Forum » Slo-Tech » Zakaj SloTech admini tako radi zaklepajo teme
Zakaj SloTech admini tako radi zaklepajo teme
Samael ::
David Mayer je izjavil:
So kakšne alternative, mislim, če boste vsi šli, da vem, kam
Na IRCNet!
#slovenia @ irc.arnes.si
Samael != Samuel

WizzardOfOZ ::
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
PujsekPepe ::
David Mayer je izjavil:
So kakšne alternative, mislim, če boste vsi šli, da vem, kam, ko bo tukaj samo še splanirano, pač bliže kot bodo volitve.
Bibaleze.si mogoce
Nikonja ::
Edini način kako se rešit anonimnih spletnih bojevnikov je ukinit anonimnost na forumih. Pač vsak se registira z pravim imenom, se preveri in potem naj se začne iskrena debata.... in boš videl kako se bo hitr umirilo ko ne bo več skrivanja za anonimnostjo!!!
Lahko se skrivat in bit pogumen, ampak bodi faca in povej v obraz z polnim imenom in priimkom!
Lahko se skrivat in bit pogumen, ampak bodi faca in povej v obraz z polnim imenom in priimkom!
OutOfTheBox ::
Zgleda da še nisi slišal za Facebook
, kjer je spletnih bojevnikov še več kot anonimnih tukaj. Nivo debat je daleč zadaj v primerjavi s tukaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
FTad ::
OutOfTheBox je izjavil:
Zgleda da še nisi slišal za Facebook![]()
Pa tud tam je ze nekaj casa opcija, da objavis kot anonymous user v grupi.

Miki N ::
feryz ::
Meni je slotek všeč, ker je tako čist.
Nobenih oglasov, nobenih praznih kvadratov na ekranu, nič.
Prečiščeno kot je bil gugl včasih.
kamiKaZaA ::
Zaj ko ni ene čudne ribe, se mi zdi da je mal boljše.
Boljše je moderiranje. Bolj uravnoteženo.
+1 se pridružujem vpisu.
Prej si takoj odletel iz teme ob enem napačnem vpisu. Sedaj pa je dosti več tolerance. Čeprav na koncu, če mu preveč stopiš na žulj (ga sprovociraš s podtikanji za nekaj kar ni res

mtosev ::
Jaz sem večinoma zadovoljen s slo-techom. Se mi zdi, da je boljše tukaj kot na kakšen Facebooku.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
feryz ::
Nimam pojma kako je na fejsbuku.
Še takrat ko kliknem na neki link, me blokira z nekimi okni.
Meni je prav, da ne morem brati, njim pa tudi, očitno.
Še takrat ko kliknem na neki link, me blokira z nekimi okni.
Meni je prav, da ne morem brati, njim pa tudi, očitno.
Ales78 ::
s podtikanji za nekaj kar ni res
Neee, se hecaš? Ti, da bi podtikal nekaj kar ni res? Neee, tega pa ne morem verjeti...
Vas zanima, zakaj zares plačujete visoke davke na plačo?
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739
Neee, se hecaš? Ti, da bi podtikal nekaj kar ni res? Neee, tega pa ne morem verjeti...
Zaradi boldanega sem bil vržen ven iz teme Romsko nasilje:
Slo-tech moderatorji, pa jim bodo pri tem držali štango in zraven zaslužili za sendvič in Pingo sok.
in to je edina stvar, katero sem podtaknil komurkoli na forumu preden se naslednjič vžgeš.
Mene pa si vrgel iz teme: Romsko nasilje, ker sem bil offtopic. Zakaj dvojna merila?
Evo, odličen primer dvoličnosti - točno to o čemer govorim zgoraj. Aleša, ki vemo kako zna biti naporen, še ni bilo v temi. Ni napisal ni besede. Tvoj prvi post je bil pa sledeče:
"Plačan kletni trol @Ales78 še ni podal nobenega komentarja, čeprav v drugih temah (danes) debatira. A ni to zanimivo? >:D Seveda je. Ni še dobil navodil kako more napadati vse drugače misleče. Jutri je izredni sestanek v kleti levičarjev, kjer bodo dobili ti plačani troli navodila, kako vse skupaj preusmeriti in pomesti pod preprogo. Slo-tech moderatorji, pa jim bodo pri tem držali štango in zraven zaslužili za sendvič in Pingo sok."
delavec44 ::
Zaj ko ni ene čudne ribe, se mi zdi da je mal boljše.
Boljše je moderiranje. Bolj uravnoteženo.
+1 se pridružujem vpisu.
Prej si takoj odletel iz teme ob enem napačnem vpisu. Sedaj pa je dosti več tolerance. Čeprav na koncu, če mu preveč stopiš na žulj (ga sprovociraš s podtikanji za nekaj kar ni res) tudi odletiš (občutil na lastni koži
).
