Forum » Pomoč in nasveti » Nadležno zastajanje slike
Nadležno zastajanje slike
Boško ::
Zakaj mi v vseh igrah in tudi drugače ko kaj predvajam (3D Mark) slika za trenutek (desetunko al pa dve) ustav, pol pa spet steče in to se ponavla vake 2-3 s. Edino PowerDVD mi dela OK! Zakaj???
Je ZELO ZELO moteče!!
Še sistem:
- MSI 6163pro
- C700@998
- 128 ram-a (133)
- MSI Geforce 2 MX
- sb PCI 128
- OSTALE MALENKOSTI (dvd, mrežna...)
Ajd čakam na predloge!
L.p.
Je ZELO ZELO moteče!!
Še sistem:
- MSI 6163pro
- C700@998
- 128 ram-a (133)
- MSI Geforce 2 MX
- sb PCI 128
- OSTALE MALENKOSTI (dvd, mrežna...)
Ajd čakam na predloge!
L.p.
VASkO ::
agp aperture daj na 32 (ce mas zdaj na 64), drugace pa daj na 64Mb. Mogoce pa bo kaj pomagalo.
Sem poiskusu z raznimi detonatorji (6.xx, 7.xx, 1x.xx) ni blo razlike!! Bom pa v biosu poiskusu tisto spremenit!
Sem probu tud s tem, pa ni nc pomagal!!
L.p.
Sem probu tud s tem, pa ni nc pomagal!!
L.p.
Mr.B ::
kateri sistem imaš ?
Jaz sem imel podobne težave , ki so bile bolj povezane s CD-romom , kot pa z drugimi problemi.Tu so se mi zatikale animerane sekvence pri igricah , pa nevem zakaj.
Občasno pa se mi pojavljajo težave s predvajanjem divix-ov , kar se mi malo zatika slika , pa čeprav imam PIII 800 , 256MB rama , Geforce 2 Mx . To mislim da presega minimum za predvajane Divixov.
Jaz sem imel podobne težave , ki so bile bolj povezane s CD-romom , kot pa z drugimi problemi.Tu so se mi zatikale animerane sekvence pri igricah , pa nevem zakaj.
Občasno pa se mi pojavljajo težave s predvajanjem divix-ov , kar se mi malo zatika slika , pa čeprav imam PIII 800 , 256MB rama , Geforce 2 Mx . To mislim da presega minimum za predvajane Divixov.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
A.L.T. ::
hja, moj Tb 1GHz je zdj tut začeu "štrajkat" pr divxi!. Nevem zaka, sam sumim OS (win2k) ker mi v win98 dela normaln. Pa prej mi je tut v win2k delal ok, sam zdj pa štrajka.. :(
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
Misliš da bi moral isklopt DVD pa probat? Ker špili mi itak delajo brez cd-jev (kreki )
Bom poiskusu!!!
Kar se pa rama tiče gotov ni, ker je enčas delal tko ko se šika!!! Sem pa res zamenju CD-rom za DVD-rom.
Bom poiskusu!!!
Kar se pa rama tiče gotov ni, ker je enčas delal tko ko se šika!!! Sem pa res zamenju CD-rom za DVD-rom.
VASkO ::
aja, zaj sem se spomno, Geforce2 MX potrebuje AGP 2.0. BX nabor ima pa samo AGP 1.0. Problem je v plati. Pa ne mi oporekat!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D Mark 2000/2001 rezultatiOddelek: Strojna oprema | 1772 (1401) | R0K |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1224) | MaD_Mavr0 |
» | Anketa za vse Slo-tech-ovce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5904 (5045) | Tiger |
» | 3D Prophet 2 MX&ColinMrally2Oddelek: Zvok in slika | 2424 (2068) | YiMMi |
» | KonfiguracijaOddelek: Loža | 2859 (2427) | msmiha |