Forum » Konzole » Nintendo Switch 2
Nintendo Switch 2
Temo vidijo: vsi
pisco ::
Jaz sem dobil konzolo z Mario Kart World za 499€ v Mullerju. No tega je zdaj že ene 3 tedne, morda je že druga cena.
Seljak ::
Nintendo je objavil prodajne številke do vključno 30. septembra.
Switch 2: 10,36M
Mario Kart World: 9,57M
Donkey Kong Bananza: 3,49M
Za primerjavo, prvi switch je v enakem obdobju dosegel prodajo 4,7M konzol.
10,36 milijona Switch 2? To je torej toliko, da jih še vsi Japonci skupaj niso uspeli dobiti. 😂 Sony bi v tem času že razposlal toliko PlayStationov, da bi jih dobili še hišni ljubljenčki. Pri Nintendu pa očitno še vedno ciljajo na tisti “omejen krog izbrancev” – verjetno vsak deseti Japonec in par Evropejcev, ki še vedno prisegajo na Mario Kart.
Ali se s temi številkami tolažite, ali pač kar tako?
Po nekih izračunih konzola sploh ni postala senzacija. Pač nekaj za male otroke, ki imajo bogate starše, ki razmetavajo za brezvezne stvari, ki pač roko na srce sploh ni vredno tega denarja.
Gregor P ::
Drži, moj celoten namen nakupa konzole je bilo za družinsko zabavo, predvsem otroke. In to je bil zadetek v polno.
Tisti, ki imajo PS5, se cel dan kregajo z otroki ali smejo ali ne smejo pri 12-ih igrati Call of Duty, ker samo takšne igre hočejo igrati. Jaz teh težav nimam.
Tisti, ki imajo PS5, se cel dan kregajo z otroki ali smejo ali ne smejo pri 12-ih igrati Call of Duty, ker samo takšne igre hočejo igrati. Jaz teh težav nimam.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Preveč časa in energije zapravljaš za trolanje, ki nikogar ne gane.
Ti trolaš z nekakšnimi podatki, ki napeljujejo kako dober nakup si opravil, da gredo prodajne številke v nebo. Ampak edine številke, ki gredo v nebo so cene, ki so za Super Mariota 10x prevelike. Zdaj je kar je. Vse kar lahko naredite je, da se igrate z igrami, ki so že preživete in se tolažite, da ste konzolo kupili za otroke, ki pa jih ta konzola in brezvezne igre ne zanimajo, ker danes je bolj kot ne "in", da ima otrok telefon in gor nameščen Tik-tok in snapchat. Vsak izgovor je dober, pa tudi,če ga pes na repu prinese. Pač podoživljate otroštvo, ko ste pri sosedu igrali te arkadne igre, ker so starši imeli premalo denarja, da bi vam privoščili Nintendo. No, sedaj pa ste končno prišli na svoj račun, kajne?!
Ni potrebe po izračunih, ki si jih skopiral nekje na spletu
111111111111 ::
10,36 milijona Switch 2? To je torej toliko, da jih še vsi Japonci skupaj niso uspeli dobiti. 😂 Sony bi v tem času že razposlal toliko PlayStationov, da bi jih dobili še hišni ljubljenčki. Pri Nintendu pa očitno še vedno ciljajo na tisti “omejen krog izbrancev” – verjetno vsak deseti Japonec in par Evropejcev, ki še vedno prisegajo na Mario Kart.
Po nekih izračunih konzola sploh ni postala senzacija. Pač nekaj za male otroke, ki imajo bogate starše, ki razmetavajo za brezvezne stvari, ki pač roko na srce sploh ni vredno tega denarja.
Heh, prodajni rezultati te gladko postavljajo na laž.
Ti trolaš z nekakšnimi podatki, ki napeljujejo kako dober nakup si opravil, da gredo prodajne številke v nebo. Ampak edine številke, ki gredo v nebo so cene, ki so za Super Mariota 10x prevelike. Zdaj je kar je. Vse kar lahko naredite je, da se igrate z igrami, ki so že preživete in se tolažite, da ste konzolo kupili za otroke, ki pa jih ta konzola in brezvezne igre ne zanimajo, ker danes je bolj kot ne "in", da ima otrok telefon in gor nameščen Tik-tok in snapchat. Vsak izgovor je dober, pa tudi,če ga pes na repu prinese. Pač podoživljate otroštvo, ko ste pri sosedu igrali te arkadne igre, ker so starši imeli premalo denarja, da bi vam privoščili Nintendo. No, sedaj pa ste končno prišli na svoj račun, kajne?!