Za trole je res bolje sedaj. Prej se Alesi ne bi dogajali dolgo.

D3m ::
Meni je slotek všeč, ker je tako čist.
Izklopi ad-block :D
|HP EliteBook|R7 8840U|
David Mayer je izjavil:
So kakšne alternative, mislim, če boste vsi šli, da vem, kam, ko bo tukaj samo še splanirano, pač bliže kot bodo volitve.
Včasih se je zaklenila tudi kakšna regularna tema, tudi zato, ker je OP doživljal flaming response 1a.
Omenjam, da vedno obstaja alternativa, torej malce čiščenja in odstranitev določenih uporabnikov.
Omenjam, da vedno obstaja alternativa, torej malce čiščenja in odstranitev določenih uporabnikov.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
Včasih se je zaklenila tudi kakšna regularna tema, tudi zato, ker je OP doživljal flaming response 1a.
Se strinjam.
Tema Romsko nasilje.
En trol je trolal celo temo zaradi katerega se je kasneje tema zaprla. Medtem se je iz nje vrglo ven mene in še par drugih uporabnikov. Tema bi bila še danes odprta in na nivoju debate, če bi se takoj trola Ales78 odstranilo (po enih 10 zapisanih trolih). Tako pa se je njemu dopuščalo vso to žaljenje in se je na koncu zaradi njega tema zaprla. Ni logike, ampak tak pač je na Slo-tech. Enim je dovoljeno vse, druge pa se za manjše prekrške meče ven iz tem.
Glugy ::
Mislim hvala bogu da kdo sploh še hoče bit moderator v današnjih časih. Noben te ne bo hvalil, vsaka stran te bo po svoje grajala. Nobenmu nisi všeč ampak brez tebe pa portala ni, bi bila še večja norišnica. Ampak da bi bil pa kdo hvaležen za tvoje prostovoljno delo pa ga skorajda ni. Se mi zdi da je svet razklan na mnenjske pole kot še nikol prej. Ločnice so bolj ostre kot kadarkol prej. Pol so pa tle še razni algoritmi od Youtube, Tiktok ipd ki te potem še bolj porinejo v to kar si že tako ali tako verjel. Noben noče da nekdo izzove tvoja prepričanja. Vsi se oklepajo svojega kot da gre za življenje in smrt.
Sam menim da je šel svet precej v desno in je zato branjenje tistega kar je nekoč bil zmeren centrizem zdej videno kot levo pri čemer gre pri osebnih svoboščinah kot je spol, enakopravnost ipd ( to kar je zdaj bolj pri zavesti na splošno ) bolj za liberalizem kot pa levo ali desno. Res pa je da so levičarji to želeli uporabiti za nadomestilo da jim ne bi bilo treba graditi na socialni državi, medtem ko so imeli desničarji druge adute da ni treba denarja dajat za revnejše sloje in te liberizacije niso uporabili za svojo. Vse gre za to da je prostega denarja če gre za razne socialne al pa infrastrukturne projekte danes manj. Osnovnih sredstev je čedalje manj v rokah majhnih ljudi in čedalje več v rokah multinacionalk in z njim povezano družbo. Stiskanja z denarjem je zato vedno več. Noben ne lev ne desen se noče ali ne upa ( maščevanje bogatih ) lotit tega problema.
Zato vsi (levi in desni ) serjejo z vsem kar ni denar: bodisi pretiravajo z poudarjanjem pravic napram finančnim vsesplošnim sistematskim problemom ki bi zadevali celotno populacijo in ne samo del le te, al pa se predstavljajo kot branitelje pred migranti in branitelje pred razpadom tradicionalnih vrednot.
Kar hočem rečt je da je dandanes gotovo težko biti admin ker nobena od obeh največjih skupin nima nekih hudih stičnih točk. Pa tud vsak admin je samo človek noben ni 100% objektiven. Je pa tradicija administracije bila vzpostavljena še ko je bil svet nekoliko bolj pomaknjen na sredino in ne več tako kot je zdaj bolj ne desno. Zato je mogoče percepcija desnih da so admini mogoče nekoliko bolj dovzetni za komentarje levih članov foruma ampak dejansko pa mislim da delajo po večini dobro delo in nič kaj drugače kot pred leti in je prav da se držijo tega ne glede na to da desničarji silijo da je vse kar je sredinsko-zmerno za njih zdej kar naenkrat levo.
