Forum » Elektrotehnika in elektronika » kaj naj zvežem elektriko?
kaj naj zvežem elektriko?
Temo vidijo: vsi
floyd1 ::
Ne vem, zakaj Gorenje ni direkt zvezal tko kot ste mi rekli,
Zato, da ga lahko uporabiš z delujočim timerjem, ali brez (kot imaš sedaj vezano ti).
NuMaN ::
Saj je tema tehnična.
Tako tudi tisti, ki nimamo pojma, lahko opravimo manjša strokovna dela.
Tudi do majstrov za "drobna dela" ni lahko priti.
Tako tudi tisti, ki nimamo pojma, lahko opravimo manjša strokovna dela.
Tudi do majstrov za "drobna dela" ni lahko priti.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
feryz ::
Sry, ampak dojemanje je nekje na ravni 12 letnika. Pa še to sem šel previsoko.
A nimate tukaj AI v malem prstu?
A nimate tukaj AI v malem prstu?
NuMaN ::
Sam ne.
Šele prejšnji teden sem prvič v življenju uporabil AI, postavil sem dve vprašanji DS.
Sem pa v pol leta uspel popraviti oziroma izboljšati kotliček, brez tuje pomoči, na kar sem sila ponosen.
Šele prejšnji teden sem prvič v življenju uporabil AI, postavil sem dve vprašanji DS.
Sem pa v pol leta uspel popraviti oziroma izboljšati kotliček, brez tuje pomoči, na kar sem sila ponosen.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
DamijanD ::
Sry, ampak dojemanje je nekje na ravni 12 letnika. Pa še to sem šel previsoko.
Res je sam, bi to znal zvezat že v OŠ - ampak po drugi strani sem pa imel sošolke, ki se pri fizike niso upale dotakniti žice, ki je bila pred tem vštekana v vtičnico potem jo je pa učitelj (tovariš v tistih časih) nosil po razredu... Tako da še enkrat, različni smo
Utk ::
Ampak zakaj se potem sploh lotevat tega?
Sej ni problem če nekaj "ne znaš". Ti povejo, se naučiš, ni panike. Ampak bemu mast, neko osnovno logiko pa vseeno moraš imet.
Recimo če se nekdo noče dotaknik žice, ki je bila pred tem v vtičnici, potem je takemu brez veze razlagat kako se zveže križno stikalo. Naj pusti raje stvar na miru.
Sej ni problem če nekaj "ne znaš". Ti povejo, se naučiš, ni panike. Ampak bemu mast, neko osnovno logiko pa vseeno moraš imet.
Recimo če se nekdo noče dotaknik žice, ki je bila pred tem v vtičnici, potem je takemu brez veze razlagat kako se zveže križno stikalo. Naj pusti raje stvar na miru.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
feryz ::
A veste kako pravijo, ko se lotiš neke hudo zapletene tehnične zadeve (kar priklop enega navadnega ventilatorja očitno je)?
"Ko ne veš kaj bi, beri navodila."
To je osnova praktično vsega v življenju.
Ok, včasih je bila. Danes je to tuba, tik tok in forumi. Pa še vedno ne gre.
"Ko ne veš kaj bi, beri navodila."
To je osnova praktično vsega v življenju.
Ok, včasih je bila. Danes je to tuba, tik tok in forumi. Pa še vedno ne gre.
floyd1 ::
Če nisi nikoli delal z elektriko, z ventilatorjem pa pridejo tri sheme vezave, velikokrat brez vsakega opisa (štromar že ve), je marsikdo že tu v temi.
Sem nekaj časa skrbel za stanovanje, kjer sta bila notri 2 študentska para in so me klicali, ko je crknila žarnica, če pridem zamenjat. Ljudje smo res različni.
Sem nekaj časa skrbel za stanovanje, kjer sta bila notri 2 študentska para in so me klicali, ko je crknila žarnica, če pridem zamenjat. Ljudje smo res različni.
link_up ::
hehe, najboljsa je bila, da kako naj da se en kabelcek v lt, ce pa je ze v l ... :)
In and Out
kuglvinkl ::
hehe, najboljsa je bila, da kako naj da se en kabelcek v lt, ce pa je ze v l ... :)
Ja, samo luci sem vezal in montiral, tega pa nikoli, zato pa sprasujem. Wtf?!
Sicer pa model, na strom se spoznam na tolk kot ti na vse ostalo...
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
link_up ::
dobro, dobro ... saj ti nisem hotel na zulj stopit. Vseeno se malo lepse obnasaj, ker ti nisem nic takega v resnici rekel...le simpaticno je bilo. Pac se nisi nikoli videl kako se zadeve bricka skupaj.
Jaz se pa na nic drugega ne spoznam pravis? Hvala lepa, res.
Jaz se pa na nic drugega ne spoznam pravis? Hvala lepa, res.
In and Out