» »

Nintendo Switch 2

Nintendo Switch 2

Temo vidijo: vsi
1
2
3 4

Ganon ::

Trumpov mandat je že sam po sebi napačno obdobje. Datum za ameriški trg še vedno ostaja isti, zamaknila se bodo samo prednaročila.

Legon ::

Vec zalog za preostali del sveta. Mogoce celo dobimo boljso ceno.

Kot vem so uvozili zalogo za pobrana prednarocila pred carinami, nove dobave pa lep cas ne bo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

J.McLane ::

Bodo morali na novo preračunati ceno in oceniti koliko enot manj bodo zaradi tega prodali, dobavljiv pa sigurno bo brez problema tudi v US.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Nyana ::

Prednaročila pri nas so že odprta. Diši po novi Wii U konzoli :))

Nintendo Switch 2 konzola
€519,99

Nintendo Switch 2 konzola + Mario Kart World igra
€569,99

mtosev ::

Drago :))
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Umm, ne. Uradni ceni za evropski trg sta 469,99€ in 509,99€. Enako za Slovenijo. Če trgovec navije ceno, je to njegova politika. Zgoraj omenjeni številki sta z Igabibe. Konzolko ima tudi dve ceni. Ena je uradna, druga je višja, ker bodo na lastno pest dodatno uvozili konzole iz Italije. Uradno namreč še vedno ne vedo, koliko jih bo trgovina prejela.

Wii u se ni prodajal slabo zaradi cene. Razlog je bil precej bolj bizaren.

@vicious696
Nintendo Switch 2 size comparison with Switch OLED

I can say in person the Switch 2 LCD screen is fantastic, easily rivals the OLED

chuck ::

šment, bi že upal, da bo pasala stara torbica

Gregor P ::

Večina teh ocenjevalcev na YT že dela reklamo za novo torbico :D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

endelin ::

Kayzon je izjavil:

Kako lahko igrate ene in iste igre na teh nintendo konzolah ze 20+ let :|

Ker imajo igre nekaj več, magic touch, noro igralnost - lahko jih je igrati, a težko zamojstrovati.:) samo zdi se da gre za eno in isto
Pa malo tudi nostalgija na mladostniške čase:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

JanezH ::

Gregor P je izjavil:

Večina teh ocenjevalcev na YT že dela reklamo za novo torbico :D

Tole? Nikjer še nisem zasledil?

https://www.nintendo.com/us/store/produ...

DejchSLO ::

Jaz vsekakor mislim kupiti, ne ravno ob izidu. Začuda nikoli nisem si lastil Nintendo konzole, tko da bo to sploh en lep dan. :P

Zavidam. Imaš za preigrati tono biserov.

Machete ::

Malo šaljenja na naš račun, ki vse kupimo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

111111111111 ::

Počakamo na black friday. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Magic1 ::

Dvomim, da bo kaj ceneje za BF, sploh letos. Razen če se zadeva ne bo prodajala. Še enka je imela le 10% skonto lani.
Magic

To da bi kupil karkoli ekskluzivnega od Nintenda v fizični obliki z dobrim popustom, se bomo kar načakali. Včasih kakšna (fizična) trgovina ponuja 20 % recimo na vse video igre in potem končno lahko kupiš tudi Nintendo ekskluzive (na fizičnih karticah) vsaj malo ceneje - te pa kupujem tako zato, ker se jih da kasneje še vedno dobro prodati. In morda kakšen takšen popust ujame tudi kakšno konzolo (razen če ni že v štartu itak previsoka cena).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

111111111111 je izjavil:

Počakamo na black friday. :D

Sanjaj. Nič ne bo.

Jaz sem enko kupil rabljeno 2 meseca po izidu. Glede na cene, mislim, da tukaj ne bom nič drugače postopal. Sem prihranil 100EUR ki sem jih potem zagonil za PRO controler. :D

Zgodovina sprememb…

Pa je za kaj ta nintendov pro kontroler? a bo tud za switch 2ko? pa kako je v primerjavi z xbox in ps kontrolerji? slednja imam oba in sta zelo dobra.

