» »

Pretep v Piranu - družina poslanke Meire Hot

Pretep v Piranu - družina poslanke Meire Hot

«
1
2

8====D~~ ::

https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...

Vse se je začelo ko je gasilec pred eno izmed stojnic želel plačati pijačo, Hot pa naj bi mu očital, da moti družbo, pišejo Slovenske novice. Sledil je fizični obračun. Hot naj bi policistom povedal, da ga je gasilec s čelom dvakrat udaril v glavo, 51-letnik pa je policistom zatrdil, da se je zgolj branil in ga odrinil, da je padel po tleh.

Na kraj naj bi nato prišla tudi poslanka, ki je lažje poškodovanega očeta odpeljala v bolnišnico. Gasilec pa naj bi se s presekanim čelom umaknil v bližnji lokal, kjer pa se je nasilje le še stopnjevalo. V lokalu sta se kmalu pojavila poslankina brata in stric, pred lokalom naj bi 51-letniku na glavi razbili steklenico in ga začeli pretepati in brcati. V pretepu naj bi skupila še dva moška in ženska, ki so prišli iz lokala in skušali ustaviti pretep, pišejo Slovenske novice. 52-letnega moškega naj bi zbili na tla in ga udarjali, da je izgubil zavest. Brco v glavo in hrbet pa naj bi prejela tudi ženska. Skupil naj bi jo tudi povsem naključni gost lokala, 51-letnik iz okolice Celja, ki je skušal ustaviti pretep.

Kot piše časnik, naj bi brata Hot in njun stric z nasilnim vedenjem nehali in zbežali šele, ko so zaslišali policijske sirene. Poškodovance so oskrbeli reševalci, dva so odpeljali v bolnišnico.

Vaše mnenje o incidentu? Mene je groza, v kakšni balkanski banana republiki živim.
  • spremenilo: 8====D~~ ()

socialec ::

Ne bo nobenega konkretnega epiloga, nekaj se vedno najde za uradno rešitev.

Legon ::

Jaz vsej tej zgodbi predvsem ne razumem kaj tocno ima poslanks s tem, razen seveda click bait in cenenega nabiranjanja ogledov ter gostilniskega nabijanja.

Kot civilizirana druzba smo se namerec ze davno odpovedali krvnemu masecanju, kolektivni odgovornosti in kaznovanju otrok za grehe starsev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

hamez66 ::

To, da je s temi idioti v sorodu in istočasno naša poslanka. Bo šlo ali se boš spet razpočil in žalil, kot ti je v navadi?

Utk ::

Brata, stric in foter idioti, ona je pa ziher top shit intelektualka...

feryz ::

Na prilimanem linku imate prepoved komentarjev.
A je to že po novem zakonu ali še po starem?

GodoBoy ::

hamez66 je izjavil:

To, da je s temi idioti v sorodu in istočasno naša poslanka. Bo šlo ali se boš spet razpočil in žalil, kot ti je v navadi?

In zakaj meniš da je nekdo odgovoren za dejanja staršev, bratov, stricev? Prepovedati nekomu katerega sorodnik je kriminalec delovanje v politiki ali kaj bi ti rad?

Utk ::

Kdo je reku da je odgovorna ali da ji treba kaj prepovedat?

Ma nobeden, lol. "To, da je s temi idioti v sorodu in istočasno naša poslanka.". "Pa banana država" itd.

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

In zakaj meniš da je nekdo odgovoren za dejanja staršev, bratov, stricev? Prepovedati nekomu katerega sorodnik je kriminalec delovanje v politiki ali kaj bi ti rad?

To so tvoji napačni zaključki.

Jaz sem samo pomagal najti povezavo Legonu, ki ima v svoji strpnosti včasih težave videti. Ker ne gre za neko X osebo, ampak za našo poslanko, se pričakuje malo manj zasebnosti te osebe, pa malo več kritiziranja.

Bellator ::

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Zakaj si prepričan, da ne bo uporabila vpliva za zaščitilo družinskih članov, tako kot na primer Zoran ščiti svoja sinova?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

hamez66 je izjavil:

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Jaz sem samo pomagal najti povezavo Legonu, ki ima v svoji strpnosti včasih težave videti. Ker ne gre za neko X osebo, ampak za našo poslanko, se pričakuje malo manj zasebnosti te osebe, pa malo več kritiziranja.

