankanjem v avto! Včasih se mi zdi da se tu gor pogovarjam s froci starimi 9 let, ne pa z ljudmi, ki že 30, 40 ali več let tlačijo zemljo.
Pač, dokler nisi v situaciji, ni problema. Ko pa si ti pa naredijo problem.

Pa ravno eno coca colo lahko v sparu plačam na 4 različne načine in kombinacije. Na istem računu.
No dej, da te vidimo.

GrimReaper3 je izjavil:
Včeraj je imel eden naslonjeno cev na zadnje steklo, ne vem, meni je izgledalo neumno.
Sicer pa sam priznam, da ne znam speljati cevi tako daleč. Že na tapravo stran se moraš kar potrudit, ker cev kar močno vleče noter.
Dobr, a čevle znaš sam zavezat?

Zanimivo je eno. In sicer to, da če pobegneš (načrtno ali pa po nesreči) in prideš nazaj ter plačaš, ti ni treba dajat nobenih osebnih podatkov.
Sicer js poznam sam 2 Petrola k nimata bankomata. Pa še ta dva imata oba bankomat manj k 50m stran.
GrimReaper3 je izjavil:
Dobr, a čevle znaš sam zavezat?
Sej zna vse. Sam trola vas. Očitno dost uspešno.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mBills v praksi (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 143150 (2261) | Ijus |
» | Na pumpi so točili napačno gorivo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6776 (2273) | WizzardOfOZ |
» | Petrol Na poti (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12977 (8724) | GupeM |
» | Kje tankati benz? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 42687 (37810) | Pithlit |
» | Napaka banke - imam možnost povračila?Oddelek: Loža | 6178 (4727) | Invictus |