Forum » Hlajenje in modifikacije » Prihaja Thermalright SP-97 Socket A Heatsink
Prihaja Thermalright SP-97 Socket A Heatsink
kuglvinkl ::
(Editor's Note: We'd like to point out that the SP-97 we reviewed for this article is a pre-production sample. Manufacturing of the final production unit will begin soon, with slight changes that should improve performance by yet another 1ºC!)
Torej, tista SP4 ima pomen.
Pa glih nabavu sem SK-7 hehe.
Preview
Your focus determines your reallity
- spremenil: kuglvinkl ()
BaRtMaN ::
kakor prekaša SK7 na področju odvajanja toplote, ga bo presegel tudi cenovno. Sicer pa kul.
Samo, da jim je ratal še zbit temperaturo za 3 stopinje (in to premodel!) od 947...
Evo, zdej me pa res zanima, kaj se da še ukrent.
Evo, zdej me pa res zanima, kaj se da še ukrent.
Caligula ::
Nic bat, se je nekaj marze
Sicer majo pa trenutno ohisja tko primitivno arhitekturo kar se zracenja tice, da bojo bolj pomagala drugace zastavljena ohisja kot sam heatsink.
Sicer majo pa trenutno ohisja tko primitivno arhitekturo kar se zracenja tice, da bojo bolj pomagala drugace zastavljena ohisja kot sam heatsink.
TESKAn ::
Sej ql, ma po mojem je za ta hladilnik optimalno, da procesor leži, da ni pokonci. Ker če je pokonci, potem spoden heatpipe ne dela sploh, ker pri heatpipeu more bit točka, kjer se plin upari, pod točko, kjer se kondenzira, če hočeš, da tekočina kroži. Ekola, hladilnik ni optimalen.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
No tako. še hje prostor. Samo zaradi zadnje čase kar standardne pozicije socketa, bi bila drugačan oblika težko izvedljiva - pomeni, totalno predelat konstrukcijo.
upirna ::
jaz mam sp-94 (za intle) in hladi odlično, čeprav imam zdele gor en beden 12 cm ventilator, ki je dobsednbo privezan. V bližnji prihodnosti bo delta moja.
TESKAn ::
Vzameš desktop ohišje - pa ti plata leži. Po moje bi pridobil še kako °C ali dve...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladnilnik za navitega Bartona na Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2313 (1588) | Grimlord |
» | Audio workstation - Tihi PCOddelek: Kaj kupiti | 1623 (1455) | Spajky |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1900 (1341) | Grimlord |
» | SK7 in adapter 80-120mmOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1561 (1230) | boštjan |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2827 (1952) | profii |