Ona je javna osebnost, ampak tole nima z njenimi dejanji ali besedami prav nobene zveze.

Matija82 ::

Sicer nisem vedel kdo je Meira Hot ampak nekaj mi ne gre v glavo.

"V zvezi z incidentom niti poslanka niti člani njene družine niso bili zaslišani s strani policije," so sporočili iz njene stranke."

Njen oče je glavni akter incidenta, tip je celo podal prijavo, kako torej ni bil zaslišan s strani policije? Od dogodka je že več kot 10 dni (policiji je od dneva 1 jasno da je bil oče vpleten) in ga v 10-ih dneh še niso poklicali na razgovor?

Je to ponovno neka verbalna gimnastika naših politikov?

Bellator je izjavil:

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Zakaj si prepričan, da ne bo uporabila vpliva za zaščitilo družinskih članov?

Prepričan? A tole pol gre na zalogo? če bo uporabila vpliv? Lol, smešni ste.

P.s.: samo v vednost SD mi je takoj za Levico najbolj "simpatična" stranka.

Imaš implikacijo v enem prispevku višje. Policija ga ni zaslišala. A nima SD velik vpliv v policiji?

Zgodovina sprememb…

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Ona je javna osebnost, ampak tole nima z njenimi dejanji ali besedami prav nobene zveze.

Zakaj je potem svoje sorodnike, ki so delali galamo, peljala v bolnišnico in zakaj je z njimi v sorodu, če nima nobene zveze z njimi? Naj pač ne bo z njimi v sorodu ane (kdor nima za kruh naj je potico).

Strpnostna slepota. V glavnem, ne da se mi. Zatiskajte si oči še naprej in gledajte mimo očitnih povezav.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Si ti mal poseben? Ločiš med dejanji osebe in njenimi sorodstvenimi vezmi? Problematiziraš peljanje v bolnico sli kaj? A kdo zanika očitne povezave - sorodstvene vezi? Človek si družine pač ne izbira.

Kako si lahko prepričan da družine ne ščiti? Glede na predstavljene informacije to ni ravno malo verjetno. Če pa slučajno nisi prepričan, oz tudi sam sumiš, potem bi moral čim bolj glasno zaropotati tudi ti, da do tega zaradi pritiska javnosti ne pride.

Zgodovina sprememb…

Pa kaj se ti greš podstavljanje nekega slamnatega moža? Si si kar izmislil da sem jaz prepričan da družine ne ščiti...pojma nimam a ko al ne, nimaš pa pojma niti ti. Tudi nisem prepričan da ti nisi ukradel klobase recimo.
Kak pritisk javnosti? A to ko dela Hamez? Fak ste res podn. Over and out. Meira Hot ima ogromno masla na glavi, mal pobrskaj po medijih izpred par let. Ampak jaz je zaradi družine ne bom obtoževal. Ti pa kar...

S simpatizerji stranke na tepeti nima smisla debatirati. Ko bo nekdo iz moje družine ukradel klobaso in bom jaz poslanec, me linčajte.

Zgodovina sprememb…

Evo, sem vedel, sedaj sem pa simpatizer SD ;))). Si ti Albanec mogoče? Tam so menda ponekod še vedno vsi v družini odgovorni za vsa dejanja posameznika iz družine...

Lahko še napišeš 100x da nisi, ampak spročilo tvojih prispevkov te negira.

Ti pa nikakor ne moraš skriti da nisi ravno inteligenten. Stališče glede odgovornosti za dejanja družine imam tako za astine, jajotove, tehran tanjine, katolibanske in pernate strankarske člane povsem enako.

Zakaj torej oče in stric nista bila zaslišana, če ne zaradi njenega zaledja in zaledja njene stranke? Če jaz nisem ravno najbolj inteligenten, si ti zelo neumen, da ne vidiš najbolj verjetne razlage.

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

Za nase politike ni nikoli posledic ne glede na to kar se zgodi.

Bellator je izjavil:

Zakaj torej oče in stric nista bila zaslišana, če ne zaradi njenega zaledja in zaledja njene stranke? Če jaz nisem ravno najbolj inteligenten, si ti zelo neumen, da ne vidiš najbolj verjetne razlage.

