Forum » Igre » Zakaj mi preko interneta ne dela?!
Zakaj mi preko interneta ne dela?!
OmegaM ::
Zakaj mi preko interneta ne dela?! | Mene pa zanima zakaj mi prko interneta ne dela MOHAA?Mam kablski modem 512kb pa vedno ko se hocem konektati na server javi da zmanjka casa.Bi moral imeti kak patch, al kaj podobnega?Za iskanje serverjev pa uporabljam all-seeing eye.
Aja zdaj me pa se zanima kak vidis kateri server je hekan, ker bi rad igral Call of duty pa TDM al pa drugo Seek & Destroy samo da ne bi runda trajala na 10 zmag?
Do sedaj sem lahko igral samo Seek & Destroy.Pa tudi ko iscem serverv igri mi vedno javi da je kljuc ze v uporabi?!Pa sem ga zamenjal ze milijonkrat pa sem uspel bil samo enkrat
pa sem vun brisal *.cfg pa ono za cdkey ki je zraven pa na novo zagnal spil pa sem vnesel nov kljuc.
Prosim ce mi lahko kdo pomaga.
Aja zdaj me pa se zanima kak vidis kateri server je hekan, ker bi rad igral Call of duty pa TDM al pa drugo Seek & Destroy samo da ne bi runda trajala na 10 zmag?
Do sedaj sem lahko igral samo Seek & Destroy.Pa tudi ko iscem serverv igri mi vedno javi da je kljuc ze v uporabi?!Pa sem ga zamenjal ze milijonkrat pa sem uspel bil samo enkrat
pa sem vun brisal *.cfg pa ono za cdkey ki je zraven pa na novo zagnal spil pa sem vnesel nov kljuc.
Prosim ce mi lahko kdo pomaga.
- zaklenilo: OwcA ()
Vikking ::
ja to se dogaja če uporabljaš piratsko igrco, če boš kupu original igrco boš dobu original ključ in večina tvojih problemov bo izginilo
OmegaM ::
najprej moras met dnar, zdaj pa ce ga na voljo nimas toliko se mi zdi to en problem!!!
Tebi ne?
Tebi ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 75396 (18162) | tropico2078 |
» | Microsoft dnevno komunicira z vašim računalnikom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 13427 (10040) | CaqKa |
» | Stare igreOddelek: Igre | 1861 (1721) | opeter |
» | Call of duty server bo nocoj od 18.00 naprej (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11535 (7125) | Groovy |
» | Call Of Duty (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9404 (5744) | mloncar |