Ni potrebe po izračunih, ki si jih skopiral nekje na spletu![]()
Se strinjam s teboj igre so občutno predrage. Pa kaj čmo so pač odlične.
111111111111 je izjavil:
Igre ali naročnino?
Igre.
Čez mesec dni že Metroid.![]()
Razloži prosim.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Ganon ::
Če se ne motim, naj me popravi, je prisoten tudi na mn3njalniku, kjer prav tako pobira naročila za igre. Izgleda, da je povezan z uvoznikom. Dobavi malo ceneje, kot v trgovini.
S Seljakom (idealen nadimek) se ne ukvarjaj. Fantek je v fazi, ko misli, da je frajersko biti zaljubljen v Sony in sovražiti Nintendo. Odrasel človek ne pada na to slaboumje.
Switch 2 medtem vztrajno podira vse prodajne rekorde.
S Seljakom (idealen nadimek) se ne ukvarjaj. Fantek je v fazi, ko misli, da je frajersko biti zaljubljen v Sony in sovražiti Nintendo. Odrasel človek ne pada na to slaboumje.
111111111111 je izjavil:
Heh, prodajni rezultati te gladko postavljajo na laž.
Ni potrebe po izračunih, ki si jih skopiral nekje na spletu![]()
Se strinjam s teboj igre so občutno predrage. Pa kaj čmo so pač odlične.
111111111111 je izjavil:
Igre ali naročnino?
Igre.
Čez mesec dni že Metroid.![]()
Razloži prosim.
Če se ne motim, naj me popravi, je prisoten tudi na mn3njalniku, kjer prav tako pobira naročila za igre. Izgleda, da je povezan z uvoznikom. Dobavi malo ceneje, kot v trgovini.
Seljak nick name ima zame globok pomen. Tebi pa po mojem predstavlja nekakšno "slabšalno kuliso besedičenja, ki predvsem z stališča slaboumnega,karakterno slabo poznavalnega agrokulture in vsega kar je povezano s kmetovanjem ne predstavlja prav nič več kot pa zaničevalno in predvsem porugljivo usmerjeno komentiranje na forumu, ki ne bi smel biti tako usmerjen v žaljenje, ampak temeljiti na strokovnosti in profesionalizma.
Če sem lahko še bolj natančen, ti zagotovo ne znaš niti predsetvenika z brano in sejalnico preklopit na sodoben traktor, ki ima več tehnologije kot pa tvoj osebni avto. Pa po vrhu vsega dan danes "seljak" vozi po obdelovalni zemlji vozilo 150.000EUR+ vrednosti.
Pa brez "seljaka" bi ti bil lačen, bos,brez oblačil,... skratka dan danes niso seljaki "Regica in Dudek
Ja, jaz imam seljak nickname in mi veliko pomeni!
Ti pa sedaj meni seljaku ponudi dokaze o vseh teh rekordih, ali pač v prazno streljaš?!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
matobeli ::
Sam povem ti, preden boš postajal pameten o tem kaj piše v sskj.
Ker to, zakaj ima beseda seljak lahko več pomenov, je stvar slovenščine v OŠ, ne pamatnjakovanja ob e-piru.
Ker to, zakaj ima beseda seljak lahko več pomenov, je stvar slovenščine v OŠ, ne pamatnjakovanja ob e-piru.
Ransom ::
matobeli ::
Obstaja korelacija med količino točk na petrol kartici in tem ali piješ kafe. Eni nič drugi vse.
Ransom ::
scipascapa je izjavil:
nima vsak 200 zlatih točk....
Sigurno pa vsak pozna koga, ki jih ima in se zmenita ;)
Jaz recimo jih nikoli ne bi koristil, če me prodajalka na petrolu pred iztekom ne bi opomnila, naj vzamem vsaj kakšen energetski napitek ali vitrex, čene bi šle v nič... Trenutno pa jih imam okrog 1000...
Dobra cena, ampak realen popust je 40 evrov.![]()
Da, tako je. Tukaj nekje smo glede na siceršnjo ceno na trgu. Recimo na nemškem Amazonu je 500 (za pošiljanje ne rabiš plačati pri takšnem znesku).
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nintendo zaradi carin podražil dodatke za Switch 2Oddelek: Novice / Konzole | 2381 (1554) | Seljak |
| » | Nintendo Switch 2 prihaja 5. junijaOddelek: Novice / Konzole | 4873 (3164) | OK.d |
| » | Nintendo naposled pokazal Switch 2Oddelek: Novice / Konzole | 5544 (3613) | Gregor P |
| » | SNES Classic Mini (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 20853 (14213) | iloveboobz |