Forum » Loža » Zadetek na loteriji, eurojackpot, vikingloto, ...
Zadetek na loteriji, eurojackpot, vikingloto, ...

WinXPx ::
Zanima me, če je kdo med nami že dejansko zadel kdaj na lotu, eurojackpotu, vikingloto, ... Recimo vsote višje od 10k €?
Zdi se mi, da te dobitke samo prikazujejo, kot da nekdo dobi, v resnici pa ti dobitniki sploh neobstajajo.
Prosim brez nepotrebnih komentarjev
Zdi se mi, da te dobitke samo prikazujejo, kot da nekdo dobi, v resnici pa ti dobitniki sploh neobstajajo.
- predlagalo izbris: Groot ()

kixs ::
Poznam enega, ki je zadel sestico na Lotu. To je bilo se takrat, ko je bila sedmica. Na koncu je dobil cca 900€, ker je jih je vec zadelo sestico in sklad ni bil ne vem kako visok.

donvito ::
Poznam enega, ki je zadel sestico na Lotu. To je bilo se takrat, ko je bila sedmica. Na koncu je dobil cca 900€, ker je jih je vec zadelo sestico in sklad ni bil ne vem kako visok.
Tudi sam sem imel 1x šestico na lotu, dobitek je pa bil takrat dve moji plači. Takrat si še dobil ček, velik za pol A4 formata.

CiClon ::
Zanima me, če je kdo med nami že dejansko zadel kdaj na lotu, eurojackpotu, vikingloto, ... Recimo vsote višje od 10k €?
Jaz vem za človeka, ki je zadel milijonski dobitek.
Pustil službo in uživa. Pa občina je dobila lep del v proračun.
Men bolj zanima, kako se tebi to "zdi"? A zato ker nobenega takega ne poznaš?

bozicek ::
ih)Ni glih loto ampak nagradna igra. Profesor iz osnovne šole zadel BMW
Sestra TV (še v 90ih)
Kolega 6+1
Jaz (še) nič
Sestra TV (še v 90ih)
Kolega 6+1
Jaz (še) nič
Darila letos samo za poredne

Scaramouche3 ::
https://www.loterija.si/files/dobitki/e...
4+2 14 1 8.952,10 € Slovenija: Maribor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LOTO (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 170629 (1034) | Jure14 |
» | Euro Jackpot (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 83796 (5831) | kriptobog |
» | loto / jackpot (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23356 (3444) | PersonaRuda |
» | Dobitniki na lotu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37291 (28368) | avani |
» | EuromillionsOddelek: Loža | 9651 (6328) | mahone |