Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne prižge
Računalnik se ne prižge

Denji85 ::
Zdravo,
žena mi je med delovanjem kompa ppritisnila na gumb za prižig racunalnika in se odtlej soloh več ne prižge. A je šel napajalnik rakom žvižgat?
žena mi je med delovanjem kompa ppritisnila na gumb za prižig racunalnika in se odtlej soloh več ne prižge. A je šel napajalnik rakom žvižgat?

Zimonem ::
Ma kabel ti je potegnila iz vtičnice. Dost ima tvojega šlo techa ja in nagih dedov na zaslonu , ona kuha večerja je mrzla ti pa ga biksaš.

mtosev ::
Malo več povej o računalniku. A piska kaj? Verjetno je šel napajalnik ali matična.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Nič. Neprizge se. Edino kdaj se se sliši k ga hočem prižga, da nekaj naredi plink. Pomoje je šel napajalnik. Ma ne me jebat res.
Iz napajalnika se kdaj kaj sliši k ga hočem prižgat. To je skori zih napajalnik. Pa.kera jajca še zmeri da ti zaradi tega crkne
Iz napajalnika se kdaj kaj sliši k ga hočem prižgat. To je skori zih napajalnik. Pa.kera jajca še zmeri da ti zaradi tega crkne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Denji85 ()

hojnikb ::
Naslednjič bo treba več investirat v kvalitetn napajalc, pa nebo crknu k s ga bo zena dotaknala..
#brezpodpisa

Zimonem ::
Ma njemu nič ne dela(mal ga prever kake probleme ima), še zvočnike ko prestav iz ene sobe v drugo. tle pomagajo samo še slo-tech pedri z svojimi bananami.

Telbanc ::
Nič. Neprizge se. Edino kdaj se se sliši k ga hočem prižga, da nekaj naredi plink. Pomoje je šel napajalnik. Ma ne me jebat res.
Če nisi dolgo spihal računalnika, je lah prah naredu kratek stik in ne zalaufa. Spihaj najprej napajalnik.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Haha zj zutri spet ni delalo. Sm spihal vse in je delalo nakar vse nakonektam nazaj pa spet NE dela. To je vrjetn napajalnik zanč an?

Hudobec82 ::
Ravno včerej sm mel en tak primer. Računalo mrtvo. Testiram napajalnik. Dela. .... No, na konc je bla kriva zjahana tipka za vklop/izklop.

Ma naroču sm nov napajalnik. Če ne bo delalo ga bom pač vrnu pa iskal dalje. Hjao jajca :)