Forum » Hlajenje in modifikacije » Vse za vodno hlajenje!
Vse za vodno hlajenje!
malinavc ::
Sej vem de je to sigurn že blo premleto in strani objavljene, ampak a bi lahko bil kdo tako dober in mi napisal strani na katerih bi dobil vse podatke za vodno hlajenje, se pravi, vse kaj rabim, kako naj bi se stvari skupi dale,u glavnem čim več o vsem skupaj...nej bo en tko dober...
hvala!
hvala!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Pretorijanec ::
Meni osebno najljubša stran, ki ti da osnovne podatke kaj rabiš za watercooling je ta. Dala pa ti bo le osnovne informacije. Za kej več so pa druge.
OZZY ::
Meni sta dobri ti dve strani : www.overclockers.com
in pa www.overclockers.com.au Pri obeh je veliko podatkov o navijanju in vodnih hlajenjih, modifikacijah, testih itd. Samo prebrskat moraš.
in pa www.overclockers.com.au Pri obeh je veliko podatkov o navijanju in vodnih hlajenjih, modifikacijah, testih itd. Samo prebrskat moraš.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FAQOddelek: Hlajenje in modifikacije | 9467 (7210) | OwcA |
» | Malo čofotanja za zaspano nedeljsko popoldneOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 2250 (2250) | bf4ed |
» | Naredite vodno hlajenje z glavo.Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 2503 (2503) | njok |
» | Vodno Hlajenje za čimvečjo tišinoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2222 (1997) | Tic |