Jaz imam ta "stari" pro controller in je dober; preživel bi seveda tudi brez njega, ampak je kompakten in res sede lepo v roke. In da, bo na voljo novi, mislim da s tremi dodatnimi gumbi (C za kleptalnik in še dva zadaj na spodnje delu "ročk"). V tem trenutku ga nimam s čim drugim primerjat doma, razne z nintendovimi joy padi. Ostali?

Zgodovina sprememb…

Zeldo bi izredno težko igral na joy padih odkar sem sprobal pro kontroler. :)

DejchSLO je izjavil:

Pa je za kaj ta nintendov pro kontroler? a bo tud za switch 2ko? pa kako je v primerjavi z xbox in ps kontrolerji? slednja imam oba in sta zelo dobra.

Zame sta switchev in xboxov neprimerno boljša od PSjevega. Ergonomija, gobici in gumbi, so perfektni. Pro 2 je malce spremenjen in ima še dodatne gumbe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

A je že kdo prednaročil?

Jaz bom počakal kakšno leto da se naberejo dve tri igre

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Ransom ::

JanezH je izjavil:

A je že kdo prednaročil?

Da, prvi dan ko so bila ven prednaročila, in sicer 8.4.25 v Mediaworldu IT.

JanezH je izjavil:

A je že kdo prednaročil?

8. aprila. Konzolo (MKW) in pro kontroler.

Ganon je izjavil:

DejchSLO je izjavil:

Zame sta switchev in xboxov neprimerno boljša od PSjevega. Ergonomija, gobici in gumbi, so perfektni. Pro 2 je malce spremenjen in ima še dodatne gumbe.

kerga psjevga pa imaš v mislih? men je dualshock 4 ergonomično čist proper, xbox one mi sicer malce boljši.

Danes bo dolgem času prižgal switcha. Padlo nekaj levelov mario brosa:D

Mario Kart World Direct je za nami.

DejchSLO je izjavil:

Ganon je izjavil:

DejchSLO je izjavil:

kerga psjevga pa imaš v mislih? men je dualshock 4 ergonomično čist proper, xbox one mi sicer malce boljši.

Katerikoli. Če začnem že pri postavitvi gobic, ki sta edino pri playstationu v isti ravnini. Nikakor ne prebavim.

Zgodovina sprememb…

codeMonkey ::

Zgodovina sprememb…

Ganon je izjavil:

Mario Kart World Direct je za nami.

DejchSLO je izjavil:

Ganon je izjavil:

DejchSLO je izjavil:

Katerikoli. Če začnem že pri postavitvi gobic, ki sta edino pri playstationu v isti ravnini. Nikakor ne prebavim.

zanimivo. men pa taka postavitev gobic sede. sem pa zdaj naročil xbox series x controller za pc.

oo7 ::

Mario Kart World - Game Overview | Nintendo Direct

Seljak ::

To igro enostavno moraš imeti. Je nekaj novega na trgu. Zelo,zelo lepa grafika, super zgodba...enostavno se spet vrneš v preteklost (pisalo se je leto'85, ko so izdali Super Mario Bros). Torej mislim, da je cena za to super igro zelo primerna ali pa če sem še bolj natančen, zasluži si še kak EUR več, ker igrajo na nostalgično noto.
Da ne omenjam prenosno konzolo. Že samo zaradi tega, ker je majhna in prenosna je dejansko vredna več, kot pa želi proizvajalec zanjo. Realna cena bi bila recimo 700$ za verzijo brez igre, tista z Super Marijom pa 800$. To enostavno moram kupiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Seljak ()

Jap, lahko smo veseli, da je nintendo dal precej ugodne cene.

In a statement on X via Nintendo's Japanese account, president Shuntaro Furukawa confirmed that the company's storefront has received 2.2 million applications to preorder the new console in Japan alone. That's a number that "far exceeds our expectations, and far exceeds the number of Nintendo Switch 2 consoles that can be delivered from the My Nintendo Store on June 5th."

