» »

Nadležno zastajanje slike

Nadležno zastajanje slike

Boško ::

Zakaj mi v vseh igrah in tudi drugače ko kaj predvajam (3D Mark) slika za trenutek (desetunko al pa dve) ustav, pol pa spet steče in to se ponavla vake 2-3 s. Edino PowerDVD mi dela OK! Zakaj???

Je ZELO ZELO moteče!!

Še sistem:
- MSI 6163pro
- C700@998
- 128 ram-a (133)
- MSI Geforce 2 MX
- sb PCI 128
- OSTALE MALENKOSTI (dvd, mrežna...)

Ajd čakam na predloge!

L.p.

VASkO ::

agp aperture daj na 32 (ce mas zdaj na 64), drugace pa daj na 64Mb. Mogoce pa bo kaj pomagalo.

Kekec ::

imas ta zadnje gonilnike?

Sem poiskusu z raznimi detonatorji (6.xx, 7.xx, 1x.xx) ni blo razlike!! Bom pa v biosu poiskusu tisto spremenit!

Sem probu tud s tem, pa ni nc pomagal!!

L.p.;(

Koci ::

mogoče bi rabu še mal rama, pa grafično še mal navi

Mr.B ::

kateri sistem imaš ?
Jaz sem imel podobne težave , ki so bile bolj povezane s CD-romom , kot pa z drugimi problemi.Tu so se mi zatikale animerane sekvence pri igricah , pa nevem zakaj.
Občasno pa se mi pojavljajo težave s predvajanjem divix-ov , kar se mi malo zatika slika , pa čeprav imam PIII 800 , 256MB rama , Geforce 2 Mx . To mislim da presega minimum za predvajane Divixov.

Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

A.L.T. ::

hja, moj Tb 1GHz je zdj tut začeu "štrajkat" pr divxi!:\. Nevem zaka, sam sumim OS (win2k) ker mi v win98 dela normaln. Pa prej mi je tut v win2k delal ok, sam zdj pa štrajka.. :(
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.

Misliš da bi moral isklopt DVD pa probat? Ker špili mi itak delajo brez cd-jev (kreki >:D)
Bom poiskusu!!!

Kar se pa rama tiče gotov ni, ker je enčas delal tko ko se šika!!! Sem pa res zamenju CD-rom za DVD-rom.

VASkO ::

aja, zaj sem se spomno, Geforce2 MX potrebuje AGP 2.0. BX nabor ima pa samo AGP 1.0. Problem je v plati. Pa ne mi oporekat!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3D Mark 2000/2001 rezultati

Oddelek: Strojna oprema
381797 (1426) R0K
»

PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEV

Oddelek: Pomoč in nasveti
251516 (1255) MaD_Mavr0
»

Anketa za vse Slo-tech-ovce (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
566023 (5164) Tiger
»

3D Prophet 2 MX&ColinMrally2

Oddelek: Zvok in slika
242479 (2123) YiMMi
»

Konfiguracija

Oddelek: Loža
352892 (2460) msmiha

Več podobnih tem