Sam menim da je šel svet precej v desno in je zato branjenje tistega kar je nekoč bil zmeren centrizem zdej videno kot levo pri čemer gre pri osebnih svoboščinah kot je spol, enakopravnost ipd ( to kar je zdaj bolj pri zavesti na splošno ) bolj za liberalizem kot pa levo ali desno. Res pa je da so levičarji to želeli uporabiti za nadomestilo da jim ne bi bilo treba graditi na socialni državi, medtem ko so imeli desničarji druge adute da ni treba denarja dajat za revnejše sloje in te liberizacije niso uporabili za svojo. Vse gre za to da je prostega denarja če gre za razne socialne al pa infrastrukturne projekte danes manj. Osnovnih sredstev je čedalje manj v rokah majhnih ljudi in čedalje več v rokah multinacionalk in z njim povezano družbo. Stiskanja z denarjem je zato vedno več. Noben ne lev ne desen se noče ali ne upa ( maščevanje bogatih ) lotit tega problema.
Zato vsi (levi in desni ) serjejo z vsem kar ni denar: bodisi pretiravajo z poudarjanjem pravic napram finančnim vsesplošnim sistematskim problemom ki bi zadevali celotno populacijo in ne samo del le te, al pa se predstavljajo kot branitelje pred migranti in branitelje pred razpadom tradicionalnih vrednot.
Kar hočem rečt je da je dandanes gotovo težko biti admin ker nobena od obeh največjih skupin nima nekih hudih stičnih točk. Pa tud vsak admin je samo človek noben ni 100% objektiven. Je pa tradicija administracije bila vzpostavljena še ko je bil svet nekoliko bolj pomaknjen na sredino in ne več tako kot je zdaj bolj ne desno. Zato je mogoče percepcija desnih da so admini mogoče nekoliko bolj dovzetni za komentarje levih članov foruma ampak dejansko pa mislim da delajo po večini dobro delo in nič kaj drugače kot pred leti in je prav da se držijo tega ne glede na to da desničarji silijo da je vse kar je sredinsko-zmerno za njih zdej kar naenkrat levo.
PovemVfaco ::
Zaradi boldanega sem bil vržen ven iz teme Romsko nasilje:
Slo-tech moderatorji, pa jim bodo pri tem držali štango in zraven zaslužili za sendvič in Pingo sok.
in to je edina stvar, katero sem podtaknil komurkoli na forumu preden se naslednjič vžgeš.
Mene pa si vrgel iz teme: Romsko nasilje, ker sem bil offtopic. Zakaj dvojna merila?
Evo, odličen primer dvoličnosti - točno to o čemer govorim zgoraj. Aleša, ki vemo kako zna biti naporen, še ni bilo v temi. Ni napisal ni besede. Tvoj prvi post je bil pa sledeče:
"Plačan kletni trol @Ales78 še ni podal nobenega komentarja, čeprav v drugih temah (danes) debatira. A ni to zanimivo? >:D Seveda je. Ni še dobil navodil kako more napadati vse drugače misleče. Jutri je izredni sestanek v kleti levičarjev, kjer bodo dobili ti plačani troli navodila, kako vse skupaj preusmeriti in pomesti pod preprogo. Slo-tech moderatorji, pa jim bodo pri tem držali štango in zraven zaslužili za sendvič in Pingo sok."
Pismo si nagravžen s tem jokanjem, da so te iz ene teme fuknili, pa še mode direkt drkaš. Stupid games, stupid prizes. Jaz vsakmu, k me začne v prazn drkat, povem direkt, kk vse sm sodeloval z jegovo mamo/sestro/bivšo na spolnem področji, res ne šparam, pa sm mogoče 2x iz teme letu, tud nimam kj se cmert.
Drgač pa tist sluzavci, k najbolj serjejo po forumi, ponavad tud najbl jokajo modom v temi, temu se res lah sam reži človk, še v 3pm ne zna z integriteto nbenga poslat pa stat za tem. To je nek hardcore avtizm al kj jz vem.
Naj meče iz tem, komaj čakam. Ampak naj potem začne pri najbolj krivih trolih ne pa, da je enim dovoljeno vse. Levi, desni, gor, dol.
Pa ko je vržen iz teme, menda v 2025 obstaja kakšna skripta, da bo tudi nov user, ki ga bo takoj kreiral, isto blokiran.
Ampak najlažje je zakleniti temo
Pa ko je vržen iz teme, menda v 2025 obstaja kakšna skripta, da bo tudi nov user, ki ga bo takoj kreiral, isto blokiran.
Ampak najlažje je zakleniti temo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
David Mayer ::
Naj meče iz tem, komaj čakam. Ampak naj potem začne pri najbolj krivih trolih ne pa, da je enim dovoljeno vse. Levi, desni, gor, dol.
Obstaja, brez skrbi - sicer nima moderatorskih privilegijev, mogoče niti ne potrebuje in ne bi imela izvršilne vloge ampak opozorilno-svetovalno. Obstajajo pa sicer tudi koristne rešitve, ki so sicer v rabi, če jih že forum sam namensko ne podpira.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David Mayer ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Vam je ok, da vam vaše spletno življenje urejajo boomerji?Oddelek: Loža | 1621 (1192) | Samael |