In its first month on sale the original Switch sold 360,000 units in Japan, suggesting that Nintendo is seeing six times the demand for its sequel. The Japanese demand for day one is almost as high as the 2.74 million Switch consoles the company sold worldwide in its first few weeks in 2017.

Sladke skrbi. Francoski trgovci tudi poročajo o "zgodovinskih številkah". V VB so prednaročila pošla v rekordno kratkem času. Drugje je podobno.

Nintendo Switch je dejansko konzola, ki na splošno zadovolji celo družino oz. če ne veš, katero kupiti, je najboljše kar to. Preprosto njena mobilnost (in seveda tudi igralnost) simpatično nadvlada vse ostale. In glede na to, kako dobro se je odrezal že prvi Switch, z naslednikom res nimaš nekega rizika - veš kaj boš dobil.

Seveda imajo tudi ostale konzole svoje čare (predvsem kar se grafike tiče) in kakšne eksluzivne igre, ampak to je potem zelo specifična individualna odločitev (ni za vse).

Zgodovina sprememb…

chuck ::

Ganon je izjavil:

In a statement on X via Nintendo's Japanese account, president Shuntaro Furukawa confirmed that the company's storefront has received 2.2 million applications to preorder the new console in Japan alone. That's a number that "far exceeds our expectations, and far exceeds the number of Nintendo Switch 2 consoles that can be delivered from the My Nintendo Store on June 5th."

In its first month on sale the original Switch sold 360,000 units in Japan, suggesting that Nintendo is seeing six times the demand for its sequel. The Japanese demand for day one is almost as high as the 2.74 million Switch consoles the company sold worldwide in its first few weeks in 2017.

Sladke skrbi. Francoski trgovci tudi poročajo o "zgodovinskih številkah". V VB so prednaročila pošla v rekordno kratkem času. Drugje je podobno.

Torej bo zaloga Switch 2 v Sloveniji podobna kot je bila pri PS5, skalperji že manejo roke :(

V trgovinah je dobro prednaročiti takoj, ko je na voljo. Vprašanje, koliko konzol so si izborili. Kdor ima Nintendo račun, je pred časom dobil povabilo za prednaročilo ene konzole, vezane na tvoj račun. Poskušajo omejiti preprodajo.

Zgodovina sprememb…

eni bodo šli na svoje roke in naročil iz italije pa bodo verjetn mel kej več zalog kokr konzolko.si npr.

jaz itak nam prednaročal, jaz bom malce kasneje kupil.

Isto tukaj. Kupili bomo nekje konec junija, ko se konča šola. :D

Jaz nameravam počakati na nadgrajeno različico, ker se še nikamor ne mudi; preveč iger je še za preigrati na sedaj starem (OLED) Switchu.

Matej_K ::

Si kdo od vas lasti HK različico, ki ima dva OS sistema, enega odklenjenega enega ne?
Deluje to ok?
... .. .

jimyboy ::

Cyberpunk 2077 dela in izgleda bolje na Switch 2 kot PS4 PRO.8-)

Manj kot trije tedni! :D

Legon ::

jimyboy je izjavil:

Torej izgleda boljse kot na 10 let stari kozoli? Wow, to pa je dosezek.

:)):))

Legon je izjavil:

jimyboy je izjavil:

Torej izgleda boljse kot na 10 let stari kozoli? Wow, to pa je dosezek.

Itak, tole nosim s sabo na vlak na poti v šolo :)):))
https://www.yahoo.com/news/custom-made-...

Raje se uči na vlaku

Bloomberg poroča, da je povpraševanje tako veliko, da se je Nintendo obrnil na Samsung za dodatno proizvodnjo čipov. Napoved kaže, da bi jih lahko v prvem letu prodali preko 20 milijonov. To je četrtina več, kot pri prvi konzoli, ki drži rekord.
1
2
3 4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nintendo Switch 2 prihaja 5. junija

Oddelek: Novice / Konzole
164272 (2563) OK.d
»

Nintendo naposled pokazal Switch 2