Lol, bolj verjetna razlaga je da se je sd, kot že tolikokrat pač zlagala oziroma malo prikrojila resnico.

https://spletnicasopis.eu/2025/01/08/sd...

lynxslo5 ::

Legon je izjavil:

Jaz vsej tej zgodbi predvsem ne razumem kaj tocno ima poslanks s tem, razen seveda click bait in cenenega nabiranjanja ogledov ter gostilniskega nabijanja.

Kot civilizirana druzba smo se namerec ze davno odpovedali krvnemu masecanju, kolektivni odgovornosti in kaznovanju otrok za grehe starsev.

Če bi bila recimo v pretep vpletena brat in oče od Jelke Godec, bi bila po pričevanju naših medijev za to kriva ona in pa seveda cela stranka SDS. To bi bila osrednja tema na nacionalni televiziji.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

žrtev ::

Drži, tudi jaz se bojim tega scenarija. Žalostno je stanje v državi, kjer se vsi spravljajo na SDS.

Horas ::

1. dejstvo: ni je bilo na prizorišču, torej nima nič s tem.

2.dejstvo: njeni sorodniki niso bili zaslišani, torej uveljavlja svoj vpliv.

ostali si pa zstiskajte oči.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

dronyx ::

Poslanka Meira Hot bo še naprej delovala v skladu s svojimi načeli, da bi prispevala k boljšemu in pravičnejšemu družbenemu okolju.

Ta tema nima stika z realnostjo.

Ali nima Severna Koreja v imenu države "demokratična in ljudska"?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

srus ::

Tisti, ki bolje poznajo lokalne razmere vedo, da je v primeru družine Hot ustrezneje uporabiti besedo famiglia, namesto družina.

Capisce, kapiš?

gruntfürmich ::

Utk je izjavil:

Brata, stric in foter idioti, ona je pa ziher top shit intelektualka...

čisto možno. podobno moja žena.
ampak verjamem, da je nizko inteligenčnim posameznikom ala tebi to zelo težko ali celo nemogoče doumeti.

8====D~~ je izjavil:

Vaše mnenje o incidentu? Mene je groza, v kakšni balkanski banana republiki živim.

čisto lepi vaški običaji.
mene pa je groza da živim v tako woke družbi (recimo ti), da zavrača socialno nasilje in spodbuja/razširja/opravičuje asocialno
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

srus je izjavil:

Tisti, ki bolje poznajo lokalne razmere vedo, da je v primeru družine Hot ustrezneje uporabiti besedo famiglia, namesto družina.
Capisce, kapiš?

Kaj to je potem nekaj takega kot v filmu Departed? :))

Kako nizko je padla ta država. Bi rekel da mi gre na jok, samo to je laž. Meni gre na bruhanje!

link_up ::

najmanj kar bi morala narediti je, da gre na tecaj joge, ker ocitno ima v krvi nek smodnik.
In and Out

Utk je izjavil:

Kdo je reku da je odgovorna ali da ji treba kaj prepovedat?

Tist, ki je napisal clanek poskusa to pokazat, bedaki mu pa ploskajo. Kar poglej svojo objavo pred tem.

hamez66 je izjavil:

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Kaksno povezavo? Da ste jasnevi troli tako obupani, da drugega kot blodit in iskat fiktivne povezave ne zmorete?

hamez66 je izjavil:

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

GodoBoy je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Zakaj je potem svoje sorodnike, ki so delali galamo, peljala v bolnišnico in zakaj je z njimi v sorodu, če nima nobene zveze z njimi? Naj pač ne bo z njimi v sorodu ane (kdor nima za kruh naj je potico).

Strpnostna slepota. V glavnem, ne da se mi. Zatiskajte si oči še naprej in gledajte mimo očitnih povezav.

Hmm, zakaj peljat poskodovanega cloveka, se posebej lasntega oceta v bolnico? Moras bit pa res hud bolnik da to javno sprasujes.

