Forum » Pomoč in nasveti » Iščem Mikrotik poznavalca
Iščem Mikrotik poznavalca
amadej85 ::
Verjamem da se tukaj najde kak Mikrotik mojster.
Iščem nekoga, da mi pokaže, kako se nastavi Router. Osnovne nastavitve so ok, težava je samo da NEO ne deluje. Vem da veliko piše kako in kaj, nima se časa igrat. Sem iz štajerskega konca, lahko pa tudi na remote rešiva. Seveda plačam storitev.
Hvala
Iščem nekoga, da mi pokaže, kako se nastavi Router. Osnovne nastavitve so ok, težava je samo da NEO ne deluje. Vem da veliko piše kako in kaj, nima se časa igrat. Sem iz štajerskega konca, lahko pa tudi na remote rešiva. Seveda plačam storitev.
Hvala
dj_uro ::
Upam, da bos imel vec srece kot jaz... ko je bilo potrebno pokazati kaj prakticnega znanja, ni bilo nikogar..
vw-klub.si
DamijanD ::
na tem forumu so navodila kako nastaviti (mislim da v NEO temi stran 14-19 nekje).
Lahko najprej pogledaš to temo: https://slo-tech.com/forum/t822498/p807...
potem pa lahko tudi slediš linku.
Lahko najprej pogledaš to temo: https://slo-tech.com/forum/t822498/p807...
potem pa lahko tudi slediš linku.
Daniel ::
Upam, da bos imel vec srece kot jaz... ko je bilo potrebno pokazati kaj prakticnega znanja, ni bilo nikogar..
Če si rabil kakšno zahtevnejšo konfiguracijo potem tudi nam tukaj včasih zmanjka znanja. In potem namesto tistih, ki imajo težave, dneve uporabljamo iskalnike, da najdemo neko praktično delujočo varianto. Sicer lahko tako iz prakse povem, da za skoraj vsako vprašanje o mikrotiku najdeš odgovor na spletu. Moraš pa vedeti pravilno formirati vprašanje.
Gre pa seveda za zelo zmogljive naprave, kar se privatne rabe tiče. Dejansko z nekaj docker aplikacijami omogoča tudi obvod velikega požarnega zida, ki je zadnje čase postal popularen pri bolj avtoritarnih režimih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zlatko vs Čale (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 63966 (284) | fur80 |
» | Wurkkos podarja lučko, božično novoletni GAW (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 8695 (1695) | gregor |
» | Cene Avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Na cesti | 114764 (48057) | Boštjan_Q |
⊘ | Do it yourself izdelava brezkrtačnega motorja 50 kW moči (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 14852 (12293) | BorisHTML |