Forum » Loža » Slo-tech stran se ne odpre do konca
Slo-tech stran se ne odpre do konca

twom ::
Safari, črta ki kaže odpiranje strani zadnjih par dni ne pride do konca. Ostale strani delujejo v redu. Je še kdo to opazil? Upravljalci strani to vejo?

sbawe64 ::
OP
Katera st stran je problematična ?
Meni na androidu in Windows osju vse dela.
Meni na androidu in Windows osju vse dela.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

OutOfTheBox ::
Vse. Problem imam na Windowsu, Macu in iOSu. Stran se navidezno že naloži, ampak problem je ker v nedoled kaže da se nalaga.
P.S
V Safariju dela normalno. Skupni imenovalec je Firefox.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

mojsterleo ::
Safari, črta ki kaže odpiranje strani zadnjih par dni ne pride do konca. Ostale strani delujejo v redu. Je še kdo to opazil? Upravljalci strani to vejo?
Pri meni je isto ... vsaj v Safariju (drugod niti ne gledam foruma). Črta za nalaganje bolj malokrat pride do konca. Se pa forum naloži.

skumpl ::
Tudi meni nalaga. Sem ugodovil, da https://oglasi.slo-tech.com/ ne dela in nalaga dokler se ne timeouta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 561348 (10224) | delavec44 |
» | iPad - safari in refreshanje straniOddelek: Mobilne tehnologije | 1244 (1097) | louser |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 43356 (36946) | urban99 |
» | Apple izdal boljši brskalnik od Opere (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14411 (8637) | techfreak :) |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5371 (4188) | Bela01 |