Bellator je izjavil:

Kako si lahko prepričan da družine ne ščiti? Glede na predstavljene informacije to ni ravno malo verjetno. Če pa slučajno nisi prepričan, oz tudi sam sumiš, potem bi moral čim bolj glasno zaropotati tudi ti, da do tega zaradi pritiska javnosti ne pride.

Tako, da zivimo v druzbi kjer se dokazuje krivdo in ne nedolznost.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

kow ::

Zadeva mi je precej nezanimiva (nisem lokalec). Se najbolj "mindblown" mi je ime Meira Hot, haha.

Horas je izjavil:

1. dejstvo: ni je bilo na prizorišču, torej nima nič s tem.

2.dejstvo: njeni sorodniki niso bili zaslišani, torej uveljavlja svoj vpliv.

ostali si pa zstiskajte oči.

2. Drugo "dejstvo" nima nic z realnostjo, glede na to da je policija jasno sporocila da zadevo preizkujejo. To da jih niso uspeli zaslist na licu mesta, ker so kraj zapustili, ne pomeni da kdorkoli uveljavlja svoj vpliv. PR pri SDju pa ne prvic ne zadnji, pac bluzi.

kow je izjavil:

Zadeva mi je precej nezanimiva (nisem lokalec). Se najbolj "mindblown" mi je ime Meira Hot, haha.

Kaj si s tem misli? Pazi, kaj boš napisal! Vem kam kow taco moli!

kow ::

no comment :)

Vice ::

Nekateri tukaj bi se morali vprašati kaj je boljše ali zagovarjat kretena, da ni kreten ali se slepit, da nekdo ni kreten. >:D

Vanich ::

kow je izjavil:

Bolj mindblow sta imena njenih dveh bratov: Marko in pa Tito. TITO!!!:)) Pa tudi oče Mehmed in pa stric Vejsil nista od muh. ;((

ginekk ::

Vanich je izjavil:

kow je izjavil:

Bolj mindblow sta imena njenih dveh bratov: Marko in pa Tito. TITO!!!:)) Pa tudi oče Mehmed in pa stric Vejsil nista od muh. ;((

O fak, kir otrok, kakšen je problem z imeni, da si nerazgledan morda?
Titotov je bilo polno še pred maršalom.

Daj še svojega povej, da se malo norčujemo.

socialec ::

Robert.

paradajzos ::

OMG! :)
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

KAVINSKY ::

socialec je izjavil:

Pa če vam povem, da tak incident ni prvi?

https://primorska24.si/brat-poslanke-me...

KAVINSKY je izjavil:

socialec je izjavil:

Odlično. Potem je storil tole zadnje kaznivo dejanje v roku triletne pogojne od prejšnjega kaznivega dejanja iz leta 2022 in mu sleduje 10 mesecev zapora avtomatično.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

Vanich je izjavil:

KAVINSKY je izjavil:

socialec je izjavil:

Odlično. Potem je storil tole zadnje kaznivo dejanje v roku triletne pogojne od prejšnjega kaznivega dejanja iz leta 2022 in mu sleduje 10 mesecev zapora avtomatično.

Čudovito - povezava tudi z kavaškim kriminalnim klanom.

KAVINSKY ::

Kayzon ::

Slovenija bananistan, ze za zokija vemo ze vec let da je povezan z narkokarteli zdej pa se tole.

A je pogoj za vstop v politiko da si kriminalec?

Med zaslišanjem Marka Hota se je z veliko gotovostjo razkrilo, da je bila uporabnica mednarodne-balkanske kriminalne kriptirane komunikacije SKY tudi poslanka Socialnih demokratov Meira Hot alias Seka z identifikacijsko številko Sky telefona 3G0N55.

Ne vem sicer kako kredibilna je ta spletna stran, ampak če je to res, je to iz rubrike saj ni res, pa je! In če prav razumem je gospa podpredsednica državnega zbora? Ima morda dostop do tajnosti strogo zaupno? To je res potem kot Departed. Pa kaj smo mi to?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1294564 (126) paradajzos

Vprašanje na tisoč in eno miljardni, biljontni odgovor

Oddelek: Loža
171741 (1491) Mavrik
»

11 najbolj koruptivnih držav v razvitem svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6114655 (12660) Bob Rock
»

Sosed in njegov pes (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5215521 (13668) francek1

Več podobnih tem